Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kahvaltımı yazayım da kızlar beni uyarın diğer yediklerimden yazayım yoksa abartıyorum yemeyi
2dlm ekmek
1 yumurta
1 brd süt
1dlm peynir biraz krem peynir
dmates salatalık
arada
1 muz ve kahve içeceğim

Günaydın kızlar.akrep çay için teşekkürler.kızlar moralim bozuk bu sabah tartıldlm artı çlktlm.aksam yemeği geç yedim.babannem yine hastaneye yattı.ona ziyarete gittim.

gecmis olsun canım diyetine dikkat edersen 3 sene bu hastlaigi ertelersin belki daha fazla annem seker hastası başlangıçta ben takip ederdim uç sene ilaç kullanmadan gecti ben yogun doneme girdim annemde şekere kansizligi bilmemde İnsulin direncine dikkat et sekerim
keske benide hirslandirsalar öyle :)
bisey daha kahvaltın çok az domates salatalık ekleseydin bbari hemen acıkırsın

ayy ne güldürdün beni yaa
Allah da seni güldürsün emii

amin inşallah.. şöyle huzurlu bir şekilde içten bir gülsem keşke :106:

inşallah çocukta olur canım

amin canım inşallah kilo verince Allah da nasip kısmet ederse olacak

linkini de yaz günlüğünün

kahvaltımı yazayım da kızlar beni uyarın diğer yediklerimden yazayım yoksa abartıyorum yemeyi
2dlm ekmek
1 yumurta
1 brd süt
1dlm peynir biraz krem peynir
dmates salatalık
arada
1 muz ve kahve içeceğim

bence yarım muz ye yarısını da ükündü de cevizle yersin hem akşam için de tok tutar

moralim bozuk kız kardeşimin eşi çatı işi yapıyor
5 kattan düşmüş dua edin nolur hamile kardeşim
allahtan iymiş belinde çatlak kolunda kıırık varmış

canım büyük geçmiş, allah onu kardeşine ve doğacak bebeklerine bağışlasın

diyetisyen den aldığın tüyoları bizimle de paylaş

günaydın kızlar güzel birgun olsun herkese

akrep hosgeldin çay için tesekkurler
2 dilim ekmek

çay iyi geldi valla teşekkürler akrep

günaydın kızlar,
akşam dediğim gibi yemekte salata ve yoğurt yedim sadece,
akşam yağmurluydu ankara yürüyemedim o yüzden evde misafir vardı yapamadım da spor cumaya kadar yarım kilo bari gitse sinir oldum
sabahta kepekli ekmek arasında sandviç yaptım kendime

canım leslie yi sen de indir.. dışarıda yürüyemezsen evde kısa sürede aynı enerjiyi yakabiliyorsun hem de keyifli çok

kızlar bişey soracam , ben eskiden sadece 3 tam öğünle beslenirdim. tabakta ki miktarı azaltınca uzun sürede ve az kilo verirdim ama verirdim.
şimdi işyerinde ki arkadaşımlar birlikte gündüz menü yaptık kendimize ara öğünler koyduk ve sabah kahvaltısını çoğalttık vee benim göbeğim çıktı
sabah kahvaltımız var sizinle paylaşıyorum bazen menümü (biraz yoğun oluyo o yüzden ara öğün yok sabah) ,
öğlen de sadece ana yemek ve yoğrut yiyoruz ekmek yok
ara öğünde de corn flakes ve kuru kayısı vs yiyoruz
akşam da ana yemek ve bol salata ya da yoğurt
günde 3 lt su
ayrıca genelde her akşam 2 km tempolü yürüyüş yapıyorum ve evde kızımla son ses müzik açıp dans ediyoruz
ama bende bi numara yok bi yerde bişey ters gidiyor ama nerde? benim bu kadar göbeğim çıkmazdı. moralim bozuldu eski öğünüme devam mı etmeliyim bilemedim

