Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum canım

Evet bütün karısık duyguları bu sene yaşadım sanırım :)

Başka bir şehire gelin gideceğim işimden ayrılacağım en önemlisi ailemden

Düğün telaşına girmiyorum bile ama çok şükür pek birşey kalmadı bitsede kurtulsam artık :)

Dualarınızı esirgemeyin...

günaydın takım ben geldiiim. stresli bir hafta sonundan sonra güzel bir güne başladım inşallah.
sahurda kepekli sandeviç ekmeği arasında köfte domates ve çay menüsü yaptım. suda içtim.
yaa geçen iftardan önce tartıldım 85 çıktım anlamıyorum bu işi. acaba su kaybındanmı düşük çıkıyoruz?

demi güzel olurda oğlan bırakmıyorki...
geçmiş olsun...

yeni gelenler hoşgeldiniz...

Allah kolaylık versin canım zor işler ya....

hiç ekmek yemedim canım ve şu an perişan haldeyim o yüzden

Sahurda bişey yiyemeyenler lütfen azda olsa bişeyler yemeye çalışın uzun süre aç kalıyorsunuz ve vucut iftar yemeğini
Birdaha yiyemeyecekmiş gibi depoluyor...

oooof of gerçekten öyle ben bide sporu aç karnına yaptım onunda fazla etkisi olmuyormuş ama eğer iftardan önce yapmasaydım hiç yapamıcaktım dışarı çıktık çünkü

herkesin su içmekle ayrı bi sıkıntısı var canım ya bazısı hiç içemiyorki ki onlardan biri benim zorla içiyorum bazısıda hiç duramıyo susuz

Merak etme canım göz açıp kapayıncaya kadar geçip bitecek Ailenden ayrı olmak zor tabi, yeni bir ortama alışmak filan... Çok uzak değildir umarım gideceğin yer arada gider gelirsin ziyaretlerine.

Biz iş yerinde yemekten önce ve sonra tartılarak denedik de arada 1 ile 2 kilo fark çıkabiliyor. Mesela 68 kilo olan arkadaş yemekten sonra 69,250 çıkmıştı. Hep aynı zamanda tartılmak lazım hele yemekten hemen sonra kesinlikle tartılma. Çok fark oluyor.

merhaba bayanlar
hoşgeldin canım
sporu bırakınca insan ister istemez malesef alıyor
bendede öyle olmuştu

benim ramazandan önceki kilom 59 du ama canım

bu arada tek tek alıntı yapmadım ama yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
hoşbulduk :)

saol canım zamansız ölüm gibi acısı yok
demek hem evlendin hem okudun güzel miydi
bizde sözlü gibiydik okurken tadını pek çıkaramadık parasızlık işte

tostu yağlı yapmadım şeker fazla kaçtı bu gün kesin spor var bana

Allah kolaylık versin canım
zor günler ama düğünden sonra her şeyi unutuyorsun
merak etme
tadını çıkar yeni gelin olmanın

hoşbulduk
evet iftardan önce düşük çıkmanın sebei su kaybı

geçen dışarı çıktık. eve gelince tartıldım iftara yakındı. 85 çıktım. bu durumda cumaya süper zayıf giricem demektir :

geçen dışarı çıktık. eve gelince tartıldım iftara yakındı. 85 çıktım. bu durumda cumaya süper zayıf giricem demektir :

Ooo desene bu cuma gelsin dereceler Hadi bakalım inş. ben de 1 kilo vermişimdir, yarım yarım gidiyor son zamanlarda

Hoşbulduk kızlar doğru soylüyorsunuz
Zor ama güzel telaşlar hayırlısıyla geçsin inşallah...

Bu arada zayıflarken yaptığınız özel yöntemler varmı
Mesala şununla kilo vermem hızlandı vs. gibi yada şunu kesince daha iyi oldu gibilerinden

Benim kilom çok olduğu için ne derece örnek olabilirim bilmiyorum ama benim zayıflamamda en büyük etken yürüyüş yapmak oldu. Bir de ne yiyorsam normalde her şeyin yarısını yiyorum. Ama takımda çeşitli kürler deneyenler var. Onlar şimdi yazar, anlatırlar

16 TEMMUZ - 22 TEMMUZ
MESAJ SAYIMI

yst38 28
aydogdugul 43
duruece 15
yldd 7
06an 5
karamelek01 15
dinmeyen 3

Takımdan ayrılan veya izine gidenleri hiç saymadım. dinmeyen, karamelek01 ve 06an zaten yeni katıldı takıma. yldd neredeyse hiç yokmuşsun Mesaj sayısı az olana cezamızı biliyorsun. Zayıflamak, diyet, spor...vb konularla ilgili bir yazı bulup yayınlaman lazım. Madem ki az mesaj yazıyorsun bize de yararlı bir mesaj odun değil mi Yeni gelen arkadaşlar da var bu hafta. Haftalık mesaj sayınız 15in altına düşmesin

Son düzenleme:
ben geldim bebeler bir merhaba diyeyim deidm ne var ne yok baklalım

Ne olsun paşam ya sıcaktan bunaldık evde ne yapacağımı şaşırdım :44: Dışarı çıksak inanılmaz sıcak, evde de otur otur içim sıkıldı şiştim resmen. Sen napıyorsun canım nasıl gidiyor?

çok teşekkür ederim canım suyu çok içsende zamana yaymak lazımmış ve günde 4litreden sonrası zarar teşkil edermiş.son bir bilgi aşırı soğuk suda çok zararlı kızlar iftarı çok soğuk su ile lütfen açmayalım

herkesin su içmekle ayrı bi sıkıntısı var canım ya bazısı hiç içemiyorki ki onlardan biri benim zorla içiyorum bazısıda hiç duramıyo susuz
evet canım haklısın bende normalde pek içmem ama ramazan çok içiriyor bana bu yıl

Ooo desene bu cuma gelsin dereceler Hadi bakalım inş. ben de 1 kilo vermişimdir, yarım yarım gidiyor son zamanlarda
ben bu haftada bi 3kilo daha vermeyim aydogdugul cüm ayyy inşş

iyi paşam idare ediyoruzda ben bugün sanki çok acıktım kızlar ya bu arada senden naber varmı çalan zil sesi yada guruldama sizlerde de

tamam performansımı artırıyorum bu hafta

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım suyu çok içsende zamana yaymak lazımmış ve günde 4litreden sonrası zarar teşkil edermiş.son bir bilgi aşırı soğuk suda çok zararlı kızlar iftarı çok soğuk su ile lütfen açmayalım

evet canım haklısın bende normalde pek içmem ama ramazan çok içiriyor bana bu yıl

ben bu haftada bi 3kilo daha vermeyim aydogdugul cüm ayyy inşş

iyi paşam idare ediyoruzda ben bugün sanki çok acıktım kızlar ya bu arada senden naber varmı çalan zil sesi yada guruldama sizlerde de

tamam performansımı artırıyorum bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…