Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ekler pasta olmasaymıs çok güzel bir menu olduğunu yazacaktım !!!!

1 ufacık ekler pasta nın senin yarım saat yaptığın spora bedel olduğunu biliyormusun ?

ah ahh çerezler ' in kalori miktarlarına bir netten baksaydın yemeden önce inanki ağzına bile almazdınn o ufacık şeyler ne kadar kalorili

zaten şimdi çok pişmanımm

Aa Burcu zümre miyiz? Tesadüfe bak:) Üzülme canım hayırlısı olsun.Zaten atamaların bişeyini çıkardılar

zümreymişiz sanırsam canım ama ben hala atanamamış kpsszedeyim :)) teşekkürler canımm öyle tabii herşeyin hayırlısı.. üzülüyorum elbet ama sabretmek lazım..

selam kızlar nasılsınız

kahvaltımı yaptım biraz sonra spor salonuna gidicem fitnees ve aerobik yapmaya :) yine canıma okuycaklar orada :)))))))) aman okusunlar da gitsin yağlar biran önce...

kahvaltım;

1 çay bardağı lıght süt

1 dilim çavdar ekmeği

salatalık

2 zeytin

ekler pasta olmasaymıs çok güzel bir menu olduğunu yazacaktım !!!!

1 ufacık ekler pasta nın senin yarım saat yaptığın spora bedel olduğunu biliyormusun ?

biliyorum canımda günde 1 tablet bitter çikolata yiyordum onun yerine yedim. şekerim düşüyor yoksa yada psikolojik olarak öyle hissediyorum. birde dışarı çıkınca güneş vurur vurmaz bi bayılma hissi oluşuyor bende bu yaz başladı bi kaç kerede bayıldım o yüzden biraz tatlıya ihtiyacım vardı yani.. fenalaşıyorum yoksa.. ancak ona rağmen gitmiş kilocuklar.. 6 lı rakamları gördüm çok şükür :) düne göre 400 gr. gitmiş :)

kızlar ben hamileyim...

Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin analı babalı biyitsin inşallah canım çok güzel bir haber :) çok sevindim

amin canım ya çok teşekkür ederim

kızlar kahvaltıda 1 simit ve çay
öğlen sadece çorba çok az ekmek yedim

bugun saldım kendimi leslie yapamadım heyecandan galiba ama yarın toplıcam yoksa fil gibi giderim doğuma

kızlar kahvaltıda 1 simit ve çay
öğlen sadece çorba çok az ekmek yedim

bugun saldım kendimi leslie yapamadım heyecandan galiba ama yarın toplıcam yoksa fil gibi giderim doğuma

dikkat et tabi ama rejim yapma kız artık bebe besleyecen sen heycan normaldir bi kucağına alda sen heycanı gör cnm kaç kilosun sen

kızlar bugünki menüm:
---sabah---
1/2 yeşil elma
1 bardak şekersiz çay
1 bardak 5in1 çay
4/3 dilim ekmek
1 kk peynir
4 dilim pastırma ( yağlarını ayıkladım özellikle)

---ara---
3 erik

---öğlen---
1 kase lahana çorbası
1/2 karnıyarık

---ara---
1 tablet bitter çikolata
3 erik

---akşam---
ızgara et
1 kase lahana çorbası
bolca salata

---ara---
erik yada şeftali

spor olarak:
30 dakika leslie
1 saat koşu bandında yürüyüş
25 düz mekik
15 15 ten 30 yan mekik

su henüz 2.5 litrede yatmadan önce 3 olacak inşallah

listen güzel canım pastırmalar çikolatalar biraz kalabalık ama su içişin ve sporun çok yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…