Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kardeş takım bir haftadır girememiştim merak edende olmamış zaten beniküstün size haberiniz olsun ama dedim bir merhaba diyeyim okadar şişki heryerim karnıda agrıyo hastalanmışım ne olucek benim bu halim :18::18:

öğle yemeği yedim ve kaçırdım kızlar ya domates çorbası ıspanak ve off ya börek yedim

hoşgeldin şekerşm merak etmez olurmuyuz hiç. küsme bize uğra arada bir. off benimde öyle oluyo regl dönemlerim bi ben daha varım sanki içimde, ne sinir bişey

2.bitki çayımı içiyorum şimdi

afiyet olsun

öğle yediklerim:
şakşuka yarım kepçe
yoğurt
salata
2 dilim tatlı (görünce dayanamadım)

şimdi ara yaptık arkadaşımla corn flakesli yoğurt

suyumuda içtim 2 lt son 1 lt kaldı onu da mesaim bitmeden içerim artık

bu sabahki menüm karadenizlilerin meşhur kahvaltısı kuymak :)) bayat ekmeklerim vardı ufaladım içine bir kk peynir ve 2 zeytin.aslında ekmek olmasa iyiydi ama ekmeksiz de yenmiyo.öğlen de tavuk çorbası içtim bir kase
akşamı da 5 gibi yicem daha yemicem.menümde taze fasülye ve az bulgur pilavı var.ekmeksiz tabi.

slm canlarım
arkadaşımın annesi gelmişti ya onu çağırdım bugün bendeydiler yeni gittiler anca geldim nasılsınız bakalım

sabah
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
öğlen
7kaşık kısır yedim
akşama

mercimek yemeği yiyicem

mecbur canım napçan gitmiyo yoksa

114.00 kızlar 500 gr bende giden bu hafta

bende karadenizliyim canıma fiyet olsun güzel möenü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…