Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar,
berbat bir ankara sabahı. sabah kalkmak istemedim yataktan. kahvaltı da sallamasyon bişey oldu. kepekli ekmeğe bi parça peynir koyup yedim sadece.
canım hiç biçbirşey yapmak istemiyor. bi akşam olsaydı ((

melekçim forum da gezinirken senin yazını gördüm arkadaşlar la paylaştım umarım bi mahsuru yoktur. bizim için faydalı olabileceğini düşünüyorum umarım kızmamışsındır.

kardeşceğizler.. yoksunuz bakıyorum.. hani bildirim yapacağdınız bugün

kardeşceğizler.. yoksunuz bakıyorum.. hani bildirim yapacağdınız bugün

Yok canım gerek kalmadı dedik en son. 1 gün önce bildirim yapalım dememizin nedeni listenin karışmış olmasındandı (2 hafta birlikte hesaplanacaktı) ancak püsküüt geçen haftayı yayınlamışız gibi kabul etti. Bu nedenle bizim için sıkıntı verici bir durum kalmadı. Yarın bildirimlerimizi yapacağız

aydogdugul ben bugün tartıldımn 69,90 değil 69,20 olmuşum öyle geç beni listeye

Darısı 50 küsurlara cnmcm.

İnşallah canım ama bende bu mide varken o biraz zor. Heralde ben 50 olana kadar herkes mezun olur

Kızlar herkese selamlar iki gündür uğrayamadım . Zaten buraya uğramayıncada hemen salıyorum kendimi Bugün diyeti miyeti unuttum önüme ne geldiyse yedim. Ben bu yemek krizlerini hiç durduramıyorum. Hele akşamları gözüm dönüyor. Sabah ve öğlen açlıktan ölücek olsam önüme en sevdiğim yemeği koy yemem ama akşam aç olmama rağmen en ufak birşeyde saldırıyorum. Ertesi gün o kadar spor yapıyorum anca eski kiloma dönüyorum eğer bu kaçamaklarla bu kadar veriyorsam kaçamaksız ne güzel veririm ama olmuyor. Bu saniyeden itibaren söz verdim kaçamak maçamak yasak bana hayır aç olsam anlıyacam mide fesadı geçirene kadar yiyorum tokum ama can sıkıntısından birşeyler yemek istiyorum. Yine düştü moralim bu kilolar gidecek mi bilmiyorum. Geçen sene annem önümden ekmeğimi alınca olay çıkarıyordum bilsem bu kadar kilo alacağımı yemek bile yemezdim o zamanlar ah ah Neyse ben bol leslie yapıp kilomu dengelemeye gidiyorum sonra tekrar uğrarım aman benim gibi kaçamak yapmayın sonra çok pişman oluyorsunuz.

Bu hafta kesinlikle tartıya çıkmayacağım kendimi 70'li rakamlarda görürsem heralde depresyona girerim En son 69 'u görmek iyiydi birdahaki cumaya kadar inşallah 68 olurum .

Günaydın kızlar.akrep çay için teşekkürler.kızlar moralim bozuk bu sabah tartıldlm artı çlktlm.aksam yemeği geç yedim.babannem yine hastaneye yattı.ona ziyarete gittim.
geçmiş olsun canım ayağınız gelmedi bi türlü hastaneden.
canım bizim sporları ipo tutardı ama son zamanlarda kotayla ilgili sorun yaşıyordu. birde takı işlerini yetiştireceğim diyordu ama sadece iş olsa yinede gelirdi netle ilgili bir sorun olabilir.
Kızlar ağzımda aft oldu,dişetlerim sızlıyor,ne yesem karnım şişiyor rahatsızlanıyorum,sabah yorgun kalkıyorum,uykuya çok düşkün oldum.Dolayısıyla birde +çıkıyorum.Nolcak böle bilmem.

aşırı strestendir canım. geçmiş olsun

merhaba dün uğramayı çok isterdim ama ne yazıkki 2 gündür tansiyon sorunu yaşıyorum. devamlı bir uyku hali var. böyle işte. bugün sabah tartıldım ama su içtimmiydi emin değilim. yarın yine gün içinde uğrayabilirim.

kızlar ben tam armut tipli oldum üstüm ince zayıf ama altım çok kalın. bu poponun gitmesi için bana bir tavsiye lütfen. acaba ipeğin daha önce önerdiği korse ve kremimi alsam bilen varmı?

