Günaydın kızlarBana maalesef 66,600 yazın
Günaydın kızlar 87,5 ciktim sevinemiyirum bile neyse cocuğu uyutup uğramaya çalışacağım
ben sizin veli nimetinizimkimseler yok yav nerde bu millet nerde bu devlet
canım merakını gideriyim istersen 85 geliyorum kaç haftadır şnamiyodum tartıda görünce kendimi şaştım bu hafta dıogru düzgün yemekte yemedim ondan galiba bolda yürüdüm 7 saat kadar6 sonrada bir şey yemeyince sonuç
sagol bebem bu hafta hiç yemedim desem yeri kilo vericem diye 85 gördüm zamanında diyorudumya dedimki içimden 6 sonra birşey yeme seda sayana bir çocuk gelmişti ayda 10 vermiş 5 ayda 50 kilo verdi canım oda saat 6 sonra birşey yemedim dedi bende dedim ne kaybederim az öz yedim çogunlukla salata meyvayla geçirdim evladıma kavuşmama 10 kilo kaldı darısı sizlere olsun işşallah çizelgemide degiştirmek istiyorum ama beceriksizim bu konularda bebem yardım eytmek isteyen el atsın bana
merhaba kardeş takım ben 7. takımdan geldim bizden önce kalkmış hazırlanmışsınız tebrikler bizde daha uyanan yok listenizi paylaşıma koydum
günaydım kardeş takımmmmkalorisiz bir hafta sonu diliyorum
merhaba kardeş takım ben 7. takımdan geldim bizden önce kalkmış hazırlanmışsınız tebrikler bizde daha uyanan yok listenizi paylaşıma koydum
günaydın arkadaşlar haftaiçi başımıza gelen aksilikler sebebiyle menülerimi veremeedim. Şimdi de seminere yetişmem lazım hemen çıkmalıyım.
95.9du bu sabah tartıldım 94.9 kilom 15 mesajım olmasa da yazmak istedim 3 4 gündür giremediğim için çok üzgünüm
Neyse akşama görüşmek üzere kendinize iyi bakın...
***7. TAKIM 260. ETAP***
SAPHIRA (85.4/85.1/0.4/%0.47)
Shopaholic (78.1/)geri dönmek üzere ayrıldı
Saliss (100/101/-1/%-1)
Pasam3405 (88/85/3/%3.4)
gerbera1987 (90.8(86,7) yeni alınan tartının tartı farkı
senarist (112,9/112.9/0%0)
Ecemavi (72.9/72.5/%0.54)
xeyrocan (79.8/77.7/2.1/%2.6)
Angiera (79.7/81.2/-1.5/-%1.88)
İpekyol51(75/77/-2/-%0.53) 255.Etapta ayrılmıştı 5 e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: %0.4
kızlar listemizi kontrol edermisiniz
Kızlar sonucumuz gayet iyi belkide dereceye gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?