bu dediğine kesinlikle katılıyorum canım.. ne zaman kahvaltı etmesem (mesela bu hafta hiç etmedim) akşam yemekten sonra aranıp duruyorumHava ne zaman kötü olsa benim de bir şey yapasım gelmiyorAma kahvaltııyı es geçince de akşam kudurmuş gibi oluyorum Boşuna demiyorlar en önemli öğün sabah kahvaltısı diye. Ne zaman kahvaltıyı sağlam yapsam akşamı daha rahat geçiriyorum
Ben de bugün yediklerimi paylaşayım:
sabah
1 simit
1 kk peynir
1 bardak çay (su bardağı tek şeker)
öğlen
2 haşlanmış tavuk baget (küçük)
4-5 kaşık pirinç pilavı
1 kase marul salatası (yağsız, çok az tuzlu)
erik (sayısını hatırlamıyorum)
akşam
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 domates
2 salatalık
2 biber
4 yeşil zeytin
1 bardak çay
akşam eşimle kahvaltı yapalım dedik, haftanın 6 günü çalıştığı için şöyle keyifle çayımızı içip kahvaltı yapamıyoruz, hem de daha hafif oluyor diye
canım hep karbonhidrat yemişin sen bebem ya simit ekmek pirinç piavıben ocaktan beri yemiyorum pirinç pilavı geçen yemeye kalktım kaşıktaki pirinler dile geldi ben karbon hidratım sana şeker olarak dönerim dedi inan simidide canım kaçtır istiyo onu bile yemedim ondada sucam ve pekmez var diye ne olucek benim bu halim yaw sen kepekli krep yap bak bana 2 gündür yapıyorum çok dok tutyo böyle dedim diye kırılma olurmu kardeşim siyah çayı bıraktım içmiyorum zayıflama çayı yada karısım çayı içiyorum bebem sütü bile tüketmiyorum kalorisi çok diye inan kaç zamandır ne sütlaç ne tavuk gögsü yapıyorum yapsam niyeti bozucem anlıcagın isyanlardayım eylüle kadar 15 kiloyu vermek evladıma kavuşmak istiyorum 3 evladımın acısı halen içimde
sabah simit peynir kardeşliğini bozamıyorum, işe yanımda bir şeyler götürmem lazım ki öyle yiyeyim. en pratik tembel işi simit peynirbugün simidi tam yedim, bazen yarım yerim, bazen kepekli ve susamsız simit alırım... vb. öğlen de işte hangi yemek çıktıysa ondan yiyorum. menüyü diyetisyen belirliyor, diyete de uygun merak etme canım kırılmam, kırılacak olsam ne işim var takımda. amaç zaten birbirimize yardımcı olmak. ama bazı durumları bilsem de değiştiremiyorum. diyet listelerine göre davranmak yerine normalde hangi yemekle karşılaşacaksam onun üzerinden değişiklik yapmaya çalışıyorum.
tamam canım ben 69,20 diye kaydediyorum bu hafta için
Çoook çook haklısın ben geçen ay kaçamaksız devam ettim, toplam 5 kilo verdim. Bu ay kaçamaklar yüzünden daha az veriyorum. Hep de kızıyorum kendime. Bence kaçamak yapana bir ceza filan uygulayalım da yapmasın bir dahaMesela cuma bildiriminde kilo alana 50 kez bu hafta kaçamak yapmayacağım ya da benzeri bir şey yazdıralım
ben bugün diyeti bozdum. daha doğrusu bulduğumu yedim. hergün kendime güzel kahvaltı hazırlardım. öğlen yemeğimi işe götürürdüm. akşamda en kötü ihtimalle ızgara sebze yapardım ama bugün yemem için hazırda olan ne varsa onu tükettim. üstüne düşmedim özellikle. işten eve yürüyerek geldim. 30 dk lık bir yürüyüştü ama terin suyun içinde kadım. aslında spordan sonra tartılınmaz ama ben tartıldım ve 82.7 yi gördüm. gerçekçi bir rakam olmasada sevindiriciydi. bugün sabah 83.5 di canım. ama bugünki yediklerimden sonra hala 83.5 kalırmı bilemedim. 1.5 aydır adet göremiyorum. sanırım bu ara kilo vermemin durmasının sebebi bu. son birkaç aydır adetlerimi düzene sokamadım. daha doğrusu doğumdan sonra bir düzene girmedi. hayırlısı bakalım.
Slm bayanlaarr.Yarın 2 tane sınavım var. Uyanık kalmaya çalışıyorum. Bana çok dua edin olur mu? :18:
Yok tatlım, ben olmam merak etme. Daha epey buralardayım ben.
günaaaydııııııııınnnn
cumanız mubarek olsun rabbim dualarınızıda hayırlarınızıda kabul etsin işşallah bebek isteyenlere bebek kilolar gidince tabeevladı olanlarada hayırlı evlat olmayı kilo vermeyi isteyenlerede kalorisiz bir gün diliyorum
Birrr izmirlii hemşerimmmm dahaa buldumm sanırımmmBendee izmirdeyimm 7. takımdannn İzmirli gördükçee çokk seviniyorumm
Herkese günaydın kızlar bugün listeyi yapma sırası bizde. Ayrıca dün tartılmayacam dedim haftaya kadar ama o kadar çok spor yaptımki dayanamadım tartıldım ve o kadar yemekten sonra birde kilo vermiştim. İlk başta sevindim ama sonrada onları yemeseydim ne kadar kilo vermiştim diyede üzüldüm hiç gözüm doymuyorYarında 68'i ucundan görürüm inş.
ah canım benim neresinden izmirin ben bornova
Günaydın güzeller
kocaman alkış sana :)
ben de doğma büyüme güzelyalılıyım canım1 senedir gaziemirdeyiz
geldi kilo mu bildirmeye,
sabah tartıldım veee anca 600 gr gitmiş . 56,40 oldum beni böyle yazın. hiç gitmemesinden iyidir. ama unutmuşum burda ki kahvaltılık erzağımız bitmiş. mecburen simit aldım yani verdiğim 600 gr da geldi galiba... hoppp göbeğimeD
sabah kociş kızızyo pcyi açmama kilom 115.500
fark 500 gr
arkadaşlar Ben 72.1 kilodayım.Yarın belki giremem şimdiden sölim dedim.
ah canım benim neresinden izmirin ben bornova
Kızlar merhaba
Ben 7. takımdan. Bir fırsatını bulup nete girince size de uğrayıp bir bakayım dedim. Listeniz hazırlanmış bile.
Bu arada izmirli hemşerilerim varmış sanırım burda. ben de manavkuyuda oturuyorum. İzinden dönünce hepinizi tanımak isterim..
Güzel bir gün dilerim hepinize...
Kızlar şuana kadar kilo bildiren takımlar arasında biz 1.'yiz kardeş takımımızda 2.
Kızlar merhaba
Ben 7. takımdan. Bir fırsatını bulup nete girince size de uğrayıp bir bakayım dedim. Listeniz hazırlanmış bile.
Bu arada izmirli hemşerilerim varmış sanırım burda. ben de manavkuyuda oturuyorum. İzinden dönünce hepinizi tanımak isterim..
Güzel bir gün dilerim hepinize...
inş. birinci oluruz bu hafta. geçen haftadan sonra ilaç gibi gelir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?