Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

,

bende arada bir 1 tane falan yerim ama çiğ köfteye bakınca sanki hiç kalorisi yok gibi geliyor bana bulgur gibi sanki canı yok

yediklerin çok güzel olmuş ya azcık ne güzel
ama dikkat et halsiz kalma sakın

çok etkili bir spor canım benim en azı 6 cm inceldi belimden 10 cm gitti
ilk 30 günü bitirmiştim akşama karın için olanına başlıyorum

nöbet için kolaylıklar diliyorum cnm.. yalnız menün çok zayıf geldi bana.. hem çalışıyorsun yediklerin gerçekten çok az.. sağlığına zarar vermeyesin.
evet bende fark ettim ama canım istemedi diyeyim hoş pazar günü acısını çıkarttım da evde olunca

evet iş telaşı başlayınca koşturmacadan tüm düzen değişiyor

spor salonu bulmana sevindim bend eilçeye taşınınca yapacağım ilk iş spor salonu aramak olacak
birde ehliyet dersleri tabi kiii

çok az yemişssin cnm ya
evet bende fark ettim

yoğun bir günmüş senin için
misafir ağırlamayı çoks even ben
kafa yorgunluğu ev telaşı hayatımda ki düzensizlikelr pek misafir istemiyor canım bu aralar ne misafirliğe gitmeyi nede ağırlamayı
zaten yeni eve taşınınca epey gelecek var :)

canım büyük marketlerdede var hatta tost ekmeği olarakta var
ben bimden alıyorum tam tahıllı buğday ekmeği
tadı da güzel
hatta normalde tost yemeyen ben ondan tost yapıp yiyorum çokda güzel oluyor

,

bende arada bir 1 tane falan yerim ama çiğ köfteye bakınca sanki hiç kalorisi yok gibi geliyor bana bulgur gibi sanki canı yok

bulgur canım bu olmaz olur mu
aslında şişlikte yapıyor pek yenmiyo zaten

yediklerin çok güzel olmuş ya azcık ne güzel
ama dikkat et halsiz kalma sakın
kaldım diyebilirim :)

çok etkili bir spor canım benim en azı 6 cm inceldi belimden 10 cm gitti
ilk 30 günü bitirmiştim akşama karın için olanına başlıyorum

bana da bu sporun nasıl olduğunu nerden indirebileceğimi yazar msıınız ben sanırım kaçırdım bunları konuşurken

kızlar ctesi menüm
sabah 1 kase kfleks
öğlen 2 dilim tost
akşam tavuk haşlama pirinç pilavı salata
arada çay kahve

ctesi o kadar yoğundum ki akşam yemek bile istemedi canım zorla yedim

pazar günü abartı günüm
sabah kalktığımda çok açtım 1 dilim ekmek yumurta 1 dilim börek az yağlı tavada yapıyorum hazır yufkadan hafifi oluyor

öğle 1 kase çorba
arada 2 dilim çukulata enerji için
akşam 1 kase çorba

pazar günüde temizlik yaptım
akşamda ayakkabıları falan ayarladım yavaş yavaş taşınma hazırlıklarındayım

,

bugün telafi ettim ama tartıda 400 gr. - gördüm :)

canım büyük marketlerdede var hatta tost ekmeği olarakta var

bizim burada fırında da var ama kalmamıştı canım marketlere de bakmadım ekmeğin kokusu güzel gelince aldım tost yapınca kalorisi düşüyor nasılsa diyerekten :)

yoğun bitter olanları tercih et ama kar olanların sadece bir tabletini ye fazlası zarrarlı malum diyetteyiz ben yararını çok görüyorum ayrıca zaten kakako oranı yoğun bitter çikolatalardan hergün 1 tane yemek kalp sağlığına iyi geliyor

kaldım diyebilirim :)

bana da bu sporun nasıl olduğunu nerden indirebileceğimi yazar msıınız ben sanırım kaçırdım bunları konuşurken

canım jillian michaels başlangıç 30 günden oluşuyor 3 level 10 10 10 gün yapıyorsun her biri yaklaşık yarım sa
eğer istersen sana yazarım adresini ben indirmedim her seferinde açarak yaptım o yüzden nerden indirildiğini bilmiyorum ama burda yapan arkadaşlar var egzersiz bölümünde onlar biliyodur

kızlar bitki çayımı içtim
1 mile leslie yaptım

öğle yemeğim
mercimek çorbası
çok az et haşlama ve 2yk pilav
salata

bence pazar günü çok abartı olmamış.. börek belki ama onu da temizlikle yakmışsındır bence taşınma zor iş. Allah kolaylık versin canım :)

egzersiz bölümüne bakayım bir ben
nivea bady cd yapıyordum ben bilgisayarım bozulmadan önce

bence pazar günü çok abartı olmamış.. börek belki ama onu da temizlikle yakmışsındır bence taşınma zor iş. Allah kolaylık versin canım :)

nedense bana hep abartı geliyo
yada ben yediklerimi yazmayı mı unutuyorum acaba
yada takıntı mı olduuuuu

bugün yediklerimi not almaya başladım bakalım

bugünkü menümü yazayım
sabah 1 kase kfleks
arada 1 şeftali 1 elma
öğlen yarım kase çorba
4 kaşık makarna
arada 1 tane armut
ve 4- 5 bardak şekersiz çay
akşama da şehriye çorbası ve fırında patates yapacağım
fazla yemeyi düşünmüyorum bakalım ne olacak

Kızlar nasılsınız ? spordan geldim ölüyorum spor salonunda canıma okudular resmen :)))

sabahleyin çavdar ekmekli sandiviçç

öğlenleyin çorba çavdar ekmeği.

Kızlar nasılsınız ? spordan geldim ölüyorum spor salonunda canıma okudular resmen :)))

sabahleyin çavdar ekmekli sandiviçç

öğlenleyin çorba çavdar ekmeği.

şahsen ben moralman çökmüş durumdayım.. atamalar vardı bugün ve atanamadım ağlarken kalori kaybetmişmiyimdir acaba?

bu arada çok iyi gidiyorsun cnm sen menünde çok iyi bence

sabah
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
çay

öğlen
6 yaprak sarma yoğurt
akşam yemedimn henüz

yürüyüş yapmya gidiyorum sabah yapamadım yataktan zor kalktım halsizdim mevsimlerden mi neden bilmeme bu günlerde pek bi yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…