vuuuu benden beterler varmışşşşcigdem görmesin yine o kırmızı mızraklı smileden eklerrr
yoktun canım benim aklımda merak etmetebrik ediyorum zaten takımın da ortalamasını ciddi şekilde yükselttin
kalori sepeti mi hemen bakıyorumben koşu bandında 5 6 8 ve 4 hızında koşuyorum canım genelleme yapacaksak eğer çoğunluk 5 hızında geçiyor hızımı 4 e 3 e de düşürüyorum bazen ama o zamanlardada eğimi sonuna kadar çıkartıyorum :) kalorisepeti diye bir site var tavsiye ederim :) çok iyi geldi ben bugün oradan hesapladım. marka marka yağlı yağsız tüm yiyecek çeşitleri sporlar falan var orada günlük menünü hedefini falan yazıyorsun sana günlük alman gereken miktarı hesaplıyor. sporunu giriyorsun kalorinden düşüyor :) benim bugün spordan sonra kalan kalorim 177 :) çok iyi oldu benim için :) ve akşam yemeğimide yemedim yani :) zeytin yağlı bezelyem falan duruyor öylece :) dokunmadım canım istemedi :)tavsiye ederim sende üye ol menünü falan oluştur herşeyi bulabilirsin :)
ekledi bile :18:
cuma olsa ve ben 57 yim desem neolur hayal gibi
Forumda geçmişte yazdığın bir mesajı gördüm:
Ardından karşılaştığım mesajın:
Vee bize yolladığın mesaj:
Açıkcası kafam karıştı... Sağlık danışmanı olduğunu ve kilo almak isteyenlere yardımcı olabileceğini söylemişsin. Sonra ki mesajında 83 kilo olduğunu ve zayıflayamadığını yazmışsın... Bir sonrakinde de içiyorum ağlıyorum eşimden ayrıldım destek olun demişsin... Çelişkilerle dolu ve ön yargılı davranmamaya çalışsam da kafamda bir sürü soru işaretleri oluşturuyor mesajların...
valla burcu haklıymış :18: burcu beni kurtar ben bile yediğime okadar sinir oldumki kendime kızıyorum 10 gündür ağzıma bile almamıştım oysaki bide benim nescafe alışkanlığım var engel olamıyorum günde 2 kere kilo yaparmı acaba
dünkü mnümü yazayım sabah 1 tane puaça yedim çayla beraber
öğlen yumurta domates yoğurt 1 dilim ekmek
akşam et kavurma 2-3 kaşık 1 dilim ekmek salata
akşam çaya misafirim vardı
hem misafir ağırlıyorum hem evimi topluyorum
çayın yanında 1-2 bisküvi yedim
biraz yoğun bir menü oldu
spor yok zaten daha da yapamam evi topluyorum
17,09,2012
kahvaltı:yarım kk peynir,1 kaynamış yumurta beyazı,1 dilim ekmek, 1 fincana 2 yeşil çay
ara:1 nektar
akşam:2 kepçe yayla çorbası
etli türlü 2 tahta kaşık büyük
yanında 1 su bardagı ayran
bir çorba kasesinden az bulgur pilavı
ve yanlış yapılan bir hata düzensiz beslenmeden ben çavdar ekmegi yedim öglen kahvaltı yaptıgım için acıkmıştım eşim geç geldi onu beklerken yemekten önce 5 tane çavdar ekmegi yedim dilim yani
ara: 10 adet üzüm, 1 nektar ,çeyrek muz,2 siyah erik
3.5 lt su
kahvaltım : 2dlm çavdar ekmeği arasında 1 kk dan küçük peynir. :)
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
çay yedim
bu yediklerinle zaten sadece bir hayal olur gibi canımmmben inanıyorum ama biz bu kötü alışkanlıklarımızdan kurtulacağızzzz :))) abimler gidene kadar tam düzen oturtamam ben biliyorum ama daha az zarar görmeye çalışıyrum
kadisss gördüm seni.. tebrik ediyorummmm geçen haftaki derecenden ötürüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?