Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya ben üzgünüm ama spor yapamıyorum fırsat olmuyor. kayınvalidemlerle oturuyorum yemek bulaşık cay falan derken namaz uyku sahur gün bitiyor.. ramazandan sonra yüürüyüş inş...

dün akşam çok çok abarttım telefi edeceğim ama inş.
akşam
yarım çorba
4 5 kaşık makarna
2adet köfte
2kaşık taze fasulye
salata
karpuz
2 çatal falan güllaç

çayın yanınada yarım dilim basma kadayıf

gece
yumurta
azıcık bazlama
salatalık
karpuz
peynir

3litre su

nasılsınız
anca yerleştirdim gezme işi iyde şu bavul telaşı olmazsa nasılsınız
ramazanınız nasıl geçiyo

bende aynen yaklaşık bir buçuk aydır hiç bir fırsatı kaçırmıyorum iftardan sonra tv karşısında bacak hareketleriyle ufak ufak başlıyorum sonra sa 10 buçuk gibi jillian yapıyorum yarım sa

ben bunu bılımıyorum jıllıan dedıgın seyı canım ya nasıl yapıyorsun sen deyınce netten arastırdım sopayla yapılıoyr galıba

ben bunu bılımıyorum jıllıan dedıgın seyı canım ya nasıl yapıyorsun sen deyınce netten arastırdım sopayla yapılıoyr galıba

burdan egzersizler bölümüne gir canım orda direk çıkıcak karşına jillian michaels 30 günlük ilki hem evde yapabilyorsun hem yarım sa hem inceltiyor hemde kısa zamanda bayada kalabalık bi topic baktığında seninde yapacağına eminim vucudu topluyor ayrıca

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
canımı dişime takmış spor yapıyorum tel çaldı eşim açtı duramzki ağzı diyiverdi spor yaptığımı ne dese beğenirsiniz yapsın yapsın 1 gram verir belki
aaaa kaynanan mı diyo enteresan yaniii

kızlar babam bana yürüme bandı aldı artık evde yürüyeceğim...
şanslısın desene hayırlı olsun

kızlar ben afrigan mango aldımmm4 kutu
canım ya onların faydasından çok zararı var iade et bence geri

evet buldum vıdeosunu ekldeım bıle bıraz dısarda ısım var donunce hemen baslamayı dusunuyorum hareketlerı cok begendım :) ama bıraz zorlu sankı ne dersın

Kızlar yan yatarak bacaklarınızı pergel şeklinde aşağı yukarı doğru yaptığınızda bir ayda 6 cm varan incelmeler oluyormus burda bi arkadaşın yazısında okumuştum

Bu arada aranızda İstanbulda yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…