geldim geldim... patronuma cevap vermekten size yazamadım ahh bi bilse burda olduğumu :)))
yaa ben çok üzgünüm o kadar dikkat ettim az yedim akşamları ama bi gram gitmemiş benden deli oldum ne olcak benim bu halim . yaz balım yaz aynı kilo da yaz beni. spror yapmam lazım benim kesin ve düzenli. başka türlü gitmeyecek bende ki bu yılışık yağlar yapıştı vücuduma
merhaba kızlar yeni olduğum için tam bilmiyorum ama herhalde bugün bildirim günü ama haftaya dahil olacağım listeye.
bilgilerimi yazayım öncelikle
Boy : 168
Kilo 69
Hedef kilo :60
11 aylık bi kızım var 65 le hamile kalmıştım 83 le doğuma gitmiştim.buna da çok şükür 11 ayda bu kadar verebildim.ama özel hiç bir efor harcamadım.sadece akşam yemeklerime dikkat ettim sabahları ekmeğimi yedim bi daha ekmek yemedim.akşamları 6 dan sonra yemedim.bol su içtim 69 a kadar gelebildim.şimdi mümkünse biraz daha dikkat edip spor da yapmak istiyorum yaa inşallah veririm bu kiloları
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım nasıl geçti gününüz bol kaçamaklı değildir umarım =)=)=)
Kızlar 7. olmuşuz
Kızlar 7. olmuşuz
Biz de bir yükseliyoruz bir düşüyoruz, amma dalgalı geçiyor yarışma:
255. ETAP İKİNCİSİ
257. ETAP DÖRDÜNCÜ
258. ETAP DOKUZUNCUSU
259. ETAP DÖRDÜNCÜ
260. ETAP BEŞİNCİSİ
261. ETAP YEDİNCİSİ
Bu hafta ilk 5te olalım artık, hatta derecemiz de olsun
yok canım yaa 50 küsürleri istemiyorum,hatta 61-62 olsam olur çünkü kemikli bir yapım var,çok zayıflayınca iskelete dönüyorum.yüzüm de çöküyo boyum da uzun gerek yok 50lere :))
çok sıcak ya komşumdaydım gelir gelmez kendimi soğuk suya attım bu yaz ne etçez ya
wuhuuu 7 mii aman olsun canım ya haftaya daha iyi olur hem kalabalıklaştık yaa =)
valla burası da çok sıcak canlarım yürümek işkenceye döndü beyaa evde spor yaparken bile ter içinde kalıyoruz napsak bilmem kiii=)
Selam kızlar nasılsınız :80::80: Bu hafta yoğun bir hafta oldu benim için, eskisi kadar çok sık gelemedim. Hatta bugün farkettim ki geçen haftanın mesaj sayımını yapmamışımKimse de bir şey dememiş Hemen sayımı paylaşayım:
04 HAZİRAN - 10 HAZİRAN Mesaj Sayımı
fatos0808 ( 5 / 7 / 8 / 9 / 5 / 0 / 0 ) 34
eymen_b ( 6 / 0 / 5 / 8 / 3 / 0 / 0 ) 22
aydogdugul ( 5 / 5 / 3 / 6 / 1 / 2 / 6 ) 28
Buseryem ( 1 / 18 / 5 / 11 / 9 / 5 / 0 ) 49
ankaran ( 8 / 10 / 2 / 2 / 0 / 0 / 0 ) 22
caffiel ( - / - / - / - / - / - / - ) ​
lavinia17 ( 0 / 0 / 0 / 0 / 2 / 1 / 7 ) 10
zemherir ( - / - / - / - / - / - / 1 ) 1
Takımdan çıkarılanlar: [TABLE="width: 115"]
[TR]
[TD]harmoni_
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebishhh06
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tourist
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EgeMeltemi
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
***caffiiel 3-4 gün içinde geleceğim demişti, geçen hafta hiç gelmedi; bu hafta da yok... Takımdan çıkarmak zorunda kalacağımcaffiel'i gören yakalasın, çeksin kulaklarını
***lavinia17 geçen hafta aksilikler yüzünden gelememişti, o nedenle sıkıntı yok. Ama mesaj sayını haftalık 15in atına düşürmemen gerektiğini hatırlatayım ki bu hafta dikkat etmeye çalış
***zemherir yeni geldi hoş geldi, bu liste geçen haftanın olduğu için söyleyecek söz yok ama bugüne kadarki mesajları da saydım, çok çok az katılım gösteriyorsun. Dikkat et, bol paylaşım bekliyoruz
***veeeee 1.miz Buseryem'e de kocaman alkış
255. ETAP İKİNCİSİ
257. ETAP DÖRDÜNCÜ
258. ETAP DOKUZUNCUSU
259. ETAP DÖRDÜNCÜ
260. ETAP BEŞİNCİSİ
261. ETAP YEDİNCİSİ
aa bide böyle dereceler mi oluyo ben takım içinde yarışma sanmıştım,çok severim yarışmaları :)
Kızlar 7. olmuşuz
255. ETAP İKİNCİSİ
257. ETAP DÖRDÜNCÜ
258. ETAP DOKUZUNCUSU
259. ETAP DÖRDÜNCÜ
260. ETAP BEŞİNCİSİ
261. ETAP YEDİNCİSİ
Günaydın şekerler nasılsınız bu hafta 7. oldukOnun için haftaya dereceye girelim . Kimse bu hafta kaçamak yapmasın herkes elinden geldiği kadarıyla spor yapmaya çalışsın herkes az da olsa verirse dereceye gireriz kesinlikle. kaçamak yapanlara cezalar verelim
ben şimdi kahvaltımı yaptım 5 zeytin 1 krem peynir 1 çavdar ekmeği
bitki çayı saati........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?