sağol çğdem,meyve yiyiyorum salında,bugün eksik kalmış,meyve ve yoğurt yerim hep,her gün olmasa da,az önce 2 kuru kayısı yarım elma yedim,bunlar sondu,suya devam artık.
Meyve çok önemli bazıları sevmiyor ya şaşıyorum onlara... kuru kayısıda hem şeker oranından dolayı sana enerji verir hemde tuvalete çıkarır elma da çok iyi olmuş oda tok tutuo insanı...
bu arada beyaz16 nickinden dolayı Bursalımısın yoksa ?
evet cnm bursalıyım,sen nerelisin?
evet cnm bursalıyım,sen nerelisin?
Bende Bursadayım :))) Yıldırımdayım sen ?
kurallar neler?
Kızlar cuma bildirim bulunamayacak olanlar ya da geç gelirim diyenler perşembe akşam bildirimde bulunursa sevinirim. Hadi bakalım inş. bu hafta da 1. oluruz
***6. TAKIM 275. ETAP***
fatos0808 ( 113 / / / % )
dinmeyen ( 58,3 / / / % )
aydogdugul ( 134 / / / % )
llcigdemll ( 78.9 / / / % )
kadis ( 82.8 / / / % )
bsrmhmmt ( 70.2 / / / % )
b_burcu ( 69.6 / / / % )***
6. Takım Ortalaması: %
bugün tartıda 77.9 olarak çıktıminlh cuma ya kadar 500 gram daha veririm d
bakalım cuma sabahı erkenden haber vericem :
kızlar cuma bildirim bulunamayacak olanlar ya da geç gelirim diyenler perşembe akşam bildirimde bulunursa sevinirim. Hadi bakalım inş. Bu hafta da 1. Oluruz
***6. Takım 275. Etap***
fatos0808 ( 113 / / / % )
dinmeyen ( 58,3 / / / % )
aydogdugul ( 134 / / / % )
llcigdemll ( 78.9 / / / % )
kadis ( 82.8 / / / % )
bsrmhmmt ( 70.2 / / / % )
b_burcu ( 69.6 / / / % )***
6. Takım ortalaması: %
maşallah ayşecimsabah tartıldım hala 58 kiloyum bende annemler gelince aldım sanıyordum demekki koşturmacadan kalori vermişim
menün güzel canım afiyet olsun bende kahvaltıyı öglen yapıyorumsabah kahvaltım diyorum ama geç yapıyorum kahvaltıyı eve gelince :)
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1 çay kaşığı peynir :)
1 közlenmiş kırmızı biber
akşam yemeğim
1 kase yayla çorbası
2 yemek kaşığı taze fasülye
akşam 6 da koşu bandında 15 dakika yürüdüm
ben ara öğünler yapmıyorum kızlar günde 2 öğün yiyorum akşam 6-7 den sonra hiçbişey yemiyorum sadece çay içiyorum
canım ben yürümüyorum bir haftadırmedinecim koşu bandımın silikon spreyini bulamıyorum ya taşındığımdan dolayı 10 günde 1 düzenli kullanıyordum sen kullanıyormusun
hoşgeldin canım ne güzel bir ayda epey vermişsin birlikte veririz inşallahmerhaba kızlar,aranıza yeni katıldım.2 çocuk annesiyim,şu anda 74 kiloyum, 82 idim bikaç ay öncesine kadar,antidepresan falan kullandım b anda 15 kilo aldım,zaten doğum kilolarım vardı hedefim 55 olmak,en kısa zamanda başarım umarım.
wowww maşallah ne kadar güzel gitmiş kilolarınnn süpersinçok beğendim menu güzel ara öğün eksik olsada... bende ara öğün pek yapamıyorum aslında yapmak lazım metabolizma için
1 ay önce 85 kg ile başladım suan 78.5 kgyim : )
Tam yazacaktım eşim geldi yazamadım kaldı
sabah 1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim kemek
çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?