Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ıyy afiyet olsun şekerim :)

tutmuyoz şekerim aynen devam

kış kış tatlı kış kış, deh deh tatlı deh deh :)

benin kızımda 2003 doğumlu. doğumda aldığım kiloları 2 ayda verdim bende sayesinde. 38 beden pantolonumu giymiştim 2 ay sonunda

annemlerdeyim yengem tatlı koydu önüme ben yemem dedim kalktım pc başına geçtim bi aferiimde bana regl dönemindeyim hormonlarım galiba normale dönüyo kendimi kontrol etmeye başladım
100 kiloyla doğum yaptım 2 ayda 84 e inmiştim çevre baskısı yüzünden birde emzirmede çok sorun yaşadım gögüslerim hep kanadı oyüzden tatlı tatlı talı hem mutlu oldum çikolarla hemde sütüm oldu hemde kilom neyse tecrübe oldu benim için bidaha çocuk yaparsam --ki hiç istemiyorum- aynı hataya düşmeyeceğim

Son düzenleme:

maşallah canım aferim kız sana

sabah 1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
çay
2 dilim ekmek

arada
1 şeftali
öğlen
1 dilim kek

akşam
yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekemek
salat

***6. TAKIM 262. ETAP***
fatos0808 ( 114,5 / / / %)
eymen_b ( 87,5 / / / %)
Buseryem ( 65,8 / / / %)
ankaran ( 56 / / / %)
aydogdugul ( 137,8 / / / %)
lavinia17 ( 94,6 / / / %)
zemherir ( 80 / / / %) yeni üye hedef:62 kilosu 2ye bölündü
rehnuma14 ( 69 / / / %) yeni üye hedef:60
duruece ( 60 / / / %) yeni üye hedef:50

6. Takım Ortalaması: %

Buse'cim ben kolaylık olsun diye listenin taslağını hazırladım. Öncelikle yeni üyeler bildirim yapmamış olursa hiç listeye ekleme, çünkü listeye bildirim yapmadı diye dahil edince 2 hafta daha listede yer almaları gerekecek. Mesela zemherir görünürlerde yok, bildirim de yapacağını zannetmiyorum. Bu sefer de bildirim yapmadıkları halde ortalamayı boşu boşuna kişi sayısı arttığı için düşürmüş olacağız. Bir de diskalifiye etmemiz gerekecek, bu sefer de hiç yarışamayacaklar. rehnuma14 ve duruece 1 hafta önce katıldılar takıma, bu yüzden verilen kilonun 2ye bölünmesi gerekmiyor. Aslında 2 hafta deneme süresi var. Eğer bu arkadaşlar kilo vermemiş veya almış olursa listeye ekleme, haftaya ekleriz. Böylece deneme süresi de tamamlanmış olur, ortalama da düşmez. Belki bildiğin şeyler ama ben yine de yazdım. Arkadaşlar da yanlış anlamasın lütfen, kural gereği bu şekilde

Son düzenleme:

yok canım niye yanlış anlayalım ben kilo verdim tartım yalan söylemiyosa tabi :)) kilo bildirimleri ne zaman oluyodu

kızlar bende diyetin yanında sporda yapıyım dedim dün yaptım yaparken zorlanmadım ama sabah zor kalktım ya

her hata bi tecrübe evet. tut kendini canım herşey kendimiz için önce

sabah 1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
çay
2 dilim ekmek

arada
1 şeftali
öğlen
1 dilim kek

akşam
yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekemek
salat

fatos hem spor yap hem yediklerine dikkat et. helal sana. güzel bi menü olmuş

Günaydınlaaaaaaaaar

günaydın canım

kızlar bende diyetin yanında sporda yapıyım dedim dün yaptım yaparken zorlanmadım ama sabah zor kalktım ya

evet ya ilk gün çok zor oluyo alışıncaya kadar. bi de şöyle düşün yaptığın spor işe yaramış. çalışmaya başlamış kasların

yoğunluktan sizlerle yediklerimi paylaşamıyorum kaç gündür.
dün akşam 1 adet biler dolma yedim. 4-5 dilim fırında patates

sabah ta canım çok istedi dayanamadım tost yaptırdık diyet aradaşımla. ay oldu ben en son tostumu yiyeli. biliyorum cuma öncesi bu kaçamağı yapmamam gerekiyordu ama tutamadım kendimi çok pişmanımmmmm

günaydın kızlar çok güzel kahvalt yaptım inşallah bütün gün devam eder Temmuz geldi coca hani hiç degisiklik yok sende dedi ne alacaksın bana diyinc bende cirkeflestim bu idda benim kılo vermem icndi kaybedersem hicbisi almam bekleme dedim bozuldu

jillian michaels im hareketlerini yapıyorum canım gerçekten faydası var ilk günden kaslarımın çalıştığını hissettim

kahvaltımı yapıyorum kızlar
yarım domates 1 biber
5 zeytin 1 dilim peynir
şekersiz çay

afiyet olsun canım ekmek yok mu kahvaltında

sen dur iddiayı kayettiğinde daha çoookkkk bozulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…