bence yarım muz ye yarısını da ükündü de cevizle yersin hem akşam için de tok tutar
Göbek Eritmede Kesin Çözüm!
Diyet yapan belli sayıda kişilerin bir kısmına her öğünde bir porsiyon yoğurt verildiğinde,diğer yoğurt yemeyen kişilerden daha hızlı kilo verdikleri ve verilen kiloların göbek bölgesinden eridiği tespit edilmiş. Göbek yağlarını eritmek için her öğünde mutlaka bir porsiyon yoğurt tüketmelisiniz. Porsiyonunun büyüklüğünü bir su bka en az 1,5 litre en fazla 2,5 litre su için ve sık sık idrara çıkmaya özen gösterin. Bol su içmek özellikle göbek bölgesindeki zararlı yağların idrar yoluyla atılmasını sağlar.
Şayet sakız çiğneme alışkanlığınız varsa, bu alışkanlığınızdan vazgeçin. Zira sakız çiğnerken sürekli yutkunma ihtiyacı hisseder ve doğal olarak da hava yutar hale gelirsiniz. Buda karnınızda yani göbeğinizde şişkinliğe sebep olabilir. Kesinlikle tuzu hayatınızdan çıkarın ya da günde bir çay kaşığından fazla tuz tüketmeyin. Çünkü tuz vücudunuzdaki fazla suyu tutarak atılmasını engeller. Böylece de başta göbek bölgeniz olmak üzere bütün vücudunuzda şişkinliğe ve ödeme sebep olur. Bol lifli besinler tüketin. Çünkü lifli besinler bağırsaklarınızın düzenli çalışmasını sağlayarak, yediklerinizin yağa dönüşmeden vücuttan atılmasını doğal olarak da kocaman bir göbekten kurtulmanızı sağlar.
Evde göbek eritici birkaç egzersize gün içinde mutlaka 10 dakikanızı ayırın. Örneğin uzun bir sopayı( ben viledanın sopasını çıkarıp kullanıyorum) omuzlarınızın üzerine koyun ve iki kolunuzu üzerinden geçirin. Hani tarlalarda korkuluklar olur ya, işte aynı öyle bir şekil alın. Ardından 150 defa sağa 150 defa sola olacak şekilde toplamda 300 defa sağa sola çevirin kollarınızı. Bu egzersiz gerçekten hem üst göbek bölgesini hamda belinizi resmen inceltiyor, zayıflatıyor. Bunun yanında günde sadece 5 şer 5 şer çekec
eğiniz yarım mekik hareketleri de, göbeğinizi yok etmek için çok etkili olacaktır.
Bunun yanında günde sadece bir kez bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı elma sirkesi ve yarım limonun suyunu sıkın ve bu suyu için. İnanın göbek yağlarınızın kısa zamanda erimeye başladığını göreceksiniz.Beyaz ekmek yerine göbek yağlarınız eriyene kadar çavdar ekmeği yemeğe çalışın. Zira beyaz ekmek hem göbek hamda bel çevrenizin yağlanmasına neden olur.
kardeşceğizler.. yoksunuz bakıyorum.. hani bildirim yapacağdınız bugün
Arkadaşlar listelerin karışıklığı nedeniyle perşembeden kilo bildirimlerimizi yapalım demiştik ama gerek kalmadı. Geçen hafta genel listede bulunamasak da kilo bildirimlerimiz yapılmış sayılacak. Bu nedenle herhangi bir sıkıntımız yok. Diğer takımlarda olduğu gibi işlem yapılacak. Ecz.imiş ve beyazzambak izinli oldukları için listede yok. Son listemiz:
257. ETAP
fatos0808 116
yst38 84,3
ipo 84.9
zubus 71,7
eymen_b 89,4
Buseryem 69,9
ankaran 57
aydogdugul 140
lafebesi 77,6
ipo bildirimde bulunmazsa 2. kez bildirimde bulunmadı yazılacak ve biliyorsunuzdur ki 3.hafta da bildirimde bulunmayınca takımdan çıkarılıyor. ipooooo nerelerdesin??????? gören duyan, buralarda yakalayan olursa hatırlatsın hemenharmoni_ de takıma yeni gelmişti ancak o da görünürlerde yok :44: gün aşırı 1-2 mesaj atıyor ama bu hafta listeye dahil olamayacak, haftaya da bu şekilde giderse ne yazık ki takımda devam etmesi mümkün değil. burdan harmoni_'ye de sesleniyorum canım çık gel neredeysen, zaten 2 hafta deneme süren var, onda da takımda paylaşımda bulunmazsan naparız biz
Darısı 50 küsurlara cnmcm.
