günaydın kahvaltımı ettim geldim nasıl başladınız yeni güne mesela ben çok hırslı başladım dün diyetisyene gittim bazı rahatsızlıklarım var insülin direnci demir eksikliği gibi az daha şeker hastası olacaksın dedi ve listesinin dışına kesinlikle çıkmamam gerektiğini söyledi babam ve teyzesi kimse tutamaz o perhizi diye sinir ettiler beni bende inat değilmi yapıcam diye hırs yaptım
sabah 8:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
diyet günlüğüm varmış haberim yok unutmuşum oraya yazcam hergün spor + listeyi ara sıra yorum yapmaya beklerim sizleride
Günaydın kızlar.akrep çay için teşekkürler.kızlar moralim bozuk bu sabah tartıldlm artı çlktlm.aksam yemeği geç yedim.babannem yine hastaneye yattı.ona ziyarete gittim.
ayy ne güldürdün beni yaa
Allah da seni güldürsün emii
inşallah çocukta olur canım
günaydın kahvaltımı ettim geldim nasıl başladınız yeni güne mesela ben çok hırslı başladım dün diyetisyene gittim bazı rahatsızlıklarım var insülin direnci demir eksikliği gibi az daha şeker hastası olacaksın dedi ve listesinin dışına kesinlikle çıkmamam gerektiğini söyledi babam ve teyzesi kimse tutamaz o perhizi diye sinir ettiler beni bende inat değilmi yapıcam diye hırs yaptım
sabah 8:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
diyet günlüğüm varmış haberim yok unutmuşum oraya yazcam hergün spor + listeyi ara sıra yorum yapmaya beklerim sizleride
kahvaltımı yazayım da kızlar beni uyarın diğer yediklerimden yazayım yoksa abartıyorum yemeyi
2dlm ekmek
1 yumurta
1 brd süt
1dlm peynir biraz krem peynir
dmates salatalık
arada
1 muz ve kahve içeceğim
moralim bozuk kız kardeşimin eşi çatı işi yapıyor
5 kattan düşmüş dua edin nolur hamile kardeşim
allahtan iymiş belinde çatlak kolunda kıırık varmış
diyetisyen den aldığın tüyoları bizimle de paylaşmerhaba 6. takım prensesleri nasılsınız
benim yemek saatim geldi uyuduğumdan 2 ara öğün atladım bugün diyetisyenimle tanıştıkta çok sıkı diyet konusundayemekten sonra uğrarım gene görüşürüz
2 dilim ekmekgünaydın kızlar güzel birgun olsun herkese
akrep hosgeldin çay için tesekkurler
günaydın kızlar,
akşam dediğim gibi yemekte salata ve yoğurt yedim sadece,
akşam yağmurluydu ankara yürüyemedim o yüzden evde misafir vardı yapamadım da spor cumaya kadar yarım kilo bari gitse sinir oldum
sabahta kepekli ekmek arasında sandviç yaptım kendime
canım leslie yi sen de indir.. dışarıda yürüyemezsen evde kısa sürede aynı enerjiyi yakabiliyorsun hem de keyifli çok
kızlar bişey soracam , ben eskiden sadece 3 tam öğünle beslenirdim. tabakta ki miktarı azaltınca uzun sürede ve az kilo verirdim ama verirdim.
