- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
hoşgeldin cnm
maşalahh süper süper
evet cnm önceden yazıyordum oraya,ordan hatırlamışssın sanırım ben çıkaramadım ama,hafızan baya kuvvetliymiş:)
eşin bişey demeyeck mi cnm?
hayırlı olsun,ben de kızıma hamileyken yapmıştım yüksek lisansımı:)
canlar 3. lüğünüzü tebrik ederim
ya ben butun enerjjimi kaybettim. tatli falan yiyorum her gun. sporu da biraktim((
hayırlısı olsun canım bizde seni izleriz :) ilk defa bir arkadaşımı tv den seyretme zevkine varırım ,kk ya selam söylemeyi unutma
canım kaç kişi yarışıyor bir grupta ,
canım ya gene çok kötü beslenmişsin bu kek ve patates salatası ,börek nescafe çok iyi değil bence biran önce sağlıklı beslen ,bana kızma bende eskiden böyleydim ve gerçekten verdigimden fazlası geri geliyor kalıcı vermen için sağlıklı beslenecek menülere geçiş yapmalısın
çok çok begeniyoruum sizin paylaşımlarınızı ,çok güzel.
ceza verin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım ben çizelgemde görüldügü gibi 400 gr verdim , daha yeni başladım 4. güne girdim şuan itibariyle, çizelgeyi yapmayı beceremedim canım ya o koşan kız niye son tarafta anlamadımsenin menün çok güzel cnm,bayada spor yapmışsın,darısı başımıza
cnm sen toplamda ne kadar verdin,çizelgeden tam anlaşılmıyor
canım ben çizelgemde görüldügü gibi 400 gr verdim , daha yeni başladım 4. güne girdim şuan itibariyle, çizelgeyi yapmayı beceremedim canım ya o koşan kız niye son tarafta anlamadımbaşlayan kısımda olması gerekiyordu du bakalım incelicem
cnm ben yüksek lisansı bekarken başlamıştım,hem çalışıp hem okuyordum,zor geldi bıraktım okulu,işe devam ettim,sonra evlendim hamile kaldım,af çıktı,bende mecburen 4 aylık falan hamile gittim,hatta son final sınavlarıma 5 günlük bebğimle gittim girdim.hamileyken yüksek lisans zor olmadı mıbenim şimdiden gözüm korkuyor işle okul nasıl beraber gidecek diye ( valla tebrik ederim hamileyken düşenemiyorum bile...
teşekkür ederiz canım
bırak bırak, tombiş tombiş gez, yağların da sarksın sağdan soldan... kıyafet krizine girince sorarız sana
1 takımda 12 kişiye kadar yarışabiliyor. bizim izinliler var, geçen hafta davet ettiğim arkadaşlar var... onlar da katılınca epey kalabalık olacağız
çiğdem koş yetiş ceza isteyen var :))) şimdi gelir çiğdem senin hakkından
canım ben çizelgemde görüldügü gibi 400 gr verdim , daha yeni başladım 4. güne girdim şuan itibariyle, çizelgeyi yapmayı beceremedim canım ya o koşan kız niye son tarafta anlamadımbaşlayan kısımda olması gerekiyordu du bakalım incelicem
yapabildim sanırım :)) ama bu seferde enbaştaki rakam görünmüyor .medine'cim çizelgede hedefin 67,1 gözüküyor, bu yüzden koşan kız en sonda. canım 67,1 yazdığın yere 56 yazmalısın
cnm ben yüksek lisansı bekarken başlamıştım,hem çalışıp hem okuyordum,zor geldi bıraktım okulu,işe devam ettim,sonra evlendim hamile kaldım,af çıktı,bende mecburen 4 aylık falan hamile gittim,hatta son final sınavlarıma 5 günlük bebğimle gittim girdim.
bak bakalım cnm,hedefle ilgili sorun var galiba
bilgilerini atarsan özelden ben sana yaparım istersen cnmyapabildim sanırım :)) ama bu seferde enbaştaki rakam görünmüyor .
