Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geldi kilo mu bildirmeye,
sabah tartıldım veee anca 600 gr gitmiş . 56,40 oldum beni böyle yazın. hiç gitmemesinden iyidir. ama unutmuşum burda ki kahvaltılık erzağımız bitmiş. mecburen simit aldım yani verdiğim 600 gr da geldi galiba... hoppp göbeğime D

bu dediğine kesinlikle katılıyorum canım.. ne zaman kahvaltı etmesem (mesela bu hafta hiç etmedim) akşam yemekten sonra aranıp duruyorum

paşam aydogdugul un kilosu fazla olduğu için yemeği de fazla oluyor.. senin gibi yerse çok sağlıksız kilo verir çünkü.. o şu kilosunu verince pilavı simidi tadımlık yemeye başlayacak.. bir diyette hiç bir şey eksik olmamalı.. herşey olmalı ama şunu da unutmamalı yediğin yoğurtta, peynirde, sütte, yumurtada, yeşil yapraklı sebzelerde, meyvede yulaf kepeğinde karbonhidrat ve yağ bulunuyor. yoğurt süt ve peynir protein; fakat karbonhidrat ve yağ oranı proteinden çok olabiliyor (çeşidine bağlı olarak).. yani karbonhidrat demek un, pirinç, bulgur demek değil.. bugün özellikle beyaz unun kişinin bünyesine hiçbir fayda sağlamadığı herkesçe kabullenilmiş durumda.. ben ne olursa olsun pirinç, patates, mısır, ve yağı beslenme programına almaya karşıyım.. yağ da şu sebeple: herşeyde yağ var.. mesela bi krep yaparken bile tavağı yağ ile sıvazlıyorsun.. mesela bir tavuk but pişiriyorsun onda olan yağın haddi hesabı yok..balık veya zeytin yiyorsun mesela hepsi yağ.. ben yağı hayatımdan çıkardım dediğinde tükettiğin yağ zaten diyetisyenin verdiğine eşitleniyor malesef.. ben de gittim diyetisyene.. 15 gr mı ne yağ veriyor.. iki yk na denk geliyor sanırsam.. bunu aşmamak lazım.. bu arada çerez(sağlıklı olan fındık,badem,ceviz) sağlıklı yağ içerir. ama sağlıklı yağ ile sağlıksız olanı arasında kalori farkı yoktur bu yüzden doktorlar şu 15 gr ı ekmeğin üzerine sürüp yemek yerine bunları yemeni öneriyorlar fark bu sadece.. yüksek yağ alımı her zaman kilo verimini durdurur.. dışarıdan alınan herşeyde (biskuvi olsun simit poğaça olsun dondurma tatlı olsun) yağ var malesef

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaydet aydogdugul ama aslında bugün 69,10 olmuşum Aynen canım ya bende akşamları yemek yemeyince ne kadar farkediyor bir bilsen . Bencede bir ceza verelim yazma değilde spor cezası verelim. Hem akıllanırızhemde yediğimizi eritiriz

yst38 birtek sen değil bende kaçırdım dün ama heralde sen benim kadar kaçırmamışsındır. 2 lahmacun 2 bardak kola 1 paket petibör büskivi 3-4 tane kanat yedim . Ama dün 3 saatlik spordan sonra tartıldım . Ve kilo vermişim üstüne ama birdaha yemin ettim kaçamak maçamak yok. Birde şunu farkettim ben normalde bir oturuşta 3 tane yerdim birde gide gele daha fazla lahmacun yerdim. Aam dün aralıklarla iki tane yedim nerdeyse mide fesadı geçirdiğimi zannettim neredeyse kusuyordum . Acaba midem küçüldümü ne

Slm bayanlaarr. Yarın 2 tane sınavım var. Uyanık kalmaya çalışıyorum. Bana çok dua edin olur mu? :18:

Yok tatlım, ben olmam merak etme. Daha epey buralardayım ben.

günaaaydııııııııınnnn

Günaydın

Seninde mübarek olsun pasam inşallah şu kilolardan hep beraber kurtuluruz sende en yakın zamanda alırsın eline bebeni .

