cnm hedefin 49 kilo çok az değilmi ya??
evet az ama ben onuda yaşamak istiyorum ya benim kemiklerim iri omuzum filan geniş kalın durmayım.. nebilim heves ettim ya kuzen verdi 45 e kadar düştü ama 49 lara çıktı br numara ya ...canım hep kiloluydum acıkçası çokkk merak ediyorum çok
...kuzenın nasıl bır yontem uyguladı bırde senın ıcın 49 cok az bencee yaa hedeflerı ufak ufak koy kı daha basarılı olasın bende 57 ıstıyorum ama ılk hedefım 65 olmak mesela adım adım gıdersen daha ıyı olur cnm
Kızlar yan yatarak bacaklarınızı pergel şeklinde aşağı yukarı doğru yaptığınızda bir ayda 6 cm varan incelmeler oluyormus burda bi arkadaşın yazısında okumuştum
Bu arada aranızda İstanbulda yaşayan varmı?
yediklerimi yaziyorumm iftarda
iki kepce corba;
biraz salata;
bir yemek kasigi pilav ve bir yemek kasigi patlican yemegi;
peynirli biber;
bir porsiyon meyve }
...
65 ilk hedefim ama 49 olmak ise sonuç olacak benim için çok sabırsızım bunun için kaybediyorum istiyorum ki hemen çok kilo veriim buda çok yanlış....ama çok mutsuzum ....çook odadan dışarı çıkmıyorum tahmin et..
selam kızlar bugün yediklerimi sayayım.Öncelikle dün gece sahura kalktım ve peynirli biberden yedim,su içtim.İftarda ise yolda denk geldim.avuç içi kadar et döner ve pilav yedim.ayran içtim.daha sonra 3 top dondurma yedim ve limonlu soda içtim .ekmek yemiyo oluşum beni çok iyi yönde etkiliyor sanırım.Çünkü bugün tartıldım 67.7 kilo geldimama oruç etkisi olduğunu düşünüyorum.Yağdan değil sudan vermişimdir gibime geliyo.Bundan sonrasını göreceğiz birlikte =) Bu gece de birazdan yemeyi düşünüyorum çünkü şimdi bile çok açım =( kahvaltı yapacağım bol suyla birlikte.
ben 1 yada 2 ögün tğketmeye dün başladımkızlar nesfit hakkında ne dusunuyosunuz bır ogune koymak ıyımı sızce faydasını gören oldumu
...
65 ilk hedefim ama 49 olmak ise sonuç olacak benim için çok sabırsızım bunun için kaybediyorum istiyorum ki hemen çok kilo veriim buda çok yanlış....ama çok mutsuzum ....çook odadan dışarı çıkmıyorum tahmin et..
ben yapay seyleri pek sevmiyorum. bir ara mehmet oz^un kitabinda musli yemenin faydali oldugunu okuyup denemistim. onu yiyecegime yogurdumu salatami yemegimi yerim ama az yerim daha iyi.
günaydınlarrrr
ben 1 yada 2 ögün tğketmeye dün başladım
öncesinde de tüketiyodum tok tutyor tek fatydası bu
hedefin olması güzel ama ara hedef olması daha yapıcı olur hemde odadan çıkmıyorum ne demek
eve mi kapandın anlamadım cannım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?