Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2 ilim ekmek
çay

ara
1 şeftalşi

öğlen
1 karnıyarık
cacık
2 kaşık pilav

akşama salat çorba yiycem

geçmiş olsun kuzum ya hadi iyi gezmeler

arkadaşlar bildirim yapmayan bi siz kaldınız
dün yazmıştım işim olduğunu lütfen bir an önce bildirim yapabilir misiniz
kusura bakmayın işim olmasa bunu istemezdim

Kusura bakma canım bildirim yapmayan bir kişi vardı onu bekledim sonrada biraz yoğunluk oldu giremedim ama paylaştım

Kızlar 8. olmuşuz her hafta dahada geriliyoruz gerçi bende bu hafta birşey veremedim ama

kızlar tartıda 55 li rakamları görünce kendime geldim resmen.
sabah kahvaltıda
peynir
3 tane zeytin
1 adet domates
dereotu
2 dilim çavdarlı ekmek

öğlen:
1 dilim tavuk
1 kepçe yoğurt

akşam
közlenmiş biber yoğurtlayıp yiyecem

ara öğünde yapmadım bugün 3 lt suyumuda içtim
ohh yaramsın inşallah

kilo bildirimi 94.1

Buseeeee lavinia ilk bildirimde bulunan kişiydi, kilo da vermişti :96::96::96:

***6. TAKIM 262. ETAP***

fatos0808 ( 114,5 / 114 / 0,5 / 0,44%)
eymen_b ( 87,5 / 88 / -0,5 / -0,57 %)
Buseryem ( 65,8 / 65,8 /0,2 / 0,30%)
ankaran ( 56 /55,7 / 0,3 / 0,54%)
aydogdugul ( 137,8 / 137,5 / 0,3 / 0,22%)
lavinia17 ( 94,6 / 94,1 / 0,5 / 0,53%)
rehnuma14 ( 69 / 68,2 / 0,8 / 1,16%) yeni üye hedef:60
duruece ( 60 / 59 / 1 / 1,67%) yeni üye hedef:50

6. Takım Ortalaması: %0,54

Sıralamada değişmiyoruz ama yine 8.oluyoruz

Son düzenleme:
menüm:
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
biraz peynir
1 domates
şekersiz çay

öğlen yok çok yoğunum

akşam:2 biber dolması 2 dilim karpuz

sanırım dolma çok oldu

bi de 2 litre kadar su amaa çok açım bugünlerde çok mutsuz oluyorum böyle olunca sanırım vücudum direnmeye başladı çok yavas verıyorum zaten ıyıce yavasladı

ben bugün sabah evde olamayacağım için geceden kilo bildirimimi yapmıştım sanırım gözden kaçmış sabah gelemediğim için üzgünüm

Senle ilgili bir sıkıntı yok canım, gelemeyecek olan 1gün önce de bildirebilir. Buse'nin gözünden kaçmış. Bence bu hafta listede yokmuşsun gibi 94,6 kiloda göstermeye devam edelim seni. Haftaya farkı 2 ye böleriz Bir kaybımız yok sonuçta... Sen de kusura bakma bazen önceki mesajları insan gözünden kaçırabiliyor. Bir de anladığım kadarıyla genel listeyi hazırlayan takım da erkenden sonuçları yayınlamak istemiş...

estagfurullah canım ne kusuru dediğin gibi yapalım zaten ne kadarcık vermişim farkeden bişey yok haftaya daha iyi olcak ama inşallah hepimiz için

Unutmadık canım unutur muyuz hiç Özellikle mesaj sayımlarında izinli diye yazıyorum ki göz aşinalığı devam etsin, kimse unutmasın diye Çabuk gel bekliyoruz

Sizleri özledim.tekrar bir azimle diyetime kaldığım yerden devamedeceğim.Bu sefer hedefimi 65 çekicem.:118::118::118::124::124::124::122::122:

aydogdugül ve lavinia17 kusura bakmayın çok özür dilerim Aslında ben önceki mesajları okumuştum hepsini ama lavinia17'ninki gözümden kaçmış nasıl farketmedim bilemiyorum çok üzgünüm

Sizleri özledim.tekrar bir azimle diyetime kaldığım yerden devamedeceğim.Bu sefer hedefimi 65 çekicem.:118::118::118::124::124::124::122::122:

65 mi 60 yapalım biz onu hem daha fazla aramızda olursun nede olsa ne kadar versek kardır

aydogdugül ve lavinia17 kusura bakmayın çok özür dilerim Aslında ben önceki mesajları okumuştum hepsini ama lavinia17'ninki gözümden kaçmış nasıl farketmedim bilemiyorum çok üzgünüm

Olsun canım ne var bunda, gözden kaçar ne olacak Sevinmeliyiz aslında, demek mesaj yazan çok olmuş Bu arada takımın ortalamasını hesaplarken ufak bir hatamız olmuş püsküüt paylaşım alanında hesaplamış daha düşük çıkmış. 0,43% doğrusu. Ben de lavinia'yı ekledim yoksa sıralamada 1 geriye düşecektik

selam kızlar bı süre ugrayamayacagim bazı sorunlarım oluştu bu hafta iznli yazarsın kaptanım hoscakalin

Tamam canım izinli yazdım seni merak etme Umarım ciddi bir sorun değildir :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…