- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
bugün ne durumdasın cnım moral olarak? çok daha iyi başladığını umuyorum güne... akşam 10 biraz geç olmuş tabiçevreyi de düşünmek lazımmm
kizlar yarin bildirim yapamazsam yazayim kilomu simdiden, 58,4 ... 0,8 kg vermisim :)
bayanlar bugünki menüm:
---sabah---
1/2 yeşil elma
1 bardak 5i1yerde
---kahvaltı---
1 kase lahana çorbası çok azıcık tadımlık keçi peyniri
---ara---
1 şeftali
---öğlen---
1 kase lahana çorbası
---ara---
1 tane siyah taze incir
---akşam---
1 kase lahana çorbası
---ara---
15 20 tane yer fıstığı kabuklu ve tuzsuz
spor:
30 dakika leslie
30 dakika koşu bandında yürüyüş
su:
1.5 yada 2 litre kadar
yarın yüzmeye gidicem uzun ara vermişim yaa ramazandan önce bıraktım devam edeyim :)önce bi kuaför yolu gözüküyor tabi bana :):18::18::18::18:
bir haftada bu kadar vermen bile çok güzelgeçen haftaki kilom 79.4 bu haftaki 78.9 hedef kilom 59 çok az vermişim o kadarda spor yaptığım halde ... nasıl duraklama devresine girdim
Merhaba kızlar nasılsınız : ))))))
çarşamba günü kavitasyona başlıyorum :)
süper canım tebrik ederimkizlar yarin bildirim yapamazsam yazayim kilomu simdiden, 58,4 ... 0,8 kg vermisim :)
aman alttakiler pek insan sayılmazlar.. 3 yıldır bu evdeyiz biz bir defa olsun şikayet edecekleri sebep yoktu ilk defa ses çkarttık. ama kendileri maşşallah savaş yapıyorlar evde.. kapı cam pencere kırıyorlar karı koca kavgadan.. bi defa satndart olarak haftada 3 gün kavga 2 günde gece saati bebek ağlaması çekiyoruz. birde eşi çıkıp apartmandakilere bile küfür edecek kadar saygısız terbiyesiz... o yüzden hiçbulaşmadım sabahları yaparım sporumu ben :)
günaydın bayanlar
cumanız hayırlı olsun
güzel sonuçlarımız olsun
kilomu büyük bir zevkle bildireyim
85 dim en son
şimdi 82.8
çok sevinçliyim ben
çokkkkk
***6.TAKIM 274. ETAP***
dinmeyen ( 59,6 / 58,4 / 0,8 / 1,34% )
aydogdugul ( 135 / 134 / 1 / 0,74% )
kadis ( 85 / 82.8 / 2,2 / 2,59% )
6.TAKIM ORTALAMASI: %
günaydın bayanlar
cumanız hayırlı olsun
güzel sonuçlarımız olsun
kilomu büyük bir zevkle bildireyim
85 dim en son
şimdi 82.8
çok sevinçliyim ben
çokkkkk
tekrar hesaplayım yazayım 85/82.8/2.2/ %2.59
bugünki menün bence gayet iyi canm.. bir de ben şey sorucam:akşam yemeğini kaçta yiyorsun? 6 dan sonra hiçbir şey yememenin bile çok etkili olduğunu yazmışlar başka konularda dikkatimi çekti..[/QUOTcanım geç kalkıp geç yatıorum ben okul daha başlamadı diyerekten mesela daha yeni kahvaltı yaptım birde gün içerisinde koşturmaca çok fazla oluyor o yüzden akşam 7 yi rahat buluyor yemek yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?