- 28 Mart 2012
- 433
- 42
- 123
Kızlar bugün doktora gittim adam senin kulakların uzun zamandır tıkalı dedi. Ayrıca sağ kulağında iltihaplanmada var dedi temizlemeye çalıştı olmadı bir ilaç verdi 10 gün sonra tekrar gidicem :18:
Kızlar bugün doktora gittim adam senin kulakların uzun zamandır tıkalı dedi. Ayrıca sağ kulağında iltihaplanmada var dedi temizlemeye çalıştı olmadı bir ilaç verdi 10 gün sonra tekrar gidicem :18:
bugün yediklerim
sabah sadece kiraz
öğlen ve akşam toplam 2 but tavuk bi de bol su başka bişey yok,
aslında kiraz detoksuydu güya ama dayanamadım yaa midem bulandı kirazdan bozdum bende,ama eşim 2 günü bitirdi maşallahı var yani :))
çook geçmiş olsun Allah şifa versin.dikkat et kendine
Gecmis olsun canım
11 HAZİRAN - 17 HAZİRAN mesaj sayımı
fatos0808 ( - / 5 / 4 / 13 / 5 / 0 / 0 ) 27
eymen_b ( 0 / 2 / 4 / 6 / 1 / 0 / 0 ) 13
aydogdugul ( 0 / 7 / 4 / 7 / 1 / 2 / 8 ) 29
Buseryem ( 4 / 0 / 7 / 20 / 10 / 14 / 0 ) 55
ankaran ( 4 / 1 / 0 / 12 / 1 / 6 / 0 ) 24
lavinia17 ( 2 / 2 / 2 / 4 / 3 / 1 / 0 ) 14
zemherir ( 1 / 0 / 0 / 1 / 1 / 0 / 0 ) 3
rehnuma14 ( - / - / - / 1 / 2 / 4 / 1 ) 8
duruece ( - / - / - / 11 / 6 / 4 / 0 ) 21
Ecz.imis ( izinli )
beyazzambak ( izinli )
yst38 ( izinli )
zubus ( izinli )
Mesaj sayılarından görüldüğü gibi, eymen_b düşüşe geçmişsin canım bu hafta, lavinia17 daha fazla katılımını bekliyoruz, zemherir yok gibisin takıma dahil olman için daha fazla katılım sağlamalısın, rehnuma14 ilk 3 gün zaten yokmuşsun önümüzdeki hafta değerlendireceğiz, duruece yeni katılmana rağmen paylaşımların gayet iyi durumdaAçık ara farkla 1. olan Buseryem'i tebrik ediyoruz. fatos ve ankaran da gayet iyi durumda
günaydın kızlar dün ugrayamadim sipa hateketlendikce kendime ayıracak hiç vaktim kalmıyorkiloda artıya geçmeye başladım ooooofffff
günaydın kızlar dün ugrayamadim sipa hateketlendikce kendime ayıracak hiç vaktim kalmıyorkiloda artıya geçmeye başladım ooooofffff
ayy ben ne Kiraz nede erik severim hayatta yapamayacağım br detoks mideni bulandırmak istemem ama kirazların icine bakıyormusun ben hep bakarim kirazi oyuzden sevmem :)
çünkü bı ogün yiyemiyorum hep abur cubur dondurma ciko vs.. çok yemek yiyen biri değilim tek sorunum tatlı yani olan oldu yine tatlı yine hayatıma girdi(
günaydın canım kaç aylık bebişin.benim kız da 11 aylık oldu doğdugu günden beri canıma okuyor:)) hep diyorum bana tek faydası kilo vermeme sebep olması :)))
Kızlar ben hani iki pantolon almıştım bana küçük gelip düğmeleri kapanmamıştı ya hani bende herkese iki hafta sonra bana olucak demiştim. İşte iki haftam bu pazar günü doluyordu bende şimdiden ne durumdayım diye bir pantolonları deneyeyim dedim ve sonuç : OLDULARNasıl mutlu oldum bilemezsin bundan sonra kimse tutamaz beni
selam kızlar
canım büyük geçmiş olsun. umarım çabuk atlatırsın.
işte buuu. helal olsun sana . tutmasın da zaten.
Herkese merhabaaaa,
bende yoğunluktan iki gündür pek yazamadım
günaydın canım kaç aylık bebişin.benim kız da 11 aylık oldu doğdugu günden beri canıma okuyor:)) hep diyorum bana tek faydası kilo vermeme sebep olması :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?