corn flakes dediğin şey bi ana öğündür canım onu ara öğünde tüketmeniz hatalı bence.. kuru meyveleri de ölçülü yemeniz gerekir şekerli şeylerdir ve iştah açarlar daha çok ceviz badem yiyin (günde toplam 30 gr en çok)
ana yemek dediğin şey ne nasıl pişiriliyor ne kadar yeniyor bunları yazmamışsın
yoğurdu mutlaka her öğününde tüket bir de kahvaltıyı da ayrıntılı yaz canım.. bu yazdıklarında ara öğün dışında hiçbir ayrıntı yok
su iyi kıvamında ölçüsünde bundan fazla da içme :128:

leslıe yi sadece hafta sonları yapsam yine faydası olur mu zira akşamları pek vaktim kalmıyo

ne kadar da yapsan olur faydası canım hareketin zararı olmaz ama 5 dakikan da mı yok mesela 21 dakikan da mı yok hiç 1 veya 2 mil yapabilirsin hafta içi haftasonu 3-4 mil yaparsın

sabah iki üç tane zeytin ye gerisi güzel..

akşamı çok geç yiyormuşsun canım ama insan da eşiyle yemek istiyor.. bu durumda yemekten 4 saat sonra uyumaya çalış ve yemekten sonra meyve dahi yeme :114:

bişey sorabilir miyim :26: kaç kilo fazlan var senin?

tamam menüye zeytin eklendi hemen :)
tüm aile sadece akşam yemeğinde birbirini görüp sohbet edebiliyor o yüzden, bide benim yüzümden düzen bozulsun istemiyorum. hayatım yemekten sonra bişey yemiyorum.
ama benim kıza kardeş istiyoruz. o yüzden kilo vermeden başlamak istemiyorum ki ben hamileyken görmüştüm bu kiloları. o zaman bile vermekte zorlanmamıştım.
57 kiloyum hayatım hedefim 50 olabilmek tabi iki aydır bireysel burda da 2 haftayı aşkın zamandır uğraşıyorum ama bi numara yok maalesef.
yaşım 31 oldu galiba metabolizma "sen yaşlanmadın ama ben yaşlandım eskisi veremezsin" demeye getiriyor.

canım valla o star'da bi program varya "yeni bir hayat" diye.. oradakilerin çoğu 30 un üstünde.. adam 60 yaşında 37 kilo verdi 8 haftada ben senin kilonu vereceğine inanıyorum. o corn flakesleri yemeyi bıraktığın zaman yeterince de spor yapınca gider kilolar.. bir de öğlen sebze yediysen akşam et de ye proteinin eksik kalmasın kasların erimesin bir de ne kadar yağ kullanıyorsun yemekleri yaparken.. öğlen gelen yemeklerinde yağına bak.. yağ alımının çok olması da kilo vermemene sebep olabilir.. her öğününde proteinin olsun sabah peynir süt öğlen yoğurt akşam et gibi

Selam fıstıklar :)
bizim takımın kızları hemen koşmuşlar buraya :124: ben de kaptan yardımcısyım..kaptanımız bir süredir yoğun,o yüzden ben ilgileniyorum her şeyle ama takımımda süper,sağolsun her şeye yardım ediyorlar.Bundan sonra hep birlikte yardımlaşacağız öpüyorum hepinizi

vaaawww süper oldu bunlar, tüm bilgiler cepte , canım öğlen yemekleri kesin yağlıdır ya offfff . leslie de başlıcammm , elveda corn flakes hoşgeldin leslie, nasıl ama proteine de dikkat ediyoruz hadi bakalım artık ibre değişsin tartıda
ayrıca 8 hafta da 37 kilo süpermiş ya

Son düzenleme:
leslıe yi sadece hafta sonları yapsam yine faydası olur mu zira akşamları pek vaktim kalmıyo

kilo vermek için hergün en az 60 dk lık aktivasyonumuzun olması gerekiyor tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…