Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar cuma günü tartıldığımda 58 kiloyu gördüm hatta 10 gün içinde 2 kilo verdim diyebilirim ama doğumdan sonra hiç 57 rakamını göremedim çok mutluyum dün annemler geldi yemeği akşam 8 de yedim sinir oldum kendime ama misafir var diye yedim hayatımdan çoğu şeyi çıkardım kola cips abur cubur benki çayı akşamları hayatta boş içemezdim ama şimdi fena hırs yapmış durumdayım kesinlikle gidecek o yüzden iyiki sizinleyim bu şekilde sizlerin sayesinde başaracağıma artık tamamen eminim

kızlar bende annemler bende olduğu için kahvaltı menüm zengindi ama ben neler yedim

1 dilim börek
1 tane zeytin
kibrit kutusu peynir
domates
salatalık
1 dilim helva

kızlar herkese merhabaaa :)
menüm:
sabah
1 tane patatesli sigara böreği
1 şişe sıkma portakal suyu

ara:
1 ufak paket kombo çikolatalı mini büsküvi

öğlen:
1 tabak bezelye yemeği
biraz üzüm

dersane düzenimi hala oturtamadım bu hafta ilk haftaydı diyerekten o yüzden 400 gram almışım

şimdi 2 2.5 saat falan yürürüm hemen :) leslie de yaparım :) bolca mekikte çekerim bu hafta içi evdeyim telafi edeceğim :)

misafir olunca öyle oluyr canm.. bizde de bu hafta abimler var. tüm düzenim alt üst oldu ama tek faydam sabahları beraber yürüyüşe gidiyoruz en az 5km kdr yürüyoruz. bu yüzden sanırım kilo almadm hatta verdim bile ama yemediğim şeylerden de yemeye başladım çünkü canım çekiyr az yiyorum tadımlıkkkk
bence senin 57 yi görmen çok yakın :) devam aynı şekildee...

eşimle ayrıldık sabahlara kadar içiyorum ağlıyorum bi öküz gibi yemek yiyorum bi ağzıma lokma alamıyorum.psikolojim çok bozuk diyet spor kalmadı kendimi toparlamaya calısıyorum kilo verirsem mutlu olurum özgüvenim gelir.kilo vermeye çabalicam sizin destekleriniz çok önemli ama iradeli olamayabilirim size aktif msjlar atamayabilirim.gruptan çıkartmak isterseniz anlarım

kızlar bende annemler bende olduğu için kahvaltı menüm zengindi ama ben neler yedim

1 dilim börek
1 tane zeytin
kibrit kutusu peynir
domates
salatalık
1 dilim helva

börek yemişin hadi neyse de o helva ne oluyor tatlım yaaa

sigara börekleri çikolatalar oh ohhh sonra kilo neden aldım diye hiç üzülmeee

sabahleyin

kepek ekmekli sandwiç arasında maydonoz biraz peynir domates

ara 1 erikk

öğle dısardaydım ıce tea içtim

sonrada sade soda..

aksamleyin barbunya ve bol salata

2 buçuk litre su içildi.

bugün pazar olduğundan gezmedeydim spor yok

aynen canım misafirler olunca öyle oluyor yedikden sonra pişmanlıkda olmuyor değil :)))) inşallah 57 kiloyu görürüm cuma gününe kadar sen kaç kilosun şuan

valla tebrik ediyorum arkadaşım seni çok iyi menü:) seni gördükçe gaza geliyorum valla

gece geç yatınca sabah kalkamadım kahvaltı gümledi benim

öğlen yarım simit , 1 kk kadar peynir yedim şekersiz çayla birlikte

akşam 2-3 kaşık börülce haşlanmış az zeytinyağlı
ve kızartma vardı patlıcan kızartmasından yedim 2-3 tane 1 dilim tam buğday ekmeğiyle.

6 dan sonra yememek lazım biliyorm ama canm çok karpuz çekti yemeye direniyorm ama başaramıcam sanki

elimizden geldiğince destek oluruz elbette

sigara börekleri çikolatalar oh ohhh sonra kilo neden aldım diye hiç üzülmeee

valla benim bir suçum yok sabah 7 de kalkıp saat 8 30 da derste oluyorum dershanem çok uzakta o yüzden mecbur yemeden çıkıyorum eh dışarıdada alabileceğim en düzgün şey simit sarayı mamülleri yani bu hafta o 1 kiloyu vereceğim mutlaka merak etme :) haftada 1 er kilo 1 er kilo güzelce gidecek kilocukalr :)

kaba konuştuğum için özür dilerim psikolojim allak bullak.çok teşekkürler

Forumda geçmişte yazdığın bir mesajı gördüm:

Ardından karşılaştığım mesajın:

Vee bize yolladığın mesaj:

Açıkcası kafam karıştı... Sağlık danışmanı olduğunu ve kilo almak isteyenlere yardımcı olabileceğini söylemişsin. Sonra ki mesajında 83 kilo olduğunu ve zayıflayamadığını yazmışsın... Bir sonrakinde de içiyorum ağlıyorum eşimden ayrıldım destek olun demişsin... Çelişkilerle dolu ve ön yargılı davranmamaya çalışsam da kafamda bir sürü soru işaretleri oluşturuyor mesajların...

hoşegldin canım

ne güzel benimde 2008 mart ve 2012 nisan doğumlu iki oğlum var
kiloalr gider canımm
hiç cevap yazmana bile değmez canım kaptanım boşver

kızlar ben derece geliyo demiştim de miii
kilo verenleri çok çok veremeyenleride tebrik ederimmm

ayrıca bireysel 2. derecem gözünüzden kaçmış galiba ama neyseeee
ben saolun diyeyeim sizeeeee

kızlar hafta sonu ben çok çalıştım benim eşyalar anneme gidecek onun evindekileri attık hep

temizlik yapmaktan canım çıktı

ama çok güzel olacak haftaya ctesi taşınıyorum ben

iznede ayrılmayı düşünüyorum

bu cuma bildirim yapıp 2 hafta izin alabilirim

hafta sonu diyet mi
yapamadfım malesef cuma günü tartı ne göstercek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…