Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Takımın en büyük etkisi takımdaki diğer arkadaşların yaptıklarını görmek haklısın. Ben de cuma kilo bildirirken +kilo yazmamak için çabalıyorum. Herkes kilo verirken almış olmak çok kötü hissettiriyor insanı. İşyerinde de ikramda bulunan olunca, "kızlar kızar yiyemem" diyorum Takım insanı frenliyor. Bir de zayıfladıkça beni görüp "çok güzel zayıflıyorsun" filan diyorlar ya ooo keyfim yerine geliyor. İşyerindeki terzi bıktı resmen benden. 60beden giyiyordum inanır mısın, şimdi 52 bedene indi. Pantolon etek daralttırmaktan da çok mutlu oluyorum...http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif

benim başıma öyle bişey gelmedi ama asla düdüklü tencere kullanmıyoum bu yüzden saatlerce pişiyorum herşeyi usanmadan
çeyizme bile almadım

Düdüklü tencere demeyin kızlar ya ben de 8 senedir evliyim, hala almadım, kullanmıyorum. Kullananlar çok rahat olduğunu söylüyor ama, 1 kez denedim düdüklü tencereyi, 10dk geçmeden korkudan açtım. Pişiremedim, patlar filan diye ödüm kopuyor...

Senin de başına gelmeyen kalmamış talihsiz kuşum benim
çok bahsızım ben canım ya halime gülüyorum inan
benim başıma öyle bişey gelmedi ama asla düdüklü tencere kullanmıyoum bu yüzden saatlerce pişiyorum herşeyi usanmadan
çeyizme bile almadım

canımdüüdklü kullanıyorumama artık akıllandım hem düdüklüm bozuldu artık kullanamam

@duruece cok gecmis olsun.

kaptanim takima yeni katildigim icin iki hafta mi listeye girmiyorum ben

Bu hafta listeye dahil edecektim canım seni ama bildirim yapmakta geçiktin, bu nedenle ekleyemedim. Haftaya cuma saat 4e kadar bildirimini mutlaka yap, hatta ne kadar erken olursa o kadar iyi olur. Aslında hata bende önceden haber vermem lazımdı kusura bakma

tamam kaptanim bu hafta insallah kacirmayacagim :)
bende asil hata daha cok kilo vereyim hirsina kapildim

merhaba ben daha önce gruplara hiç katılmadım.birkez istekte bulunmuştum ancak gözden kaçmış heralde dönen olmamıştı=)
Şuanki kilom 70 hedef kilom 57.
24 yaşındayım ve artık gerçekten rahatsız oluyorum kilolarımdan.Daha önce diyetisyene gitmiştim ancak 3 kilo kadar vermiştim.2 sene önce de kendi başıma vermek istemiştim ve 2 ayda 6 kilo vermiştim ancak çok sık yürüyüş yapıyodum.
Şimdi ise öğrenci evinde tek başıma yaşadığım için diyet listelerine pek uyamıyorum.Öğrencilik hali her zaman ızgara,balık olamıyor =) Yapmayı planladığım şey ramazan dolayısıyla sahurda limonlu su ve hafif kahvaltı,iftarda ise undan ve şekerden mümkün olduğunca uzak durmak.Ve yürüyüş.Sanırım beni en çok zayıflatan şey yürüyüş.Ayrıca biberli yağı göbeğime sürüp streçle sarıyordum ve öyle yürüyordum çok faydasını gördüm.Doktor bile bu kadar kısa sürede bu kadar çok yağ nasıl yakabiliyorsun demişti ama söylememiştim =)

Hoş geldin öncelikle Yürüyüş gerçekten çok zayıflatıyor. Diyette spor çok önemli. Ne zaman çok yürüsem o hafta 1 kilo kesin veriyorum, ama sadece yediklerime dikkat ederek yarım kiloda kalıyor verdiğim. Özellikle terledikçe ve bol bol da su içince inanılmaz farkediyor.

