Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar tahlillerimi aldım hamile değilim kadın doğumcuya git dedi

olsun canım, istediğin bir zamanda olur inş. ama adet düzensizliğin olduğu için kadın doğuma gitsen iyi olacak. bende de düzensizlik var, her ay yok test yok hap... uğraşıp duruyorum

şahsen ben moralman çökmüş durumdayım.. atamalar vardı bugün ve atanamadım ağlarken kalori kaybetmişmiyimdir acaba?

bu arada çok iyi gidiyorsun cnm sen menünde çok iyi bence

devletin işi işte, kpss derdinden kurtulsan atama krizi başlıyor... bir düzene sokamadılar. millet hep aynı dertten muzdarip. senin elinden bir şey gelmez ki, milyonlarca insan hep atama bekliyor... umarım bir an evvel senin de ataman gerçekleşir...

Kızlar bu haftaya daha iyi başladım, cumadan beri 200gr vermişim. Umarım vermeye de devam ederim. Uzun zamandır hep aynı noktada sayıyordum. Biraz da adet düzensizliğiyle alakalı herhalde. Neyse menümü paylaşayım:

sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 bardak çay

öğlen
3-4 kaşık musakka
3-4 kaşık pilav
yarım kase cacık
ekmek yok

ara
2 dilim karpuz(küçük)

güzel bir menu :) ama o nasıl bir musakkaydı şöyle bol soslusundan mı ? yoksa diyet musakka mıı

Kızlar kaptan yardımcısı olmak isteyen ya da olmasını istediğiniz biri var mı demiştim ama "kadis" dışında olmak isteyen çıkmadı. "kadis"i zaten söyleyeceğim ama malum arada ben olmam o da olmazsa 2 yardımcı da olabilir. Hem açık söyleyeyim ekimde dersler başlayınca ilgilenmemde sıkıntı olabilir. Şimdiden kilo hesaplamalarını, liste hazırlamayı filan öğretsem çok iyi olur. Ben yine biliyorsunuz elimden geldiğince devam edeceğim. Gece de giriyorum nete, o zaman bile yazarım, ilgilenirim ama geçmişte benzer sıkıntılar yaşanmış. Takım kaptanı nete girememiş ve neredeyse takım kapanıyordu. Herkes madur oluyor öyle bir durumda. Cevaplarınızı bekliyorum Zaten sonraki mesajımda kilo hesabı ve liste hazırlamanın nasıl olduğunu anlatacağım

güzel bir menu :) ama o nasıl bir musakkaydı şöyle bol soslusundan mı ? yoksa diyet musakka mıı

suyundan hiç ama hiç yemedim iş yerinde çıkan menü olduğu ve yanımda da yiyecek götürmediğim için suyunu süzerek 3-4 kaşık aldım. ama ekmek banmamak için kendimi zor tuttum ne yalan söyleyeyim

evet ya iyice düzensizleşti var çocuğum şu an istemiyordum allah biliyo allah isteyene versin
sabah kahvaltın çok güzel ama öğleni beğenmedm ne bileyim diyet in içinde 6 yaprak sarma değişik geldi bana.. 1tane tadımlık almalıyız

regl mi geçilmişti canım senin

canım benim 3 dilim ekmek hakkım var öğlen diyetisyene göre onun için yedim çok severim her şeyden kısarım sarmadan ancak bu kadar kısarım evet adetim gecikmişti

şahsen ben moralman çökmüş durumdayım.. atamalar vardı bugün ve atanamadım ağlarken kalori kaybetmişmiyimdir acaba?

