Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hamileyken yüksek lisans zor olmadı mı benim şimdiden gözüm korkuyor işle okul nasıl beraber gidecek diye ( valla tebrik ederim hamileyken düşenemiyorum bile...

canlar 3. lüğünüzü tebrik ederim

teşekkür ederiz canım

ya ben butun enerjjimi kaybettim. tatli falan yiyorum her gun. sporu da biraktim ((

bırak bırak, tombiş tombiş gez, yağların da sarksın sağdan soldan... kıyafet krizine girince sorarız sana

1 takımda 12 kişiye kadar yarışabiliyor. bizim izinliler var, geçen hafta davet ettiğim arkadaşlar var... onlar da katılınca epey kalabalık olacağız

ceza verin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çiğdem koş yetiş ceza isteyen var :))) şimdi gelir çiğdem senin hakkından

senin menün çok güzel cnm,bayada spor yapmışsın,darısı başımıza
cnm sen toplamda ne kadar verdin,çizelgeden tam anlaşılmıyor
canım ben çizelgemde görüldügü gibi 400 gr verdim , daha yeni başladım 4. güne girdim şuan itibariyle, çizelgeyi yapmayı beceremedim canım ya o koşan kız niye son tarafta anlamadım başlayan kısımda olması gerekiyordu du bakalım incelicem

medine'cim çizelgede hedefin 67,1 gözüküyor, bu yüzden koşan kız en sonda. canım 67,1 yazdığın yere 56 yazmalısın

cnm ben yüksek lisansı bekarken başlamıştım,hem çalışıp hem okuyordum,zor geldi bıraktım okulu,işe devam ettim,sonra evlendim hamile kaldım,af çıktı,bende mecburen 4 aylık falan hamile gittim,hatta son final sınavlarıma 5 günlük bebğimle gittim girdim.

bak bakalım cnm,hedefle ilgili sorun var galiba

tebrik ederim seni bitirebilmişsin
ben evlenince hemen hamile kaldım dedim biraz büyüsün 2 yaşına geldi niyetlendim bu sefer benim gözüm kesmedi
sonra 2. oldu
bakalım o daha 6 aylık birde işyerinde sorun olacaktı
ama ahdım var eninde sonunda yapacağım
mdr olunca belki yaparım :)
izin sıkıntım kalmaz :)

kaptanım ben izinli olmaktan vazgeçtim
bu hafta normalde yeni taşınacağım evde olacakltım net yoktu ama
dün net pketi aldım cepten bağlanırım
ara vermek sanırım benim için pek iyi olmayacak

yani devam yarışmaya

dünkü menüm sabah 1 dilim ekmek domates 2 dilim peynir 5 tane zeytin
öğlen 1 dilim ekmek patates yemeği
akşam 1 tabak makarna 1 tane biber turşusu

yapabildim sanırım :)) ama bu seferde enbaştaki rakam görünmüyor .
bilgilerini atarsan özelden ben sana yaparım istersen cnm

inş istediğin gibi yapabilirsin cnm,insanın kendine güveni geliyo

yüksek lisansa gelince, onca çabadan sonra kazandım canım sonunda :)) 1 Ekim'de dersler başlıyor hayırlısıyla. teşekkür ederim unutmamışsın

Aa, hayırlı olsun. Alanın neydi kaptanım?

geçen yaza göre tabii ki iyi :) bence önümüzdeki yaz hiç almayacaksın istediğin kiloya düşmende başarılar cnm hşgeldin :)

Aamin amin, inş. Bir daha gebelik dışında hiç almam inş. Gebelikte de sadece gerektiği kadar alırım inş. :112: ve hoşbulduk.

Hoşbuldukk.

Kilo dğeerlerini hiç beğenmedim takım dökülüyoruz !!!

Katılıyorum ama bir şey demeye yüzüm yok. Halim ortada.

Hafif de tokmuşsun tatlım. Daha yol şişkinliği falan da vardır üzerinde. 100-200 gr çok bir şey sayılmaz. 1 günde toparlarsın inş. :112: Bu arada slm, ben geldimm.

