Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teşekkürler canım ancak bir arkadaşımız kilosunu güncelledi.sabah çok erken saatte tartılmış,sonra birkaç saat sonra yeniden tartılmış.listenin yeni ve son hal şöyle;

***7. TAKIM 261. ETAP***

SAPHIRA (85.1/85/0.1/%0.12)
Saliss (101/100,0/1/%1)
Pasam3405 (85/85/0/%0)
senarist (112.9/ izinli
Ecemavi (72.5/72.5/0/%0)
xeyrocan (77.7/ izinli
Angiera (81.2/80/1.2/%1.48
İpekyol51(77/76.5/0.5/%0.65)

7. TAKIM ORTALAMASI: % 0.41

yok canım yaa 50 küsürleri istemiyorum,hatta 61-62 olsam olur çünkü kemikli bir yapım var,çok zayıflayınca iskelete dönüyorum.yüzüm de çöküyo boyum da uzun gerek yok 50lere :))

bazen duraksıyo canım bak bende 2 haftada 500 gr verdim

hoş geldin canım aramıza

sabah

1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
çay

arad
1 muz

öğlen
1 kepçe yoğurt çorbası
salata

Selam kızlar nasılsınız :80::80: Bu hafta yoğun bir hafta oldu benim için, eskisi kadar çok sık gelemedim. Hatta bugün farkettim ki geçen haftanın mesaj sayımını yapmamışım Kimse de bir şey dememiş Hemen sayımı paylaşayım:

04 HAZİRAN - 10 HAZİRAN Mesaj Sayımı

fatos0808 ( 5 / 7 / 8 / 9 / 5 / 0 / 0 ) 34

eymen_b ( 6 / 0 / 5 / 8 / 3 / 0 / 0 ) 22

aydogdugul ( 5 / 5 / 3 / 6 / 1 / 2 / 6 ) 28
Buseryem ( 1 / 18 / 5 / 11 / 9 / 5 / 0 ) 49

ankaran ( 8 / 10 / 2 / 2 / 0 / 0 / 0 ) 22
caffiel ( - / - / - / - / - / - / - ) ​

lavinia17 ( 0 / 0 / 0 / 0 / 2 / 1 / 7 ) 10

zemherir ( - / - / - / - / - / - / 1 ) 1

Takımdan çıkarılanlar: [TABLE="width: 115"]
[TR]
[TD]harmoni_[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebishhh06[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tourist[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EgeMeltemi
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
***caffiiel 3-4 gün içinde geleceğim demişti, geçen hafta hiç gelmedi; bu hafta da yok... Takımdan çıkarmak zorunda kalacağım caffiel'i gören yakalasın, çeksin kulaklarını
***lavinia17 geçen hafta aksilikler yüzünden gelememişti, o nedenle sıkıntı yok. Ama mesaj sayını haftalık 15in atına düşürmemen gerektiğini hatırlatayım ki bu hafta dikkat etmeye çalış
***zemherir yeni geldi hoş geldi, bu liste geçen haftanın olduğu için söyleyecek söz yok ama bugüne kadarki mesajları da saydım, çok çok az katılım gösteriyorsun. Dikkat et, bol paylaşım bekliyoruz
***veeeee 1.miz Buseryem'e de kocaman alkış

Kızlar 7. olmuşuz

Biz de bir yükseliyoruz bir düşüyoruz, amma dalgalı geçiyor yarışma:

255. ETAP İKİNCİSİ
257. ETAP DÖRDÜNCÜ
258. ETAP DOKUZUNCUSU
259. ETAP DÖRDÜNCÜ
260. ETAP BEŞİNCİSİ
261. ETAP YEDİNCİSİ

Bu hafta ilk 5te olalım artık, hatta derecemiz de olsun

aa bide böyle dereceler mi oluyo ben takım içinde yarışma sanmıştım,çok severim yarışmaları :)

yok canım yaa 50 küsürleri istemiyorum,hatta 61-62 olsam olur çünkü kemikli bir yapım var,çok zayıflayınca iskelete dönüyorum.yüzüm de çöküyo boyum da uzun gerek yok 50lere :))

Ohoo o zaman biz seni çabuk mezun ederiz

çok sıcak ya komşumdaydım gelir gelmez kendimi soğuk suya attım bu yaz ne etçez ya

Sorma canım yaz gelmiyor falan diyorduk ama bir geldi sıcaktan ölüyoruz. Akşamleyin duş almadan uyuyamıyorum ben artık.

İnş. canım herkes az az verse birinci bile oluruz haftaya gerçekten dereceye girmeliyiz kimse kaçamak maçamak yapmaya çalışmasın

İyiyiz canım sen nasılsın bu aralar az girdin özlettin kendini baya Ben farkettim mesaj sayımını paylaşmadığını ama yoğun oluğun için birşey demedim Birinci olmuşum ondan öncekindede sonuncu olmuştum ya sondan birinci oluyorum ya baştan birinci

Sorma biraz kilo verince herkes diğer haftaya salıyor kendini haftaya herkes bomba gibi gelsinde dereceye girelim

aa bide böyle dereceler mi oluyo ben takım içinde yarışma sanmıştım,çok severim yarışmaları :)

Evet canım sende bendensin bende böyle rekabet olmadı mı salıyorum kendimi şimdi kaçamak yapsam aklıma sizler geliyorsunuz yiyemiyorum valla

Günaydın şekerler nasılsınız bu hafta 7. olduk Onun için haftaya dereceye girelim . Kimse bu hafta kaçamak yapmasın herkes elinden geldiği kadarıyla spor yapmaya çalışsın herkes az da olsa verirse dereceye gireriz kesinlikle. kaçamak yapanlara cezalar verelim

günaydın kızlar ;

Kızlar 7. olmuşuz

sonuncu olmamaktan iyidir :)

inşallah kptanım. millet yaz gelmeden verdi kiloları biz verecez diye uğraşıyoz hala

şimdi oldu işte ceza olmayınca olmayacak bizim derceler .takımada biraz disiplin gelir belki ilk üçte olalım bu hafta ...
ben şimdi kahvaltımı yaptım 5 zeytin 1 krem peynir 1 çavdar ekmeği

kahvaltın güzelmiş afiyet olsun

bitki çayı saati........

suyunu da içmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…