bende eriklideyim cnm,yakın sayılır galiba.Ben millet mahallesi tarafında ki yeni yapılan siteler orda oturuyorum : ))) sen neredesin :) ?
TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma aınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-10.html#post25505232
8.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)
tebrikler canım 1 kilo süperKızlar cuma bildirim bulunamayacak olanlar ya da geç gelirim diyenler perşembe akşam bildirimde bulunursa sevinirim. Hadi bakalım inş. bu hafta da 1. oluruz
bugün tartıda 77.9 olarak çıktıminlh cuma ya kadar 500 gram daha veririm d
bakalım cuma sabahı erkenden haber vericem :
maşallah sanaBugün akşama kadar iş yapmama rağmen sporumu ihmal etmedim yürüyüşlerimi yaptım
hayırdır çocuk mu hasta
bende eriklideyim cnm,yakın sayılır galiba.
teşekkürler,karar efterini okuyacağım.
hoşgeldin dedim mi hatırlamıyorum o yüzden hoşgeldin aramıza
o kadar çok gelen oldu ki bu aralar
takipte zorlanıyorm
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta beyazı ,1 kk peynir,1 dilim ekmek ,1 fincan yeşil çay
ara:1 salkım üzüm
ara:1 nektar
ikindibir tabak yoğurtlanmış makarna ,aşırı canım çekti arkadaşlar ((((
akşam:2 dilim ekmek ve fırında domatesli patlıcanlı yemek 2 tahta kaşıgı kadar yedim ,1 sb ayran,
ara:1 nektar,2 siyah erik
3.5 -4 ltre su
Menulerin çok güzel canım bence aşırıya kaçmamışssın makarnayıda öğle yemeğinin yerini tut :)
sadece üzüm yerken dikkat et 6-7 tane den fazla yeme derim ( eğer üzümün taneleri büyükse )
su içmende çok güzel bol bol su içıosun 4 litre ne demek ya :)))) çok iyi..
dengesiz bir beslenme bu sebepten özür dilerim yarın olmazz kızlar ,
günaydın kızlar bu arada nasılsınız
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir zeytin
öğlen 1 tabak makarna
arada irmik helvası yedim malesef
bu çok kötü fena oldu
akşam yemedim
1 bardak çay o kadar
ne güzel vermişsin canım maşallahkızlar bugün 300 gram daha vermişim 77.7 kg gösterdi tartı :) mutluluktan öldümyarın sabaha kadar inşlh 300 gram daha veririm aminn cuma sabahı güzel haberlerle gelicem inşlh :)
:)irmik helvası için aksam hiç birşey yememen kötü olmuşş..
irmik helvası yemeseydin aksamleyin mis gibi aksam yemeğini yerdin
hadi bakalımkızlar bugün 300 gram daha vermişim 77.7 kg gösterdi tartı :) mutluluktan öldümyarın sabaha kadar inşlh 300 gram daha veririm aminn cuma sabahı güzel haberlerle gelicem inşlh :)
kızlar merhaba 2hafta sizinle beraber bayram tatili 2hafta yıllık izin derken tam iş başı yaptım annem hastaneye yattı ameliyat olacak beni diskalifiye etmeden bir süre daha zin verir misiniz kaptanım. bu arada çok az vaktim var geçmişi okuyamadım beni ne yazdınız bilmiyorum ilk fırsatta bakacağım inş çıkarılmamışımdır. bu arada kilo almadım kilom 50 bu koşturmacayla daha da veririrm ha bide dua istiyorummmhoşçakalın
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Beni bilenler bilir diyeceğim ama beni bilen pek kişi kalmamış gibi görünüyor. Ben Ecz.imis, mayıs gibi dönmek üzere ayrıldım gruptan. Sonrasında ise zaman olmadı, motivasyon olmadı derken yeni dönebildim. Yani eğer yeriniz varsa dönmek istiyorum kaptancm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?