bende medine 28 yaşındayım , 5 yaşında oğlum 9 aylıkta kızım var ,hamilelikten önce 56 kg idim 77 ile doğuma girdim kızım 2 aylıkken 62 kg inmştim fakat sütüm olsun diye 69 lara kadar çıktım ve şimdi 67.4 gr kilodayım .1.58 boyum var , ve çok istiyorum ki eski kiloma geleyim , pamuk benim hamilelikten bu yana samimi bir arkadaşım ,bu yolda birlikte yürüyelim istiyorumm
merhaba kızlar nasılsınız bakalım : ))
sabah kahvaltım
kepekli sandiwiçç her zamanki gibi :)
bir çağ bardağı lıght süt
Günaydın canım, afiyet olsun
Ben de hemen sabah kahvaltımı yazayım:
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim kepekli ekmek
1 haş. yumurta
oooo dügün vartebrik ederim kızlar ,bende geldim aranıza ,bir de arkadaşımı getirdim takım koçunuz çağırdı bizide sağolsun . sizlerle bizde zayıflamak istiyoruz ,yarın sabah başlıyorum inşallah herşeyiyle sizlerleyiz
spor yaptim dunku baklava,kola ve dondurmadan sonra
50 mekik, 5,1 km, 315 kalori gosterdi kosu bandinin gostergesi..
kızlar hoşgeldiniztanışıyorsunuz diye ikinizi birden çağırdım, ayırmak olmaz şimdi :)) malum gecenin 3ü takımda kimse olmaz. ben de uyuyacağım birazdan. yarın bol bol konuşuruz bu arada ayyildizim 13. takımda yarıştım demiştin.
** 13 .TAKIM 201. ETAP ** ETAP 4.SÜ
Ayyildizim ( 56.5 / 56.7 / -0.2 / -0.35%) Mezun olmak istiyor.
56,7 kiloyla mezun olmuşsun canım, inş. tekrar ulaşırsın hedefineDaha önce mezun olduğun için yanlış hatırlamıyorsam tekrar mezuniyet karnesi yapılmıyor. Ancak yarışmada olmanda hiçbir sakınca yok. Ben yine de sorarım karne konusunu
hoşgeldiniz
tşk ederim kızlar hoşbulduk :)yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler takımımızaaa:) kızlarr bugün tartıda 69 u gördümağzım kulaklarımdaaaa
kızlar aranızda koşu bandı kullanan ve düzenli egzersiz yapan veya pilates yapanlarınız varmıdır ,ben bunların hepcini yapacagımda bilgi almak istiyorum
15.09.2012
sabah: 2 dilim ekmek,az yumurta,1 bardak çay
öğlen:1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası malesef 1 dilim ekmek
ara:nektar
akşam: 2 içli köfte ,2 su bardagı ayran ve 1 lavaşa sarılmış çigköfte :26: bu çok oldu sanırım ama kızlar emzirdigim için böyle oldu canım çekmişti eşim yerken bende yedim , yanında marul yedim biraz,
ara:üzüm+1 elma
2 litre su içtim ,
bu su oranını arttırmam gerekiyor , ve avm deydim ikindi 4 te çıktık eve 9 bucukta geldik ,şu çigköftecikler o zaman yendi
bi daha o saatlerde asla yemek yok ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?