,acı tüketimi kalori yakımını arttırır diye biliyorum. bunun dışında ara öğün olarak ablamın diyetisyeni ablama 2 adet çiğköfteyi serbest bırakmıştı. ben 4 tane yedimama bi daha yemiycem söz.. çekin kulağımı eğer yersem dövün beni :18:
bu arada iyi geceler ben uyuyorum yarın görüşürüz sabah kilomu bildiririm yine :)umarım almamışımdır kilo. böyle deyince bi korku kapladı içimi şimdi :18::18::18::18:
bugün işyerinde nöbetçiyim ve çalışıyorumkılzar spor yapışınıza hastayım ya
ben neden yapamıyorum canım hiç istemiyor
evde ki bilgisayar bozuldu tamirden gelmesini bekliyorum bahanem bu galiba
bugün yürüyüş yapacağım ama
dünkü menüm sabah yarım kase kfleks
öğlen 1 dilim ekmek peynir domates
akşam yarım kase çorba
ama çok çay içtim şekersiz içiyorum neyse ki
bugünde işler yoğu bakalım
o nedir öyle yaaa ben idmanda bu kadar yorulmuyorum.. başlangıç programı hangisi bu kadının?? kollarım koptuu benim var bi yanlışlık level 1 den başladım ama çok fenayım şuanda.. eğer 6 cm incelme var diyorsan devam ediyorum o hadle ben buna
evet bende fark ettim ama canım istemedi diyeyim hoş pazar günü acısını çıkarttım da evde oluncanöbet için kolaylıklar diliyorum cnm.. yalnız menün çok zayıf geldi bana.. hem çalışıyorsun yediklerin gerçekten çok az.. sağlığına zarar vermeyesin.
evet iş telaşı başlayınca koşturmacadan tüm düzen değişiyorbilgisayarına geçmiş olsungelince devam edersin inşallah :) şimdilik yürüyüşle idare et. ben sürekli evde olduğumdan okul açılana kadar sporda sınır yok ama okul açılınca senin işteki durumun kadar olacaktır eminim ( umarım olmaz) menün çok güzelmiş bu arada :)
spor salonu bulmana sevindim bend eilçeye taşınınca yapacağım ilk iş spor salonu aramak olacakSELAM KIZLAR !
bugün uğrayamadım koca gün spor salonu aradım kendime göre sonunda buldum ! hemde sadece kadınlara özel olan bir spor salonu çok güzel bir yer :))))))))
bugün dısarda olduğum için pek fazla birşey yiyemedim
sabahleyin kepekli sandiwiç yedim..
ara 2 kuru kayısı
öğle haşlanmıs dana eti salata ve ayran
ara 1 şeftalii
ara türk kahvesi
aksamleyin bişi yemedim öğle yemeğini geç yemiştim
bu kadar :)
spor olarak 30 dk yurudum pazartesi spor salonuna başlıyorum
evet bende fark ettimçok az yemişssin cnm ya
yoğun bir günmüş senin içinbugün biter mi acaba diye şüpheye düştümzaten regl ilk günü sancım ağrım var. annem yarın misafir gelecek diye temizlik çıkardı dip köşe temizlik yaparken hop bugünden misafir gelmesin mi? hadi bakalım onları ağırladık uğurladık. temizlikte kalan yerleri hallet, akşam yemeği, bulaşıklar derken bi daha misafir.. henüz oturdum ama ağrım daha da arttı işin tek güzel yanı diyetime sahip çıkmam. canım inanılmaz derecede tatlı istemesine rağmen inatla yemiyorum. bakalım ne kadar daha dayanıcam
ben bimden alıyorum tam tahıllı buğday ekmeğicanım büyük marketlerdede var hatta tost ekmeği olarakta var
,
bende arada bir 1 tane falan yerim ama çiğ köfteye bakınca sanki hiç kalorisi yok gibi geliyor bana bulgur gibi sanki canı yok
kaldım diyebilirim :)yediklerin çok güzel olmuş ya azcık ne güzel
ama dikkat et halsiz kalma sakın
çok etkili bir spor canım benim en azı 6 cm inceldi belimden 10 cm gitti
ilk 30 günü bitirmiştim akşama karın için olanına başlıyorum
,
bende arada bir 1 tane falan yerim ama çiğ köfteye bakınca sanki hiç kalorisi yok gibi geliyor bana bulgur gibi sanki canı yok
canım büyük marketlerdede var hatta tost ekmeği olarakta var
sağol canımmm.. bugün sakin olur inşallah. dün leslie i bile özledimbitter çikolata yiyebileceğimi bilmiyordum valla çok iyi oldu söylediğin çok mutlu oldum sabah yürüyüşümü ve sporumu yaptım geldim. bugün çok daha iyiyim
kaldım diyebilirim :)
bana da bu sporun nasıl olduğunu nerden indirebileceğimi yazar msıınız ben sanırım kaçırdım bunları konuşurken
kızlar ctesi menüm
sabah 1 kase kfleks
öğlen 2 dilim tost
akşam tavuk haşlama pirinç pilavı salata
arada çay kahve
ctesi o kadar yoğundum ki akşam yemek bile istemedi canım zorla yedim
pazar günü abartı günüm
sabah kalktığımda çok açtım 1 dilim ekmek yumurta 1 dilim börek az yağlı tavada yapıyorum hazır yufkadan hafifi oluyor
öğle 1 kase çorba
arada 2 dilim çukulata enerji için
akşam 1 kase çorba
pazar günüde temizlik yaptım
akşamda ayakkabıları falan ayarladım yavaş yavaş taşınma hazırlıklarındayım
egzersiz bölümüne bakayım bir bencanım jillian michaels başlangıç 30 günden oluşuyor 3 level 10 10 10 gün yapıyorsun her biri yaklaşık yarım sa
eğer istersen sana yazarım adresini ben indirmedim her seferinde açarak yaptım o yüzden nerden indirildiğini bilmiyorum ama burda yapan arkadaşlar var egzersiz bölümünde onlar biliyodur
bence pazar günü çok abartı olmamış.. börek belki ama onu da temizlikle yakmışsındır bencetaşınma zor iş. Allah kolaylık versin canım :)
Kızlar nasılsınız ? spordan geldim ölüyorumspor salonunda canıma okudular resmen :)))
sabahleyin çavdar ekmekli sandiviçç
öğlenleyin çorba çavdar ekmeği.
şahsen ben moralman çökmüş durumdayım.. atamalar vardı bugün ve atanamadımağlarken kalori kaybetmişmiyimdir acaba?
bu arada çok iyi gidiyorsun cnm sen menünde çok iyi bence
yürüyüş yapmya gidiyorum sabah yapamadım yataktan zor kalktım halsizdim mevsimlerden mi neden bilmeme bu günlerde pek bi yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?