demi güzel olurda oğlan bırakmıyorki...yok beee ecz, ipo, sen baya toplamıştınız takımı... Fatoş bile yazmaya başlamıştı daha ne olsun...Fatoş dedim de fatoşum pambığım nerde benim niye izinli...
neyse dediğin gibi ramazan dolayısıyladır sessizlik... ama iftardan sonra gelin en azından iki lafın belini kırak...
geçmiş olsun...kızlar dün iftarda su ve ekmeksiz çorba içebildim sadece oda eşimin zoruyla
çünkü dün az kalsın evi yakıyordum
eşime köfte yapıcaktım hazır olanlar varya buzlu kızartıyorsun gayet normal bir şekilde yağı ısıttım tek bi tanesi atmayı denedim baktı sıçrıyor en iyisi kepçeyle atıyım dedim bir attım çatır çatır sıçramaya başladı bi an panikledim kapağını kapattım bu sefer tencere delirdi resmen yağ akmaya başladı ve birden alev bir harladı hemen altını kapattım ama aspiratörü falan geçti dolabın yarısına kadar ateş yükseldi saniyelik bir olay ve gözümün önünden hiç gitmiyor çünkü ocağın yanında örgü tutacaklar kablolar telefon falan vardı bi tutuşsa önüne geçemezdim ocağı kapattım ateş söndü bu seferde ben ağlama krizine girdim her yerim titriyordu eşimde şok oldu o tam görmedi olayın boyutunu ama beni görünce tahmin edebildi anlıcağınız çok gergindim bişeyde yiyemedim
sahurdada 1 kk peynir ve çok az pide ve şekersiz çay içebildim
Hoşbuldum canım
Evet bütün karısık duyguları bu sene yaşadım sanırım :)
Başka bir şehire gelin gideceğim işimden ayrılacağım en önemlisi ailemden
Düğün telaşına girmiyorum bile ama çok şükür pek birşey kalmadı bitsede kurtulsam artık :)
Dualarınızı esirgemeyin...
Faza suyun zehirlediğini duymuştum ama insanın başına gelmeyince inanamıyor. Çok çok geçmiş olsun canım. Ben de hiç dikkat etmem sıcaklarda deli gibi içiyorum suyu. Aman dikkat etmek lazım. Tekrar geçmiş olsun...
Dondurma sandığımız kadar kalorili değil aslında. Yani diğer tatlılarla kıyaslarsak. Özellikle şerbetli tatlı filan yiyeceğine tatlı ihtiyacını dondurmadan almak en iyisi. Zaten geneli süt... Ama çok abartmamak lazım. Asıl kalori dondurma üstünde bulunan çikolata ve fındıkta...
Ben de memnun odum tanıştığımıza hoş geldinAz kalmış düğüne, heycanlısındır şimdi :)) Ne güzeldir düğün telaşı... Ama yorucudur da... Hadi bakalım düğüne kadar gitsin kilolar
Izgara yanına ekmekleri götürmedin demiSahurda 1 muz az olmuş canım ya, gün uzun, akşam iftarda çok aç olursun:44:
Sahurda bişey yiyemeyenler lütfen azda olsa bişeyler yemeye çalışın uzun süre aç kalıyorsunuz ve vucut iftar yemeğini
Birdaha yiyemeyecekmiş gibi depoluyor...
benim ramazandan önceki kilom 59 du ama canım
canımmm çok teşekkür ederim ama inş vücudum oyun oynamıyordur ve daimidir darısı başına şekerimm
duruece geçmiş olsun canım
bende cumartesi gece su komasına giriyordum kızlar.
akşama kadar temizlik çamaşır derken susuzluktan bittim. iftarda 2litre yatana kadar + 1 sahurdada 2,5 litre su içince mide bulantısı ağırlık çok fena haldeydim 5,5 litre suyu vücut taşıyamadıeşim telaşlandı ben daha ezandan önce getir 1bardak daha diyorum suya doyamadım. ama bidaha o kadar çok içmek yok öleceğim sandım
bu arada tek tek alıntı yapmadım ama yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
Hoşbuldum canım
Düğün telaşına girmiyorum bile ama çok şükür pek birşey kalmadı bitsede kurtulsam artık :)
günaydın takım ben geldiiim. stresli bir hafta sonundan sonra güzel bir güne başladım inşallah.
sahurda kepekli sandeviç ekmeği arasında köfte domates ve çay menüsü yaptım. suda içtim.
yaa geçen iftardan önce tartıldım 85 çıktım anlamıyorum bu işi. acaba su kaybındanmı düşük çıkıyoruz?
hoşgeldin canımGünaydın herkese....
61.60 kg da olan 1.55 boyunda eylül ayının sonunda evlenecek olan taze gelin adayıyım :)
Uzun süredir profesyonel olarak spor yaptım sonra bırakınca birde masa başı işim olunca 12 kilo birden hoop geldi üstüme
Ne yaptıysam veremedim irade zayıflığı mevcut bende İnşallah sizlerinde destekleriyle düğüne kadar zayıflamak istiyorum
Hedefim 10 kilo bu süreç içerisinde en azından bu sayıya yaklaşmış olmak istiyorum ...
Pazar günleri hariç diğer günler paylaşım yaparım.Hepinizle tanıştığıma memnun oldum...
Sahur menüm
1 dilim pide biraz peynir 1 tabak karbuz ve domates salatalık....
hoşbulduk :)benim ramazandan önceki kilom 59 du ama canım
bu arada tek tek alıntı yapmadım ama yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
saol canım zamansız ölüm gibi acısı yokA
Arkadaşının başı sağolsun, Allah rahmet eylesin...
