Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizimm kızlaaarr bendennn önceee davranmışş benndeee ancakk gelebildimm kızlaarr Ben de 7. takımdanımm sizlerle de tanışıp kaynaşmakk istiyorumm

Merhaba hoşgeldin aramıza....

Tamam bizde gidelim.Ay ne güzel sanki misafirliğe gidiyomuşuz gibi.

Ben de çok eğlendim, gittim geldim arada, değişik bir hava oldu. Onlar da çok neşeli çok eğlenceliler, çok da misafirperverler :)) Takımları birleştiresim geldi birden

ya ben takımdan çıkmak istemiyorum yaa offf

Çıkma canım ya gel kal takımda, hiç uğrayamayacağın hafta olursa da izinli olursun olur biter

çok ilginçmiş.Ama mantığını çözemedim.yani tartı üstünde 1 dak bile durmuyoruz ki.

hazirana kadar idare edin beni o zaman. hergün olmasada mutlaka durumumu belirten en az 1 mesaj yazarım. büyük harflerle yaz perşembe günü kilo bildirimini :))

hazirana kadar idare edin beni o zaman. hergün olmasada mutlaka durumumu belirten en az 1 mesaj yazarım. büyük harflerle yaz perşembe günü kilo bildirimini :))

Tamam canım bu hafta zaten buradasın Haftaya bildirim yapamayacak olursan da izinli yaz dersin yazarım

Arkadaşlar az önce bir sitede kilo vermenin püf noktaları tarzında bir yazı okudum ve en ilginç gelen öneriyi sizinle paylaşmak istiyorum:

Yememeniz gereken herhangi bir gıdayı tükettiğinizde, şeker, çikolata, dondurma... gibi hemen bir kavanoza 50kuruş atın, haftasonu geldiğinde uzak durmanız gereken ne kadar çok şeyden kaçınmadığınızı göreceksiniz; demiş. Gayet mantıklı biri ikram edip yediğinizde de kavanoza para attığınızı düşünürsek, oooo o paraları görünce vicdan azabı çekeriz resmen

aynı coztma bende de var ongun önce baskulumu bile bozdum dün kavuştum sefgulume dunden beride enaz 10 kere tartilmisimdir tartilmdan diyet olmuyor benim icin hep kacAmak hep kaçamak psikolojik bisey

günaydın kahvaltımı ettim geldim nasıl başladınız yeni güne mesela ben çok hırslı başladım dün diyetisyene gittim bazı rahatsızlıklarım var insülin direnci demir eksikliği gibi az daha şeker hastası olacaksın dedi ve listesinin dışına kesinlikle çıkmamam gerektiğini söyledi babam ve teyzesi kimse tutamaz o perhizi diye sinir ettiler beni bende inat değilmi yapıcam diye hırs yaptım

sabah 8:30

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek

diyet günlüğüm varmış haberim yok unutmuşum oraya yazcam hergün spor + listeyi ara sıra yorum yapmaya beklerim sizleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…