bugün işyerinde nöbetçiyim ve çalışıyorumkılzar spor yapışınıza hastayım ya
ben neden yapamıyorum canım hiç istemiyor
evde ki bilgisayar bozuldu tamirden gelmesini bekliyorum bahanem bu galiba
bugün yürüyüş yapacağım ama
dünkü menüm sabah yarım kase kfleks
öğlen 1 dilim ekmek peynir domates
akşam yarım kase çorba
ama çok çay içtim şekersiz içiyorum neyse ki
bugünde işler yoğu bakalım
akşam yarım kase çorba
kızlar bugünki menüm:
sabah: (saat 11 civarı)
1 kase lahana çorbası
1/2 dilim tam buğray ekmeği
ekmeğin yarsına sürecek kadar salça ( el yapımı az tuzlu biber ve patlıcandan) ve zeytin ezmesi
öğlen:
1 şeftali 3 fındık
ara:
4 çiğköfte ve ıceberg marulu bolca
akşam: (şuanda pişiyor ancak yetişti spordan sonra başladım)
3 parça palamut yağsız ve suyla tavada kendi halinde kavrularak hazırladım.
spor olarak:
öğlen saat 1 gibi jillian 30 dakika sev. 1
akşam saat 6 gibi 30 dakika leslie
leslie nin hemen ardından 30 dakika tempolu yürüyüş sev. 5
ayrıca bugün alışverişe çıktım 30 dk. 45 dk kadar yürdüm elimde poşetlerle.
akşam yarım kase çorba
Ne güzel bir araymıs o öyle 4 çiğköfte ????? : )
abimin çiğköfteci dükkanı var ama benim mi suçum.. ayrıca ekmek yada yufka falan yok yanında sadece çiğköfte bol limon ve bolca ıcebergle yedim valla bak azıcıkcık:18::18: :18::18::18::18::18::18::18::26:
ne olursa olsun yememelisin çiğköfteyii sana faydası yok onun zzararından baska
sabah 6.30 yarım saat yürüyüş, 40 dakika belediyenin spor aletlerinde sporumu yaptım.
8 gibi kahvaltı , öğleden sonra leslie 20 dakika
menüm:
sabah ; 2 dlm çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 4 zeytin, yeşillik, şekersiz çay
öğle; 2 dlm çavdar ekmeği, 2 köfte, bol salata(içinde yarım közlenmiş kırmızı biber)
ara; 2 kayısı, 1 ceviz, 2 badem, 1 brdk süt
aksam; balık ızgara , bol salata , 1 dlm çavdar ekmeği
1 porsiyon meyve
bugün 3 ltreden fazla su , 2 bardak bitki çayı tükettim.. akşam misafir gelince meyve yedim, normalde yemiyordm. sanki bugün biraz fazla kaçırdım gibi. bu arada sabah tartının ibresinin 70 altına kaydığını görür gibi oldumbu sabah biraz daha sıkı çalışıcam 2 gündür hamlığımı atmaya çalışıyorum 1 ay hiç spor yapmayınca vücudum salmış kendini belim de incelme hissediyorum fekatttt şu bacaklarım neden incelmek için direniyor yafuuuu
Kahvaltımı da yaptım kepekli sandwiç yedim
menulerine sporuna bayıldımm canımm :)
bugün biter mi acaba diye şüpheye düştümzaten regl ilk günü sancım ağrım var. annem yarın misafir gelecek diye temizlik çıkardı dip köşe temizlik yaparken hop bugünden misafir gelmesin mi? hadi bakalım onları ağırladık uğurladık. temizlikte kalan yerleri hallet, akşam yemeği, bulaşıklar derken bi daha misafir.. henüz oturdum ama ağrım daha da arttı işin tek güzel yanı diyetime sahip çıkmam. canım inanılmaz derecede tatlı istemesine rağmen inatla yemiyorum. bakalım ne kadar daha dayanıcam
bugün biter mi acaba diye şüpheye düştümzaten regl ilk günü sancım ağrım var. annem yarın misafir gelecek diye temizlik çıkardı dip köşe temizlik yaparken hop bugünden misafir gelmesin mi? hadi bakalım onları ağırladık uğurladık. temizlikte kalan yerleri hallet, akşam yemeği, bulaşıklar derken bi daha misafir.. henüz oturdum ama ağrım daha da arttı işin tek güzel yanı diyetime sahip çıkmam. canım inanılmaz derecede tatlı istemesine rağmen inatla yemiyorum. bakalım ne kadar daha dayanıcam
ahh şu regl dönemindeki tatlı krizlerioff dayanılmaz birşey onlar yaa.. ama bitter çikolata tüketebilirsin canım 1 tablet ufakcık oalnlarından bütün gün tatlı isteğini bastırır :) hemde kan şekerini dengeler :) bu arada hakikaten yığın olmuş gibi misafir gelmiş sanırım geçmişler olsun allah kolaylıklar versin..
afiyet olsun :) bende fırında tam buğray / tahıllı ekmek adına birşey bulamadımbeyaz ekmekten ufacık bir parça ile dere otlu beyaz peynirli tost yedim yağsız tuzsuz peynirle hemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?