kahvaltım
2 zeytin
1 tane biber kızartması :18:
1 dilim ekmek
çay
öğle
kadayıf :2: :18:
akşam yemeğim
1 tane levrek ( çoğunu oğluma yedirdim)
kırmızı lahana bol limon salata
bugün su içecek zamanım olmadı yoğunlukdan ama 1 saat yürüyüşümü tamamladım
Bir önceki mesajım da şerbetli tatlılardan bahsetmiştim !!!!!!! hani su kadayıf baklava gibi tatlılar löp löp yağ yaparrr demiştimmmm
bide kızartmaa ohh valla yaaaa
Kızlarrr abimleri yolladık bugün.. yarın itibariyle tam gaz dönüş yapıcamspora ve düzenli beslenmeye tekrardan merhaba dicem... bugün istediğimi yesem mi
Yok öyle bir dünya istediğini falan yiyemezsin
selam kızlar menümü yazayım dedim :) dövün beni sövün bana :)ama dersane engelim var mazur görün nooooluuuurrr
sabah:
2 bardak su
1 saat sonra:
1 adet kıymalı sigara böreği
öğlen:
1 çikolata
1 bardak nane limonlu yeşilçay
ara:
1 böğürtlenli bkool
ara:
5 erik
akşam:
1 kase lahana çorbası
ara:
biraz çerez ( badem, fındık ve antep fıstığı)
spor: 30 dakika yürüyüş
bacaklarımda biberiye var çok yaktı yürüyemedim
su:
1.5 lt.:18::18::18:
yemedim valla senden korkumaa canımincir yedim sadece içinde bir tane ceviz.. ve şekersiz sade nescafe.. başka da bişi yok
merhaba kızlar ,2 gündür giremedim ,diş sıkıntısı yaşıyorum ,ögleden sonra detaylı herkesin yazısnı okuyacagım. öncelikle bir haftada belden 5 cm. kalçadan 4 cm. gögüsten 4 cm ,koldan yarım cm, göbekten 2.5 cm ve kilomdan 400 gr gitmiş ben pzt günleri beden ölçüyorum
merhaba kızlar ,2 gündür giremedim ,diş sıkıntısı yaşıyorum ,ögleden sonra detaylı herkesin yazısnı okuyacagım. öncelikle bir haftada belden 5 cm. kalçadan 4 cm. gögüsten 4 cm ,koldan yarım cm, göbekten 2.5 cm ve kilomdan 400 gr gitmiş ben pzt günleri beden ölçüyorum
Bu arada b_burcucm, seninle başlangıç kilolarımız da şimdiki kilolarımız da aynı. (En azından çizelgene göre:112:) Seni de kendime rakip belledim, haberin ola.
sadece hedef kilomuz farklıymış canm.. senin boy kaç? bu arada rakip olmak iyi bir şey :) valla gaza gelmek için birine ihtiyacım var:)
Al benden de o kadar. Kendimi gaza getirmek için bahane arıyorum senin anlayacağın.Senin başlangıç kilonla şimdiki kilonu gördüm, tmm dedim. Yapıştım artık bırakmam. Hedef kiloyu boş ver şimdilik. Ben senin hedefe de razıyım. Bir bulabilsem. Benim boyum 1,72 cnm. Senin ki? 1.68 civarısın diye tahmin ediyorum ama yanılıyor muyum? Yaş kaç bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?