canım ya, aynı sorun bende de var tutamıyorum boğazımı. sevdiğim bişey varsa kimse tutamıyo beni

Bende sevdiğim birşey değilde akşamları ve yalnız olunca duramıyorum. Sanki kimse yediklerimi görmeyince onlar kilo sayılmayacak gibi yiyorum Sabah ve öğle açlıktan ölsemde en sevdiğim yemek geldiğinde bile kendimi tutuyorum ama akşamleyin aç olmama rağmen en ufak birşeye bile dayanımıyorum. Ama artık bugünden itibaren akşamları birşey yemek yok. Başlarda biraz zor olucak ama yavaş yavaş alışıcam . Sende tut kendini kız azıcık biryerde okumuştum eğer birşey yemek istersen yarım saat bekle zaten ondan sonra içindeki istek azalıyormuş . Sende öyle yap benim mide bugüne kadar daha uygulayamadı ama deniyecem bende

Bende öyle oldum Basenler duruyor ama göbek gidiyor. Biryerde okumuştum ilk kiloyu nereden alırsak en son orayı veriyormuşuz diye bende daha başlarda olduğum için pek takmıyorum kafama . Bulursan banada söyle

merhaba canlarım ben kardeş7 takımdan paşam nasılınız ben bir ziyaret edeyim dedim sizleri

Hoşgeldin canım bende Buse Açız canım valla şuan aklımda yemek istediğim kolalar abur cuburlar poğçalar börekler var ama kendimi tutuyorum artık sıkıcaz dişimizi biraz Sen nasılsın ayrıca tekrar bekleriz

canım iç güveyden halliceyim nasıl oluyum açlıktan eti hoş beş ban ben ona bakıyorum tam elim gitti aldım grsiniyi onuda attım dolaba dedim nefsim bu kerez ben yenicem seni işte oka

bu arad sabah kahvaltısında kepekli krep 3 sivri biber badem domates kimrit kutusu büyüklügünde peynir
öylende yogurtlu semizotu ve ızgara tavuk yedim şimdide grisini götürüyorum gel bilrikte götürelim hemide çörek otlu akşamada allah kerim diyoruım ya yerim ya yemem bana kalmış galiba elma ve erik yemeyi düşünüyorum sonrada sodamı içicem gecede yatmnadan greyfurt suyumu içicem

Hava ne zaman kötü olsa benim de bir şey yapasım gelmiyor Ama kahvaltııyı es geçince de akşam kudurmuş gibi oluyorum Boşuna demiyorlar en önemli öğün sabah kahvaltısı diye. Ne zaman kahvaltıyı sağlam yapsam akşamı daha rahat geçiriyorum

şekerler,
bildirimleri yarın yapmayacakmıydık. ben tartılmadım sabah yarın bildiricem diye

Değişen bir şey yok canım cuma (yarın) yapacağız bildirimlerimizi

aydogdugul ben bugün tartıldımn 69,90 değil 69,20 olmuşum öyle geç beni listeye

tamam canım ben 69,20 diye kaydediyorum bu hafta için

Çoook çook haklısın ben geçen ay kaçamaksız devam ettim, toplam 5 kilo verdim. Bu ay kaçamaklar yüzünden daha az veriyorum. Hep de kızıyorum kendime. Bence kaçamak yapana bir ceza filan uygulayalım da yapmasın bir daha Mesela cuma bildiriminde kilo alana 50 kez bu hafta kaçamak yapmayacağım ya da benzeri bir şey yazdıralım

Geçmiş olsun canım, inş. düzelir tansiyon sorununun. Stresten filan mı acaba ya da yemekle alakalı mı ki :44: Uğradığın ilk fırsatta kilo bildirimi yap istersen, kaydedelim listeye madem ki tartılmışsın da

Yalnız olunca gel canım buraya, sohbet eder oyalarız seni Sıkıntıdan ne yapacağını şaşırıyor insan. Yemeğe elin gideceğine 1-2 bardak su iç ya da biraz meyve ye tutsun seni. Ara öğünlerin de çok faydası oluyor.

merhaba canlarım ben kardeş7 takımdan paşam nasılınız ben bir ziyaret edeyim dedim sizleri

paşam hoş geldin, memnun olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…