Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geçmişler olsun canım annemde aynı dertten muzdarip leslie çok konuşuyor birde bir videoda gülüyor kendi kendine annem diyorki zaten anlamıyorum ne dediğini küfür falan edipte cevap veremiyoruz diye gülmüyor demi diyor :) bugn sporu bırakıp oturup anneme güldüm bu konuşmasının üstüne menün güzelmiş darısı başıma bu cumaya kadar inşallah daha iyi bir şekilde kilo bildirimi yapmak için çabalayacağım :)

ama kızılacak kadarda varmış yani :) neysem vazgeçtim yapmaktan diyetim bitsin 55 olayım sonra 56 57 yi görene kadar tıka basa yiyeceğim ama şimdilik kendimi durdurmam lazım lazanyaya ancak böyle mendil sallarım ben şuanda allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah

ama lazanya da çok güzel oluyor yaa.. ben de yapsam dayanamam yerim diye yapmıyorum yaptırtmıyorum annemle babam da benimle birlikte yarı diyet yapıyor gibiler zaten Allah bebişe uzun sağlıklı ömür versinn ayrıcaa..

çok sağol tatlımm.. ne dediğini anlasan bile çekilmez bu kadının çenesi ama inanılmaz ter attırıyormuş. ilk kez denedim bugün gözlerimden bile aktı ter takip ediyorum seni de istikrarlı gidiyorsun zaten yakın kilolarımız da inşallah tez zaman da fazla olanlarından kurtuluruz :)))

inşallah canım yaa :) hareketleri basit ama attırdığı ter çok güçlü.. ben 45 dakikalık bir programı var onu yada 30 dk lık olanı yağıyorum çok iyi geliyor valla koşu öncesi :) bugn 2 defa yaptım leslie ile 30 dakika :) 30 dakikada koşu badnında durdum fazla dayanamadım sancım vardı birde abarttım yemeyi bugn yarın hızlı bir şekilde telafi etmem lazım

evet zaten şaşırdım ben basit hareketleri görünce ilk başta güldüm :)) ben şimdilik 20 dakikaya alışayım sonra kısmetse arttırırım yarın sporunla bomba gibi başlarsın güne bugünü telafi eder rahatlarsın.. insan bir de vicdan azabı çekiyor demi fazla kaçırınca

öyle valla nasıl içim yanıyor varya keşke yemeseydim diyorum birde dayanamıyorum regl dönemindeyim aşerme gibi birşey benimkisi psikolojik olarak o şey elime değmediği zaman ağzıma girmediği zaman yok olmuyor bayılacak gibi oluyorum.. diğer zamanlarda acıkmak nedir beilmeyen ben bu dönemde aklıma geleni gördüğüm herşeyi yemek istiyorum bu arada gerçekten 3 gün aç bırak su ver bana aç kalırım acıkmam hiç :) ama bu kilolar nerden geliyor bilmiyorum.

hehe kıyamam ya..neyse ki çok uzun bir dönem değil, en az zararla atlatmaya bak derim.. ayrıca söylemeden edemeyeceğim .. çok güzel ve çok tatlı bir yüzün var.. maşallahh Allah nazardan saklasın..

Allah bağışlasın canım darısı başıma

bende iyiki leslie yi bulmuşum diyorum canım ya hem işyerinde öğle arasındada yapabiliyorum hem işe gelmeden yarım sa yapıyorum aralarda 5 dk olanı yapıyorum akşam evde jillian yapıyorum resmen kendimi spora adadım ya çünkü abartı yiyen bir insan değilim ama hareketsizlikten ve tiroidden veremiyordum birde alıyordum şimdi vücudum kendine gelmeye başladı

kızlar kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık
1 krem peynir
şekersiz çay

sabahta 1mile leslie yaptım

jillian dediğin leslie benzeri birşey mi ki?? ben onu ilk defa duydum ama araştırayım belliki moral motivassyon olarak baya yararı olmuş sana bende yapayım :) sabaha kalktım bi tartılayım dedim ki şuanda çocuklar gibi havalara uçuyorum.. dünden bu güne 300 gr. gitmiş nasıl mutluyum anlatamam :) kızlar hepsi sizin sayenizde oluyor inan. buraya yazmak için bile dikkat eder oldum resmen yediklerime hareketlerime. artık daha hareketliyim eskisi gibi değilim ve bugn farkettimki yanlardan incelmişim birazcık can simitlerimden vardı gitmiş onlar :) neyseki yüzme biliyorum can simitlerine ihtiyacım olmayacak :)

hehe kıyamam ya..neyse ki çok uzun bir dönem değil, en az zararla atlatmaya bak derim.. ayrıca söylemeden edemeyeceğim .. çok güzel ve çok tatlı bir yüzün var.. maşallahh Allah nazardan saklasın..

çok teşekkür ederim canım çok sağol utandım

canım egzesiz bölümünden bak yapacağına eminim benim ilk 30 günde en az incelen yerim 6 cm inceldi düşün

canım egzesiz bölümünden bak yapacağına eminim benim ilk 30 günde en az incelen yerim 6 cm inceldi düşün

o nedir öyle yaaa ben idmanda bu kadar yorulmuyorum.. başlangıç programı hangisi bu kadının?? kollarım koptuu benim var bi yanlışlık level 1 den başladım ama çok fenayım şuanda.. eğer 6 cm incelme var diyorsan devam ediyorum o hadle ben buna

bugün işyerinde nöbetçiyim ve çalışıyorumkılzar spor yapışınıza hastayım ya
ben neden yapamıyorum canım hiç istemiyor
evde ki bilgisayar bozuldu tamirden gelmesini bekliyorum bahanem bu galiba

bugün yürüyüş yapacağım ama
dünkü menüm sabah yarım kase kfleks
öğlen 1 dilim ekmek peynir domates
akşam yarım kase çorba

ama çok çay içtim şekersiz içiyorum neyse ki

bugünde işler yoğu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…