Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet buldum vıdeosunu ekldeım bıle bıraz dısarda ısım var donunce hemen baslamayı dusunuyorum hareketlerı cok begendım :) ama bıraz zorlu sankı ne dersın

hemde nasıl ya ben normalde hiç terlemem ama bu hareketlerde saçlarımdan su akıyor resmen ve gerçekten işe yarıyor benim 21.günüm tabi arada firelerde oldu toplam 25 cm inceldim

selam :)
dun cok spor yaptim cok iyi hissediyorum kendimi :) 30 dk sı oldukca tempolu, 160 dk yuruyus yaptim biraz mekik cektim.
yediklerim/
iftar{
iki kepce corba;
bir kucuk biber dolmasi;
salata ve cok az yogurt}

toplamda iki ltden fazla su ictim, arada yogurt ve bir cubuk grissini ve yesillik, bir de sarma yaparken iki tane yedim, 4-5 erik, iki cay kasigi da balli cerez yedim :44:

sahur{
bir haslanmis yumurta;
bir dilim ekmekten peynirli ve marullu tost;
3-4 zeytin;
iki yemek kasigi suzme yogurt}

@fatos0808 birkac sayfa once bi arkadasimiz yazmis ondan heveslendim bende :)

kirmizi buyuk biberi ortadan bolup icine lor peyniri ve corek otu doldurup, firina veriyormusuz. sonunda ustune kasar da rendelenebilirmis.

Son düzenleme:
kızlar nesfit hakkında ne dusunuyosunuz bır ogune koymak ıyımı sızce faydasını gören oldumu

ben yapay seyleri pek sevmiyorum. bir ara mehmet oz^un kitabinda musli yemenin faydali oldugunu okuyup denemistim. onu yiyecegime yogurdumu salatami yemegimi yerim ama az yerim daha iyi.

ben yapay seyleri pek sevmiyorum. bir ara mehmet oz^un kitabinda musli yemenin faydali oldugunu okuyup denemistim. onu yiyecegime yogurdumu salatami yemegimi yerim ama az yerim daha iyi.

tok tutma oranı yuksek oluyor bu tur yıyeceklerın o yuzden ragbet goruyor sanırım bırde ıcınde vıtamınler fazla heralde ama yınede sonucta doğal degıl malesef

kızlar bugun benım ıcın cok zor gectı ya annem bıber dolması yaptı bırde künefe ve bende yapmasına yardım ettım ama yemedım ayyy dıyetı bozmama ramak kalmıstı yanı zor tuttum kendımı bu seferlık ye bırsey olmaz dıyolar ama yemedım dolmalar mutfakta bugun bıtsın allahımmm (

bugun yedıklerımı sayayım

sabaj gec kalktım bısey yemedım.
öğlen;1 yumurta domates salata 3 tane zeytın 1 dilim kepek ekmegi
arada 1 tabak nesfit 1 armut
akşam; 4 çorba kaşığı çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…