kilom 112 500 500 gr vermişim
500 gram 500 gramdır bence hiç sorun etme.
çok geçmiş olsun canım.kızlar merhaba 2hafta sizinle beraber bayram tatili 2hafta yıllık izin derken tam iş başı yaptım annem hastaneye yattı ameliyat olacak beni diskalifiye etmeden bir süre daha zin verir misiniz kaptanım. bu arada çok az vaktim var geçmişi okuyamadım beni ne yazdınız bilmiyorum ilk fırsatta bakacağım inş çıkarılmamışımdır. bu arada kilo almadım kilom 50 bu koşturmacayla daha da veririrm ha bide dua istiyorummmhoşçakalın
sizede geçmiş olsun canımslm kızlar oğlanı götürdük hem bademcik hemde geniz eti alınması gerekiyormuş ama yaşı küçük 4 yaşına kadar beklememiz laızm dedi oğlan nefes alamıyo napçaz bilmeme
hoşbuldukSelam kızlarrr :) yeni gelen arkadaşlar var sanırım hoşgelmişler sefa getirmişler
misafirlerimiz olduğu için gezerken pek nete giremiyorumdikkat ettim bikaç kere sadece kahvaltıyı yazıp öğle ve akşamı yazmamışım , yüzüm tutmadı sanırsam ehueh
dünkü menüm:
sabah: 2dlm çavdar ekmeği, 1 kk peynir, biraz domates salatalık, 2 tatlı kaşığı reçel, şekersiz çay
öğlen: 4-5 y.k patlıcan yemeği, yarm kase çorba, 1 dlm çavdar ekmeği
akşam: 1 but tavuk haşlama, 4 yk patlıcan yemeği, 1kase yoğurt, 1 dlm çavdar ekmeği
yemekten sonrada şekersiz çay, 2 incir 2 ceviz yedim :2:
su zaten günde en az 2,5 litre tüketiyorum. spor bikaç gündür yok :2:
Merhaba kızlar bugünki menumu yazayım geç olmadan :)
sabah: kepek ekmekli sandiwiç 1 çay bardağı lıght süt sandiwiçimin içinde domates peynir biber yağsız tuzsuz peynirim wardı...
Öğlen; Zeytin yağlı taze fasulte bir tabak turp
aksam; 200 gram dana haşlama koca tabak turp salatası 2 yemek kaşığı pırasa yemeği bir bardak ayran
ara : küçük bir dilim karpuz
ve kapanış : ))) aksam 8 den sonra birşey yemıyorum...
spor olarak : Zaten koca gün spor salonundaydım canıma okudular yine aerobik fitnees sonra da bölgesel hareketler bacaklarımdan saçlarımdan yerlere terler akıyordu düşünün artık :))))
2 buçuk litre su
canım hiç sağlıklı beslenmiyorsun , kurabiye ,dondurma neskafe , kg verirsin belki ama daha sonra çok fazla geri alırsın ,bence kalsiyum,protein, ve karbonhidrat alımlarına dikkat et en azından bir ögünün güzel ve besleyici olsun ,günaydın
bende dünkü menümü yazayım hemen
sabah:2 salatalık,1 bardak yoğurt
ara:2 ufak kurabiye tuzlu(anca 1 tane eder,şu şekilli olanlardan)
ara:100 gr dondurma
öğle:1 elma
akşam:3 ü bir arada nescafe(komşudaydım bişey yiyenedim)
4 lt ye yakın su içtim,spor yok.
eşim uyuyo kalkınca tartılıp kilomu yazarım.
canım hiç sağlıklı beslenmiyorsun , kurabiye ,dondurma neskafe , kg verirsin belki ama daha sonra çok fazla geri alırsın ,bence kalsiyum,protein, ve karbonhidrat alımlarına dikkat et en azından bir ögünün güzel ve besleyici olsun ,
oyyy oyyy kimler gelmiş :)) eskilerden kimse kalmadı, bir tek fatos var. gel gel takıma, yerimiz olmaz mı hiç
256. etapta 67,2 kiloyla ayrılmışsın. şimdiki kilo farkını 19'a böleceğiz. Amma zaman geçmiş aradan, özlettin de kendini...