Herkese günaydın kızlar bugün listeyi yapma sırası bizde. Ayrıca dün tartılmayacam dedim haftaya kadar ama o kadar çok spor yaptımki dayanamadım tartıldım ve o kadar yemekten sonra birde kilo vermiştim. İlk başta sevindim ama sonrada onları yemeseydim ne kadar kilo vermiştim diyede üzüldüm hiç gözüm doymuyor Yarında 68'i ucundan görürüm inş.

kocaman alkış sana :)

ben de doğma büyüme güzelyalılıyım canım 1 senedir gaziemirdeyiz

ben de güzelyalıya çok yakın oturuyorum canım :)))

tamam canım kaydettim seni de:

257. ETAP
fatos0808 116
yst38 84,3 / 83,3 / 1 / 1,19 %
ipo 84,9
zubus 71,7

eymen_b 89,4 / 88,7 / 0,7 / 0,78 %
Buseryem 69,9 / 69,2 / 0,7 / 1 %
ankaran 57 / 56,4 / 0,6 / 1,05 %
aydogdugul 140 / 139,5 / 0,5 / 0,36 %
lafebesi 77,6

257. ETAP

fatos0808 (116 / 115,5 / 0,5 / 0,43 %)
yst38 (84,3 / 83,3 / 1 / 1,19 %)
ipo 84,9 (2.kez bildirimde bulunmadı)
zubus (71,7 / 72,1 / 0,4 / -0,56 %)
eymen_b (89,4 / 88,7 / 0,7 / 0,78 %)
Buseryem (69,9 / 69,2 / 0,7 / 1 %)
ankaran (57 / 56,4 / 0,6 / 1,05 %)
aydogdugul (140 / 139,5 / 0,5 / 0,36 %)
lafebesi 77,6 (bildirimde bulunmadı)

6 takım ortalaması: 0,47 %

lafebesi yok birkaç gündür, ipo da yok, liste tamamlanmış oluyor

Son düzenleme:
tamam canım mesajı güncelledim de pc kaydedemedi bir türlü :) burda yeniden yazayım

257. ETAP

fatos0808 (116 / 115,5 / 0,5 / 0,43 %)
yst38 (84,3 / 83,3 / 1 / 1,19 %)
ipo 84,9 (2.kez bildirimde bulunmadı)
zubus (71,7 / 72,1 / 0,4 / -0,56 %)
eymen_b (89,4 / 88,7 / 0,7 / 0,78 %)
Buseryem (69,9 / 69,2 / 0,7 / 1 %)
ankaran (57 / 56,4 / 0,6 / 1,05 %)
aydogdugul (140 / 139,5 / 0,5 / 0,36 %)
lafebesi 77,6 (bildirimde bulunmadı)

6 takım ortalaması: 0,47 %

Listeyle ilgili değişecek bir durum yoksa ben kardeş takıma götürüyorum listemizi

Son düzenleme:
Kızlar şuana kadar kilo bildiren takımlar arasında biz 1.'yiz kardeş takımımızda 2.

Kızlar merhaba

Ben 7. takımdan. Bir fırsatını bulup nete girince size de uğrayıp bir bakayım dedim. Listeniz hazırlanmış bile.

Bu arada izmirli hemşerilerim varmış sanırım burda. ben de manavkuyuda oturuyorum. İzinden dönünce hepinizi tanımak isterim..

Güzel bir gün dilerim hepinize...

ne güzel İzmir'den ne kadar çok kişi varmış :))) ya bir gün izmir buluşması mı yapsak

Merhaba canım Evet kaptanımız hazıladı sağolsun ama yinede teşekkürler

inş. birinci oluruz bu hafta. geçen haftadan sonra ilaç gibi gelir bize

İnş. listeye 1.'likle başlamış olurum bende. Bizde başkalarının kilo vermelerini istemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…