Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

NELER OLMUŞ YAAA

şahsen ben moralman çökmüş durumdayım.. atamalar vardı bugün ve atanamadım ağlarken kalori kaybetmişmiyimdir acaba?

bu arada çok iyi gidiyorsun cnm sen menünde çok iyi bence
geçmiş olsun canım inşallah doğru zaman da doğru yere atanırsın vardır bir hayır canım ya

selam kızlar tahlillerimi aldım hamile değilim kadın doğumcuya git dedi
ihmal etme canım
hayırlsıı olsun

evet bir kişi daha olursa sevinirim ben pek ilgilenemezsem korkuyorum yaniiiii

puanın iyiymiş ama üzme canını
kızlar ben hamileyim...

ay ben buna çok sevindim ya
Allah bir seste kurtarsın cnaım seni diyecem de normal doğuran yok artık
ay çok güzel bir duygu doya doya yaşa hamileliğin her anını

çok saol canım ilk bebişim inşallah sağ salim doğar

şimdi hem heycan hem de acemilik var ne yapıcam bilmiyorum
hemen hangi ay doğuracaksan o ayın annelerinin topikleri var ona üye ol canım
son adet tarihin neydi
doğum ne zman kaç haftalıksın sanırım senin epey geçmişti günün de mi

kızlar kahvaltıda 1 simit ve çay
öğlen sadece çorba çok az ekmek yedim

bugun saldım kendimi leslie yapamadım heyecandan galiba ama yarın toplıcam yoksa fil gibi giderim doğuma
daha ne leslie si ya
sadece yürüüş yapabilirsin bir de ekmeği abur cuburu kes yapabileceğin başka bişey yok canım benim

saol canım ya
bu arada beni çıkarabilirsin listeden pek faydam olmıcak gibi ama buralardayım gene

seni uğurluyoruz artık ya
arada uğra ama haberdar et bizi durumlardan

ben dün izinliydim yeni evime gittim perdelerim ve bazam geldi
tüller yok henüz storlar takıldı
yavaş yaval eve benzemeye başladı bakalım
23 eylülde taşınmayı planlıyorum bakalım
iş yerinden de izin almak istiyorum hayırlısı
oğlum 17 sinde kreşe başlaymıyacaka rtık bir hafta erteledik 24 ünd ebaşlayacak ev yerleştirme okul telaşı derken
koşturmaca tavan yapacak
birde şu an oturudğum yere 30 km ara ara gidip yerleştirmede yapamıyorum
daha yatak odasına gardolap gelecek derken iş çok
çok şaşkınım aslında ben ya

hemde heyecanlı
dua edin bana

dünkü menümü de yazayım
sabah yarım kase kfleks
öğlen bir tane tavuk dürüm
ama temizlik yaptım uğraş dur ekmeği azdı vs vs
arada bir bardak kola
neyseki akşamı yarım kase çorbayla dengeledim
ama yorgunluktan bayılmıştım artık

ve cuma günü derece bizi bekler kızlar
2 gün dişimizi sıkalım tamam mııııı

kızlar beni öldürebilirsiniz.... çok fenayım ben yaa 6 lı rakamı gördüm diye kendime izin vereyim dedim bugün 70.8 olarak geri kalktım nasıl canım sıkıldı bilemezsiniz ağla ağla bi hal oldum acilen morala ihtiyacım var sadece sabah kahvaltısını kaçırdım diye bu kadar alınmazki yaa nie böyle olduki

ah ahh neler yedin sabahleyin ki ?

ah ahh neler yedin sabahleyin ki ?

aşağıda vardı canım bakarsın yakın zaman zaten gece geç vakitte yazmıştım.. ama bundan sonra istediğim kiloya ulaşana kadar kesinlikle ödül günü falan yapmayacağım ona karar verdim.. kurbana 65 le gireyim o zaman 1 gün yapıcam ödül günümü haftada o kadar...

ağlamak hiçbir zaman çözüm olmuyor güzellik.. önce ağlamayı bir kenara bırak. sonra sistem geri yüklemesi yap ( bilgisayarcı olduğum belli oluyor mu ) yani şu 6'lı rakamları gördüğün güne doğru bir al kendini, bugünü unut. Ayrıca pastırma, çiğ köfte , çikolata gibi şeyleri de artık bırak.. çerez yedim pişman oldum daha da ağzıma sokmuyorum.. bak regl dönemindeyim çikolata bile yemiyorum.. kayısı yerken aralarda şeker ihtiyacımı karşılıyorum.ve biliyor musun benim çevremdekiler sürekli bana daha zayıflama kemiklerin çıkacak çirkin olacaksın diyip duruyorlar ona rağmen inatla devam ediyorummmm.. hemencik silkelennnn , sen çok iyi spor yapıyorsun ve hemencik eriteceksin o aldıklarını daha vücuduna bile tutunamadıı onlar

