slm kızlar cuma günü tartıldığımda 58 kiloyu gördüm hatta 10 gün içinde 2 kilo verdim diyebilirim ama doğumdan sonra hiç 57 rakamını göremedim çok mutluyumdün annemler geldi yemeği akşam 8 de yedim sinir oldum kendime ama misafir var diye yedim hayatımdan çoğu şeyi çıkardım kola cips abur cubur benki çayı akşamları hayatta boş içemezdim ama şimdi fena hırs yapmış durumdayım kesinlikle gidecek o yüzden iyiki sizinleyim bu şekilde sizlerin sayesinde başaracağıma artık tamamen eminim
kızlar bende annemler bende olduğu için kahvaltı menüm zengindi ama ben neler yedim
1 dilim börek
1 tane zeytin
kibrit kutusu peynir
domates
salatalık
1 dilim helva
kızlar herkese merhabaaa :)
menüm:
sabah
1 tane patatesli sigara böreği
1 şişe sıkma portakal suyu
ara:
1 ufak paket kombo çikolatalı mini büsküvi
öğlen:
1 tabak bezelye yemeği
biraz üzüm
dersane düzenimi hala oturtamadım bu hafta ilk haftaydı diyerekten o yüzden 400 gram almışım
şimdi 2 2.5 saat falan yürürüm hemen :) leslie de yaparım :) bolca mekikte çekerim bu hafta içi evdeyim telafi edeceğim :)
misafir olunca öyle oluyr canm.. bizde de bu hafta abimler var. tüm düzenim alt üst oldu ama tek faydam sabahları beraber yürüyüşe gidiyoruz en az 5km kdr yürüyoruz. bu yüzden sanırım kilo almadm hatta verdim bileama yemediğim şeylerden de yemeye başladım çünkü canım çekiyr az yiyorum tadımlıkkkk
bence senin 57 yi görmen çok yakın :) devam aynı şekildee...
börek yemişin hadi neyse de o helva ne oluyor tatlım yaaa
1 tanecik börek yedim tutamadım kendimi misafir varken ama kendim olsam katiyen yemiyorum katiyen ama
cuma gününü iple çekicem
aynen canım misafirler olunca öyle oluyor yedikden sonra pişmanlıkda olmuyor değil :)))) inşallah 57 kiloyu görürüm cuma gününe kadar sen kaç kilosun şuan
sabahleyin
kepek ekmekli sandwiç arasında maydonoz biraz peynir domates
ara 1 erikk
öğle dısardaydım ıce tea içtim
sonrada sade soda..
aksamleyin barbunya ve bol salata
2 buçuk litre su içildi.
bugün pazar olduğundan gezmedeydim spor yok
eşimle ayrıldık sabahlara kadar içiyorum ağlıyorum bi öküz gibi yemek yiyorum bi ağzıma lokma alamıyorum.psikolojim çok bozuk diyet spor kalmadı kendimi toparlamaya calısıyorum kilo verirsem mutlu olurum özgüvenim gelir.kilo vermeye çabalicam sizin destekleriniz çok önemli ama iradeli olamayabilirim size aktif msjlar atamayabilirim.gruptan çıkartmak isterseniz anlarım
elimizden geldiğince destek oluruz elbette
sigara börekleri çikolatalar oh ohhh sonra kilo neden aldım diye hiç üzülmeee
kaba konuştuğum için özür dilerim psikolojim allak bullak.çok teşekkürler
herkese merhaba ben sağlık danışmanı merve celayir.kilo alamama problemi olan bayanlara yardımcı olabilirim sizin bir çok danışmanıma sağlıklı bir şekilde kilo aldırdım .konu hakkında görüşmek isteyenlere ve kilo sonucu almış kişilerin sonuc fotoğraflarını görmek isteyenler özel msj atabilirler veya direk mail atabilirler. merve_celayir@hotmail.com üzgünüm eğer mail yazmak yasak ise uyarın msjı silerim.
selam kızlarrrrrrrrr ben tuana diyetime 83 kiloyla baslıyorum.pilates yapmayı cok istiyorum ama pilates topu bulamıyorum bu civarlarda.onuda arastırmaya dewam edicem olmadı internetten sipariş vericem.son 2 gündür acayip doymama ve sürekli yemek yeme isteğim var bunun nedenine anlam veremiyorum:bbo: ve acıkcası nasıl bir program yapıcağımıda bilmiyorum:S şimdi interneti karıstırıp benim için en doğru diyet programının ne olduğuna bakıcam ve yarın sabahtan itibaren başlıyorum.gelişmeleri size yazıcam sizde beni yanlız bırakmayın:kedi:
eşimle ayrıldık sabahlara kadar içiyorum ağlıyorum bi öküz gibi yemek yiyorum bi ağzıma lokma alamıyorum.psikolojim çok bozuk diyet spor kalmadı kendimi toparlamaya calısıyorum kilo verirsem mutlu olurum özgüvenim gelir.kilo vermeye çabalicam sizin destekleriniz çok önemli ama iradeli olamayabilirim size aktif msjlar atamayabilirim.gruptan çıkartmak isterseniz anlarım
oooo dügün vartebrik ederim kızlar ,bende geldim aranıza ,bir de arkadaşımı getirdim takım koçunuz çağırdı bizide sağolsun . sizlerle bizde zayıflamak istiyoruz ,yarın sabah başlıyorum inşallah herşeyiyle sizlerleyiz
ne güzel benimde 2008 mart ve 2012 nisan doğumlu iki oğlum varbende medine 28 yaşındayım , 5 yaşında oğlum 9 aylıkta kızım var ,hamilelikten önce 56 kg idim 77 ile doğuma girdim kızım 2 aylıkken 62 kg inmştim fakat sütüm olsun diye 69 lara kadar çıktım ve şimdi 67.4 gr kilodayım .1.58 boyum var , ve çok istiyorum ki eski kiloma geleyim , pamuk benim hamilelikten bu yana samimi bir arkadaşım ,bu yolda birlikte yürüyelim istiyorumm
hiç cevap yazmana bile değmez canım kaptanım boşverForumda geçmişte yazdığın bir mesajı gördüm:
Ardından karşılaştığım mesajın:
Vee bize yolladığın mesaj:
Açıkcası kafam karıştı... Sağlık danışmanı olduğunu ve kilo almak isteyenlere yardımcı olabileceğini söylemişsin. Sonra ki mesajında 83 kilo olduğunu ve zayıflayamadığını yazmışsın... Bir sonrakinde de içiyorum ağlıyorum eşimden ayrıldım destek olun demişsin... Çelişkilerle dolu ve ön yargılı davranmamaya çalışsam da kafamda bir sürü soru işaretleri oluşturuyor mesajların...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?