Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok geçmiş olsun canım.
slm kızlar oğlanı götürdük hem bademcik hemde geniz eti alınması gerekiyormuş ama yaşı küçük 4 yaşına kadar beklememiz laızm dedi oğlan nefes alamıyo napçaz bilmeme
sizede geçmiş olsun canım
hoşbulduk

canım ne güzel beslenmişsin ,ayrıca spor salonuna gitmen çok iyi , bende evde kendim birşeyler yapmaya çalışıyorum bu hafta bakalım faydalı olacak mı egzersizler filan ,

perşembe
sabah:1 kaynamış yumurta beyaz, şekesiz 1 fincana 2 yeşil çay içtim
ara:1 nektar
ögleden sonra 1 dilim ekmek iççine çok az kıymalı patlıcan fırında yemegnden 2 yk kadar vardır en fazla ,
akşam:2 kepçe taze sarı fasulye yeşil renklisi değildi ilk defa gördüm :=) , 1 koca tabak yeşilligi bol yağsız salata, yanında light yoğurt 1.5 çay bardagı
1 yeşil biber acı, ve 2 dilim kepek ekmek
ara:1 siyah erik+1 nektar
toplam su : 3.5 litre
1 saat koşu bandında yürüme 5 hızında,
yarım saat egzersiz
15 dk disk çevirme
200 yanlara dönme ve egilme

günaydın
bende dünkü menümü yazayım hemen
sabah:2 salatalık,1 bardak yoğurt
ara:2 ufak kurabiye tuzlu(anca 1 tane eder,şu şekilli olanlardan)
ara:100 gr dondurma
öğle:1 elma
akşam:3 ü bir arada nescafe(komşudaydım bişey yiyenedim)
4 lt ye yakın su içtim,spor yok.

eşim uyuyo kalkınca tartılıp kilomu yazarım.

canım hiç sağlıklı beslenmiyorsun , kurabiye ,dondurma neskafe , kg verirsin belki ama daha sonra çok fazla geri alırsın ,bence kalsiyum,protein, ve karbonhidrat alımlarına dikkat et en azından bir ögünün güzel ve besleyici olsun ,

3 günde 400 gr vermişim kızlar şimdi 20 dk yürüyüşümü yaptım ve 2 siyah erik yedim üstüne 500 ml su içtim yatmaya gidiyorum ,saat 12 gibi uyanırım aç olacagım tekrar 20 dk yürüyüş yapıp sonra kahvaltı yaparım . inşallah istedigimiz kiloya ulaşırız

evet cnm dün öyle oldu,öğlene kadar açlığımı bastıramadım bir türlü yedim de yedim,birde elma yemiştim yazmayı unutmuşum,salında yoğurt ,süt çok severim yerim ama dün olmadı dönemedim onlara canım hep zararlı şeyler istedi.

bu hafta pazaretsi kilom:74.1 gr
bugün:73.9 çıktım
başlangıç kilom :82
başka neler yamam gerek bilmiyorum bu kadar yeterlidir sanırım.

Ben de sizleri özledimm. Sonunda dönebildiğime çokk memnunum. :124: Ama hakikaten çok zaman geçmiş aradan. Ben o 67.2 den sonra 65.3 e kadar düştüm. Ha sonrasında eve gidince geri aldım tabii ki. Bugünkü klom 69.0 kg.
Eğer bugün listeye gireceksem şöyle oluyor sanırım;
Ecz.imis (67.2 / 69.0 / -0.09 / -0.001 ) 256. Etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 19'a bölündü.

Tabii doğru hesapladım mı bilemiyorum kaptancm, sen kontrol edersin. Unutmuş olabilirim bu işleri.

etmiyorum cnm toplamda 45 kilo verdim

Maş cnm. Çok çok tebrikler. Ben 10 kilo verene kadar sabır taşımı çatlattım. Ama inat ettim, geri döndüm. Bu sefer tamamlicam inş bu işi.

