Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir önceki mesajım da şerbetli tatlılardan bahsetmiştim !!!!!!! hani su kadayıf baklava gibi tatlılar löp löp yağ yaparrr demiştimmmm

bide kızartmaa ohh valla yaaaa

Bir önceki mesajım da şerbetli tatlılardan bahsetmiştim !!!!!!! hani su kadayıf baklava gibi tatlılar löp löp yağ yaparrr demiştimmmm

bide kızartmaa ohh valla yaaaa

evet haklısın Çiğdem yedikden sonra çok pişman oldum ama nefsim ağır bastı çok canım çekmişti artık yemicem
yürüyüşle kapattım dünü şimdi birazdan yürücem

Kızlarrr abimleri yolladık bugün.. yarın itibariyle tam gaz dönüş yapıcam spora ve düzenli beslenmeye tekrardan merhaba dicem... bugün istediğimi yesem mi

slmalr,hafta sonu pc ye pek giremiyorum ben hemen menülerimi paylaşayım
dünkü menüm:
sabah:domates,salatalık,peynir
öğle:1 kase mercimek çorbası
ara:yoğurt
ara:1 elma
akşam:2 dilim kek
4 lt su

bugünkü menüm
sabah:domates ,salatalık,peynir,1 adet kuru kayısı
ara:1/2 armut,1 incir,1/2 elma
ara:2 lokma beyaz peynir
öğle-ikindi arası:1 kase domates çorbası kaşarlı,2 yk pilav,3 yk türlü,7-8 minik yaprak sarma
ara:1/4 haşlanmış mısır.
4 lt su
2 kupa form çayı.

Son düzenleme:
selam kızlar menümü yazayım dedim :) dövün beni sövün bana :) ama dersane engelim var mazur görün nooooluuuurrr

sabah:
2 bardak su

1 saat sonra:
1 adet kıymalı sigara böreği

öğlen:
1 çikolata
1 bardak nane limonlu yeşilçay

ara:
1 böğürtlenli bkool

ara:
5 erik

akşam:
1 kase lahana çorbası

ara:
biraz çerez ( badem, fındık ve antep fıstığı)

spor: 30 dakika yürüyüş
bacaklarımda biberiye var çok yaktı yürüyemedim

su:
1.5 lt.:18::18::18:

kahvaltım

eşim gül böreği istedi
1 tanenin yarısını yedim diğer yarısınıda oğluma yedirdim
domates
salatalık
peynir

akşam yemeğim
2 adet köfte ( fırında pişirdim yağlı olmasın diye )

bugün yürüyemedim tam koşu bandında 5 dakika yürürken oğlum uyandı sonrada uyumadı yürüyüş yapamadım malesef

hiç beğenmedim.

Selam kızl bakalım çiğdem bugün neler yapmıs...
sabah 1 çavdar ekmeği salatalok domates az peynir
arra: 1 şeftali
öğle. sebze çorbası yoğurt...
aksam 4 tane ızgara pirzola 100 gram yoğurt...
ara 1 dilim kavun
spor : nive bady cd sini yaptım..
su : 2 buçuk litre.

yemedim valla senden korkumaa canım incir yedim sadece içinde bir tane ceviz.. ve şekersiz sade nescafe.. başka da bişi yok

Ne kadar güzel kilo vermişsin bak 6 lı rakamları bile görmüşsün :) onun için hiç kaçamak yapma zayıflamayı erteleme zamanında yeterince yedik zaten o zararlı yemeklerden

merhaba kızlar ,2 gündür giremedim ,diş sıkıntısı yaşıyorum ,ögleden sonra detaylı herkesin yazısnı okuyacagım. öncelikle bir haftada belden 5 cm. kalçadan 4 cm. gögüsten 4 cm ,koldan yarım cm, göbekten 2.5 cm ve kilomdan 400 gr gitmiş ben pzt günleri beden ölçüyorum

Çok güzl incelmişsin canım ya tebrikler.

Kızlar selamlarrr :)

kahvaltıyı biraz geç yaptım. 2 dilm çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 1 yumurta, şekersiz çay

spor olarak bugün dip köşe temizlik ve leslie yapıcam :=)) hadi bana kolay gelsinnnnnnnn

Kaptanıımm. Benm bir önerim olcek. Her hafta ve ya her 15 günde bir hepimiz ölçülsek, kim daha çok incelecek diye kendi aramızda yarışma düzenlesek olar mı?
Bu arada seni de çookk tebrik ediyorum ayyıldızım. 1 hafta da hele de sadece 400 gr la süpper bir ilerleme bu. Bundan sonra senin sporlarının takipçisiyim.

Son düzenleme:
Bu arada b_burcucm, seninle başlangıç kilolarımız da şimdiki kilolarımız da aynı. (En azından çizelgene göre:112:) Seni de kendime rakip belledim, haberin ola.

Bu arada b_burcucm, seninle başlangıç kilolarımız da şimdiki kilolarımız da aynı. (En azından çizelgene göre:112:) Seni de kendime rakip belledim, haberin ola.

sadece hedef kilomuz farklıymış canm.. senin boy kaç? bu arada rakip olmak iyi bir şey :) valla gaza gelmek için birine ihtiyacım var:)

sadece hedef kilomuz farklıymış canm.. senin boy kaç? bu arada rakip olmak iyi bir şey :) valla gaza gelmek için birine ihtiyacım var:)

Al benden de o kadar. Kendimi gaza getirmek için bahane arıyorum senin anlayacağın. Senin başlangıç kilonla şimdiki kilonu gördüm, tmm dedim. Yapıştım artık bırakmam. Hedef kiloyu boş ver şimdilik. Ben senin hedefe de razıyım. Bir bulabilsem. Benim boyum 1,72 cnm. Senin ki? 1.68 civarısın diye tahmin ediyorum ama yanılıyor muyum? Yaş kaç bu arada?

hiçte yanılmıyorsun pek doğru yaş 26 canım, senin kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…