Kızlar bugün kulağımda bir acı var ve farkettimki sağ kulağım bu aralar sola göre çok az duyuyor telefondan aynı müziği sol kulaığmla dinledim gayet net geliyordu sağ kulağımla dinleyince sesin sanki uzaktan geldiğini farkettim.Doktordan salı gününe randevu aldım galiba kulak iltihabı oldum
kızlar yaa bugün sıcaktan mıdır nedir elimi kaldırasım yok sabah kahaltıya eşimin eniştesi geldi yedim de yedim valla.hala yeme isteğim devam ediyo nolduysa bugün bana.eliş işe güce kalkmıyo ama yemek mevzu olunca canavar gibiyim.regl olucam ondan mı acaba.
geçmiş olsun önemli bişey değidir inşallah
kızlar, geçen hafta kızımı memlekete göndermiştim. bugün onun yanına gidicem babamız çalışıyo yarın. iki gün pek tutamaya bilirim boğazımı ama sıkı bi haftay başlıyacam söz size.
bol sporları, az gıdalı, sıfır kaçamaklı bi hafta. cuma ya hem size hemde kendime 1 kilo kaybettirmem lazım. eşim artık dalga geçiyo "boşuna uğraşma. sevdi seni onlar sende onları. ayrılmaz ikili oldunuz diyor" gösterecem ona gününü görür oo ... çok pis gaza geldim çokkk
aa bide böyle dereceler mi oluyo ben takım içinde yarışma sanmıştım,çok severim yarışmaları :)
İnş. canım herkes az az verse birinci bile oluruzhaftaya gerçekten dereceye girmeliyiz kimse kaçamak maçamak yapmaya çalışmasın
İyiyiz canım sen nasılsın bu aralar az girdin özlettin kendini bayaBen farkettim mesaj sayımını paylaşmadığını ama yoğun oluğun için birşey demedim Birinci olmuşum ondan öncekindede sonuncu olmuştum ya sondan birinci oluyorum ya baştan birinci
Sorma biraz kilo verince herkes diğer haftaya salıyor kendini haftaya herkes bomba gibi gelsinde dereceye girelim
Evet canım sende bendensin bende böyle rekabet olmadı mı salıyorum kendimi şimdi kaçamak yapsam aklıma sizler geliyorsunuz yiyemiyorum valla
ben şimdi kahvaltımı yaptım 5 zeytin 1 krem peynir 1 çavdar ekmeği
Kızlar bugün kulağımda bir acı var ve farkettimki sağ kulağım bu aralar sola göre çok az duyuyor telefondan aynı müziği sol kulaığmla dinledim gayet net geliyordu sağ kulağımla dinleyince sesin sanki uzaktan geldiğini farkettim.Doktordan salı gününe randevu aldım galiba kulak iltihabı oldum
selam kızlar nasılsınız ben seminer dolayısıyla gündüzleri giremiyorum arkadaşlar kusura bakmayın
bu arada herkesin kandili mübarek olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin bu gece inşallah
ayrı ayrı alıntılama yapmayı beceremiyorum o yüzden
Sevgili buseryem çok geçmiş olsun umarım önemli bişi değildir.
Sevgili kaptanım aydoğdugül, mesaj konusuna dikkat edicemm
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Ben de iyiyim çok şükür. Sizi özledim işte birazcık. Başka da bir sorunum yok çok şükür. Hmm, bir de henüz açıklanmayan 3 sınavım var tabii. Kilomu soracak olursanız fena değil. İyi de değil ama kötü de sayılmaz. İzin aldığımdan beri 1-1,5 kg kadar verdim. Sadece o kadarck. Ama ben almadığıma seviniyorum aslında. :112: Tabii bu sevincimde beni gören herkesin beğenmesi, dolaptaki kıyafetlerimi denedikçe annemin aşırı sevinmesi falan da etkili olmuş olabilir. Ama daha eve geleli 2 gün oldu ve benm asıl zorlayıcı kilo almama çalışmalarım yeni başlıyor. Bilenler bilir, ben geçen yaz 8 kg almış bir insanım. :18: Baktım gitti gidecek benm kilo, geleyim hem size bir merhaba diyeyim hem de kilo çizelgemi yenileyip durumumu bir göreyim istedim. :13: Durum fena değil, çoğu gitmiş azı kalmış. Ama ben artık ufaktan yaz boyu kilo sabitleyip eylülde yeniden verme çalışmalarına başlamayı düşünüyordum. Vazgeçtim. Ben eylüle kadar bitiricem inş bu işi. Mesela bu işe haziran sonuna 63.5 kg olmakla başlayabilirim inş.
Ee, sizde ne var ne yok?
Hiç sorma cnmcm ya. Sınavlar bitti, eve geldim derken bu seferde tartısız kaldım işte.Nerelerdesin canım ya1 ay 1 ay arttırıyorsun geleceğin gün git gide uzaklaşıyor Geldiğinde 63ü görmüş olalım, hadi bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?