Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yediklerimi yaziyorumm iftarda

iki kepce corba;
biraz salata;
bir yemek kasigi pilav ve bir yemek kasigi patlican yemegi;
peynirli biber;
bir porsiyon meyve }

cnm hedefin 49 kilo çok az değilmi ya??

evet az ama ben onuda yaşamak istiyorum ya benim kemiklerim iri omuzum filan geniş kalın durmayım.. nebilim heves ettim ya kuzen verdi 45 e kadar düştü ama 49 lara çıktı br numara ya ...canım hep kiloluydum acıkçası çokkk merak ediyorum çok

kuzenın nasıl bır yontem uyguladı bırde senın ıcın 49 cok az bencee yaa hedeflerı ufak ufak koy kı daha basarılı olasın bende 57 ıstıyorum ama ılk hedefım 65 olmak mesela adım adım gıdersen daha ıyı olur cnm

...

65 ilk hedefim ama 49 olmak ise sonuç olacak benim için çok sabırsızım bunun için kaybediyorum istiyorum ki hemen çok kilo veriim buda çok yanlış....ama çok mutsuzum ....çook odadan dışarı çıkmıyorum tahmin et..

annem de yürüyüş yapamadığı zamanlarda sölediğin hareketi yapıyodu.Rahatlatıomuş midesini öyle söylüyordu.
Bu arada evet ben istanbulda yaşıyorum =)

selam kızlar bugün yediklerimi sayayım.Öncelikle dün gece sahura kalktım ve peynirli biberden yedim,su içtim.İftarda ise yolda denk geldim.avuç içi kadar et döner ve pilav yedim.ayran içtim.daha sonra 3 top dondurma yedim ve limonlu soda içtim .ekmek yemiyo oluşum beni çok iyi yönde etkiliyor sanırım.Çünkü bugün tartıldım 67.7 kilo geldim ama oruç etkisi olduğunu düşünüyorum.Yağdan değil sudan vermişimdir gibime geliyo.Bundan sonrasını göreceğiz birlikte =) Bu gece de birazdan yemeyi düşünüyorum çünkü şimdi bile çok açım =( kahvaltı yapacağım bol suyla birlikte.

yediklerimi yaziyorumm iftarda

iki kepce corba;
biraz salata;
bir yemek kasigi pilav ve bir yemek kasigi patlican yemegi;
peynirli biber;
bir porsiyon meyve }

peynirli biberi sevdin mi =) ben bayıldım kaşar diyet aşamasında pek faydalı olmayacaktır ama kaşarsız da güsell mm mm =)

ya odadan cıkmadan zaten zayıflayamazsın cnm ya cık yuruyusa yap kalorı yak.. senı cok ıyı anlıyorum ama az yemek cok spor... ayrıca hemen kılo veremıyoruz malesef keske oyle bırsey olsa ama yok sabır sabır

oh masllah 3 top dondurma haa burda yemeyenler var canımız cekıyor :)) söylemeeee

@mmrv evet canim sevdim :) kasarsiz yaptim :)

kendimden sikayetciyimmm. yeteri kadar yiyorum hep ama icimde bir ses hep fazla yedin diyor. sinir oluyorum :)

sahurda {
peynirli yumurta;
yarim dilim ekmek;
3-4 zeytin;
iki yemek kasigi suzme yogurt }

simdi de icimdeki ses az yedin, o ekmegin yarisini da acukayla yicektin diyor

Günaydın hanımlar;

İftar menüm 1 kase çorba 4'er kaşık bamya ve semiz otu yemeği 1 bardak erik kompostosu ( şekersiz)
ekmek yemedim

Ama sahurda maşallah ekmeği yedim hemde 2 dilim sporda yapamadım dün iş çıkışı baya dolaştım çarşıda
oyüzden eve gidince canım cıkmıstı...

