- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
bugün en sonunda belim de tutuldu tam oldu..
sabah 6.30 uyandım yarım saat yürüyüş arkasından belediyenin spor aletlerinde 40 dakika spor yaptım. Öğlen Leslie 1mile (20 dakika) [leslie yazıyordu herkes bu nedir diye bakınırken buldum videolarını walk walk walk lakin kadın hiç susmuyor kafam çatladı] Akşam da arkadaşım yüzünden 40 dakikalık yolu teptim bir de üstüne ekildim o sinirle bi 40 dakika daha yürüyebilirdim gerçi
menü
sabah: 2 dlm çavdar ek., 1 kk peynir, 4 zeytin, yeşillik, şekersiz çay
ara: 1 çay bardağı süt, 2 kayısı, 1 ceviz
öğle: 2 dlm çavdar ek. , 3 köfte, 1 kase yoğurt, salata
akşam: 1 kase çorba, 4 yk patlıcan yemeği, 1 dlm çavdar ek., salata
ve bol su :)
Saol büşracım bebeğim 8 aylık olacak nerdeyse.Zaten doğum kilolarımdsan 700 gr kaldı:) Ama zaten kilo fazlam vardı hamile kalırken de:) laznya tarifine netten baktım:) kızacak takım kaptanı,diyet bölümünde yemek tarfi,kıymalı soğanlı domates,sarmısak ve biberli sos.Bi de başemal sos; 2 bardak süt,2 yk un,tereyağı sonra laznyaları haşlanmayandan almıştım kat kat bi sos,bi beşamel bi lazanya derken kaşar döküp fırına verdim.
neyse bana kızanlar artacak valla:)))) ayrıca ben de yeniyim büşra o yüzden de çok alışamadım diyet olayına ama alışacam :) Arkadaşalarda tepki vermiş baksana:)))))
neyse biraz daha kastırıp yarın daha az yiyecem:)
Saol büşracım bebeğim 8 aylık olacak nerdeyse.Zaten doğum kilolarımdsan 700 gr kaldı:) Ama zaten kilo fazlam vardı hamile kalırken de:) laznya tarifine netten baktım:) kızacak takım kaptanı,diyet bölümünde yemek tarfi,kıymalı soğanlı domates,sarmısak ve biberli sos.Bi de başemal sos; 2 bardak süt,2 yk un,tereyağı sonra laznyaları haşlanmayandan almıştım kat kat bi sos,bi beşamel bi lazanya derken kaşar döküp fırına verdim.
neyse bana kızanlar artacak valla:)))) ayrıca ben de yeniyim büşra o yüzden de çok alışamadım diyet olayına ama alışacam :) Arkadaşalarda tepki vermiş baksana:)))))
geçmişler olsun canımannemde aynı dertten muzdarip leslie çok konuşuyor birde bir videoda gülüyor kendi kendine annem diyorki zaten anlamıyorum ne dediğini küfür falan edipte cevap veremiyoruz diye gülmüyor demi diyor :) bugn sporu bırakıp oturup anneme güldüm bu konuşmasının üstüne menün güzelmiş darısı başıma bu cumaya kadar inşallah daha iyi bir şekilde kilo bildirimi yapmak için çabalayacağım :)
çok sağol tatlımm.. ne dediğini anlasan bile çekilmez bu kadının çenesi ama inanılmaz ter attırıyormuş. ilk kez denedim bugün gözlerimden bile aktı tertakip ediyorum seni de istikrarlı gidiyorsun zaten yakın kilolarımız da inşallah tez zaman da fazla olanlarından kurtuluruz :)))
evet zaten şaşırdım ben basit hareketleri görünce ilk başta güldüm :)) ben şimdilik 20 dakikaya alışayım sonra kısmetse arttırırımyarın sporunla bomba gibi başlarsın güne bugünü telafi eder rahatlarsın.. insan bir de vicdan azabı çekiyor demi fazla kaçırınca
öyle valla nasıl içim yanıyor varyakeşke yemeseydim diyorum birde dayanamıyorum regl dönemindeyim aşerme gibi birşey benimkisi psikolojik olarak o şey elime değmediği zaman ağzıma girmediği zaman yok olmuyor bayılacak gibi oluyorum.. diğer zamanlarda acıkmak nedir beilmeyen ben bu dönemde aklıma geleni gördüğüm herşeyi yemek istiyorum bu arada gerçekten 3 gün aç bırak su ver bana aç kalırım acıkmam hiç :) ama bu kilolar nerden geliyor bilmiyorum.
slm sabah gittim kan verdim pazartesi sonuç alıcam hayırlısı artık
sabah
1 kk peynir
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
çay
arada bitkiçayı
öğlen türlü
2 kaşık makarna
akşam
salata yedim çorba bide
kızlar sarı kantoron otunu duydunuz mu ?
inşallah canım yaa :) hareketleri basit ama attırdığı ter çok güçlü.. ben 45 dakikalık bir programı var onu yada 30 dk lık olanı yağıyorum çok iyi geliyor valla koşu öncesi :) bugn 2 defa yaptım leslie ile 30 dakika :) 30 dakikada koşu badnında durdum fazla dayanamadım sancım vardıbirde abarttım yemeyi bugn yarın hızlı bir şekilde telafi etmem lazım
bende iyiki leslie yi bulmuşum diyorum canım ya hem işyerinde öğle arasındada yapabiliyorum hem işe gelmeden yarım sa yapıyorum aralarda 5 dk olanı yapıyorum akşam evde jillian yapıyorum resmen kendimi spora adadım ya çünkü abartı yiyen bir insan değilim ama hareketsizlikten ve tiroidden veremiyordum birde alıyordum şimdi vücudum kendine gelmeye başladı
hehe kıyamam ya..neyse ki çok uzun bir dönem değil, en az zararla atlatmaya bak derim.. ayrıca söylemeden edemeyeceğim .. çok güzel ve çok tatlı bir yüzün var.. maşallahh Allah nazardan saklasın..
duruece sen de mi tiroid hastasısın? Çok üzüldüm. ben de hashimato troidi hastasıyım
jillian dediğin leslie benzeri birşey mi ki?? ben onu ilk defa duydum ama araştırayım belliki moral motivassyon olarak baya yararı olmuş sana bende yapayım :)sabaha kalktım bi tartılayım dedim ki şuanda çocuklar gibi havalara uçuyorum.. dünden bu güne 300 gr. gitmiş nasıl mutluyum anlatamam :) kızlar hepsi sizin sayenizde oluyor inan. buraya yazmak için bile dikkat eder oldum resmen yediklerime hareketlerime. artık daha hareketliyim eskisi gibi değilim ve bugn farkettimki yanlardan incelmişim birazcık can simitlerimden vardı gitmiş onlar :) neyseki yüzme biliyorum can simitlerine ihtiyacım olmayacak :)
canım egzesiz bölümünden bak yapacağına eminim benim ilk 30 günde en az incelen yerim 6 cm inceldi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?