- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
selam kızlar tahlillerimi aldım hamile değilim kadın doğumcuya git dedi
şahsen ben moralman çökmüş durumdayım.. atamalar vardı bugün ve atanamadımağlarken kalori kaybetmişmiyimdir acaba?
bu arada çok iyi gidiyorsun cnm sen menünde çok iyi bence
sabah
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
çay
öğlen
6 yaprak sarma yoğurt
akşam yemedimn henüz
selam kızlar tahlillerimi aldım hamile değilim kadın doğumcuya git dedi
Kızlar bu haftaya daha iyi başladım, cumadan beri 200gr vermişim. Umarım vermeye de devam ederim. Uzun zamandır hep aynı noktada sayıyordum. Biraz da adet düzensizliğiyle alakalı herhalde. Neyse menümü paylaşayım:
sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak çay
öğlen
3-4 kaşık musakka
3-4 kaşık pilav
yarım kase cacık
ekmek yok
ara
2 dilim karpuz(küçük)
güzel bir menu :) ama o nasıl bir musakkaydı şöyle bol soslusundan mı ? yoksa diyet musakka mıı
vcut durdukça hamlaşır daha da yorgun olursun isteksiz yorgun olsan bile spor yap hep
evet ya iyice düzensizleşti var çocuğum şu an istemiyordum allah biliyo allah isteyene versinolsun canım, istediğin bir zamanda olur inş. ama adet düzensizliğin olduğu için kadın doğuma gitsen iyi olacak. bende de düzensizlik var, her ay yok test yok hap... uğraşıp duruyorum
devletin işi işte, kpss derdinden kurtulsan atama krizi başlıyor... bir düzene sokamadılar. millet hep aynı dertten muzdarip. senin elinden bir şey gelmez ki, milyonlarca insan hep atama bekliyor... umarım bir an evvel senin de ataman gerçekleşir...
sabah kahvaltın çok güzel ama öğleni beğenmedm ne bileyim diyet in içinde 6 yaprak sarma değişik geldi bana.. 1tane tadımlık almalıyız
regl mi geçilmişti canım senin
şahsen ben moralman çökmüş durumdayım.. atamalar vardı bugün ve atanamadımağlarken kalori kaybetmişmiyimdir acaba?
bu arada çok iyi gidiyorsun cnm sen menünde çok iyi bence
devletin işi işte, kpss derdinden kurtulsan atama krizi başlıyor... bir düzene sokamadılar. millet hep aynı dertten muzdarip. senin elinden bir şey gelmez ki, milyonlarca insan hep atama bekliyor... umarım bir an evvel senin de ataman gerçekleşir...
canımçok üzüldüm adına gerçekten bi an kendim atanamamış gibi hissettim bende bu yıl gireceğim kpss ye çok fena oldum yaa nasipse bir dahakine atanırsın inşallah canım her şer de vardır bir hayır canım
kızlar bugünki menüm:
sabah:
1 bardak şekersiz çay
1/4 ekmeğin yarısı kadar ekmeğe tost ( dereotu peynir ve patlıcanlı salça ile)
ara:
1 bardak yeşil çay
öğlen:
1 kase lahana çorbası
yağsız salata
ara:
1 ufacık boy ekler pasta
akşam:
1 kase lahana çorbası
1/2 karnı yarık ( zeytin yağlı ve sebzeli kıymasız)
günlük 2 litre su içtim
spor:
30 dakika çarşı yürüyüşü
30 dakika leslie ile 2 mile
1 saat 6 ve 6.5 seviyede sauna eşofmanla yürüyüş ( 1100 kalori gösterdi)
25 mekik
25 twister
birde bugün biberiye yağıyla bacaklarımı yağlayıp öyle yürüdüm inceltiyormuş kullananlar öyle yazmışlar hep. bakalım sonuç ne olacak.
canımm senin özellikle sporuna bayılıyorum.. her gün düzenli olarak sektirmeden devam ediyorsun. süpersin valla!ayrıca menün de oldukça iyi.. su tüketimin de öyle.. tam gaz devammm
teşekkür ederimhaklısın atanınca da iş bitmiyor elbette ama işte en azından kadroya geçmek çok daha başka..
ben de çok üzüldüm canım 84.70 le atanamadım ve puanım bu sene boşa gidecek. o kadar emek hep boşa gitti.. yine ücretli öğretmenlik yolu göründüdediğin gibi tatlım her şerde bir hayır vardır diye tevekkül ediyorum.. ayrıca Allah yardımcın olsun, şu an için ben tekrar denemeyi düşünmüyorum çünkü benm 3. girişimdi ve hep puanlarım elimde patladı.. biraz ücretli çalışıp aldığım parayla alanımda kurslara gidip kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.. yoksa bu gidişle hiç bir şey olamayacağım
inşallah canım benim.. hele bi okul açılınca düzenimi falanda oturtayım hazirana kadar gidecek o kilocuklar:)sımsıkı bir fizikle çıkacağım baloyada nişanımada :) incecik olup istediğim kıyafetleri giyebileceğim nişanımda hayalimdeki kıyafet üstüme yakışacak inşallah...
eğer iyisi böyle olacak diyorsan sen bilirsin diyorum canım :)branşın ne senin?:44:
Aa Burcu zümre miyiz? Tesadüfe bak:) Üzülme canım hayırlısı olsun.Zaten atamaların bişeyini çıkardılaryakışmaz mı hem de çok yakışacak.. çokta güzel olacağına eminim.. branşım bilgisayarolmaz olaydı
yakışmaz mı hem de çok yakışacak.. çokta güzel olacağına eminim.. branşım bilgisayarolmaz olaydı
Bu arada kızlar çok gireip yazamıyorum beni de böyle idare edin.Zaten menülerim de ağır oluyor aslındaBebek,iş,ev işi filan derken kaça bölündüm bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?