Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar, geçen hafta kızımı memlekete göndermiştim. bugün onun yanına gidicem babamız çalışıyo yarın. iki gün pek tutamaya bilirim boğazımı ama sıkı bi haftay başlıyacam söz size.
bol sporları, az gıdalı, sıfır kaçamaklı bi hafta. cuma ya hem size hemde kendime 1 kilo kaybettirmem lazım. eşim artık dalga geçiyo "boşuna uğraşma. sevdi seni onlar sende onları. ayrılmaz ikili oldunuz diyor" gösterecem ona gününü görür oo ... çok pis gaza geldim çokkk

Kızlar bugün kulağımda bir acı var ve farkettimki sağ kulağım bu aralar sola göre çok az duyuyor telefondan aynı müziği sol kulaığmla dinledim gayet net geliyordu sağ kulağımla dinleyince sesin sanki uzaktan geldiğini farkettim.Doktordan salı gününe randevu aldım galiba kulak iltihabı oldum

Son düzenleme:
kızlar yaa bugün sıcaktan mıdır nedir elimi kaldırasım yok sabah kahaltıya eşimin eniştesi geldi yedim de yedim valla.hala yeme isteğim devam ediyo nolduysa bugün bana.eliş işe güce kalkmıyo ama yemek mevzu olunca canavar gibiyim.regl olucam ondan mı acaba.

geçmiş olsun önemli bişey değidir inşallah

Sorma canım bende öyleyim Spor yapınca o kadar diyorum kendime iki lokma fazla yemek için bu kadar eziyete değer mi diye bir daha kaçamk yok diye ama ne zaman yemek görsem resmen gözüm dönüyor 11 kilo verdim hala çok dayanıksızım bu konuda ne yapıcam bilmiyorum :26: Sonra boşu boşuna fazladan sporla eritene kadar canım çıkıyor

geçmiş olsun önemli bişey değidir inşallah

Teşekkürler canım

Şimdiden tutamayacağım tutamazsın sakın iki gün yiyeyim sonra diyete girerim deme Sonra birkere salınca çok zor gidiyor kilolar elinden geldiğince kendini tutmaya çalış . Unutma eşine göstericeksin nasıl kilo verilir

Haftasonu herkes gezmelerde tozmalarda anlaşılan birtek ben bilgisiyar başındayım Gezin gezin spor yapmış olursunuz sakın gezerken yemeği fazla kaçırayım demeyin Bende spor yapayım bari canım sıkıldı Unutmadan kızlar ben bu hafta çok inat ettim haftaya bomba gibi geliyorum ona göre

selam kızlar nasılsınız ben seminer dolayısıyla gündüzleri giremiyorum arkadaşlar kusura bakmayın

bu arada herkesin kandili mübarek olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin bu gece inşallah

ayrı ayrı alıntılama yapmayı beceremiyorum o yüzden

Sevgili buseryem çok geçmiş olsun umarım önemli bişi değildir.

Sevgili kaptanım aydoğdugül, mesaj konusuna dikkat edicemm

menüm:

sabah: yok (bu uykumu alamama sorunum yüzünden kahvaltımı edemiyorum hiç ben yaaa uyuyamama sorunumu nası çözcem bilmiorum)

öğlen: 1 porsiyon tavuk ızgara ve ayran

akşam: bir kase mercimek çorbası domates salatalık

ara: 5-10 tane kiraz

ben sabah kahvaltısında yedim de yedim ne yediğimi hiç anlatmıım yani:)) öğlen bişey yemedim sadece su içtim akşam da bir tabak kiraz yedim daha da bişey yemicem.bu hafta başı kiraz detoksuna başlıyoruz eşimle 3 günlük.bakalım kilo verebilecek miyim

aa bide böyle dereceler mi oluyo ben takım içinde yarışma sanmıştım,çok severim yarışmaları :)

Her cuma tüm takım üyeleri kilolarını bildiriyor ve hem takım dereceleri, hem de bireysel dereceler sıralanıyor. 1,2,3 belirleniyor. Kendi takımımız içinde bir yarışma yok ama olsa fena olmaz

Bu hafta yoğun geçti, önümüzdeki hafta da 4 gün üst üste eğitime katılacağım. Gönüllü afetlerde psikososyal hizmetler birliğinin eğitimine gideceğim. Akşamları kesin uğrarım ama Derece alalım artık herkes bu hafta sıkı tutsun diyeti, gelsin cezalar da. Olmuyor böyle, herkes salıyor, sonra nasıl gidecek bu kilolar

ben şimdi kahvaltımı yaptım 5 zeytin 1 krem peynir 1 çavdar ekmeği

Kahvaltına domates salatalık biber... eklesen daha doyurucu olur. Bir de bana sürekli krem peynir yeme diye uyarıyordu arkadaşlar, yediğim hafta gram zayıflamadım, yemeyince çok farkediyor. Yağ / kalori oranı fazla krem peynirde...