sabah yarım saat yürüyüş + spor aletleri

kahvaltı: 1 dlm çavdar ekmeği, 1 kk peynir, bol yeşillik

ara: 2 kayısı, 1 brdk yeşil çay

öğle: 1 kase çorba, 1 dlm çavdar ekmeği

şimdi 20 dk leslie yapacağım :)

merhaba kızlar nasılsınız bakalım :)
kahvaltım

kepek ekmekli sandiviç ekmeği..

ara 1 mürdüm eriği

öğle dısardaydım tereyağsız kumpir.. içinede 4 tane malzeme koydurdum yeşil zeytin yoğurtlu dereotu, mor lahana , kırmızı biber...

aksamleyinde sadece salata yedim...

öğlenki kumpir içime yatmadığı için aksam salatayla geçirdim... tereyağsız mayonezsiz ketcapsız kumpir olsada yinede içime sinmedi..

spor olarakk bugün spor salonuna gittim yine aerobik ve fitnees yaptım

3 litre su içildi.

çok beğendim menunu canım böyle devam et : )))

tavuk dürümle kolayı beğenmedim... tavuk dürüm hadi neysede kola keyfe keder içilmiş birşey diyet yaparken

ikindi de 1 galeta 2 kayısı

akşam: 4 yk taze fasülye, 3 köfte , 1 kase cacık

şekersiz nescafeyle de kapanışı yaptık :)

canım benim forumlarda dolaşıp dolaşıp yine senin mesajı okuyorum valla çok sağol o kadar hırslandırdıki beni... bugün zumba yapayım dedim 50 dakikalık bir video buldum açtım 30. dakikada bıraktım çok hızlılar hareketleri ezberleyene kadar canım çıktı birde atlattı zıplattı alttakilere anında yanetki yaptı :) alttaki vurunca gecenn 10 unda bu ne diye mecbur bıraktım sabah bi daha yapıcam bugünde leslie ile 30 dakika yaptım ardından annemle yürüyüşe gittik yaklaşık 3 saat 4 saat yürüdük ancak aralarda durduk oturduk fotoğraf falan çekindik :)

son adet tarihim 11 ağustostu ama kan testi yapan dr 4-5 haftalık dedi kafam karıştı ultrasona giremedim daha dr tatildeymiş 24 üne kaldı şu an tam bilemiyorum ama nisanda Allah izin verirse doğar diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

çok beğendim menunu canım böyle devam et : )))

tavuk dürümle kolayı beğenmedim... tavuk dürüm hadi neysede kola keyfe keder içilmiş birşey diyet yaparken

bende hiç beğenmedim ama olan oldu artık

hayırlısı canım 11 eylülde zaten 5 haftalık oluyo canım
hayırlısı olsun çin takvimine baktın mı cinsiyet ne çıkıyor
benim 7 temmuzdu 4 nisanda doğum yaptım seninde sezeryan olursa nisan sonu mayıs başı olur canım
zaman olarak en güzel zamanlar bence bebek ve anne için hava ılık olduğundan rahat oluyor
tek sorun fazla kilolarla bi yaz geçirmek
ama azimle o da gider

dünkü menüm sabah 1 dilim ekmek 3 çatal yumurta tava domates 1 dilim peynir salatalık 3 tane zeytin
öğlen 2 dilim ekmek yarım şiş kuşbaşı kebep salata 2 bardak ayran
akşam yarım tabak patates 1 tane but tavuk 1 lokmacık ekmek

benim en çok sevdiğim özelliğim akşam e geç 7den sonra ağzıma hiç bişey almıyorum
aralarda atıştırma abur cubur olarak yapmıyorum
spor yapamasamda bu aralar koşturmacam fazla

tartıda vermişim ne mutlu bana
ve en önemlisi inceliyorum
keşke diyete başlamadan vücut ölçülerimi alsaydım

bugün ne durumdasın cnım moral olarak? çok daha iyi başladığını umuyorum güne... akşam 10 biraz geç olmuş tabi çevreyi de düşünmek lazımmm

sabah yürüyüşümü ve 1 saat sporumu yaptıktan sonra

kahvaltı: 1 dlm çavdar ekmeği, 1 kk peynir, şekersiz çay, bol yeşillik
öğle: 1 damla yağla yumurta tava ( hiç bu kdr yağsız yememiştim ) , 2 dlm çavdar ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…