Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün yediklerim

sabah sadece kiraz
öğlen ve akşam toplam 2 but tavuk bi de bol su başka bişey yok,

aslında kiraz detoksuydu güya ama dayanamadım yaa midem bulandı kirazdan bozdum bende,ama eşim 2 günü bitirdi maşallahı var yani :))

11 HAZİRAN - 17 HAZİRAN mesaj sayımı
fatos0808 ( - / 5 / 4 / 13 / 5 / 0 / 0 ) 27
eymen_b ( 0 / 2 / 4 / 6 / 1 / 0 / 0 ) 13
aydogdugul ( 0 / 7 / 4 / 7 / 1 / 2 / 8 ) 29
Buseryem ( 4 / 0 / 7 / 20 / 10 / 14 / 0 ) 55
ankaran ( 4 / 1 / 0 / 12 / 1 / 6 / 0 ) 24
lavinia17 ( 2 / 2 / 2 / 4 / 3 / 1 / 0 ) 14
zemherir ( 1 / 0 / 0 / 1 / 1 / 0 / 0 ) 3
rehnuma14 ( - / - / - / 1 / 2 / 4 / 1 ) 8
duruece ( - / - / - / 11 / 6 / 4 / 0 ) 21
Ecz.imis ( izinli )
beyazzambak ( izinli )
yst38 ( izinli )
zubus ( izinli )

Mesaj sayılarından görüldüğü gibi, eymen_b düşüşe geçmişsin canım bu hafta, lavinia17 daha fazla katılımını bekliyoruz, zemherir yok gibisin takıma dahil olman için daha fazla katılım sağlamalısın, rehnuma14 ilk 3 gün zaten yokmuşsun önümüzdeki hafta değerlendireceğiz, duruece yeni katılmana rağmen paylaşımların gayet iyi durumda Açık ara farkla 1. olan Buseryem'i tebrik ediyoruz. fatos ve ankaran da gayet iyi durumda

günaydın kızlar dün ugrayamadim sipa hateketlendikce kendime ayıracak hiç vaktim kalmıyor kiloda artıya geçmeye başladım ooooofffff

ayy ben ne Kiraz nede erik severim hayatta yapamayacağım br detoks mideni bulandırmak istemem ama kirazların icine bakıyormusun ben hep bakarim kirazi oyuzden sevmem :)

çook geçmiş olsun Allah şifa versin.dikkat et kendine

Gecmis olsun canım

Sağolun kızlar

Birinci olmuşum

günaydın kızlar dün ugrayamadim sipa hateketlendikce kendime ayıracak hiç vaktim kalmıyor kiloda artıya geçmeye başladım ooooofffff

Günaydın canım sıpa bu kadar hareketliyken nasıl artışa geçtin anlamadım :26:

çünkü bı ogün yiyemiyorum hep abur cubur dondurma ciko vs.. çok yemek yiyen biri değilim tek sorunum tatlı yani olan oldu yine tatlı yine hayatıma girdi (

günaydın canım kaç aylık bebişin.benim kız da 11 aylık oldu doğdugu günden beri canıma okuyor:)) hep diyorum bana tek faydası kilo vermeme sebep olması :)))

ayy ben ne Kiraz nede erik severim hayatta yapamayacağım br detoks mideni bulandırmak istemem ama kirazların icine bakıyormusun ben hep bakarim kirazi oyuzden sevmem :)

yok valla hiç bakmam kirazın içine yerim de yerim :)) ama bu detoksa başladığımdan beri kirazdan midem bulanmaya başladı uyamadım detoksa.napıyım yaa en sevdiğim meyveden nefret etmek istemiyorum.bugün son gün bu sabahta kiraz yiyeyim daha yemicem :)

Kızlar ben hani iki pantolon almıştım bana küçük gelip düğmeleri kapanmamıştı ya hani bende herkese iki hafta sonra bana olucak demiştim. İşte iki haftam bu pazar günü doluyordu bende şimdiden ne durumdayım diye bir pantolonları deneyeyim dedim ve sonuç : OLDULAR Nasıl mutlu oldum bilemezsin bundan sonra kimse tutamaz beni

Son düzenleme:
selam kızlar
Kızlar bugün doktora gittim adam senin kulakların uzun zamandır tıkalı dedi. Ayrıca sağ kulağında iltihaplanmada var dedi temizlemeye çalıştı olmadı bir ilaç verdi 10 gün sonra tekrar gidicem :18:

canım büyük geçmiş olsun. umarım çabuk atlatırsın.

çünkü bı ogün yiyemiyorum hep abur cubur dondurma ciko vs.. çok yemek yiyen biri değilim tek sorunum tatlı yani olan oldu yine tatlı yine hayatıma girdi (

kış kış tatlı kış kış, deh deh tatlı deh deh :)

günaydın canım kaç aylık bebişin.benim kız da 11 aylık oldu doğdugu günden beri canıma okuyor:)) hep diyorum bana tek faydası kilo vermeme sebep olması :)))

benin kızımda 2003 doğumlu. doğumda aldığım kiloları 2 ayda verdim bende sayesinde. 38 beden pantolonumu giymiştim 2 ay sonunda

işte buuu. helal olsun sana . tutmasın da zaten.

buseryem tebrik ederim çok sevindim iki haftada büyük başarı :))

ya ben bişey dicem bundan 3 ay önce 71-12 lerde geziniyodum bedenimi mezurayla ölçmüştüm o zamnlar.şimdi 68 kiloyum dün ölçtüm yine ölçüler aynı çok şaşırdım yaa hiç mi incelmemişim ben.sinirim bozuldu valla

bu ayın 25inde benim sıpada 11 aylık olacak da benim kilo almama sebep oldu sütüm çok olsun diye yedim tatluları zaten çok tatlı düşkünüyüm bir dondurma uğruna bütün gün yemek yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…