Öncelikle takım kurallarımızı paylaşayım:
TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma aınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-10.html#post25505232
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)

kızlar ben bu gruba katılmak ıstıyorum kilom 73

Sık sık nete girerim, bol paylaşımda bulunurum diyorsan gel katı bize

selam :)
ay ne zaman birine gitsem fazla bisiler yediriyorlar.yok begenmedin mi yok bisi olmaz,yok bigunluk boz. iftarda yiyebilecegimin en azini yedim.

sahuru yazayim once;
yarim kasecorba
yarim kase kiymali pazikavurma
bir dilimkoy ekmegi
bir kucuk kase yogurt
biraz peynir, 3-4 tane zeytin.
iki lt su
dun spor yapmadim dinlendim ama sabaha kadar temizlik yaptim.

iftar ;
bir kepce corba, bir kepce yemek, kucuk bir karniyarik, bir kase hosaf, biraz uzum, 3-4 catal tatli, sade turk kahvesi.
su iciyorum simdi, birazdan da insallah sporumu yapacagim.
sevgiler..

merhaba kızlar
bugün temizlik yaptım iş arkadaşımın babası vefat etmiş cenzeye gittim,
ancak nete girebiliyorum
ne güzel ya daralttırma kısmı
darısı banaaaa

önceikle öğrenciliğin tadını çıkar 2005 de mezun oldum şimdi keşke diyorum bana 1 hafta o günleri tekrar yaşa deseler ama nerdeee
biberli yağ derken acı toz kırmızı biber mi
normal ayçiçek yağımı
yürüyüş yanında spor da yapabilirsin

bence çok aşırı bişey yok bu listede
gayet güzel canım birde spor yapacaksın daha ne gider tüm kaloriler

ctesi sabah
bir diim karpuz 1 dilim peynir, yarım dilim tam bugday ekmeği
öğlen 2 dilim tam bugday ekmeğinden tost ve karpuz
akşam 1 kase patates çorbası sebzeli köfte yarım tabak 3-4 kaşık bulgur piavı 1kase hoşaf
ve dondurma [çok sık yediğim bişey değildir günlük hayatta ama canım çekti ]

pazar günü sabah 2 dilim ekmekten tost ve karpuz
2 tane üüzm yarım muz
öğlen nesfit yarım kase
akşam 1 kase çorba ama hamurluydu 1 kase hoşaf 2 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim börek 2 tane tatlı [bunlar fazladan oldu farkındayım) misafirlikteydim deee

spor yapamadım malesef ctesi çalıştım sonr dışarda iftar yaptık
pazar temizlik cenaze birde misafirlikte iftar yoğun bir hafta sonuydu benim için

8

8

önceikle öğrenciliğin tadını çıkar 2005 de mezun oldum şimdi keşke diyorum bana 1 hafta o günleri tekrar yaşa deseler ama nerdeee
biberli yağ derken acı toz kırmızı biber mi
normal ayçiçek yağımı
yürüyüş yanında spor da yapabilirsin

sağol bende farkındayım mezun olunca çok arayacağım bu günleri =)
Biberiye yağı aktarlarda satılıyor.Bazı arkadalarımda ilk sürüldüğünde yakma yapıyomuş ( bende hiç yapmadı ) ancak yürüyüş esnasında kaşıntı yapıyo ama yağları yaktığını hissettiğim için mutlu oluyorum =)
Gelelim dünkü sahuruma sadece su içtim ben sahurda bişey yiyemiyorum yediğimde midem çok rahatsız oluyor.Yemeyince çok rahat oluyorum.İftarda dışarıda yemek yedik çorba,ızgara ve salata yedim.Pideyi de yedim suçluyum kabul ediyorum =) Şuan ailemin yanındayım ancak salı günü okuluma gidicem.o günden sonra pide yiyemeyeceğim zaten =) bide bugün dondurma da yedim.dondurmaya hiç dayanamıyorum:18:

40 dk sporumu yaptım :)
sahurda yediklerim ;
biraz peynir, 3-4 zeytin, biraz acuka, biraz yesillik ve domates, minik bir tabak patlican kozlemesi, bir dilim ekmegi ortadan bolup arasina peynir ve yesillikle tost yaptim (yagsiz) onu yedim, bir de haslama yumurta.
iki litreden fazla da su ictim.

Günaydın herkese....

