Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah : kepek ekmekli sandwiç içinde biraz yağsız tuzsuz peynir domotes 2 zeytin bir biber yanında da yarım bardak lıght süt.
ara 1 kuru kayısı
öğle: Spor salonunda aksama kadar durduğumdan dolayı hep öğle yemeğim kaynıyor öğlenleyin bende sıkılmış portakal suyu içtim..
ara 1 dilim karpuz
aksam : 200 gram tavuk göğüsü haşlama koca tabak turp salatası 1 bardak ayran
aksamleyin ilerleyen saatlerde küçük bir meyve yerim ve günü kapatırım
bugün spor olarak koca gün spor salonundaydım zaten her zamanki gibi fitnees yapıldı aerobik yapıldı bugün harici bölgesel (kalça) hareketlerini yaptım basenlerimde sorun olduğu için.... canıma okudular spor salonunda : ) kendimi nazi kampında hissettim resmen : ))
3 litre su içtim... zaten spor salonunda öyle bir terledim kii görmeniz lazımdı bacaklarımdan bile terler akıyordu :))) onun için bolbol su içiyorum​

sağol çğdem,meyve yiyiyorum salında,bugün eksik kalmış,meyve ve yoğurt yerim hep,her gün olmasa da,az önce 2 kuru kayısı yarım elma yedim,bunlar sondu,suya devam artık.

Meyve çok önemli bazıları sevmiyor ya şaşıyorum onlara... kuru kayısıda hem şeker oranından dolayı sana enerji verir hemde tuvalete çıkarır elma da çok iyi olmuş oda tok tutuo insanı...

bu arada beyaz16 nickinden dolayı Bursalımısın yoksa ?

evet cnm bursalıyım,sen nerelisin?

TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma aınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-10.html#post25505232
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)

Kızlar cuma bildirim bulunamayacak olanlar ya da geç gelirim diyenler perşembe akşam bildirimde bulunursa sevinirim. Hadi bakalım inş. bu hafta da 1. oluruz

***6. TAKIM 275. ETAP***
fatos0808 ( 113 / / / % )
dinmeyen ( 58,3 / / / % )
aydogdugul ( 134 / / / % )
llcigdemll ( 78.9 / / / % )
kadis ( 82.8 / / / % )
bsrmhmmt ( 70.2 / / / % )
b_burcu ( 69.6 / / / % )***

6. Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:

Tam yazacaktım eşim geldi yazamadım kaldı
sabah 1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim kemek
çay

bende yarın akşama kadar bildirim canım sabahtan oğlanı götürcez doktora kontrolu var cuma sabah erken kalmakamıyom kalksamda eşim kızızyo erken açmamı pcyi

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
çay kaşığı kadar peynir
3 zeytin
közlenmiş kırmızı biber

akşam yemeğim
2 tane biber dolması
yoğurt

spor yapamadım bugün misafirlerim vardı akşama

kızlar cuma günü istanbul a gidiyorum cumartesi dönücem kilo bildirimini sabahdan yapmaya çalışıcam hafta sonuda yatılı misafirim var giremessem anlayın öpüyorum sizi

sabah tartıldım hala 58 kiloyum bende annemler gelince aldım sanıyordum demekki koşturmacadan kalori vermişim
maşallah ayşecim
menün güzel canım afiyet olsun bende kahvaltıyı öglen yapıyorum

medinecim koşu bandımın silikon spreyini bulamıyorum ya taşındığımdan dolayı 10 günde 1 düzenli kullanıyordum sen kullanıyormusun
canım ben yürümüyorum bir haftadır yarın inşallah yürüyecegim ondan önce sıkarım sprey aldım kocaman birşey ,
hoşgeldin canım ne güzel bir ayda epey vermişsin birlikte veririz inşallah
çok beğendim menu güzel ara öğün eksik olsada... bende ara öğün pek yapamıyorum aslında yapmak lazım metabolizma için

1 ay önce 85 kg ile başladım suan 78.5 kgyim : )
wowww maşallah ne kadar güzel gitmiş kilolarınnn süpersin

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta beyazı ,1 kk peynir,1 dilim ekmek ,1 fincan yeşil çay
ara:1 salkım üzüm
ara:1 nektar
ikindi bir tabak yoğurtlanmış makarna ,aşırı canım çekti arkadaşlar ((((
akşam:2 dilim ekmek ve fırında domatesli patlıcanlı yemek 2 tahta kaşıgı kadar yedim ,1 sb ayran,
ara:1 nektar,2 siyah erik
3.5 -4 ltre su

dengesiz bir beslenme bu sebepten özür dilerim yarın olmazz kızlar ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…