Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşegldin canım

ne güzel benimde 2008 mart ve 2012 nisan doğumlu iki oğlum var
kiloalr gider canımm

hiç cevap yazmana bile değmez canım kaptanım boşver
hoşbulduk canım , çok yakınmış cocuklarımızın yaşları ,
inşallah veririm bakalım bugün çok dikkat edecegim

sabah saat 8 de: 500 ml su
uyanış ve tekrar 500 ml su
1 fincana 2 yeşil çay atıp içtim yanında 1 haşlama yumurta beyazı,yarım kk peynir
öglen:500 ml su
ara:yok saat 1:30 da yaptım kızlar ,malesef gece uyumuyor kızım ve uykuda geçiyor kahvaltı vakti .
birazdan nektar yiyecegim
akşam içinde henüz bir şey düşünmedim kuşbaşı alıp türlü yapmak istiyorum

kızlar emzirdigim için sıvıya agırlık vermeyi daha uygun buldum günde 4 litre su çok mu acaba mesela yemeklerden önce mutlaka mideyi suyla doldurmak istiyorum ki yer kalmasın mesela şuan karnım dolu :) meyveyide sırf yemek adına yicem yoksa canım istemiyor ,

suya ağırlık vermek alzım
ben evde olduğum zaman her wcye gitmeden önce 2 bardak su içiyorum

selam kızlar bugün ki menümü paylaşıyorum :) kalorileri ile birlikte yazayım dedim :)

sabah:
yeşilçay 0 kalori
keçi peyniri 30 gram 59.1 kalori
domates 1 adet 14 kalori
salatalık 1 adet 11 kalori
çavdar ekmeği 1 dilim 55 kalori
siyah zeytin 2 adet 16 kalori

ara:
badem 6 adet 34.2 kalori

2.ara:
bitter çikolata 1 ufak parça 27.5 kalori

öğlen:
kıymalı lazanya 1 dilim 413 kalori

akşam:
zeytin yağlı bezelyee ( tavuklu ) 1/2 porsiyon 112.5 kalori
mevsim salata 1 porsiyon (150 gr.) 45 kalori

spor:
yürüyüş hafif eğim ile 60 dakika 348 kalori ( koşu bandında 900 ü buluyorum arada bir koşarak)
5 dakika mekik 53 kalori
12 dakika plates 50 kalori

su:
1.5 litre

kızlar ben derece geliyo demiştim de miii
kilo verenleri çok çok veremeyenleride tebrik ederimmm

ayrıca bireysel 2. derecem gözünüzden kaçmış galiba ama neyseeee
ben saolun diyeyeim sizeeeee

yoktun canım benim aklımda merak etme tebrik ediyorum zaten takımın da ortalamasını ciddi şekilde yükselttin

Kızlar bugünkü menümü yazayım:

sabah
1 küçük poğaça
1 bardak çay

öğlen
3-4 kaşık nohut
yarım kase cacık

ara
1dilim karpuz

akşam
daha yemedim ama
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
domates
salatalık yemeyi planlıyorum

bugün yürüyüş yaptım ama ayaklarım ağrıdı, çok yoruldum. 2 saatten fazla yürümüşümdür

suya ağırlık vermek alzım
ben evde olduğum zaman her wcye gitmeden önce 2 bardak su içiyorum
evet canım su 4 lt içeçecegim hesabıma göre şuan 2.200 gr oldu ,

canım ne kadar güzel yazmışsın kalori kalori :) bir de koşu bandından kaç hızla koşuyorsun ,

evet canım su 4 lt içeçecegim hesabıma göre şuan 2.200 gr oldu ,

canım ne kadar güzel yazmışsın kalori kalori :) bir de koşu bandından kaç hızla koşuyorsun ,

