Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

medinecim bende 77 le doğuma gittim eve geldiğimde 70 kiloydum hergün 1 kilo vermeye başladım sonra 66 da tıkanıp kalmıştım işte spora başladım derken 59 um şuan aynı gitmişiz doğuma :)))))
seninle burda olmak çok güzel muckkk

kızlar hoşgeldiniz tanışıyorsunuz diye ikinizi birden çağırdım, ayırmak olmaz şimdi :)) malum gecenin 3ü takımda kimse olmaz. ben de uyuyacağım birazdan. yarın bol bol konuşuruz bu arada ayyildizim 13. takımda yarıştım demiştin.

** 13 .TAKIM 201. ETAP ** ETAP 4.SÜ

Ayyildizim ( 56.5 / 56.7 / -0.2 / -0.35%) Mezun olmak istiyor.

56,7 kiloyla mezun olmuşsun canım, inş. tekrar ulaşırsın hedefine Daha önce mezun olduğun için yanlış hatırlamıyorsam tekrar mezuniyet karnesi yapılmıyor. Ancak yarışmada olmanda hiçbir sakınca yok. Ben yine de sorarım karne konusunu

Son düzenleme:
İlk günden kuralları saymak da acımasızca oluyor ama paylaşmak gerek :)
Temel kural zaten bol paylaşımda bulunmak ve cuma günleri kilo bildirimi yapmak. Zaten zamanla takıma da adapte oluyor insan Hadi bakalım birlikte bir an evvel veririz umarım kilolarımızı

TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma aınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-10.html#post25505232
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)

merhaba kızlar nasılsınız bakalım : ))

sabah kahvaltım

kepekli sandiwiçç her zamanki gibi :)

bir çağ bardağı lıght süt

merhaba kızlar nasılsınız bakalım : ))

sabah kahvaltım

kepekli sandiwiçç her zamanki gibi :)

bir çağ bardağı lıght süt

Günaydın canım, afiyet olsun

Ben de hemen sabah kahvaltımı yazayım:
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim kepekli ekmek
1 haş. yumurta

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler takımımızaaa:) kızlarr bugün tartıda 69 u gördüm ağzım kulaklarımdaaaa

Son düzenleme:

evet canım 56.5 ile mezun olmuştum, şimdi tekrar verebilirim kendime güvenim tam bakalım ,mezun karnesi istemem canım yarışmaya al beni listeye dahil et beni :))

15.09.2012
sabah: 2 dilim ekmek,az yumurta,1 bardak çay
öğlen:1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası malesef 1 dilim ekmek
ara:nektar
akşam: 2 içli köfte ,2 su bardagı ayran ve 1 lavaşa sarılmış çigköfte :26: bu çok oldu sanırım ama kızlar emzirdigim için böyle oldu canım çekmişti eşim yerken bende yedim , yanında marul yedim biraz,
ara:üzüm+1 elma
2 litre su içtim ,
bu su oranını arttırmam gerekiyor , ve avm deydim ikindi 4 te çıktık eve 9 bucukta geldik ,şu çigköftecikler o zaman yendi
bi daha o saatlerde asla yemek yok ,

kızlar aranızda koşu bandı kullanan ve düzenli egzersiz yapan veya pilates yapanlarınız varmıdır ,ben bunların hepcini yapacagımda bilgi almak istiyorum

kızlar aranızda koşu bandı kullanan ve düzenli egzersiz yapan veya pilates yapanlarınız varmıdır ,ben bunların hepcini yapacagımda bilgi almak istiyorum

Bütün sporları denedim... Pilates faha hafif tempolu olduğu için başlarda önermem... Fitnees içinde bence erkek sporu kas yapıyor..

Bulunduğun yerde spor salonu varsa hidrolik fitneesa git derim.. acayip inceltiyor. hem aerobik hemde fitnees yapıosun çok tempolu bir spor...

Olmadı sadece aerobik stepe git derim bütün vucudunu çalıştırıyor hocalar.. 400-500 kalori yaktırıolar

2 içli köfteyi yedin mm canın çekti diyelim... çiğ köfte nereden çıktı ? :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…