Etiketimi göremiyorum ben. Acaba onu da mı tazelemem gerekiyor. :44: Neyse bir tazeleyeyim bakalım.
Bir de bilmem gereken bir kural var mı?

bsrmhmt kendısın suanda netı olmadıgı ıcın benımyazmamı ıstedı hnmlarrr

gecen hafta:70.2 kg
bu hafta:71 kg
bu hafta gelen:+800 gr

sımdıden tesekkurlerrr

geçmiş olsun
annen için
koşturmacanda kolay gelsin

slm kızlar oğlanı götürdük hem bademcik hemde geniz eti alınması gerekiyormuş ama yaşı küçük 4 yaşına kadar beklememiz laızm dedi oğlan nefes alamıyo napçaz bilmeme
ay canım benim geçmiş olsun
Allah şifasını versin

hoşgeldinnn

Bu arada bayanlar hemen kendimle ilgili bir özet bilgi geçeyim. :)
23 yaşında, eczacılık öğrencisiyim. Sık kilo alır veririm. Önceki sene -2011 senesi- 76 kg a ulaşınca diyetisyene gittim vs 70.8 e düştüm. Ancak o sırada yaz geldi ben evime gittim ve 3 ay boyunca anne yemeklerine yumuldum. Tabii evden de pek çıkmayıp bir de üzerine 3 ay boyunca hiç tartılmayınca okula döndüğümde tartıda 78.8 değerini gördüm. Haliyle beynimden vurulmuşa döndüm, tartıda gördüğüm en yüksek değerdi ve eğer 1-2 hafta daha tartılmasaydım eminim 80 leri görmüş olacaktım. :18: Bunun üzerine diyet yapmaya karar verdim. Hayatımda ilk kez pzt ve ya yarın değil de şu andan itibaren diyetteyim dedim. (O diyete ne kadar uyduğum tartışılır tabii ) Ve internette gezinirken burayı buldum. Ala vere ala vere 67.2 yle gitmişim. Ama aslında 65.3 e kadar düştüm. Okulun son haftası psikolojim iyice bozuldu, 66 yla eve gittim. İlk hafta 1.5 kg aldım. Geriye kalan zamanda da diğer 1.5 kg eklendi. Benm için kilit noktası 70 ti. Yeniden 70 li değerleri görmek istemiyordum. Nitekim 2-3 kere tartıda 70 i görünce kendimi toparladım vs sonuç olarak son 1-1.5 aydır kilomu 69 a sabitledim. Ama hedefim belli, ben 56 kg olmak istiyorum. Kıyafet denerken bu beni kilolu gösterir diyerek eleme yapmak istemiyorum.
Velhasılı giriş kilom 78 hedef kilom 58 olarak geçiyor püsküütün kayıtlarında. :112: Ancak etiketimi yenilerken bile 70 li bir değer girmek istemedim. Elim varmadı. O yüzden bugün itibariyle etiketim için de yeni bir başlangıç olsun. :86:

DipNot: Bu yaz toplamda 3 kg almış oldum. İyi mi? Tabii ki değil. Ama geçen yaz 8 kg aldığımı düşünürsek çok da fena sayılmaz bence. Ne dersiniz?

dün 800 gr vermiştim tartıda
bugün ne göreyim aynıyım
şoklardayım
82.8 olarak kilom aynı malesef

ve kaptanım ben şimdilik 1 hafta izin istiyorum gelecek cuma bildirim yapmayıp sonrasında geleceğim
ctesi çalışıp pazar ev taşıyacağım ve 1 hafta izin alacağım

Amma uzun yazmışım yahu. Ama idare edin. Kendimi yeniden motive etmeye çalışıyorum şu ara. :112:
Bu arada unutmuşum söylemeyi. Ben belirli bir diyet yapamıyorum. Elimdeki listelere uymak çok zorluyor beni. Onun yerine kalori hesabı yapıyorum. Bir de akşam belirli bir saatten sonra yememek, yeşil çay içmek gibi belirli ayrıntıları yerine getirmeye çalışıyorum. :112:
Ama kabul etmeliyim, beslenme konusunda yeniden terbiye olmam gerekiyor. O 3 kg da boşuna gelmedi bu bünyeye yani.

Hoşgeldin canım aramıza :) hikayeni bir solukta okudum... seni kendime benzettim bende sık sık kilo alıp veririm... ama ben hiç hayatımda 5 li rakamlaı görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…