etmiyorum cnm toplamda 45 kilo verdim
geçmiş olsunkızlar merhaba 2hafta sizinle beraber bayram tatili 2hafta yıllık izin derken tam iş başı yaptım annem hastaneye yattı ameliyat olacak beni diskalifiye etmeden bir süre daha zin verir misiniz kaptanım. bu arada çok az vaktim var geçmişi okuyamadım beni ne yazdınız bilmiyorum ilk fırsatta bakacağım inş çıkarılmamışımdır. bu arada kilo almadım kilom 50 bu koşturmacayla daha da veririrm ha bide dua istiyorummmhoşçakalın
ay canım benim geçmiş olsunslm kızlar oğlanı götürdük hem bademcik hemde geniz eti alınması gerekiyormuş ama yaşı küçük 4 yaşına kadar beklememiz laızm dedi oğlan nefes alamıyo napçaz bilmeme
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım? Beni bilenler bilir diyeceğim ama beni bilen pek kişi kalmamış gibi görünüyor. Ben Ecz.imis, mayıs gibi dönmek üzere ayrıldım gruptan. Sonrasında ise zaman olmadı, motivasyon olmadı derken yeni dönebildim. Yani eğer yeriniz varsa dönmek istiyorum kaptancm.
Bu arada bayanlar hemen kendimle ilgili bir özet bilgi geçeyim. :)
23 yaşında, eczacılık öğrencisiyim. Sık kilo alır veririm. Önceki sene -2011 senesi- 76 kg a ulaşınca diyetisyene gittim vs 70.8 e düştüm. Ancak o sırada yaz geldi ben evime gittim ve 3 ay boyunca anne yemeklerine yumuldum. Tabii evden de pek çıkmayıp bir de üzerine 3 ay boyunca hiç tartılmayınca okula döndüğümde tartıda 78.8 değerini gördüm. Haliyle beynimden vurulmuşa döndüm, tartıda gördüğüm en yüksek değerdi ve eğer 1-2 hafta daha tartılmasaydım eminim 80 leri görmüş olacaktım. :18: Bunun üzerine diyet yapmaya karar verdim. Hayatımda ilk kez pzt ve ya yarın değil de şu andan itibaren diyetteyim dedim. (O diyete ne kadar uyduğum tartışılır tabii) Ve internette gezinirken burayı buldum. Ala vere ala vere 67.2 yle gitmişim. Ama aslında 65.3 e kadar düştüm. Okulun son haftası psikolojim iyice bozuldu, 66 yla eve gittim. İlk hafta 1.5 kg aldım. Geriye kalan zamanda da diğer 1.5 kg eklendi. Benm için kilit noktası 70 ti. Yeniden 70 li değerleri görmek istemiyordum. Nitekim 2-3 kere tartıda 70 i görünce kendimi toparladım vs sonuç olarak son 1-1.5 aydır kilomu 69 a sabitledim. Ama hedefim belli, ben 56 kg olmak istiyorum. Kıyafet denerken bu beni kilolu gösterir diyerek eleme yapmak istemiyorum.
Velhasılı giriş kilom 78 hedef kilom 58 olarak geçiyor püsküütün kayıtlarında. :112: Ancak etiketimi yenilerken bile 70 li bir değer girmek istemedim. Elim varmadı.O yüzden bugün itibariyle etiketim için de yeni bir başlangıç olsun. :86:
DipNot: Bu yaz toplamda 3 kg almış oldum. İyi mi? Tabii ki değil. Ama geçen yaz 8 kg aldığımı düşünürsek çok da fena sayılmaz bence. Ne dersiniz?
hoşgeldinnn
77.4 kg yim kızlar :)))) 1 hafta önce 78.9 kg dim :))) toplam 1buçuk kilo vermişim
Hoşgeldin canım aramıza :) hikayeni bir solukta okudum... seni kendime benzettim bende sık sık kilo alıp veririm... ama ben hiç hayatımda 5 li rakamlaı görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?