Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah
1 kk peynir
2dilim ekemek
domates
salatalık
çay

1 elma arada

öğlen

taze fasulye yemeği
tavuk çorbası
salata

selam kızlar

menüm
sabah: 3 zeytin 1dilim peynir, 2 ince dilim ekmek, şekersiz çay, domates salatalık

öğlen:mercimek çorbası salata

akşam: taze fasulye yemeği bir tabak,bir kase yoğurt

Selam kızlar nasılsınız? İnanılmaz yoğun bir hafta geçiriyorum. Giremiyorum nete, zaten akşama kadar boşluk olsa da bilgisayar yok. Eğitimdeyim sürekli... Son 2 haftadır doğru dürüst evde olmuyorum. Perşembe dahil eğitim var, cuma yine şehir dışına gideceğim. Şimdiden Buse'cim haberin olsun. Kusura bakmayın kızlar elimde olsa sık sık gelirim biliyorsunuz. Bu hafta son olur inş. Böyle devam ederse takımdan ayrılmak zorunda da kalabilirim. Hiç istemiyorum ama... Hepinize kaçamaksız bir gün diliyorum. Gecenin bir yarısı da olsa elimden geldiğince uğramaya çalışacağım. İyi geceler herkese veee şimdiden Günaydın :))

selam kızlar

menüm
sabah: 3 zeytin 1dilim peynir, 2 ince dilim ekmek, şekersiz çay, domates salatalık

öğlen:mercimek çorbası salata

akşam: taze fasulye yemeği bir tabak,bir kase yoğurt

Menülerimizin akşam yemekleri aynı canım, ben de taze fasulye ve yoğurt yedim :)) Öğlen de 3-4 kaşık pilav, 4 köfte, yoğurtlu patlıcan 1 kaşık ve 1dilim ekmek yedim. Ekmeği de sabah kahvaltı yapmamıştım çok acıktığım için yedim

günaydın kızlar dün tamamen sağlıksız bir diyetle gün geçirdim kiraz detoksu yapıyordum güya,soran bi arkadaş vardı.kiraz detoksu dün başlayıp çarşambaya kadar devam eden 3 günlük günde 3 öğün sadece kiraz yemekten olusan bir detoks.

neyse ben sabah yarım kilo kirazı yedikten sonra midem bulandı,öğlen bişey yiyemedim zaten misafirlerim geldi ve yemek hazırlığı filan çoluk çocuk derken akşam oldu onlar yedi ama ben yemedim iki kaşık musakka kalmış bi tabağın içinde detoksu bozup onu yedim iki üç çatal da karpuz..bu sabah kalktım tartıldım.hafta sonu 69 gösteren tartı 67 gösteriyo büyük ihtimalle yanlış tartıyo.4 günde 2 kilo vermek imkansızdır herhalde.

şimdi kalkıp yine kiraz yemeye gidiyorum karnım çok aç :))

dikkat et kendine sürekli eğitimler bitkin düşürmesin seni. kaptanım umarım çabuk biter de bi an çnce dönersin aramıza

selam kızlar,
yoğunluktan b ende giremedim sabahtan bu yana
klasik kahvaltımı yaptım gene otlu domatesli çavdarlı,
2 lt ye yakın suyumu da içtim . gün içinde girmeye çalışıcam. kendinize iyi bakın.kaçamak yapanın saçını çekerim

İyiyiz canım sen nasılsın hiç kusura bakar mıyız herkesin yoğun zamanları olur merak etme bende sana yardım ederim bu zamnlarda sakın birdaha ayrılmak filan deme Yoğun olduğun zamanlar ben yardım ederim ama sen bizim kaptanımızsın

Kızlar bugün doktora gittim adam senin kulakların uzun zamandır tıkalı dedi. Ayrıca sağ kulağında iltihaplanmada var dedi temizlemeye çalıştı olmadı bir ilaç verdi 10 gün sonra tekrar gidicem :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…