Öğrencilik konusunda haklısın ben de 2007 mezunuyum. İmkan olsa da dönsem o günlere... Tam olarak tadını da çıkaramamışımBir de ben 2004'de evlendim. Hem öğrenciydim hem evli hem de part time çalışıyordum. Düşünün artık...
Öncelikle sabahlar gayet güzel, 1-2 dilim ekmek de yeterli. Tostu da yağlı yapmıyorsan sıkıntı yok. Ama akşamlar biraz fazla olmuş, sen de farkındasın zaten. Hem tatlı hem hoşaf... Bu şekerleri eritmen lazım bugün
Hoşbuldum canım
hoşbuldukgünaydın takım ben geldiiim. stresli bir hafta sonundan sonra güzel bir güne başladım inşallah.
sahurda kepekli sandeviç ekmeği arasında köfte domates ve çay menüsü yaptım. suda içtim.
yaa geçen iftardan önce tartıldım 85 çıktım anlamıyorum bu işi. acaba su kaybındanmı düşük çıkıyoruz?
Merak etme canım göz açıp kapayıncaya kadar geçip bitecekAilenden ayrı olmak zor tabi, yeni bir ortama alışmak filan... Çok uzak değildir umarım gideceğin yer arada gider gelirsin ziyaretlerine.
Biz iş yerinde yemekten önce ve sonra tartılarak denedik de arada 1 ile 2 kilo fark çıkabiliyor. Mesela 68 kilo olan arkadaş yemekten sonra 69,250 çıkmıştı. Hep aynı zamanda tartılmak lazım hele yemekten hemen sonra kesinlikle tartılma. Çok fark oluyor.
geçen dışarı çıktık. eve gelince tartıldım iftara yakındı. 85 çıktım. bu durumda cumaya süper zayıf giricem demektir :
oooof of gerçekten öyle ben bide sporu aç karnına yaptım onunda fazla etkisi olmuyormuş ama eğer iftardan önce yapmasaydım hiç yapamıcaktım dışarı çıktık çünkü
Hoşbulduk kızlar doğru soylüyorsunuz
Zor ama güzel telaşlar hayırlısıyla geçsin inşallah...
Bu arada zayıflarken yaptığınız özel yöntemler varmı
Mesala şununla kilo vermem hızlandı vs. gibi yada şunu kesince daha iyi oldu gibilerinden
ben geldim bebeler bir merhaba diyeyim deidm ne var ne yok baklalım
çok teşekkür ederim canımFaza suyun zehirlediğini duymuştum ama insanın başına gelmeyince inanamıyor. Çok çok geçmiş olsun canım. Ben de hiç dikkat etmem sıcaklarda deli gibi içiyorum suyu. Aman dikkat etmek lazım. Tekrar geçmiş olsun...
evet canım haklısın bende normalde pek içmem ama ramazan çok içiriyor bana bu yılherkesin su içmekle ayrı bi sıkıntısı var canım ya bazısı hiç içemiyorki ki onlardan biri benim zorla içiyorum bazısıda hiç duramıyo susuz
ben bu haftada bi 3kilo daha vermeyim aydogdugul cümOoo desene bu cuma gelsin derecelerHadi bakalım inş. ben de 1 kilo vermişimdir, yarım yarım gidiyor son zamanlarda
16 TEMMUZ - 22 TEMMUZ
MESAJ SAYIMI
yst38 28
aydogdugul 43
duruece 15
yldd 7
06an 5
karamelek01 15
dinmeyen 3
Takımdan ayrılan veya izine gidenleri hiç saymadım. dinmeyen, karamelek01 ve 06an zaten yeni katıldı takıma. yldd neredeyse hiç yokmuşsunMesaj sayısı az olana cezamızı biliyorsun. Zayıflamak, diyet, spor...vb konularla ilgili bir yazı bulup yayınlaman lazım. Madem ki az mesaj yazıyorsun bize de yararlı bir mesaj odun değil mi Yeni gelen arkadaşlar da var bu hafta. Haftalık mesaj sayınız 15in altına düşmesin
çok teşekkür ederim canımFaza suyun zehirlediğini duymuştum ama insanın başına gelmeyince inanamıyor. Çok çok geçmiş olsun canım. Ben de hiç dikkat etmem sıcaklarda deli gibi içiyorum suyu. Aman dikkat etmek lazım. Tekrar geçmiş olsun...
evet canım haklısın bende normalde pek içmem ama ramazan çok içiriyor bana bu yılherkesin su içmekle ayrı bi sıkıntısı var canım ya bazısı hiç içemiyorki ki onlardan biri benim zorla içiyorum bazısıda hiç duramıyo susuz
ben bu haftada bi 3kilo daha vermeyim aydogdugul cümOoo desene bu cuma gelsin derecelerHadi bakalım inş. ben de 1 kilo vermişimdir, yarım yarım gidiyor son zamanlarda
16 TEMMUZ - 22 TEMMUZ
MESAJ SAYIMI
yst38 28
aydogdugul 43
duruece 15
yldd 7
06an 5
karamelek01 15
dinmeyen 3
Takımdan ayrılan veya izine gidenleri hiç saymadım. dinmeyen, karamelek01 ve 06an zaten yeni katıldı takıma. yldd neredeyse hiç yokmuşsunMesaj sayısı az olana cezamızı biliyorsun. Zayıflamak, diyet, spor...vb konularla ilgili bir yazı bulup yayınlaman lazım. Madem ki az mesaj yazıyorsun bize de yararlı bir mesaj odun değil mi Yeni gelen arkadaşlar da var bu hafta. Haftalık mesaj sayınız 15in altına düşmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?