Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün ne durumdasın cnım moral olarak? çok daha iyi başladığını umuyorum güne... akşam 10 biraz geç olmuş tabi çevreyi de düşünmek lazımmm

aman alttakiler pek insan sayılmazlar.. 3 yıldır bu evdeyiz biz bir defa olsun şikayet edecekleri sebep yoktu ilk defa ses çkarttık. ama kendileri maşşallah savaş yapıyorlar evde.. kapı cam pencere kırıyorlar karı koca kavgadan.. bi defa satndart olarak haftada 3 gün kavga 2 günde gece saati bebek ağlaması çekiyoruz. birde eşi çıkıp apartmandakilere bile küfür edecek kadar saygısız terbiyesiz... o yüzden hiçbulaşmadım sabahları yaparım sporumu ben :)

Kızlar malum yarın bildirim günü. Kilo bildirimi yapmayı unutmayalım. Bir de kilo hesabı yapmayı takımdaki tüm üyelerin öğrenmesini istiyorum. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html Paylaşım alanını takip ederseniz, ör. 9.takım kaptanı takımla ilgilenecek fırsatı bulamıyor ve takımla ilgilenecek başka kimse de yok. Bu durumda takımın kapanmasına kadar gidebilir süreç. Eğer yapılan işi herkes bilirse bu tip sıkıntılar da yaşanmaz. Zaten kilo hesaplamak da çok kolay. Takım kaptanı da ben yapmam demiyor, ancak o an online olmaması takımın kapanması anlamına gelir ki o kadar emeğe de yazık olur. Her neyse ben kilo hesabı nasıl yapılır ondan bahsedeyim:

Ör. Ben geçen hafta 135 kiloydum, bu hafta 134 kilo olmuşum. Arada 1 kilo fark var:

aydogdugul ( eski kilo / yeni kilo / aradaki fark / yüzde )

aydogdugul ( 135 / 134 / 1 / 0,74% )

Yüzde Hesaplama= kilo farkı, eski kiloya bölünür ve 100 ile çarpılır = 1 / 135 * 100 = 0,74

Ör. Ben geçen hafta 135 kiloydum, bu hafta 136 kilo olmuşum. Arada 1 kilo fark var ama bu sefer kilo aldım!!!

aydogdugul ( 135 / 136 / -1 / -0,74% )

Tek yapmamız gereken kilo aldığımız için 135-136= -1 olacağından (-) eksi değeri unutmamak

Ör. 1 hafta izinliydim ya da bildirimde bulunmadım. 135 kiloyla gittim 134 kiloyla döndüm

aydogdugul ( 135 / 134 / 0,5 / 0,37% ) Kilo farkı 2 ye bölünür, çünkü herkes 1 haftalık kilo farkını söylerken benim gelmediğim 1 hafta daha olduğundan, 2 haftalık fark var, haksızlık olmasın

***6.TAKIM 274. ETAP***

dinmeyen ( 59,6 / 58,4 / 0,8 / 1,34% )
aydogdugul ( 135 / 134 / 1 / 0,74% )

6.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
bayanlar bugünki menüm:

---sabah---
1/2 yeşil elma
1 bardak 5i1yerde

---kahvaltı---
1 kase lahana çorbası çok azıcık tadımlık keçi peyniri

---ara---
1 şeftali

---öğlen---
1 kase lahana çorbası

---ara---
1 tane siyah taze incir

---akşam---
1 kase lahana çorbası

---ara---
15 20 tane yer fıstığı kabuklu ve tuzsuz

spor:
30 dakika leslie
30 dakika koşu bandında yürüyüş

su:
1.5 yada 2 litre kadar

yarın yüzmeye gidicem uzun ara vermişim yaa ramazandan önce bıraktım devam edeyim :) önce bi kuaför yolu gözüküyor tabi bana :):18::18::18::18:

bugünki menün bence gayet iyi canm.. bir de ben şey sorucam:akşam yemeğini kaçta yiyorsun? 6 dan sonra hiçbir şey yememenin bile çok etkili olduğunu yazmışlar başka konularda dikkatimi çekti..

geçen haftaki kilom 79.4 bu haftaki 78.9 hedef kilom 59 çok az vermişim o kadarda spor yaptığım halde ... nasıl duraklama devresine girdim

günaydın bayanlar
cumanız hayırlı olsun
güzel sonuçlarımız olsun
kilomu büyük bir zevkle bildireyim
85 dim en son
şimdi 82.8
çok sevinçliyim ben
çokkkkk

tekrar hesaplayım yazayım 85/82.8/2.2/ %2.59

Son düzenleme:
geçen haftaki kilom 79.4 bu haftaki 78.9 hedef kilom 59 çok az vermişim o kadarda spor yaptığım halde ... nasıl duraklama devresine girdim
bir haftada bu kadar vermen bile çok güzel
daha ne olsun canım her hafta vermekde iyi değil bence

Merhaba kızlar nasılsınız : ))))))

çarşamba günü kavitasyona başlıyorum :)

canım ya bekarsın ve çocuk doğurmadın sanırım
ben biraz araştırdım kativasyonun yumurtalıklara zararı varmış
bu tür yollara başvurmaktansa sana spor yapmanı tavsişye edeceğim bir arkadaş olarak

kizlar yarin bildirim yapamazsam yazayim kilomu simdiden, 58,4 ... 0,8 kg vermisim :)
süper canım tebrik ederim

Allah hayırlı komşu nasip etsin
bizde haftaya taşınacağız bakalım kimlerle karşılaşacağız

1 seans kavitasyonu denemek istiyorum etkisi olcak mı diye merak ediyorum.. çünkü basenlerle başım belada deli gibi spor yapsamda sanki yağlar yapısmıs gitmiyor bir türlü

vuhuuuu tebrik ediyorum valla.. çok iyi vermişsinn cnm

bayanlar kilo bilirimi yapıcam bugün kuaföre gidicem yüzmeye gidicem evi temizlememe lazım akşama bursadan misafirlerimiz var o yüzden çok kalamayacağım gece girebilirsem yazılanları okurum :)

başlangıç kilom: 72
şuanki kilom: 70.2
toplam giden: 1.8

NOT: kızlar geçen hafta beni 70.9 olarak yazmışsınız ama gruba dahilmydik o zaman bilmiyorum yine eğer ona göre hesaplarsak
geçen hafta: 70.9
bu hafta: 70.2
giden: 700 gr.
toplam giden: 1.8 kg

ve başlangıç kilom 71 yazılmış 72 olacak :):):) yeni farkettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…