şimdi işyerinde ki arkadaşımlar birlikte gündüz menü yaptık kendimize ara öğünler koyduk ve sabah kahvaltısını çoğalttık vee benim göbeğim çıktı
sabah kahvaltımız var sizinle paylaşıyorum bazen menümü (biraz yoğun oluyo o yüzden ara öğün yok sabah) ,
öğlen de sadece ana yemek ve yoğrut yiyoruz ekmek yok
ara öğünde de corn flakes ve kuru kayısı vs yiyoruz
akşam da ana yemek ve bol salata ya da yoğurt
günde 3 lt su
ayrıca genelde her akşam 2 km tempolü yürüyüş yapıyorum ve evde kızımla son ses müzik açıp dans ediyoruz
ama bende bi numara yok bi yerde bişey ters gidiyor ama nerde? benim bu kadar göbeğim çıkmazdı. moralim bozuldu eski öğünüme devam mı etmeliyim bilemedim
leslıe yi sadece hafta sonları yapsam yine faydası olur mu zira akşamları pek vaktim kalmıyo
corn flakes dediğin şey bi ana öğündür canım onu ara öğünde tüketmeniz hatalı bence.. kuru meyveleri de ölçülü yemeniz gerekir şekerli şeylerdir ve iştah açarlar daha çok ceviz badem yiyin (günde toplam 30 gr en çok)
ana yemek dediğin şey ne nasıl pişiriliyor ne kadar yeniyor bunları yazmamışsın
yoğurdu mutlaka her öğününde tüket bir de kahvaltıyı da ayrıntılı yaz canım.. bu yazdıklarında ara öğün dışında hiçbir ayrıntı yok
su iyi kıvamında ölçüsünde bundan fazla da içme :128:
ne kadar da yapsan olur faydası canım hareketin zararı olmaz ama 5 dakikan da mı yok mesela 21 dakikan da mı yok hiç1 veya 2 mil yapabilirsin hafta içi haftasonu 3-4 mil yaparsın [/QUO
hayatım tam bi öğünümü yazayım sana
sabah: 1 dilim ekmek
1 dilim beyaz penir
salatalık, domates, dereotu
öğlen: yemek firması ne getirirse yemeğin ağırlığına göre sadece ana yemek (tavuk, kuru fasülye, kabak dolma, türlü, sebzeli yada kuru köfte çıkar genelde firmanın öğlen ana yemeğinde; çorba ve diğer 'makarna pilav' olsun onlardan koymuyorum tabağıma) alıyorum sebze yemeğiyse yiyorum ama etse fazla almıyorum, yeşil salata yapıyoruz yağsız, tuzsuz sadece limon sıkıyoruz bide yoğurt
akşamda : öğlen yemeğime göre sebze yapıyorum genelde kızım ve eşim için yaptığım için az yiyorum, yine yoğurt ve salata oluyor tabi ama eşim işten geç geldiği için 8,30- 9 dan önce oturamıyoruz sofraya
bu arada yoğurtu pek sevmem ben ama, bu karın bölgesi için faydalarını okuyunca sevsemde sevmesemde yiyorum
biraz detaylandırdım ama umarım olmuşturD
hayatım tam bi öğünümü yazayım sana
sabah: 1 dilim ekmek
1 dilim beyaz penir
salatalık, domates, dereotu
öğlen: yemek firması ne getirirse yemeğin ağırlığına göre sadece ana yemek (tavuk, kuru fasülye, kabak dolma, türlü, sebzeli yada kuru köfte çıkar genelde firmanın öğlen ana yemeğinde; çorba ve diğer 'makarna pilav' olsun onlardan koymuyorum tabağıma) alıyorum sebze yemeğiyse yiyorum ama etse fazla almıyorum, yeşil salata yapıyoruz yağsız, tuzsuz sadece limon sıkıyoruz bide yoğurt
akşamda : öğlen yemeğime göre sebze yapıyorum genelde kızım ve eşim için yaptığım için az yiyorum, yine yoğurt ve salata oluyor tabi ama eşim işten geç geldiği için 8,30- 9 dan önce oturamıyoruz sofraya
bu arada yoğurtu pek sevmem ben ama, bu karın bölgesi için faydalarını okuyunca sevsemde sevmesemde yiyorum
biraz detaylandırdım ama umarım olmuşturD
tamam menüye zeytin eklendi hemen :)
tüm aile sadece akşam yemeğinde birbirini görüp sohbet edebiliyor o yüzden, bide benim yüzümden düzen bozulsun istemiyorum. hayatım yemekten sonra bişey yemiyorum.
ama benim kıza kardeş istiyoruz. o yüzden kilo vermeden başlamak istemiyorum ki ben hamileyken görmüştüm bu kiloları. o zaman bile vermekte zorlanmamıştım.
57 kiloyum hayatım hedefim 50 olabilmek tabi iki aydır bireysel burda da 2 haftayı aşkın zamandır uğraşıyorum ama bi numara yok maalesef.
yaşım 31 oldu galiba metabolizma "sen yaşlanmadın ama ben yaşlandım eskisi veremezsin" demeye getiriyor.
canım valla o star'da bi program varya "yeni bir hayat" diye.. oradakilerin çoğu 30 un üstünde.. adam 60 yaşında 37 kilo verdi 8 haftadaben senin kilonu vereceğine inanıyorum. o corn flakesleri yemeyi bıraktığın zaman yeterince de spor yapınca gider kilolar.. bir de öğlen sebze yediysen akşam et de ye proteinin eksik kalmasın kasların erimesin bir de ne kadar yağ kullanıyorsun yemekleri yaparken.. öğlen gelen yemeklerinde yağına bak.. yağ alımının çok olması da kilo vermemene sebep olabilir.. her öğününde proteinin olsun sabah peynir süt öğlen yoğurt akşam et gibi
leslıe yi sadece hafta sonları yapsam yine faydası olur mu zira akşamları pek vaktim kalmıyo
kilo vermek için hergün en az 60 dk lık aktivasyonumuzun olması gerekiyor tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?