canım tatildemisin ben çalışıyor biliyorum seni:44::44:aman nasıloluyum dünden eltim kaynanamlar geldi iftara burnumdan geldiNe olsun paşam ya sıcaktan bunaldık evde ne yapacağımı şaşırdım :44: Dışarı çıksak inanılmaz sıcak, evde de otur otur içim sıkıldı şiştim resmen. Sen napıyorsun canım nasıl gidiyor?
çok teşekkür ederim canımsuyu çok içsende zamana yaymak lazımmış ve günde 4litreden sonrası zarar teşkil edermiş.son bir bilgi aşırı soğuk suda çok zararlı kızlar iftarı çok soğuk su ile lütfen açmayalım
evet canım haklısın bende normalde pek içmem ama ramazan çok içiriyor bana bu yıl
ben bu haftada bi 3kilo daha vermeyim aydogdugul cümayyy inşş
iyi paşam idare ediyoruzda ben bugün sanki çok acıktım kızlar yabu arada senden naber varmı çalan zil sesi yada guruldama sizlerde de
tamam performansımı artırıyorum bu hafta
bu aralar musaıt olmadıgım ıcın oruc tutamıyorum oruc tuttugumda nasıl bır program yapıcam acıkcası pek fıkrım yok..
bırde ben gunde nerdeyse 3 tabak karpuz yıyorum ya bunun kalorısı dusuk dıye bılıyorum ama yınede aklıma takıldı.. fikri olan paylasırsa sevınırım :)
bu aralar musaıt olmadıgım ıcın oruc tutamıyorum oruc tuttugumda nasıl bır program yapıcam acıkcası pek fıkrım yok..
bırde ben gunde nerdeyse 3 tabak karpuz yıyorum ya bunun kalorısı dusuk dıye bılıyorum ama yınede aklıma takıldı.. fikri olan paylasırsa sevınırım :)
canımsahur yapmadım suyumu içtim 5 tavuk köftesi ayakta 1 muz yedim okadar:2::2:
gecen gun uzmantv de videoda izledim. sirkenin yag yakici etkisi yokmus ve midede rahatsizliklara sebep olabiliyormus. videosunu bulabilirsem genis bir vakitte atarim.
ben kalorisi çok diye yemiyorum aman diyim yeme
canım istedi vallahi onlar hazır diye yedimcanım karpuzda su çok ama bir o kadarda şeker var yeme o kadar ne yapıyorsun senben bütün gün en fazla 4 küçük dilim yiyorum
ama onun yerine küçük bir sandewch yapsaydın şöyle kepekli ekmeğe peynirli yeşillikli falan.. neyse artık geçmiş olsun çok kalorili değilya yediklerin bişeycik olmaz bu arada az kaldı ama ben sahurdada sıkı yedim niye bu kadar açım bilmem su içince geçer inş
ya bende tam tersı zaten çoğu su dıye bol bol yıyorum :)
canım karpuzda su çok ama bir o kadarda şeker var yeme o kadar ne yapıyorsun senben bütün gün en fazla 4 küçük dilim yiyorum
ama onun yerine küçük bir sandewch yapsaydın şöyle kepekli ekmeğe peynirli yeşillikli falan.. neyse artık geçmiş olsun çok kalorili değilya yediklerin bişeycik olmaz bu arada az kaldı ama ben sahurdada sıkı yedim niye bu kadar açım bilmem su içince geçer inş
Benim kilom çok olduğu için ne derece örnek olabilirim bilmiyorum ama benim zayıflamamda en büyük etken yürüyüş yapmak oldu. Bir de ne yiyorsam normalde her şeyin yarısını yiyorum. Ama takımda çeşitli kürler deneyenler var. Onlar şimdi yazar, anlatırlar
yeşillikli tostu nasıl yapıyırsunuz???
Birdahaki sefere öyle yapma canım herşeyin başı sağlık
tost demedimki sandwic dedimböyle kepekli ekmeğe domates salatalık biber peynr nane maydanoz ohhh mis canım istedi
kızlar bende dün;
sabah; domates yumutra 1 dılım bugday ekmegı 6 tane zeytın yedım
öğle; kocaman bır tabak salata
arada karpuz armut ve 3 lt. su bırde sabahları elma sırkelı ballı su ıcıyorum aksamları bırsey yememeye calısıyorum canımda pek ıstemıyor acıkcası..
artık kalın bacaklı tombik bir kız olmak ıstemıyorum...(
tamam bende 2.5 tabaga indireyim porsıyonları :)) şaka bır yana bırakayım ben yavas yavasbir karpuz yıyodum bol bol oda gıttı kaldık mı suya yine
kızlar benım dıyette 3. gunum 73 kilo ile basladım ve bugun sabah tartıldıgımda 70.6 cıktım bu verılen kılo degıl sudur degılmı 2 gunde bu kadar kilo verılmez pe ki su olsa bıle 2 gunde bu kadar fark olabılırmı
galiba oruç gözlerimede vurdu aklım fikrim tostta yemekte görüyomusun nolcam ben ya
bir kaynana aşıgıda burda buldum bak senKaynanama inat bayrama kadar vermem lazım
tamam bende 2.5 tabaga indireyim porsıyonları :)) şaka bır yana bırakayım ben yavas yavasbir karpuz yıyodum bol bol oda gıttı kaldık mı suya yine
galiba oruç gözlerimede vurdu aklım fikrim tostta yemekte görüyomusun nolcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?