Geçmiş olsun canım ya inş. çabuck iyileşirsin

Mesajların sağ alt köşesinde alıntı yapma tuşu var, ordan yapabilirsin

Ben de menümü paylaşayım:

sabah
çeyrek simit
1 dilim peynir
1 bardak çay şekersiz

öğlen
1 bardak limonata
5-6 fındık

akşam
yarım levrek
3dilim ekmek
1er kaşık havuçlu yoğurt, fava, börülce salatası, patlıcan ezme
salata

Son düzenleme:
Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım? Ben de iyiyim çok şükür. Sizi özledim işte birazcık. Başka da bir sorunum yok çok şükür. Hmm, bir de henüz açıklanmayan 3 sınavım var tabii. Kilomu soracak olursanız fena değil. İyi de değil ama kötü de sayılmaz. İzin aldığımdan beri 1-1,5 kg kadar verdim. Sadece o kadarck. Ama ben almadığıma seviniyorum aslında. :112: Tabii bu sevincimde beni gören herkesin beğenmesi, dolaptaki kıyafetlerimi denedikçe annemin aşırı sevinmesi falan da etkili olmuş olabilir. Ama daha eve geleli 2 gün oldu ve benm asıl zorlayıcı kilo almama çalışmalarım yeni başlıyor. Bilenler bilir, ben geçen yaz 8 kg almış bir insanım. :18: Baktım gitti gidecek benm kilo, geleyim hem size bir merhaba diyeyim hem de kilo çizelgemi yenileyip durumumu bir göreyim istedim. :13: Durum fena değil, çoğu gitmiş azı kalmış. Ama ben artık ufaktan yaz boyu kilo sabitleyip eylülde yeniden verme çalışmalarına başlamayı düşünüyordum. Vazgeçtim. Ben eylüle kadar bitiricem inş bu işi. Mesela bu işe haziran sonuna 63.5 kg olmakla başlayabilirim inş.
Ee, sizde ne var ne yok?

Bu haftaki cuma sonuçlarına baktım da, şaşırdım. Bir avuç kadar kalmışız. Üzüldüm.
Bu arada lavinia, yeni üyeymişsin galiba. Hoşgeldin. Ben grubun epey eski üyelerindenim ama 1 aydır izinliyim sanırım 1 ay kadar daha da izinli kalıcam galiba. Böyle ara ara uğruyorum işte. :112: Başarılar cnmcm. Çokk güzel kilolar vericez inş.
Bu arada buseryem, kilolarımız şu an noktası virgülüne aynıymış cnmcm. Sana bakalım kim daha çok verecek demek isterdim ama cvp sen. Ben 0,2 versem karda sayıyorum çünkü şu ara kendimi. Diyet miyet hakgetire bende. Hele birde anne yemeklerini bulmuşum ki sorma. Ama hemen arkandayım diyebilirim sanırım.
Ayrıca fatoşum senin 0,5 lere ne oldu?

Son düzenleme:

Nerelerdesin canım ya 1 ay 1 ay arttırıyorsun geleceğin gün git gide uzaklaşıyor Geldiğinde 63ü görmüş olalım, hadi bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla

Kahvaltıyla başlayalım

sabah
1 yumurta
1 domates
2 dilim peynir
5 yeşil zeytin
ekmek yok

ara
6 fındık
6 badem

Son düzenleme:
Nerelerdesin canım ya 1 ay 1 ay arttırıyorsun geleceğin gün git gide uzaklaşıyor Geldiğinde 63ü görmüş olalım, hadi bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla
Hiç sorma cnmcm ya. Sınavlar bitti, eve geldim derken bu seferde tartısız kaldım işte. Ama 63 ün de altında dönücem inş. :112: Ben de dönebileceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla.

bu sabah yine bol kalorili bir kahvaltı ekmek tereyağı bal menemen :)))
öğlen bir paket balık kraker
akşam bir tabak kiraz ve boll su

sabahları azaltsam biraz da spor yapsam süper olacak ama çok sıcak ya spor yapasım gelmiyo hiç ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…