Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın bayanlar nasılsınız bugün

ben çok çok mutluyum

tartıda azalma var çok şükür

yoktun canım benim aklımda merak etme tebrik ediyorum zaten takımın da ortalamasını ciddi şekilde yükselttin

saol canım benim

darısı diğer haftalara

kalori sepeti mi hemen bakıyorum

bende kaloriye göre beslenilmesi taraftarıyım

dünkü mnümü yazayım sabah 1 tane puaça yedim çayla beraber

öğlen yumurta domates yoğurt 1 dilim ekmek

akşam et kavurma 2-3 kaşık 1 dilim ekmek salata

akşam çaya misafirim vardı

hem misafir ağırlıyorum hem evimi topluyorum

çayın yanında 1-2 bisküvi yedim

biraz yoğun bir menü oldu

spor yok zaten daha da yapamam evi topluyorum

17,09,2012
kahvaltı:yarım kk peynir,1 kaynamış yumurta beyazı,1 dilim ekmek, 1 fincana 2 yeşil çay
ara:1 nektar
akşam:2 kepçe yayla çorbası
etli türlü 2 tahta kaşık büyük
yanında 1 su bardagı ayran
bir çorba kasesinden az bulgur pilavı
ve yanlış yapılan bir hata düzensiz beslenmeden ben çavdar ekmegi yedim öglen kahvaltı yaptıgım için acıkmıştım eşim geç geldi onu beklerken yemekten önce 5 tane çavdar ekmegi yedim dilim yani
ara: 10 adet üzüm, 1 nektar ,çeyrek muz,2 siyah erik
3.5 lt su

ekledi bile :18:

cuma olsa ve ben 57 yim desem neolur hayal gibi

bu yediklerinle zaten sadece bir hayal olur gibi canımmm ben inanıyorum ama biz bu kötü alışkanlıklarımızdan kurtulacağızzzz :))) abimler gidene kadar tam düzen oturtamam ben biliyorum ama daha az zarar görmeye çalışıyrum

kadisss gördüm seni.. tebrik ediyorummmm geçen haftaki derecenden ötürüüüü

merhaba kızlar uuzn zamandır doğru dürüst giremedim nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler kolaylıklar diliyorum
1.. olmuşuz gözümüz aydın

herbalifela 25 kilo verdikten sonra herbalife beslenme danısmanlığına başlamıştım ve gelirimi bu sayede kazanıyodum o msjım o yüzdendi.ama daha sonra burası üzerinden reklam yapıp kendime müşteri kapmaya çalısıyormuşum havası olmasın diye bu konuyla ilgili bir daha msj atmadım.daha sonra ne olduysa oldu evlendim çalışmayı bıraktım tekrar kilo aldım.2 sene süren bi evlilikten sonra geçen gün eşimle tüm aile bağlarımız koptu.ve ben tekrar aldığım kiloları geri vermek istiyorum bu yüzden aranıza katılmak istemiştim.forumun sessiz takipçisiyim çok az msj sayım var ama en eski üyelerdenim.

Nescafeye süt tozu falan koymazsan şeker olmaz da kilo aldırmaz.. aman süt tozuu sakın.........

Spor yapamadığın halde yine de menun güzell ... ama şu poğacayı merak ettim .) nasıl bişidi o pastahane poğaçası değildir sanırım 9 hani şu yağlı yağlı olanlardan

hem bulgur pilavı hemde 5 dilim ekmek 1 gün içinde sanki bana fazla geldii ama olsun en azından listende zararlı besinler yok .. Sporda yapılmamış sanırım :)

kahvaltım : 2dlm çavdar ekmeği arasında 1 kk dan küçük peynir. :)

sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
çay yedim

Kahvaltı çok güzel çok beğendim çok beğendim çok beğendim :)))

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım ????
Kahvaltı : 1 dilim kepek ekmeği , 1 bardak şekersiz çay , minicik bir dilim yağsız tuzsuz peynir , 2 zeytin , 1 domotes , 1 salatalık
Öğle : Öğlenleyin dısardaydım spor salonuna gittim çıktıktan sonra diyet biskuvilerinden 2 tane yedim birde yanına ayran içtim
AKsam : 200 gram tavuk göğüsü haşlama bol salata 2 kepçe tarhana çorbası
Bugün spor salonuna gidildi fitnees aerobik yapıldı bol bol ter döküldü :)) 3 litre su içildi.

sabah tartıldım hala 58 kiloyum bende annemler gelince aldım sanıyordum demekki koşturmacadan kalori vermişim

sabah kahvaltım diyorum ama geç yapıyorum kahvaltıyı eve gelince :)

1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1 çay kaşığı peynir :)
1 közlenmiş kırmızı biber

akşam yemeğim

1 kase yayla çorbası
2 yemek kaşığı taze fasülye

akşam 6 da koşu bandında 15 dakika yürüdüm

ben ara öğünler yapmıyorum kızlar günde 2 öğün yiyorum akşam 6-7 den sonra hiçbişey yemiyorum sadece çay içiyorum

Son düzenleme:
Çiğdem kilonu çok merak ediyorum kaç kilo ile başladın ve şuan kaç kilosun canım

medinecim koşu bandımın silikon spreyini bulamıyorum ya taşındığımdan dolayı 10 günde 1 düzenli kullanıyordum sen kullanıyormusun

hayatta akşam çayını boş içeceğim aklıma gelmezdi çok zor dayanıyorum :2: ama dediğin gibi kötü alışkanlıklarımızdan kurtulucaz inşallah eve biri geldiğinde düzen alt üst oluyor aslında ama yinede başarabiliriz :)
tebrik için tşk ederim kararlıyım olacak bu iş olacak :)

merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım.2 çocuk annesiyim,şu anda 74 kiloyum, 82 idim bikaç ay öncesine kadar,antidepresan falan kullandım b anda 15 kilo aldım,zaten doğum kilolarım vardı hedefim 55 olmak,en kısa zamanda başarım umarım.

Kızlar merhaba.Off ne okudum geçmişi yahu:)ben giremiyordum uzun süredir öncelikle bunun için kusura bakmayın Yatılı misafirim vardı yaklaşık bir haftadır.Ve tabii diyet dilan hak getire Ama yine de tartıda azalma var galiab koşturmaktan. Çok yoğunum Ev,okul,üni,bebek ve koca bebek:) Bir de bunlara yatılı misafirlerimiz eklendi,çok eğlenceliydi ama işte bol yemek yapmak lazımdı:) Eee yemeden de olmadı.Zaten spor yapamıyorum ama başlayacam yürümeye.Dah sık yazmaya çalışacam kızlar,herkese az kalorili bir yarın diliyorum.Görüşürüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…