Obez olmak mı istiyorsun ?
Löp löp yağlar mı olmasını istıosun ?
iNSANLARIN SENİN AAAA ŞİŞKO YA BAK HAHAHA ! DİYE dalga geçmesini istiyorsan

böyle devam et.

bırak bırak, tombiş tombiş gez, yağların da sarksın sağdan soldan... kıyafet krizine girince sorarız sana

Anamm :18::18:

Aa, hayırlı olsun. Alanın neydi kaptanım?

psikoloji mezunuyum, özel eğitim bölümünde yüksek lisansa başlayacağım bakalım :)) daha önce özel eğitimde çalıştığım ve özel eğitime gereksinim duyan çocuklarla çalışmaktan keyif aldığım için tercih ettim. bir de 3 senedir huzurevindeyim, alan değişikliği yapmakta yarar var

en iyisini yaptın, arada izin olunca tekrar toparlamak zor oluyor. bayram tatilinde ara verdik ben hala kendime gelemedim hadi bakalım bekliyoruz yeni rekorlarını

ceza verin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu cuma tartıda en az 1 kg gözukcek :)) Bakalımm..

onun dısında Hergün 2 saat yürüyüş...

ya da Youtubeden ya da cd varsa tempolu Aerobiklerden yapcaksın hergün haftanın 7 günü

takipçinim .....

Bir daha da kaçamak görmiycemm

TATLI HELE SAKIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELE Kİ RAVAKLI TATLILAR !!!!!!!!!!!!

Merhaba kızlar bugün çiğdem neler yapmış bakalım :)
sabah 1 dilim çavdar ekmeği domastes 1 zeytin yağsız tuzsuz peynir şekersiz çay
ara 1 kuru kayısı
öğlen: 1 kepçe tarhana çorbası yoğurtlu ıspanak yemeği... 1 çay kaşığı kısır
aksam: 200 gram boyun kuzu haşlama turp salatası 1 bardak ayran
Spor : Spor salonuna gidildi 2 saat boyunca fitnees aerobik yapıldı..
su: 3 litre​

Güzelmiş. Hayırlı uğurlu olsun inş.

en iyisini yaptın, arada izin olunca tekrar toparlamak zor oluyor.

Kesinlikle katılıyorum. Çok zor oluyor.

TATLI HELE SAKIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELE Kİ RAVAKLI TATLILAR !!!!!!!!!!!!

Bu muhabbete sazanlamak benim için çok tehlikeli. :18: Ama merakıma engel olamadım işte. :) İlgi alanıma giriyor, naparsınız. Ravaklı tatlıdan kasıt nedir acep?

Baklava gibi tatlılardan bahsediyorım

Kadayıflı hanii

böyle yapış yapışş hani iğrenççç löp löp yağ depolayan selülit yapan tatlılardan bahsediyorum

tmmmmmmmmm elimden geldiğince uyacağımmmmm bu listeye

Hafif de tokmuşsun tatlım. Daha yol şişkinliği falan da vardır üzerinde. 100-200 gr çok bir şey sayılmaz. 1 günde toparlarsın inş. :112: Bu arada slm, ben geldimm.

hoşgeldin canım :) umarım tez elden kurtulursun sende kilolarından :)

kahvaltım

2 zeytin
1 tane biber kızartması :18:
1 dilim ekmek
çay

öğle
kadayıf :2: :18:

akşam yemeğim

1 tane levrek ( çoğunu oğluma yedirdim)
kırmızı lahana bol limon salata

bugün su içecek zamanım olmadı yoğunlukdan ama 1 saat yürüyüşümü tamamladım

Baklava gibi tatlılardan bahsediyorım

Kadayıflı hanii

böyle yapış yapışş hani iğrenççç löp löp yağ depolayan selülit yapan tatlılardan bahsediyorum

Hmm, şu şeker ihtiyacını mükemmel şekilde gideren ama bizlere yasak olan şerbetli tatlılaarr. Ayy, pek de severim ama kendileri yazın aldığım kiloların da sorumluları. O yüzden evt, cıss.

hoşgeldin canım :) umarım tez elden kurtulursun sende kilolarından :)

Hoşbulduukk. İnş, hep birlikte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…