- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
canım hep karbonhidrat yemişin sen bebem ya simit ekmek pirinç piavıBen de bugün yediklerimi paylaşayım:
sabah
1 simit
1 kk peynir
1 bardak çay (su bardağı tek şeker)
öğlen
2 haşlanmış tavuk baget (küçük)
4-5 kaşık pirinç pilavı
1 kase marul salatası (yağsız, çok az tuzlu)
erik (sayısını hatırlamıyorum)
akşam
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 domates
2 salatalık
2 biber
4 yeşil zeytin
1 bardak çay
akşam eşimle kahvaltı yapalım dedik, haftanın 6 günü çalıştığı için şöyle keyifle çayımızı içip kahvaltı yapamıyoruz, hem de daha hafif oluyor diye
canım hep karbonhidrat yemişin sen bebem ya simit ekmek pirinç piavıben ocaktan beri yemiyorum pirinç pilavı geçen yemeye kalktım kaşıktaki pirinler dile geldi ben karbon hidratım sana şeker olarak dönerim dedi inan simidide canım kaçtır istiyo onu bile yemedim ondada sucam ve pekmez var diye ne olucek benim bu halim yaw sen kepekli krep yap bak bana 2 gündür yapıyorum çok dok tutyo böyle dedim diye kırılma olurmu kardeşim siyah çayı bıraktım içmiyorum zayıflama çayı yada karısım çayı içiyorum bebem sütü bile tüketmiyorum kalorisi çok diye inan kaç zamandır ne sütlaç ne tavuk gögsü yapıyorum yapsam niyeti bozucem anlıcagın isyanlardayım eylüle kadar 15 kiloyu vermek evladıma kavuşmak istiyorum 3 evladımın acısı halen içimde
sabah simit peynir kardeşliğini bozamıyorum, işe yanımda bir şeyler götürmem lazım ki öyle yiyeyim. en pratik tembel işi simit peynirbugün simidi tam yedim, bazen yarım yerim, bazen kepekli ve susamsız simit alırım... vb. öğlen de işte hangi yemek çıktıysa ondan yiyorum. menüyü diyetisyen belirliyor, diyete de uygun merak etme canım kırılmam, kırılacak olsam ne işim var takımda. amaç zaten birbirimize yardımcı olmak. ama bazı durumları bilsem de değiştiremiyorum. diyet listelerine göre davranmak yerine normalde hangi yemekle karşılaşacaksam onun üzerinden değişiklik yapmaya çalışıyorum.
YANLIŞ ANLAMADIGINA SEVİNDİM CANIM SAGOLsabah simit peynir kardeşliğini bozamıyorum, işe yanımda bir şeyler götürmem lazım ki öyle yiyeyim. en pratik tembel işi simit peynirbugün simidi tam yedim, bazen yarım yerim, bazen kepekli ve susamsız simit alırım... vb. öğlen de işte hangi yemek çıktıysa ondan yiyorum. menüyü diyetisyen belirliyor, diyete de uygun merak etme canım kırılmam, kırılacak olsam ne işim var takımda. amaç zaten birbirimize yardımcı olmak. ama bazı durumları bilsem de değiştiremiyorum. diyet listelerine göre davranmak yerine normalde hangi yemekle karşılaşacaksam onun üzerinden değişiklik yapmaya çalışıyorum.
TEVECCÜGÜN BEBEM SAGOL O SENİN GÜZELLLİGİNAhhh Canımm biz paşamın iradesinee aslaa yetişemeyizz benimm paşamm hiç kaçamak yapmaz takımımızın en iradelii üyesii benimm paşammmBende pekk uyamıommm helee sınavv zamanlarııııı
sabah 1 krep peynir
zeytin
domates
salatalık yedim
EVET TEBRİK EDERİM KARDEŞ SENİ İDEAL MENÜ ARKANDAYIMsebzeli bulgur pilavı yaptım ondan yiycem4 kaşık bide bezelye yemeği
Ah canııım.ölemi dersin.Ay doğru kız.Nazara geldim.iş yerindekiler kıskanıyo.Kaçkişi diyete başladı iş yerinde.Gecmis olsun canım nazara geldin nazara :)
Çok hoşuma gitti.Sanırım benim bunu çıkarıp aynanın yakınlarına asmalıyım.
geçmiş olsun canım ayağınız gelmedi bi türlü hastaneden.
canım bizim sporları ipo tutardı ama son zamanlarda kotayla ilgili sorun yaşıyordu. birde takı işlerini yetiştireceğim diyordu ama sadece iş olsa yinede gelirdi netle ilgili bir sorun olabilir.
aşırı strestendir canım. geçmiş olsun
arkadaşlar Ben 72.1 kilodayım.Yarın belki giremem şimdiden sölim dedim.
bu gün yediklerim
sabah kk peynir,2 yeşil ,2 siyah zeytin
arada 4 tane altınbaşak
öğle şehriye çorbası,3 tane biber dolması,yoğurt
arada yok
akşam 1,5 tavuk pane
1,5 lt su
zubus niye ekmek yok menülerinde vitamin eksikliği olur kilo veremezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?