Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam arkadaslar hatıcem kaptanım nasılsın ve dıger guzel zayıflama arkaadaslarım aranızdan ayrılalı 1.5 ay oldu kılo almadım ama vermedımde hıc neden sankı bana yetıyoda verdıgım kılo gunlugume gerı dondum yazmaya cezam bıterse sızlerın arasınada ınsallah...
kendınıze ıyı bakın...yenı gelen cok arkadas olmus sızlerede basarılar hanımlar...

günaydın kızlar

buse tuttum valla kendimi. az yedim öz yedim

kiraz detoksu ne kız bize de anlat

Hiç sorma cnmcm ya. Sınavlar bitti, eve geldim derken bu seferde tartısız kaldım işte. Ama 63 ün de altında dönücem inş. :112: Ben de dönebileceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla.

ben takıma katıldım sen gittin olmaz ki ama, çabuk gel aramıza

sıcakta yapılmıyo canım ya sporsuz ne olacak bizim bu halimiz

güzel bi kahvaltıyla başladım güne
1 dilim peynir
5 adet siyah zeytin
domates, dereotu,maydonoz
1 simit

buseryem sana bişey soracam. senin şu yoğurt tarifi vardı ya sabah yediğin, onu ben akşam yesem nasıl olur. sabah işte yiyemiyorum.

canım bişey sorcam yoğurt tarifi dediğin zencefil tarçın bide zerdeçallı olan tarif mi?

bebisini emziriyormusun canım merak ettim?? Birde balık kraker yerine ekmek arası bişeyler yesen daha yararına olur çünkü kraker cok yağlı

Nie kaçtınız ya yavaş yazıyorum biliyorum ama az kaldı birkacgune kadar internetim bağlanacak ozaman kacamicaksiniz

neyse kahvaltım
1dlm ekmek
2 tatlı kasık tahin pekmek
turk kahvesi 1 avuç ceviz
simdiye kadar 2 lt su ictim
regl oldum çok ağrım var oyuzden bugün ediklerime dikkat edemeyenilirm :)

öğle yemeğinide yedim ben mercimek çorbası,2 yemek kaşığı bulgu pilavı,2 yemek kaşığı patates yemegi
yemekler yanayana birz uyumsuz oldu ama napalım iş yeri yemeğiiiiii.....

Merhaba kızlar Bugün biraz yoğunum yazdıklarınızı okudum ama şimdi cevaplayacak vaktim yok bir girip bakayıp dedim ne yapıyorlar diye Birazdan girip cevaplarım Kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…