tebrik ederim seni bitirebilmişsin
ben evlenince hemen hamile kaldım dedim biraz büyüsün 2 yaşına geldi niyetlendim bu sefer benim gözüm kesmedi
sonra 2. oldu
bakalım o daha 6 aylık birde işyerinde sorun olacaktı
ama ahdım var eninde sonunda yapacağım
mdr olunca belki yaparım :)
izin sıkıntım kalmaz :)
yüksek lisansa gelince, onca çabadan sonra kazandım canım sonunda :)) 1 Ekim'de dersler başlıyor hayırlısıyla. teşekkür ederim unutmamışsın
geçen yaza göre tabii ki iyi :) bence önümüzdeki yaz hiç almayacaksınistediğin kiloya düşmende başarılar cnm hşgeldin :)
hoşgeldin cnm
Kilo dğeerlerini hiç beğenmedim takım dökülüyoruz !!!
bayanlar ben geldim :)afyona nişanlımın yanına gittim ve arkadaşım bildirim yaptı benim yerime 71 olarak yazdırdım kilomu oradaki tartı öyle gösterdiş ancak eve gelip tartıldım şimdi hafiften de olsa tok olsam da 70.7 çıktım yani tartının azizliğine uğradım diyebiliriz. orada yedirdikçe yedirdi yemeyince tavır yaptı nişanlım o yüzden 0.5 kg almış olarak geri döndüm ama hemen topladım kendimi devam edicem hatta akşam yemeğinden itibaren bile başladım diyetime tekrardan.. sporumuda yapıcam ihmal etmeden geçmişi okuyamadım kusura bakmayın müsait zamanımda girip okuyacağım :)
Obez olmak mı istiyorsun ?
Löp löp yağlar mı olmasını istıosun ?
iNSANLARIN SENİN AAAA ŞİŞKO YA BAK HAHAHA ! DİYE dalga geçmesini istiyorsan
böyle devam et.
bırak bırak, tombiş tombiş gez, yağların da sarksın sağdan soldan... kıyafet krizine girince sorarız sana
Aa, hayırlı olsun.Alanın neydi kaptanım?
kaptanım ben izinli olmaktan vazgeçtim
bu hafta normalde yeni taşınacağım evde olacakltım net yoktu ama
dün net pketi aldım cepten bağlanırım
ara vermek sanırım benim için pek iyi olmayacak
yani devam yarışmaya
dünkü menüm sabah 1 dilim ekmek domates 2 dilim peynir 5 tane zeytin
öğlen 1 dilim ekmek patates yemeği
akşam 1 tabak makarna 1 tane biber turşusu
ceza verin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
psikoloji mezunuyum, özel eğitim bölümünde yüksek lisansa başlayacağım bakalım :)) daha önce özel eğitimde çalıştığım ve özel eğitime gereksinim duyan çocuklarla çalışmaktan keyif aldığım için tercih ettim. bir de 3 senedir huzurevindeyim, alan değişikliği yapmakta yarar var
en iyisini yaptın, arada izin olunca tekrar toparlamak zor oluyor.
TATLI HELE SAKIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELE Kİ RAVAKLI TATLILAR !!!!!!!!!!!!
Güzelmiş.Hayırlı uğurlu olsun inş.
Kesinlikle katılıyorum. Çok zor oluyor.
Bu muhabbete sazanlamak benim için çok tehlikeli. :18: Ama merakıma engel olamadım işte. :) İlgi alanıma giriyor, naparsınız.Ravaklı tatlıdan kasıt nedir acep?
Bu cuma tartıda en az 1 kg gözukcek :)) Bakalımm..
onun dısında Hergün 2 saat yürüyüş...
ya da Youtubeden ya da cd varsa tempolu Aerobiklerden yapcaksın hergün haftanın 7 günü
takipçinim .....
Bir daha da kaçamak görmiycemm
TATLI HELE SAKIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELE Kİ RAVAKLI TATLILAR !!!!!!!!!!!!
Hafif de tokmuşsun tatlım. Daha yol şişkinliği falan da vardır üzerinde. 100-200 gr çok bir şey sayılmaz. 1 günde toparlarsın inş. :112: Bu arada slm, ben geldimm.
Baklava gibi tatlılardan bahsediyorım
Kadayıflı hanii
böyle yapış yapışş hani iğrenççç löp löp yağ depolayan selülit yapan tatlılardan bahsediyorum
hoşgeldin canım :) umarım tez elden kurtulursun sende kilolarından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?