aydogdugul ben bugün tartıldımn 69,90 değil 69,20 olmuşum öyle geç beni listeye
İnşallah canım ama bende bu mide varken o biraz zor. Heralde ben 50 olana kadar herkes mezun olur
geçmiş olsun canım ayağınız gelmedi bi türlü hastaneden.Günaydın kızlar.akrep çay için teşekkürler.kızlar moralim bozuk bu sabah tartıldlm artı çlktlm.aksam yemeği geç yedim.babannem yine hastaneye yattı.ona ziyarete gittim.
canım bizim sporları ipo tutardı ama son zamanlarda kotayla ilgili sorun yaşıyordu. birde takı işlerini yetiştireceğim diyordu ama sadece iş olsa yinede gelirdi netle ilgili bir sorun olabilir.Ben de bugün spor konusunu gündeme getirmek istiyordum, iyi denk geldiArkadaşlar ben yaparım ilgilenirim diyen varsa, günlük yaptığımız sporları kaydedelim. Daha önce yapılıyormuş ve bir çok takım da yapıyor. Ama Ecz.imiş bildiğiniz gibi izinli. Benim bilmediğim yapılan sporları ben kaydediyorum zaten diyen varsa da ses versin tanışalım
Kızlar ağzımda aft oldu,dişetlerim sızlıyor,ne yesem karnım şişiyor rahatsızlanıyorum,sabah yorgun kalkıyorum,uykuya çok düşkün oldum.Dolayısıyla birde +çıkıyorum.Nolcak böle bilmem.
canım ya, aynı sorun bende de var tutamıyorum boğazımı. sevdiğim bişey varsa kimse tutamıyo beni
merhaba dün uğramayı çok isterdim ama ne yazıkki 2 gündür tansiyon sorunu yaşıyorum. devamlı bir uyku hali var. böyle işte. bugün sabah tartıldım ama su içtimmiydi emin değilim. yarın yine gün içinde uğrayabilirim.
merhaba canlarım ben kardeş7 takımdan paşamnasılınız ben bir ziyaret edeyim dedim sizleri
günaydın kızlar,
berbat bir ankara sabahı. sabah kalkmak istemedim yataktan. kahvaltı da sallamasyon bişey oldu. kepekli ekmeğe bi parça peynir koyup yedim sadece.
canım hiç biçbirşey yapmak istemiyor. bi akşam olsaydı((
şekerler,
bildirimleri yarın yapmayacakmıydık. ben tartılmadım sabah yarın bildiricem diye
aydogdugul ben bugün tartıldımn 69,90 değil 69,20 olmuşum öyle geç beni listeye
Kızlar herkese selamlar iki gündür uğrayamadım . Zaten buraya uğramayıncada hemen salıyorum kendimiBugün diyeti miyeti unuttum önüme ne geldiyse yedim. Ben bu yemek krizlerini hiç durduramıyorum. Hele akşamları gözüm dönüyor. Sabah ve öğlen açlıktan ölücek olsam önüme en sevdiğim yemeği koy yemem ama akşam aç olmama rağmen en ufak birşeyde saldırıyorum. Ertesi gün o kadar spor yapıyorum anca eski kiloma dönüyorum eğer bu kaçamaklarla bu kadar veriyorsam kaçamaksız ne güzel veririm ama olmuyor. Bu saniyeden itibaren söz verdim kaçamak maçamak yasak bana hayır aç olsam anlıyacam mide fesadı geçirene kadar yiyorum tokum ama can sıkıntısından birşeyler yemek istiyorum. Yine düştü moralim bu kilolar gidecek mi bilmiyorum. Geçen sene annem önümden ekmeğimi alınca olay çıkarıyordum bilsem bu kadar kilo alacağımı yemek bile yemezdim o zamanlar ah ah Neyse ben bol leslie yapıp kilomu dengelemeye gidiyorum sonra tekrar uğrarım aman benim gibi kaçamak yapmayın sonra çok pişman oluyorsunuz.
merhaba dün uğramayı çok isterdim ama ne yazıkki 2 gündür tansiyon sorunu yaşıyorum. devamlı bir uyku hali var. böyle işte. bugün sabah tartıldım ama su içtimmiydi emin değilim. yarın yine gün içinde uğrayabilirim.
Bende sevdiğim birşey değilde akşamları ve yalnız olunca duramıyorum. Sanki kimse yediklerimi görmeyince onlar kilo sayılmayacak gibi yiyorumSabah ve öğle açlıktan ölsemde en sevdiğim yemek geldiğinde bile kendimi tutuyorum ama akşamleyin aç olmama rağmen en ufak birşeye bile dayanımıyorum. Ama artık bugünden itibaren akşamları birşey yemek yok. Başlarda biraz zor olucak ama yavaş yavaş alışıcam . Sende tut kendini kız azıcık biryerde okumuştum eğer birşey yemek istersen yarım saat bekle zaten ondan sonra içindeki istek azalıyormuş . Sende öyle yap benim mide bugüne kadar daha uygulayamadı ama deniyecem bende
merhaba canlarım ben kardeş7 takımdan paşamnasılınız ben bir ziyaret edeyim dedim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?