Bugünden sonra sporumu hiç aksatmak istemiyorum

günaydınlarrrr

kızlar nesfit hakkında ne dusunuyosunuz bır ogune koymak ıyımı sızce faydasını gören oldumu
ben 1 yada 2 ögün tğketmeye dün başladım
öncesinde de tüketiyodum tok tutyor tek fatydası bu

hedefin olması güzel ama ara hedef olması daha yapıcı olur hemde odadan çıkmıyorum ne demek
eve mi kapandın anlamadım cannım ya

ben yapay seyleri pek sevmiyorum. bir ara mehmet oz^un kitabinda musli yemenin faydali oldugunu okuyup denemistim. onu yiyecegime yogurdumu salatami yemegimi yerim ama az yerim daha iyi.

müslide hiç yenmiyor ya kaç sefer niyetlendim aldım ama yoook yenmiyor benim damak zevkime uymadı

dünkü menüm
sabah 2 lokma ekmek peynir 1 dilim 1 tane domates
sabah sabah yiyemiyo insan bir kahvaltı için 1-2 dksı olunca
arada da bişey yiyemedim
öğlen nesfit yedim ama yarım porsiyon
yarım muz

1 sosis oğluma eşlik ettim
1 dilim kaşar peyniri
2 lokma ekmek
bunlar ikindi daha akşamı varrr

akşam 3-4 kaşık mantar sote
1 parça tavuk fırında yapmıştım yagsız
ekmek yarım dilim ancaydı

3-4 badem

spor yok çünkü çocukları yatırcam diye 8.30 da uyumuşuz ailecek ama gece 50 defa kalktım

zaten yeni başlayanlara önerim her gün spor yapmayın
gün aşırı vücut daha iyi alışır
spora alışınca her gün yapabilirisniz

Kızlar günaydın;

iftarda çorba ,2 yk pilav ve patlıcan kavurması yedim

sahurda ise 1 kaşarlı tost yedim ama şu çavdarlı hazır tost ekmeği ile yaptım
normalde kaşarı sevmem ama dün doğranmış kaşar vardı kolayıma geldi bugun beyaz peynirle yapcam

veeeeeeeeeeee
dün 1 sa spor yaptım jillian , öncesinde ve sonrasında iç bacak hareketleri,sonra slim and six pack yaptım ama canım çıktı ya

basenlerimle göbeğim gitmek zorunda yaaa yeter puf gibi dolandığım

kızlar ya biraz yoğunluk o yüzden sohbetlere pek katılamıyorum bir süre böyle kusura bakmayın
bu arada dün tok karnına 56.2 geldim :))
akşam yediklerim
yarım kase çorba
bir kase köfte yemeği
2dlm kavun
2çatal ekmekkadayıfı

gece
yumurta
beyaz peynirli tost
3 4 dilim kavun
3ltre su
spor yok

Son düzenleme:

sosyal yasantım yok hiç birşey yapamıyorum....kilolarımdan dolayı çoook rahatsızım...Ama ara da spor için çıkıyorum canıım eliptk bisiklet aldım onu kullanmaya başlıyorum....Bide benm bedenen ara sıra rahatsızlığım oluyor... bir hafta hareket etmemem gerekiyor heppp yatıyorum buda beni olumsuz etkiliyor.....Ramazan da girdi araya ...Bakalım ne olacak :)

Evet kızlar sizle paylaşayım dedim....Ben ramazandan önce sabah öğle akşam maydonoz suyu veya yeşil çay içitim acayip tok tuttu..Ama ramazanda sadece geceleri içebiliyorumm....Akşam yatmadan çörek otu içiyorum.Buda cildimi ve bedenimi yeniliyor artı :) alerjim var onuda azaltıyor çok etkili...Kızlar çörek otuyla kabızlık derdinizde kalmaz....Çok zinde tutuyor benden demesi :)

Yeni ben yaratmaya az kaldı :) Yani :

kızlar şu jillianı bende yaptım cok agır hareketler var ya her yerım sızlıyor ılk kez yaptıgım ıcın heralde.. sız ne kadar sureyle yapıyorsunuz onu??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…