hoşbulduk canım , çok yakınmış cocuklarımızın yaşları ,hoşegldin canım
ne güzel benimde 2008 mart ve 2012 nisan doğumlu iki oğlum var
kiloalr gider canımm
hiç cevap yazmana bile değmez canım kaptanım boşver
suya ağırlık vermek alzımkızlar emzirdigim için sıvıya agırlık vermeyi daha uygun buldum günde 4 litre su çok mu acaba mesela yemeklerden önce mutlaka mideyi suyla doldurmak istiyorum ki yer kalmasın mesela şuan karnım dolu :) meyveyide sırf yemek adına yicem yoksa canım istemiyor ,
kızlar ben derece geliyo demiştim de miii
kilo verenleri çok çok veremeyenleride tebrik ederimmm
ayrıca bireysel 2. derecem gözünüzden kaçmış galiba ama neyseeee
ben saolun diyeyeim sizeeeee
evet canım su 4 lt içeçecegim hesabıma göre şuan 2.200 gr oldu ,suya ağırlık vermek alzım
ben evde olduğum zaman her wcye gitmeden önce 2 bardak su içiyorum
canım ne kadar güzel yazmışsın kalori kalori :) bir de koşu bandından kaç hızla koşuyorsun ,selam kızlar bugün ki menümü paylaşıyorum :) kalorileri ile birlikte yazayım dedim :)
sabah:
yeşilçay 0 kalori
keçi peyniri 30 gram 59.1 kalori
domates 1 adet 14 kalori
salatalık 1 adet 11 kalori
çavdar ekmeği 1 dilim 55 kalori
siyah zeytin 2 adet 16 kalori
ara:
badem 6 adet 34.2 kalori
2.ara:
bitter çikolata 1 ufak parça 27.5 kalori
öğlen:
kıymalı lazanya 1 dilim 413 kalori
akşam:
zeytin yağlı bezelyee ( tavuklu ) 1/2 porsiyon 112.5 kalori
mevsim salata 1 porsiyon (150 gr.) 45 kalori
spor:
yürüyüş hafif eğim ile 60 dakika 348 kalori ( koşu bandında 900 ü buluyorum arada bir koşarak)
5 dakika mekik 53 kalori
12 dakika plates 50 kalori
su:
1.5 litre
evet canım su 4 lt içeçecegim hesabıma göre şuan 2.200 gr oldu ,
canım ne kadar güzel yazmışsın kalori kalori :) bir de koşu bandından kaç hızla koşuyorsun ,
valla benim bir suçum yok sabah 7 de kalkıp saat 8 30 da derste oluyorum dershanem çok uzaktao yüzden mecbur yemeden çıkıyorum eh dışarıdada alabileceğim en düzgün şey simit sarayı mamülleri yani bu hafta o 1 kiloyu vereceğim mutlaka merak etme :) haftada 1 er kilo 1 er kilo güzelce gidecek kilocukalr :)
selam kızlar bugün ki menümü paylaşıyorum :) kalorileri ile birlikte yazayım dedim :)
Simit sarayı mı ? Ters köşeye tosladın : ))))))))))))) Simit sarayında kepekli ekmekli sandwiçine tut kepekli simit kepekli poğaça bie varr Hasbam sen kimi kandırıosun bakalım:47
sabah:
yeşilçay 0 kalori
keçi peyniri 30 gram 59.1 kalori
domates 1 adet 14 kalori
salatalık 1 adet 11 kalori
çavdar ekmeği 1 dilim 55 kalori
siyah zeytin 2 adet 16 kalori
ara:
badem 6 adet 34.2 kalori
2.ara:
bitter çikolata 1 ufak parça 27.5 kalori
öğlen:
kıymalı lazanya 1 dilim 413 kalori
akşam:
zeytin yağlı bezelyee ( tavuklu ) 1/2 porsiyon 112.5 kalori
mevsim salata 1 porsiyon (150 gr.) 45 kalori
spor:
yürüyüş hafif eğim ile 60 dakika 348 kalori ( koşu bandında 900 ü buluyorum arada bir koşarak)
5 dakika mekik 53 kalori
12 dakika plates 50 kalori
su:
1.5 litre
Kızlar bugünkü menümü yazayım:
sabah
1 küçük poğaça
1 bardak çay
öğlen
3-4 kaşık nohut
yarım kase cacık
ara
1dilim karpuz
akşam
daha yemedim ama
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates
salatalık yemeyi planlıyorum
bugün yürüyüş yaptım ama ayaklarım ağrıdı, çok yoruldum. 2 saatten fazla yürümüşümdür
kızlar ya ne güzel cuma günü 58 kiloya ulaşmıştım hafta sonu annemler bende diye abarttım diye düşünüyorum tartılmadım ama((((
akşam yemeğim
yayla çorbası
taze fasülye azıcık
mercimek pilavı
yoğurt
akşam 7 den 8 e kadar sahilde açık hava yürüyüş yaptım cuma günü 57 yi görmek isterdim ama sanırım göremem ama görmek için çabalıcam hafta sonu için çok sinir oluyorum kendime
gece geç yatınca sabah kalkamadımkahvaltı gümledi benim
öğlen yarım simit , 1 kk kadar peynir yedim şekersiz çayla birlikte
akşam 2-3 kaşık börülce haşlanmış az zeytinyağlı
ve kızartma vardı patlıcan kızartmasından yedim 2-3 tane 1 dilim tam buğday ekmeğiyle.
6 dan sonra yememek lazım biliyorm ama canm çok karpuz çekti yemeye direniyorm ama başaramıcam sanki
55 mekik, 250 kalori, 4 km. 45 dk. şporumm
annende neler yedin bakalım :)
hım.... güzel gözukuoo çikolata olmasaymıs daha iymiş şekerin dşuousa kuru kayısı tavsiye ederim !!! o da dengeler hem tuvalete kolay çıkmanı sağlar..
tatlı kola cips haşlanmış mısır kuruyemiş2 günde böyle oldu pazartesiye bomba gibi döndüm ama canım
tatlı kola cips haşlanmış mısır kuruyemiş2 günde böyle oldu pazartesiye bomba gibi döndüm ama canım
Yanına bide şöyle en güzellerinden bol cevizli ravaklı baklava yeseydin ya canım... ama kolayla mideni bulandırırdı ya olmazdı tabii mısır kuruyemiş gerçii bastırırdı tuzlu tuzluu selülitlerr popona yapışcak haberin yok
1 bardak kola kaç küp şekere eşit geldiğini bilıomusun
cipste iyi olmuş ohhhhhh valla ağzına attığın her cips tanesi nereden baksan 25-30 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?