Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar henüz tanışma fırsatım olmadı sizinle. Zamanla tanırım inş. :112: Ama sitede dolaşırken bunu okudum. Hoşuma gitti. Aranızda çalışan veya benim gibi günü dışarıda geçirmek zorunda kalanlar varsa bir göz atsın derim. :112:

sabah 20 dk yürüyüş 5. hızında
kahvaltı:2 dilim kepek arasına 1 kk peynir ile tost, 1 fincan içine 2 adet yeşil çay şekersiz içildi.1 haşlanmış yumurta beyazı, yarım domates
şuana kadar 1 lt su tüketildi.
20 dk yürüyüşümü yapıp ,daha sonrada egzersizlerimi yapıp saat 14:30 meyvemi yiyecegim.

bugünün cuma olduğunu yemek yaparken hatırladım koştum geldim:) Çok yoğun geçiyor günlerim unutuyorum günleri.
hemen yemeğe döneceğim arkadaşlar;
kilo bildirimi yapayım 58.8 çok sevindim yahu:)
900 gr fena değil ya sevinçliyim:)

tebrikler 900 gr çok iyi bence

benim tartım dijital değil kızlar öncesinde dijital kullanıyordum ama hep farklı rakamlar çıkarttığı için atmıştım şimdi sadece kilo kaybettiğimde görebilirim ama şunu söyleyebilirim geçen hafta 58 kilo olmuştum bu hafta yürüyüşde yapamadım son günlerde ona sayıyorum 58 ibrede tam değil yani 57 e doğru ay ne güzel anlattım dimi anladıysanız

canım biz seninle önceden karşılaştıkmı burda meleklerine kavuşmak için gün sayanlara gelmişmiyidn

sabah 1 kk peynir
1 çatal salça
2 dilim ekmek
1 domates
1 slatalık
çay
arada
1 elma
öğlen
sebze yemeği
yoğurt yedim

kızlar beni kanal 7 esra ceyhanın programından aradılar... kilo probleminiz varmış devam ediyomu dedi adam evet dedim ben önceden doktoruma başvuırmuştum orda n almışlar bilgilerimi bize resim yollayın dediler yolladım canlı yayaına çıkarcaklarmış çağırırlarsa gitçem

***6. TAKIM 275. ETAP***
fatos0808 ( 113 / 112,5 / 0,5 / 0,44 % )
dinmeyen ( 58,3 / 58,3 / 0 / 0 % )
aydogdugul ( 134 / 134 / 0 / 0 % )
llcigdemll ( 78.9 / 77,4 / 1,5 / 1,9 % )
kadis ( 82.8 / 82,8 / 0 / 0 % )
bsrmhmmt ( 70.2 / 71 / 0,8 / 1,14 % )
b_burcu ( 69.6 / 69 / 0,6 / 0,86 % )
Ecz.imis (67,2 / 69,0 / -0,09 / -0,13 % ) 256. Etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 19'a bölündü
bayanturuncu ( 59,7 / 58,8 / 0,9 / 1,51 % )

6. Takım Ortalaması: 0,64%

Hayırlısı olsun tatlım. İyi şanslar.

Hmm. Her ne kadar çok iyi durumda olmasak da 3. olucaz gibi görünüyor. Fena değil ha?

Burdan ayrı kaldığım aylardan sonra aldığım kilolardan daha sinir bozucu bir şey var. Ben smile ların kodlarını unutmuşum. Hangi tiplemelerin olduğunu unutmuşum. Yazı yazarken o kadar bocalıyorum ki. Sonuç olarak da koyduğum smile içime sinmiyor. Neyse, alışırım herhalde. :112:

teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için evet verdim yoğunluktan bu koşturmaca ile daha da veririrm inş :) bu arada senin yüksek lisans olayın vardı yanlış hatırlamıyorsam ne oldu

çok geçmiş olsun canım.

sizede geçmiş olsun canım

çok teşekkür ederim :)

geçmiş olsun
annen için
koşturmacanda kolay gelsin
çok çok teşekkür ederim en kısa zamanda geleceğim aranıza inş :)

teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için evet verdim yoğunluktan bu koşturmaca ile daha da veririrm inş :) bu arada senin yüksek lisans olayın vardı yanlış hatırlamıyorsam ne oldu

onca koşuşturmada kesin kilo da verirsin, vermesen de sen dön gel o zaman hallederiz kiloları
yüksek lisansa gelince, onca çabadan sonra kazandım canım sonunda :)) 1 Ekim'de dersler başlıyor hayırlısıyla. teşekkür ederim unutmamışsın

geçen yaza göre tabii ki iyi :) bence önümüzdeki yaz hiç almayacaksın istediğin kiloya düşmende başarılar cnm hşgeldin :)

hoşgeldin cnm
maşalahh süper süper
canım biz seninle önceden karşılaştıkmı burda meleklerine kavuşmak için gün sayanlara gelmişmiyidn
evet cnm önceden yazıyordum oraya,ordan hatırlamışssın sanırım ben çıkaramadım ama,hafızan baya kuvvetliymiş:)

eşin bişey demeyeck mi cnm?

hayırlı olsun,ben de kızıma hamileyken yapmıştım yüksek lisansımı:)

gün var diye korkmuştum ama iyi geçti,sabah kahvaltı etmedim orda yerim diye,2 dilim kek yedim üstünde kreması vardı sütlü,1 adet mercimeli börek yedim,1 de ufak kase patates salatası,bol su içtim,4 lt yi bulur,yarım paket 3 ü bir arada nescafe içtim,akşamda 1 kase yoğurt yedim,çok dengezi oldu ama bugünlük de böyle olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…