1 adet alıntı aldım canlarım diger arkadaşlarada tesekkür ederim bebelerevet canım hertelden ötüyom regli oldum grip:2::2:halsizlik var evi temizledim çamaşur suyu deterjan vs elleirmi maffetti doktor eldeveni bile kullandım hakgetire:18::18::18:ama evim misgibi oldu bu arada ablam 8.30 yola çıktı memeleketten eşimle gidicez almaya esenlere oraya yakın olanlarla otogarda görüşelim isterseniz ayak üstü ablam geldigi için anneme gidicem kalmaya giremem kardeşimde net baglattı olurdagirisen sizleri seve seve taciz aderim bu hafta mortingenim kızlar aynı kilodayım malesef heryerim şiş bu ay nedense:44::44::44 kadar yemedim yesem içim yanmıcek hep akşam 4 sonra hiç birşey yemedim işşallah haftaya boımbayı patlatırım cumanız mubarek olsun bu arada bebeler kuşlarımın arasına serçede eklendi bebek daha ona annelik yapıyorum annemlerde nasıl bakıcam anlamış degilim neyse pazartesi muhtemelen dönerim galiba:44::44::44:a.e.o
arkadaşlar bildirim yapmayan bi siz kaldınız
dün yazmıştım işim olduğunu lütfen bir an önce bildirim yapabilir misiniz
kusura bakmayın işim olmasa bunu istemezdim
Kızlar merhaba .Beni unutmadınız dimi.Az kaldı gelicem.Kendinize iyi bakın.Öpüldünüz.
arkadaşlar bildirim yapmayan bi siz kaldınız
dün yazmıştım işim olduğunu lütfen bir an önce bildirim yapabilir misiniz
kusura bakmayın işim olmasa bunu istemezdim
Kızlar 8. olmuşuz her hafta dahada geriliyoruz gerçi bende bu hafta birşey veremedim ama
kilo bildirimi 94.1
kilo bildirimi 94.1
ben bugün sabah evde olamayacağım için geceden kilo bildirimimi yapmıştım sanırım gözden kaçmış sabah gelemediğim için üzgünüm
Senle ilgili bir sıkıntı yok canım, gelemeyecek olan 1gün önce de bildirebilir. Buse'nin gözünden kaçmış. Bence bu hafta listede yokmuşsun gibi 94,6 kiloda göstermeye devam edelim seni. Haftaya farkı 2 ye bölerizBir kaybımız yok sonuçta... Sen de kusura bakma bazen önceki mesajları insan gözünden kaçırabiliyor. Bir de anladığım kadarıyla genel listeyi hazırlayan takım da erkenden sonuçları yayınlamak istemiş...
Unutmadık canım unutur muyuz hiçÖzellikle mesaj sayımlarında izinli diye yazıyorum ki göz aşinalığı devam etsin, kimse unutmasın diye Çabuk gel bekliyoruz
Sizleri özledim.tekrar bir azimle diyetime kaldığım yerden devamedeceğim.Bu sefer hedefimi 65 çekicem.:118::118::118::124::124::124::122::122:
aydogdugül ve lavinia17 kusura bakmayın çok özür dilerimAslında ben önceki mesajları okumuştum hepsini ama lavinia17'ninki gözümden kaçmış nasıl farketmedim bilemiyorum çok üzgünüm
selam kızlar bı süre ugrayamayacagim bazı sorunlarım oluştu bu hafta iznli yazarsın kaptanım hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?