Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok beğendim menu güzel ara öğün eksik olsada... bende ara öğün pek yapamıyorum aslında yapmak lazım metabolizma için

Çiğdem kilonu çok merak ediyorum kaç kilo ile başladın ve şuan kaç kilosun canım

1 ay önce 85 kg ile başladım suan 78.5 kgyim : )

Eee çokmadan bugünkü menümü de yazayım:
sabah bir dilim börek.
arada çay ve yeşil çay şeker kullanmıyorum.
öğle 1 kase şeftalili yoğurt yaptım,yedik bebişimle:)
akşam 3 tane kanat,biraz makarna yalnız kaşarlı
yeşil çay
1 bardak nesquik sütlü.
bol bol ev işi:)

kanat börek kaşar !!!!!!!!! Hepsi de yağlı be kuzum bunlar !!!!!!!!!

:) Çiğdemcim kızma benim elim mahkum derler ya öyle işte.Ot yemeyen kocam var mecbur ortak yenecek şeyler yapıyorum.Az az yiyorum ama herşeyden yiyorum.Zaten benimkine rejim denemez dikkat ediyorum sadece. Ama benim en büyük eksiğim spor yapamak ve su içmeyi unutmak.Zaten bunlar olmazsa olmaz

kızlarrr... öncelikle şunu söyleyeyim yarın sevdiğimin yanına gidiyorum cuma günü geç yapabilirim bildirim.. olmazsa ben arkadaşıma mesaj atarım o girip yazar benim kilomu orada internet yok cumaya kadarda açılacağını sanmıyorum. yinede girip yazmaya çalışırım :)
hemen menümü yazayım bugün ki :

sabah:
1 bardak yeşil çay (0 kalori)
domates salatalık (6.25 kalori)
3 erik (24 kalori)

ara:
1/2 pingui (92.4 kalori)

öğlen:
çipura balık 1 tane (360 kalori)
mevsim salata (45 kalori)

ara:
2 erik (16 kalori)

akşam:
1 porsiyon kuzu şiş (295 kalori)
3 y.k. pirinç pilavı (163 kalori)

ara:
10 adet badem (57 kalori)

spor:
öğlen alışveriş için 1.5 saat kadar yürüdüm ancak duraksadığım için 1 saat sayıyorum (303 kalori)
koşu bandı ile karışık tempoda 30 dakika (184 kalori / koşu bandında 450 gösteriyordu:44::44: )
mekik 50 tane (31 kalori)
çeşitli spor hareketleri 15 dakika (100 kalori)

toplamda kalan: (439 kalori)

1 ayda 5.5 kilo harikasın maşallah sana

Menunu beğendim canım : )) Sporda gayet yerinde.. Herzaman böyle menuler görmek istiyorum D

Aaa bu arada yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişsiniz:)
hoşbuldukkk
çok beğendim menu güzel ara öğün eksik olsada... bende ara öğün pek yapamıyorum aslında yapmak lazım metabolizma için

1 ay önce 85 kg ile başladım suan 78.5 kgyim : )

bende yapamıyroum,ara öğünler falan olunca hızımı alamıyrum çok fazla yiyiyorum.

günaydın bayanlar nasılsınız
dünkü menümü yazayım hemen
sabah 1 kase kfleks
öğlen geç yedim 14.30 da bir tane tavuk dürüm
1 tane ayran
akşam yemedim çay içtim sadece
öğlen kaçırmışım galiba

kaptanım cuma günü bildirim yapıp izne ayrılmak istiyorum 1 haftalık
evimi taşıyacağım kısmetse pazar günü şimdiden bildireyim dedim

MErhaba canım nasılsın bakalım Diyet spor nasıl gidiyor ?

merhaba iyim cnm sen nasılsın?kimseler yok bende biri gelse azcık konuşsak diyodum.diyet fena değil de spor yapmadım bugün,akşam bisiklete binerim bi saat,mini kondüsyon bisikleti var bende,işe yarar mı bilmiyorum 3 gündür yapıyorum.
bugün kü menüm
sabah:
2 ufak domates
1 salatalık
1 havuç

öğle:
1 dilim kek

akşam: biraz önce yedim
1 tabak semiz otu yemeği
1 haşlanmış yumurta

gün boyunca 3 lt su içiyorum.
ben 6 öğün beslenemiyorum,dozunu kaçırıyorum hep,kilo verceğime alıyorum,birde evde 2 çocuk olunca saat falan hak getire,3 öğün besleniyorum,az az yemeğe çalışıyorum
senin diyet nasıl gidiyo?

Ben de 6 öğün beslenmesemde yine de yapmaya çalışıyorum gündüzleyin full aksama kadar spor salonunda olduğum için öğle yemeği arada kaynıyor..

3 litre su içmen çok güzel..

aksamleyin mutlaka bisiklet kullan derim..

Meyve de yiyebilirsin diyetinin içinde o eksik kalmış olsa daha iyi olurdu hem enerji depolarsın normalde şeker tüketmıyoruz zaten şekeride meyvelerden almalıyız

sağol çğdem,meyve yiyiyorum salında,bugün eksik kalmış,meyve ve yoğurt yerim hep,her gün olmasa da,az önce 2 kuru kayısı yarım elma yedim,bunlar sondu,suya devam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…