bu arada çok iyi gidiyorsun cnm sen menünde çok iyi bence

canım çok üzüldüm adına gerçekten bi an kendim atanamamış gibi hissettim bende bu yıl gireceğim kpss ye çok fena oldum yaa nasipse bir dahakine atanırsın inşallah canım her şer de vardır bir hayır canım

kızlar bugünki menüm:
sabah:
1 bardak şekersiz çay
1/4 ekmeğin yarısı kadar ekmeğe tost ( dereotu peynir ve patlıcanlı salça ile)

ara:
1 bardak yeşil çay

öğlen:
1 kase lahana çorbası
yağsız salata

ara:
1 ufacık boy ekler pasta

akşam:
1 kase lahana çorbası
1/2 karnı yarık ( zeytin yağlı ve sebzeli kıymasız)

günlük 2 litre su içtim
spor:
30 dakika çarşı yürüyüşü
30 dakika leslie ile 2 mile
1 saat 6 ve 6.5 seviyede sauna eşofmanla yürüyüş ( 1100 kalori gösterdi)
25 mekik
25 twister

birde bugün biberiye yağıyla bacaklarımı yağlayıp öyle yürüdüm inceltiyormuş kullananlar öyle yazmışlar hep. bakalım sonuç ne olacak.

teşekkür ederim haklısın atanınca da iş bitmiyor elbette ama işte en azından kadroya geçmek çok daha başka..

ben de çok üzüldüm canım 84.70 le atanamadım ve puanım bu sene boşa gidecek. o kadar emek hep boşa gitti.. yine ücretli öğretmenlik yolu göründü dediğin gibi tatlım her şerde bir hayır vardır diye tevekkül ediyorum.. ayrıca Allah yardımcın olsun, şu an için ben tekrar denemeyi düşünmüyorum çünkü benm 3. girişimdi ve hep puanlarım elimde patladı.. biraz ücretli çalışıp aldığım parayla alanımda kurslara gidip kendimi geliştirmeyi düşünüyorum.. yoksa bu gidişle hiç bir şey olamayacağım

Son düzenleme:

canımm senin özellikle sporuna bayılıyorum.. her gün düzenli olarak sektirmeden devam ediyorsun. süpersin valla! ayrıca menün de oldukça iyi.. su tüketimin de öyle.. tam gaz devammm

canımm senin özellikle sporuna bayılıyorum.. her gün düzenli olarak sektirmeden devam ediyorsun. süpersin valla! ayrıca menün de oldukça iyi.. su tüketimin de öyle.. tam gaz devammm

inşallah canım benim.. hele bi okul açılınca düzenimi falanda oturtayım hazirana kadar gidecek o kilocuklar:)sımsıkı bir fizikle çıkacağım baloyada nişanımada :) incecik olup istediğim kıyafetleri giyebileceğim nişanımda hayalimdeki kıyafet üstüme yakışacak inşallah...

eğer iyisi böyle olacak diyorsan sen bilirsin diyorum canım :) branşın ne senin?:44:

sabah; yarım saat yürüyüş + 1 saat spor aletleri
akşam; leslie 1 mile( artık 2 mile geçme zamanı geldi:))

menüm:

2 kayısı
sabah; 2 dlm çavdar ek., 1 kk peynir, biraz yeşillik, çok az domates ve salatalık ( saat:8.00), şekersiz çay
öğle; 2 dlm çavdar ek., 2 yk kabak kavurması, 2 yk patlıcan közlemesi
ara; 1 galeta, 2 kayısı
akşam; 1 kase çorba, 4 yk pırasa, 4 yk kesme makarna, ekmek yok

şekersiz çay ve 3 litre kadar su tükettim.. bir de biraz çerez yedim, pişmanım

yakışmaz mı hem de çok yakışacak.. çokta güzel olacağına eminim.. branşım bilgisayar olmaz olaydı

Bu arada kızlar çok gireip yazamıyorum beni de böyle idare edin.Zaten menülerim de ağır oluyor aslında Bebek,iş,ev işi filan derken kaça bölündüm bilmiyorum.

yakışmaz mı hem de çok yakışacak.. çokta güzel olacağına eminim.. branşım bilgisayar olmaz olaydı

benimde turizm 9 kişi atandı sadece düşün yani kahretsin bu arada teşekkür ederim canım :) inşallah olacak..

Bu arada kızlar çok gireip yazamıyorum beni de böyle idare edin.Zaten menülerim de ağır oluyor aslında Bebek,iş,ev işi filan derken kaça bölündüm bilmiyorum.

aman dikkat et kaça bölündüm derken ne kilo al nede sağlığından ol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…