ben gelince kims olmuyo herkesin saçını çekicem
Kızlar merhaba .Beni unutmadınız dimi.Az kaldı gelicem.Kendinize iyi bakın.Öpüldünüz.
Merhaba kardeş takım bir haftadır girememiştim merak edende olmamış zaten beniküstün size haberiniz olsun ama dedim bir merhaba diyeyim okadar şişki heryerim karnıda agrıyo hastalanmışım ne olucek benim bu halim :18::18:
Merhaba canımBende kaç gündür çok yoğundum mesajları okudum ama cevap yazacak vakit bulamadım sende hiç uğramayınca nerdesin diye merak ettim. Hastalanmışsın çok geçmiş olsun :2:Çabuk iyileş gel özletme kendini
1 adet alıntı aldım canlarım diger arkadaşlarada tesekkür ederim bebelerevet canım hertelden ötüyom regli oldum grip:2::2:halsizlik var evi temizledim çamaşur suyu deterjan vs elleirmi maffetti doktor eldeveni bile kullandım hakgetire:18::18::18:ama evim misgibi oldu bu arada ablam 8.30 yola çıktı memeleketten eşimle gidicez almaya esenlere oraya yakın olanlarla otogarda görüşelim isterseniz ayak üstü ablam geldigi için anneme gidicem kalmaya giremem kardeşimde net baglattı olurdagirisen sizleri seve seve taciz aderim bu hafta mortingenim kızlar aynı kilodayım malesef heryerim şiş bu ay nedense:44::44::44 kadar yemedim yesem içim yanmıcek hep akşam 4 sonra hiç birşey yemedim işşallah haftaya boımbayı patlatırım cumanız mubarek olsun bu arada bebeler kuşlarımın arasına serçede eklendi bebek daha ona annelik yapıyorum annemlerde nasıl bakıcam anlamış degilim neyse pazartesi muhtemelen dönerim galiba:44::44::44:a.e.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?