Şimdiden tutamayacağım tutamazsın sakın iki gün yiyeyim sonra diyete girerim demeSonra birkere salınca çok zor gidiyor kilolar elinden geldiğince kendini tutmaya çalış . Unutma eşine göstericeksin nasıl kilo verilir
kiraz detoksu ne kız bize de anlatben sabah kahvaltısında yedim de yedim ne yediğimi hiç anlatmıım yani:)) öğlen bişey yemedim sadece su içtim akşam da bir tabak kiraz yedim daha da bişey yemicem.bu hafta başı kiraz detoksuna başlıyoruz eşimle 3 günlük.bakalım kilo verebilecek miyim
Hiç sorma cnmcm ya. Sınavlar bitti, eve geldim derken bu seferde tartısız kaldım işte.Ama 63 ün de altında dönücem inş. :112: Ben de dönebileceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla.
bu sabah yine bol kalorili bir kahvaltı ekmek tereyağı bal menemen :)))
öğlen bir paket balık kraker
akşam bir tabak kiraz ve boll su
sabahları azaltsam biraz da spor yapsam süper olacak ama çok sıcak ya spor yapasım gelmiyo hiç((
güzel bi kahvaltıyla başladım güne
1 dilim peynir
5 adet siyah zeytin
domates, dereotu,maydonoz
1 simit
buseryem sana bişey soracam. senin şu yoğurt tarifi vardı ya sabah yediğin, onu ben akşam yesem nasıl olur. sabah işte yiyemiyorum.
canım bişey sorcam yoğurt tarifi dediğin zencefil tarçın bide zerdeçallı olan tarif mi?
evet canım sende mi biliyosun o tarifi
burdan öğrendim bende 3 gündür yapıyorum yanımda işe bile taşıyorum bakalım nasıl etkisi olcak
evet canım sende mi biliyosun o tarifi
bu sabah yine bol kalorili bir kahvaltı ekmek tereyağı bal menemen :)))
öğlen bir paket balık kraker
akşam bir tabak kiraz ve boll su
sabahları azaltsam biraz da spor yapsam süper olacak ama çok sıcak ya spor yapasım gelmiyo hiç((
bitki çayı zamanı......
Ne iciyorsun canım??
İcinde neler olduğunu biliyormusun??[/
evet canım mate,barut ağacı,sinirli ot,top kekik,çoban çökerten,gymnema,yeşil çay,biberiye.funda
5 i 1 yerdenin gelişmişi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?