Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben millet mahallesi tarafında ki yeni yapılan siteler orda oturuyorum : ))) sen neredesin :) ?
bende eriklideyim cnm,yakın sayılır galiba.

teşekkürler,karar efterini okuyacağım.

günaydın kızlar bu arada nasılsınız
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir zeytin
öğlen 1 tabak makarna
arada irmik helvası yedim malesef
bu çok kötü fena oldu
akşam yemedim
1 bardak çay o kadar

irmik helvası için aksam hiç birşey yememen kötü olmuşş..

irmik helvası yemeseydin aksamleyin mis gibi aksam yemeğini yerdin

kızlar bugün 300 gram daha vermişim 77.7 kg gösterdi tartı :) mutluluktan öldüm yarın sabaha kadar inşlh 300 gram daha veririm aminn cuma sabahı güzel haberlerle gelicem inşlh :)

irmik helvası için aksam hiç birşey yememen kötü olmuşş..

irmik helvası yemeseydin aksamleyin mis gibi aksam yemeğini yerdin
:)
haklısın da
zaten akşamalrı pek yemiyorum ben

kızlar bugün 300 gram daha vermişim 77.7 kg gösterdi tartı :) mutluluktan öldüm yarın sabaha kadar inşlh 300 gram daha veririm aminn cuma sabahı güzel haberlerle gelicem inşlh :)
hadi bakalım
süper olmuş
akşam bişey yeme :)
dermişimmmmm

kızlar merhaba 2hafta sizinle beraber bayram tatili 2hafta yıllık izin derken tam iş başı yaptım annem hastaneye yattı ameliyat olacak beni diskalifiye etmeden bir süre daha zin verir misiniz kaptanım. bu arada çok az vaktim var geçmişi okuyamadım beni ne yazdınız bilmiyorum ilk fırsatta bakacağım inş çıkarılmamışımdır. bu arada kilo almadım kilom 50 bu koşturmacayla daha da veririrm ha bide dua istiyorummm hoşçakalın

slm kızlar oğlanı götürdük hem bademcik hemde geniz eti alınması gerekiyormuş ama yaşı küçük 4 yaşına kadar beklememiz laızm dedi oğlan nefes alamıyo napçaz bilmeme

Selam kızlarrr :) yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoşgelmişler sefa getirmişler

misafirlerimiz olduğu için gezerken pek nete giremiyorum dikkat ettim bikaç kere sadece kahvaltıyı yazıp öğle ve akşamı yazmamışım , yüzüm tutmadı sanırsam ehueh

dünkü menüm:

sabah: 2dlm çavdar ekmeği, 1 kk peynir, biraz domates salatalık, 2 tatlı kaşığı reçel, şekersiz çay
öğlen: 4-5 y.k patlıcan yemeği, yarm kase çorba, 1 dlm çavdar ekmeği
akşam: 1 but tavuk haşlama, 4 yk patlıcan yemeği, 1kase yoğurt, 1 dlm çavdar ekmeği

yemekten sonrada şekersiz çay, 2 incir 2 ceviz yedim :2:

su zaten günde en az 2,5 litre tüketiyorum. spor bikaç gündür yok :2:

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım? Beni bilenler bilir diyeceğim ama beni bilen pek kişi kalmamış gibi görünüyor. Ben Ecz.imis, mayıs gibi dönmek üzere ayrıldım gruptan. Sonrasında ise zaman olmadı, motivasyon olmadı derken yeni dönebildim. Yani eğer yeriniz varsa dönmek istiyorum kaptancm.

geçmiş olsun canım çıkarmadık takımdan sadece izinli gözüküyorsun, geri döndüğünde kaldığın yerden devam edersin merak etme hatta 55,7 kiloyla izne çıktın gözüküyor, epey kilo vermişsin. inş. annenin de ameliyatı sorunsuz geçer, bir an evvel de düzelir, tekrar geçmiş olsun

oyyy oyyy kimler gelmiş :)) eskilerden kimse kalmadı, bir tek fatos var. gel gel takıma, yerimiz olmaz mı hiç

256. etapta 67,2 kiloyla ayrılmışsın. şimdiki kilo farkını 19'a böleceğiz. Amma zaman geçmiş aradan, özlettin de kendini...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bugünki menumu yazayım geç olmadan :)
sabah: kepek ekmekli sandiwiç 1 çay bardağı lıght süt sandiwiçimin içinde domates peynir biber yağsız tuzsuz peynirim wardı...
Öğlen; Zeytin yağlı taze fasulte bir tabak turp
aksam; 200 gram dana haşlama koca tabak turp salatası 2 yemek kaşığı pırasa yemeği bir bardak ayran
ara : küçük bir dilim karpuz
ve kapanış : ))) aksam 8 den sonra birşey yemıyorum...
spor olarak : Zaten koca gün spor salonundaydım canıma okudular yine aerobik fitnees sonra da bölgesel hareketler bacaklarımdan saçlarımdan yerlere terler akıyordu düşünün artık :))))
2 buçuk litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…