Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah.moralim bozuk kız kardeşimin eşi çatı işi yapıyor
5 kattan düşmüş dua edin nolur hamile kardeşim
allahtan iymiş belinde çatlak kolunda kıırık varmış
Bizimm kızlaaarr bendennn önceee davranmışş benndeee ancakk gelebildimm kızlaarrBen de 7. takımdanımm sizlerle de tanışıp kaynaşmakk istiyorumm
merhaba 6.Hoşgeldin aramıza.Bizimm kızlaaarr bendennn önceee davranmışş benndeee ancakk gelebildimm kızlaarrBen de 7. takımdanımm sizlerle de tanışıp kaynaşmakk istiyorumm
evet gerçekten çok güzel oldu, arada biz de gidelim gelelim kardeş takımımıza, birden bire kalabalıklaştık :))
Tamam bizde gidelim.Ay ne güzel sanki misafirliğe gidiyomuşuz gibi.
ya ben takımdan çıkmak istemiyorum yaa offf
bu arada geçen gün duyduğum birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum. ben hemen hergün tartılırdım. hatta bir ara yemekten önce sonra kıyafetli kıyafetsiz iyice cozutmuştum yani. sık tartıya çıkmak böbrek üstü bezlerimizi harekete geçirip su tutulumuna sebeb olurmuş. o yüzden haftada 1 kez tartılın deniyor. bana ilginç geldi sizinlede paylaşayım istedim.
çok ilginçmiş.Ama mantığını çözemedim.yani tartı üstünde 1 dak bile durmuyoruz ki.
Ben de çok eğlendim, gittim geldim arada, değişik bir hava oldu. Onlar da çok neşeli çok eğlenceliler, çok da misafirperverler :)) Takımları birleştiresim geldi birden
Çıkma canım ya gel kal takımda, hiç uğrayamayacağın hafta olursa da izinli olursun olur biter
hazirana kadar idare edin beni o zaman. hergün olmasada mutlaka durumumu belirten en az 1 mesaj yazarım. büyük harflerle yaz perşembe günü kilo bildirimini :))
Tamam canım bu hafta zaten buradasınHaftaya bildirim yapamayacak olursan da izinli yaz dersin yazarım
Merhaba hoşgeldin aramıza....
merhaba 6.
Hoşgeldin aramıza.
Hoşbuldukk canımmm
bu arada geçen gün duyduğum birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum. ben hemen hergün tartılırdım. hatta bir ara yemekten önce sonra kıyafetli kıyafetsiz iyice cozutmuştum yani. sık tartıya çıkmak böbrek üstü bezlerimizi harekete geçirip su tutulumuna sebeb olurmuş. o yüzden haftada 1 kez tartılın deniyor. bana ilginç geldi sizinlede paylaşayım istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?