61.60 kg da olan 1.55 boyunda eylül ayının sonunda evlenecek olan taze gelin adayıyım :)

Uzun süredir profesyonel olarak spor yaptım sonra bırakınca birde masa başı işim olunca 12 kilo birden hoop geldi üstüme
Ne yaptıysam veremedim irade zayıflığı mevcut bende İnşallah sizlerinde destekleriyle düğüne kadar zayıflamak istiyorum
Hedefim 10 kilo bu süreç içerisinde en azından bu sayıya yaklaşmış olmak istiyorum ...
Pazar günleri hariç diğer günler paylaşım yaparım.Hepinizle tanıştığıma memnun oldum...

Sahur menüm
1 dilim pide biraz peynir 1 tabak karbuz ve domates salatalık....

Kızlar hepinize günaydın;

aramıza yeni gelinler hepiniz hoşgeldiniz

kızlar dün iftarda bizde dışardaydık mercimek çorbası ve ızgara yedim

sahurda ise bi tane muz yiyebildim canım hüç bişey istemedi

yaklaşık 2 lt su içtim

benim sahurla iftar arasında 2 kilo farkediyor... iftardan önce 60,5 oluyorum sahurdan önce 62,5...
ama ben sadece su içiyorum iftarda bi de kola yemek yiyemiyorum...

benim ramazandan önceki kilom 59 du ama canım

canımmm çok teşekkür ederim ama inş vücudum oyun oynamıyordur ve daimidir darısı başına şekerimm

duruece geçmiş olsun canım
bende cumartesi gece su komasına giriyordum kızlar.
akşama kadar temizlik çamaşır derken susuzluktan bittim. iftarda 2litre yatana kadar + 1 sahurdada 2,5 litre su içince mide bulantısı ağırlık çok fena haldeydim 5,5 litre suyu vücut taşıyamadı eşim telaşlandı ben daha ezandan önce getir 1bardak daha diyorum suya doyamadım. ama bidaha o kadar çok içmek yok öleceğim sandım

bu arada tek tek alıntı yapmadım ama yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz

Son düzenleme:

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, sanki yaptıkları güzel olmamış, beğenmemişim gibi davranıyorlar. Bu sefer de kıramıyor insan. Genlerimizde var misafirperverlik :))
Ama yediklerin çok da değil. Azar azar yemişsin, çeşit çoğalmış sadece

Arkadaşının başı sağolsun, Allah rahmet eylesin...

Öğrencilik konusunda haklısın ben de 2007 mezunuyum. İmkan olsa da dönsem o günlere... Tam olarak tadını da çıkaramamışım Bir de ben 2004'de evlendim. Hem öğrenciydim hem evli hem de part time çalışıyordum. Düşünün artık...

Öncelikle sabahlar gayet güzel, 1-2 dilim ekmek de yeterli. Tostu da yağlı yapmıyorsan sıkıntı yok. Ama akşamlar biraz fazla olmuş, sen de farkındasın zaten. Hem tatlı hem hoşaf... Bu şekerleri eritmen lazım bugün

Son düzenleme:
Sahurda bişey yiyemeyenler lütfen azda olsa bişeyler yemeye çalışın uzun süre aç kalıyorsunuz ve vucut iftar yemeğini
Birdaha yiyemeyecekmiş gibi depoluyor...

Faza suyun zehirlediğini duymuştum ama insanın başına gelmeyince inanamıyor. Çok çok geçmiş olsun canım. Ben de hiç dikkat etmem sıcaklarda deli gibi içiyorum suyu. Aman dikkat etmek lazım. Tekrar geçmiş olsun...

Dondurma sandığımız kadar kalorili değil aslında. Yani diğer tatlılarla kıyaslarsak. Özellikle şerbetli tatlı filan yiyeceğine tatlı ihtiyacını dondurmadan almak en iyisi. Zaten geneli süt... Ama çok abartmamak lazım. Asıl kalori dondurma üstünde bulunan çikolata ve fındıkta...

Ben de memnun odum tanıştığımıza hoş geldin Az kalmış düğüne, heycanlısındır şimdi :)) Ne güzeldir düğün telaşı... Ama yorucudur da... Hadi bakalım düğüne kadar gitsin kilolar

Izgara yanına ekmekleri götürmedin demi Sahurda 1 muz az olmuş canım ya, gün uzun, akşam iftarda çok aç olursun:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…