bu ayın 25inde benim sıpada 11 aylık olacak da benim kilo almama sebep oldu sütüm çok olsun diye yedim tatluları zaten çok tatlı düşkünüyüm bir dondurma uğruna bütün gün yemek yemem[/QU
ağustos annesisin herhalde bende ağustosta doğum yapacaktım ama bir ay erken geldi velet. ben dondurma pek sevmem hatta yılın ilk dondurmasını gecen gün eşimin zoruyla yedim :))) bu akşam da ilk kez max yedim.:)
Yok canım Temmuz annesiyim 25 Temmuz'da doğdu benim sipada
çok güzel tatlı dondurma vs çıkartmıştım hayatımdan eseklikle gene bas tacı yaptım offf off
afiyet olsun canım ekmek yok mu kahvaltında
sen dur iddiayı kayettiğinde daha çoookkkk bozulacak
afiyet olsun canım ekmek yok mu kahvaltında
1,5 dilim çavdar ekmeği yazmayı unutmuşum
Merhaba kardeş takım bir haftadır girememiştim merak edende olmamış zaten beniküstün size haberiniz olsun ama dedim bir merhaba diyeyim okadar şişki heryerim karnıda agrıyo hastalanmışım ne olucek benim bu halim :18::18:
2.bitki çayımı içiyorum şimdi
her hata bi tecrübe evet. tut kendini canım herşey kendimiz için önce
fatos hem spor yap hem yediklerine dikkat et. helal sana. güzel bi menü olmuş
günaydın canım
evet ya ilk gün çok zor oluyo alışıncaya kadar. bi de şöyle düşün yaptığın spor işe yaramış. çalışmaya başlamış kasların
114.00 kızlar 500 gr bende giden bu hafta***6. TAKIM 262. ETAP***
fatos0808 ( 114,5 / / / %)
eymen_b ( 87,5 / / / %)
Buseryem ( 65,8 / / / %)
ankaran ( 56 / / / %)
aydogdugul ( 137,8 / / / %)
lavinia17 ( 94,6 / / / %)
zemherir ( 80 / / / %) yeni üye hedef:62 kilosu 2ye bölündü
rehnuma14 ( 69 / / / %) yeni üye hedef:60
duruece ( 60 / / / %) yeni üye hedef:50
6. Takım Ortalaması: %
Buse'cim ben kolaylık olsun diye listenin taslağını hazırladım. Öncelikle yeni üyeler bildirim yapmamış olursa hiç listeye ekleme, çünkü listeye bildirim yapmadı diye dahil edince 2 hafta daha listede yer almaları gerekecek. Mesela zemherir görünürlerde yok, bildirim de yapacağını zannetmiyorum. Bu sefer de bildirim yapmadıkları halde ortalamayı boşu boşuna kişi sayısı arttığı için düşürmüş olacağız. Bir de diskalifiye etmemiz gerekecek, bu sefer de hiç yarışamayacaklar. rehnuma14 ve duruece 1 hafta önce katıldılar takıma, bu yüzden verilen kilonun 2ye bölünmesi gerekmiyor. Aslında 2 hafta deneme süresi var. Eğer bu arkadaşlar kilo vermemiş veya almış olursa listeye ekleme, haftaya ekleriz. Böylece deneme süresi de tamamlanmış olur, ortalama da düşmez. Belki bildiğin şeyler ama ben yine de yazdım.Arkadaşlar da yanlış anlamasın lütfen, kural gereği bu şekilde
bu sabahki menüm karadenizlilerin meşhur kahvaltısı kuymak :)) bayat ekmeklerim vardı ufaladım içine bir kk peynir ve 2 zeytin.aslında ekmek olmasa iyiydi ama ekmeksiz de yenmiyo.öğlen de tavuk çorbası içtim bir kase
akşamı da 5 gibi yicem daha yemicem.menümde taze fasülye ve az bulgur pilavı var.ekmeksiz tabi.
öğle yediklerim:
şakşuka yarım kepçe
yoğurt
salata
2 dilim tatlı (görünce dayanamadım)
şimdi ara yaptık arkadaşımla corn flakesli yoğurt
suyumuda içtim 2 lt son 1 lt kaldı onu da mesaim bitmeden içerim artık
Merhaba kardeş takım bir haftadır girememiştim merak edende olmamış zaten beniküstün size haberiniz olsun ama dedim bir merhaba diyeyim okadar şişki heryerim karnıda agrıyo hastalanmışım ne olucek benim bu halim :18::18:
pişt bizim takım nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?