Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bende dün;
sabah; domates yumutra 1 dılım bugday ekmegı 6 tane zeytın yedım
öğle; kocaman bır tabak salata
arada karpuz armut ve 3 lt. su bırde sabahları elma sırkelı ballı su ıcıyorum aksamları bırsey yememeye calısıyorum canımda pek ıstemıyor acıkcası..

artık kalın bacaklı tombik bir kız olmak ıstemıyorum... (

bu aralar musaıt olmadıgım ıcın oruc tutamıyorum oruc tuttugumda nasıl bır program yapıcam acıkcası pek fıkrım yok..

bırde ben gunde nerdeyse 3 tabak karpuz yıyorum ya bunun kalorısı dusuk dıye bılıyorum ama yınede aklıma takıldı.. fikri olan paylasırsa sevınırım :)

canım tatildemisin ben çalışıyor biliyorum seni:44::44:aman nasıloluyum dünden eltim kaynanamlar geldi iftara burnumdan geldipaşayı yatak odasına koymuştum kızı sengit oglumun kızımın sütüne tükür gittimki paşanın ayakları ıslak dedim ne yaptım tükürdüm dedi sen gelde sinir olma girdik birbirimize bu ney ya dedim eşim gözüyle işmar etti sakın diye onlar gitti paşayı köpügü yıkadık oturudm sinirimden bir güzel agladım paşama tükürdü diyeinsan çocık doguru dogurmasınada annelik yapıcak kardeşi biraz ya bu nasıl çocuk anlamadım paşamında keyfi yok yavrum çok korkmuş agrasifleşmiş eşimle zor sakinleştirdik şimdi klevyanın üstünde tek bacak öle yatıyo köpükle klevyeye okadar yapıştıki tuşlara basamıyorum okadar olur tamda orasında sıpam eltimde oruçtan sonra diyete giricekmiş hazırladım yemekleri tatlım bir sofra döşedim derlerya kuş sütü eksik okadar olur birde güzelce giyindim onlar gelicek diye beni gören bir daha baktıev halim yoktu güzel süslendim

canımsahur yapmadım suyumu içtim 5 tavuk köftesi ayakta 1 muz yedim okadar:2::2:

ben kalorisi çok diye yemiyorum aman diyim yeme

gecen gun uzmantv de videoda izledim. sirkenin yag yakici etkisi yokmus ve midede rahatsizliklara sebep olabiliyormus. videosunu bulabilirsem genis bir vakitte atarim.

canım karpuzda su çok ama bir o kadarda şeker var yeme o kadar ne yapıyorsun sen ben bütün gün en fazla 4 küçük dilim yiyorum

canımsahur yapmadım suyumu içtim 5 tavuk köftesi ayakta 1 muz yedim okadar:2::2:

ama onun yerine küçük bir sandewch yapsaydın şöyle kepekli ekmeğe peynirli yeşillikli falan.. neyse artık geçmiş olsun çok kalorili değilya yediklerin bişeycik olmaz bu arada az kaldı ama ben sahurdada sıkı yedim niye bu kadar açım bilmem su içince geçer inş

gecen gun uzmantv de videoda izledim. sirkenin yag yakici etkisi yokmus ve midede rahatsizliklara sebep olabiliyormus. videosunu bulabilirsem genis bir vakitte atarim.

bende forumda gördüm böyle çok zayıflayan varmış bende zayıflamaya yardımcı olsun dıye kullanmaya basladım 3 gundur yaa (

canım istedi vallahi onlar hazır diye yedim iftarada allah kerim
ya bende tam tersı zaten çoğu su dıye bol bol yıyorum :)

canım bende öle biliyodum kalorisi çokmuş ondan karpuza hasret kaldım

tamam bende 2.5 tabaga indireyim porsıyonları :)) şaka bır yana bırakayım ben yavas yavas bir karpuz yıyodum bol bol oda gıttı kaldık mı suya yine

Son düzenleme:

yeşillikli tostu nasıl yapıyırsunuz???

kızlar bacakların incelmesi için ne yapıyorsunuz?
ayrıca yaptığınız bişey var mı?

benimde bacaklarım kalın malesef boyumda kısa oldugu ıcın dahada kalın duruyor( 1.64) ve ben bu duruma gıcık oluyorum bıraz az yeseydım oncelerı nolurdu yani üf üff

kızlar benım dıyette 3. gunum 73 kilo ile basladım ve bugun sabah tartıldıgımda 70.6 cıktım bu verılen kılo degıl sudur degılmı 2 gunde bu kadar kilo verılmez pe ki su olsa bıle 2 gunde bu kadar fark olabılırmı

Son düzenleme:

tamam bende 2.5 tabaga indireyim porsıyonları :)) şaka bır yana bırakayım ben yavas yavas bir karpuz yıyodum bol bol oda gıttı kaldık mı suya yine

Kızlar yazmış zaten aman ha karpuza aldanma, onun yerine bol bol salatalık ye Diyetisyenim salatalık ve domatesten korkma sıkıldıkça ye dedi resmen
İlk başka vücuttaki fazla suyu atıyorsun o kadar zayıflaman normal, sonra azalıyor verilen kilo... Bir de aç-tok tartılmanın farkı 1 kilo oluyor. Hep aynı saatte tartıl mutlaka. Kaç kilo olursan ol aç-tok arası 1-2 kilo farkediyor.

galiba oruç gözlerimede vurdu aklım fikrim tostta yemekte görüyomusun nolcam ben ya

Sık dişini canım baksana saat 5 olmuş bile, az kaldı. Bak saldırma yemeklere sakın

Ben de menümü paylaşayım:
sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates
salatalık
3-4 zeytin

öğlen
1 kase tavuk çorba
2 dilim ekmek

akşam (daha yemedim)
3-4 kaşık pilav
salata
(yemek yemeyeceğim, sıcakta hiç istemiyor canım)

ara
1 soda
3litre su içtim

Kaynanama inat bayrama kadar vermem lazım
bir kaynana aşıgıda burda buldum bak sen

afiyet bal şeker olsun yarasın tosunumabende dün kavun yedim eşim yarasın tosunuma dedi kız dedi sana yasak degilmi aman dedim canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…