ben koşu bandında 5 6 8 ve 4 hızında koşuyorum canım genelleme yapacaksak eğer çoğunluk 5 hızında geçiyor hızımı 4 e 3 e de düşürüyorum bazen ama o zamanlardada eğimi sonuna kadar çıkartıyorum :) kalorisepeti diye bir site var tavsiye ederim :) çok iyi geldi ben bugün oradan hesapladım. marka marka yağlı yağsız tüm yiyecek çeşitleri sporlar falan var orada günlük menünü hedefini falan yazıyorsun sana günlük alman gereken miktarı hesaplıyor. sporunu giriyorsun kalorinden düşüyor :) benim bugün spordan sonra kalan kalorim 177 :) çok iyi oldu benim için :) ve akşam yemeğimide yemedim yani :) zeytin yağlı bezelyem falan duruyor öylece :) dokunmadım canım istemedi :) tavsiye ederim sende üye ol menünü falan oluştur herşeyi bulabilirsin :)

medinecim benim arkadaşda emziriyor bebeği 1.5 yaşında günde 5 litre su içiyor dile kolay valla ben 3 litre suyu bile yetiştiremiyorum ama bir gör manken gibi :)

kızlar ya ne güzel cuma günü 58 kiloya ulaşmıştım hafta sonu annemler bende diye abarttım diye düşünüyorum tartılmadım ama ((((

akşam yemeğim
yayla çorbası
taze fasülye azıcık
mercimek pilavı
yoğurt

akşam 7 den 8 e kadar sahilde açık hava yürüyüş yaptım cuma günü 57 yi görmek isterdim ama sanırım göremem ama görmek için çabalıcam hafta sonu için çok sinir oluyorum kendime

hım.... güzel gözukuoo çikolata olmasaymıs daha iymiş şekerin dşuousa kuru kayısı tavsiye ederim !!! o da dengeler hem tuvalete kolay çıkmanı sağlar..

sporda yapılmış çok güzel menude güzel

annende neler yedin bakalım :)

55 mekik, 250 kalori, 4 km. 45 dk. şporumm

kızartmayı hiç beğenmedim

Merhaba kızlar bugün ki menum...
sabah kepek ekmekli sandiwiç
ara 1 kuru kayısı
öğle simit sarayına gittim orda kepekli yarım simit yedim yanındada ayran
aksamleyin dana haşlama bol salata ayran

bugün 3 litre su içildi
Spor salonuna gidildi aerobik yapıldı
daha sonra da fitnees yapıldı
ve bölgesel hareketler yapıldı

kızlar bugün evde yoktum daha yeni giridm eve eşim iş dolayısıyla şehir dışındaydı kaynanamdaydım o yüzden girmedim haber vereyim dedim

hım.... güzel gözukuoo çikolata olmasaymıs daha iymiş şekerin dşuousa kuru kayısı tavsiye ederim !!! o da dengeler hem tuvalete kolay çıkmanı sağlar..

:) çikolata her gün mutlaka yiyorum canım neden bilmiyorum ama belkide diyet yapıyorum değilde sağlıklı besleniyorum diye bu kadar uzun süredir dayanıyor olmamın sebebi o olsa gerek :) istediğimi yiyebilirim aynı zamanda sağlığımdan olmadan kilo veririm psikolojisi yaratıyor bende :) böylece motivasyonum artıyor :)

tatlı kola cips haşlanmış mısır kuruyemiş 2 günde böyle oldu pazartesiye bomba gibi döndüm ama canım

Yanına bide şöyle en güzellerinden bol cevizli ravaklı baklava yeseydin ya canım... ama kolayla mideni bulandırırdı ya olmazdı tabii mısır kuruyemiş gerçii bastırırdı tuzlu tuzluu selülitlerr popona yapışcak haberin yok

1 bardak kola kaç küp şekere eşit geldiğini bilıomusun
cipste iyi olmuş ohhhhhh valla ağzına attığın her cips tanesi nereden baksan 25-30 kalori

valla burcu haklıymış :18: burcu beni kurtar ben bile yediğime okadar sinir oldumki kendime kızıyorum 10 gündür ağzıma bile almamıştım oysaki bide benim nescafe alışkanlığım var engel olamıyorum günde 2 kere kilo yaparmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…