kızlar ben afrigan mango aldımmm4 kutu
kızlar babam bana yürüme bandı aldı artık evde yürüyeceğim...
evet farkettimsende öğrencisin heralde hep destek tam destek burda olmayı çok sevdim [/QU
hayır öğretmenim ben :) canım burda yedıklerını yazınca ınsan kaçamak yapamıyor kendını suclu hıssedıyorsun
hayırlı olsun inş.
güzel haberlerini bekliyoruz
bende aynen yaklaşık bir buçuk aydır hiç bir fırsatı kaçırmıyorum iftardan sonra tv karşısında bacak hareketleriyle ufak ufak başlıyorum sonra sa 10 buçuk gibi jillian yapıyorum yarım sa
canımı dişime takmış spor yapıyorum tel çaldı eşim açtı duramzki ağzı diyiverdi spor yaptığımı ne dese beğenirsiniz yapsın yapsın 1 gram verir belki
kızlar ben afrigan mango aldımmm4 kutu
bu kadar sözün üzerine inadına dahada cok spor yap canım olacak ınş. sakın vazgecme...sakınn
bu kadar sözün üzerine inadına dahada cok spor yap canım olacak ınş. sakın vazgecme...sakınn
ben bunu bılımıyorum jıllıan dedıgın seyı canım ya nasıl yapıyorsun sen deyınce netten arastırdım sopayla yapılıoyr galıba
aaaa kaynanan mı diyo enteresan yaniiicanımı dişime takmış spor yapıyorum tel çaldı eşim açtı duramzki ağzı diyiverdi spor yaptığımı ne dese beğenirsiniz yapsın yapsın 1 gram verir belki
şanslısın desene hayırlı olsunkızlar babam bana yürüme bandı aldı artık evde yürüyeceğim...
canım ya onların faydasından çok zararı var iade et bence gerikızlar ben afrigan mango aldımmm4 kutu
bnede burayı düşünerek yiyorummmmevet farkettimsende öğrencisin heralde hep destek tam destek burda olmayı çok sevdim [/QU
hayır öğretmenim ben :) canım burda yedıklerını yazınca ınsan kaçamak yapamıyor kendını suclu hıssedıyorsun
burdan egzersizler bölümüne gir canım orda direk çıkıcak karşına jillian michaels 30 günlük ilki hem evde yapabilyorsun hem yarım sa hem inceltiyor hemde kısa zamanda bayada kalabalık bi topic baktığında seninde yapacağına eminim vucudu topluyor ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?