Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bayanlar ben geldim :) afyona nişanlımın yanına gittim ve arkadaşım bildirim yaptı benim yerime 71 olarak yazdırdım kilomu oradaki tartı öyle gösterdiş ancak eve gelip tartıldım şimdi hafiften de olsa tok olsam da 70.7 çıktım yani tartının azizliğine uğradım diyebiliriz. orada yedirdikçe yedirdi yemeyince tavır yaptı nişanlım o yüzden 0.5 kg almış olarak geri döndüm ama hemen topladım kendimi devam edicem hatta akşam yemeğinden itibaren bile başladım diyetime tekrardan.. sporumuda yapıcam ihmal etmeden geçmişi okuyamadım kusura bakmayın müsait zamanımda girip okuyacağım :)

OHHH vallaa he!!! Bursalı hemşeri falan demiycem çıkarıcam artık oklavaları !!! bu nedir keklerrr kremalarrrr böreklerrrrr patates salatalarıııı 3 ü bir ara nescafe 11 ohhh valla ohhhhhhhhhhhhh

Gel sen bakalım gel buraya kaçak Hani söz vermiştin ??? Hani diyetine dikkat etcektin bakayım ?***

Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği domates yağsız tuzsuz peynir salatalık yarım bardak lıght süt
ara:
1 kuru kayısı
öğle: yarım tabak pırasa yemeği bol salata yarım bardak ayran
ara: 1 şeftali
aksam 200 gram dana haşlama bol turp salatası yarım bardak ayran
ara: 1 dilim karpuz
spor: sPOR Salonun da fitnees aerobik ... bölgesel hareketler
su: 3 litre​

Gel sen bakalım gel buraya kaçak Hani söz vermiştin ??? Hani diyetine dikkat etcektin bakayım ?***

şeyy eee kem küm valla cebren ve hile ile yedirdiler kuzeniyle birlikte yedirdiler ama bu dikkat etmiş halim yani.. dikkat etmesem o yemeyle en az 1.5 kilo almış olarak dönerdim

haklısın valla cnm ama napayım,yemeden olmaz ki günde de,kadın okadar hazırlanmış,ceza olarak sabah kahvaltı yok,akşam yemek yok,daha ne olsun

haklısın valla cnm ama napayım,yemeden olmaz ki günde de,kadın okadar hazırlanmış,ceza olarak sabah kahvaltı yok,akşam yemek yok,daha ne olsun

Ahh bu günler yok mu Kadınları şişmanlatmak için birebir börekler tatılar pastalar

şeyy eee kem küm valla cebren ve hile ile yedirdiler kuzeniyle birlikte yedirdiler ama bu dikkat etmiş halim yani.. dikkat etmesem o yemeyle en az 1.5 kilo almış olarak dönerdim

İyi bakalım hadi takipçinim : ) haberin olsun :)

Yine de 3. olmuşuk buna da şükür : ))

hayırlısı olsun canım bizde seni izleriz :) ilk defa bir arkadaşımı tv den seyretme zevkine varırım ,kk ya selam söylemeyi unutma

canım kaç kişi yarışıyor bir grupta ,

canım ya gene çok kötü beslenmişsin bu kek ve patates salatası ,börek nescafe çok iyi değil bence biran önce sağlıklı beslen ,bana kızma bende eskiden böyleydim ve gerçekten verdigimden fazlası geri geliyor kalıcı vermen için sağlıklı beslenecek menülere geçiş yapmalısın

çok çok begeniyoruum sizin paylaşımlarınızı ,çok güzel.

sabah 20 dk yürüyüş 5. hızında
kahvaltı:2 dilim kepek arasına 1 kk peynir ile tost, 1 fincan içine 2 adet yeşil çay şekersiz içildi.1 haşlanmış yumurta beyazı, yarım domates
ara:1 nektar
ara:20 dk yürüyüş +5 dk disk çevirme
öğlen:1 kepçe tarhana çorbası
ara:20 dk yürüyüş
akşam:4 adet kücük şinitzel, 1 kase yağsız yoğurt,1 kase yağsız acılı domatess salatalık soğan ve maydanozdan oluşan salata
ara:20 dk yürüyüş+100 bel çevirme diskte
bu nektarları soracak olursanız emziriyorum aşeriyormuym neyim arkadaşlar ,iştahımı kesiyor diyebilirim ,ama diger meyvelerde başka şeyler istetiyor.
3.5 lt su tüketildi. 500 ml elimde birazdan içiçem yani :))

Beyaz 16 spor salonuna gitmeyi düşunuomusun Bursa da?
yok cnm,bende 2 tane ufaklık var,onları bırakacak kimse yok,evde mini kondüsyon bisikleti var arada ona biniyorum.
ya ben butun enerjjimi kaybettim. tatli falan yiyorum her gun. sporu da biraktim ((

Obez olmak mı istiyorsun ?
Löp löp yağlar mı olmasını istıosun ?
iNSANLARIN SENİN AAAA ŞİŞKO YA BAK HAHAHA ! DİYE dalga geçmesini istiyorsan

böyle devam et.
ooo süperdi,ben bi elma yesemi diye düşünürken tövbee,ağzıma sürmem:)
haklısın cnm,niye kızayım tabi ki söyleyecksin cnm

senin menün çok güzel cnm,bayada spor yapmışsın,darısı başımıza
cnm sen toplamda ne kadar verdin,çizelgeden tam anlaşılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…