bebisini emziriyormusun canım merak ettim?? Birde balık kraker yerine ekmek arası bişeyler yesen daha yararına olur çünkü kraker cok yağlı
selam kızlar
menüm
sabah: 3 zeytin 1dilim peynir, 2 ince dilim ekmek, şekersiz çay, domates salatalık
öğlen:mercimek çorbası salata
akşam: taze fasulye yemeği bir tabak,bir kase yoğurt
Selam kızlar nasılsınız? İnanılmaz yoğun bir hafta geçiriyorum. Giremiyorum nete, zaten akşama kadar boşluk olsa da bilgisayar yok. Eğitimdeyim sürekli... Son 2 haftadır doğru dürüst evde olmuyorum. Perşembe dahil eğitim var, cuma yine şehir dışına gideceğim. Şimdiden Buse'cim haberin olsun. Kusura bakmayın kızlar elimde olsa sık sık gelirim biliyorsunuz. Bu hafta son olur inş. Böyle devam ederse takımdan ayrılmak zorunda da kalabilirim. Hiç istemiyorum ama... Hepinize kaçamaksız bir gün diliyorum. Gecenin bir yarısı da olsa elimden geldiğince uğramaya çalışacağım. İyi geceler herkeseveee şimdiden Günaydın :))
komşum hasta ona geçmiş olsuna gitçem gelince görüşüveririz...
Selam kızlar nasılsınız? İnanılmaz yoğun bir hafta geçiriyorum. Giremiyorum nete, zaten akşama kadar boşluk olsa da bilgisayar yok. Eğitimdeyim sürekli... Son 2 haftadır doğru dürüst evde olmuyorum. Perşembe dahil eğitim var, cuma yine şehir dışına gideceğim. Şimdiden Buse'cim haberin olsun. Kusura bakmayın kızlar elimde olsa sık sık gelirim biliyorsunuz. Bu hafta son olur inş. Böyle devam ederse takımdan ayrılmak zorunda da kalabilirim. Hiç istemiyorum ama... Hepinize kaçamaksız bir gün diliyorum. Gecenin bir yarısı da olsa elimden geldiğince uğramaya çalışacağım. İyi geceler herkeseveee şimdiden Günaydın :))
sana bişey olmasın balım. çabuk gel
öğlen yemeğimi de yedim
zeytinyağlı fasulye
2 adet sebzeli köfte
çoban salata
yoğurt
1 dilim karpuz
Kızlar bugün doktora gittim adam senin kulakların uzun zamandır tıkalı dedi. Ayrıca sağ kulağında iltihaplanmada var dedi temizlemeye çalıştı olmadı bir ilaç verdi 10 gün sonra tekrar gidicem :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?