Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar 2 haftadır zar zor yetiştiriyorum takım listelerini, gerçekten yoğunum ve takımla da ilgilenemiyorum. Cuma gününe kadar takıma yeni bir kaptan belirlersek çok iyi olacak. Son 2 haftada takımın listelerini de yanlış hazırlamışım... Bu hafta takıma yeni üyeler de katıldı, üye sıkıntımız da yok... Hadi bakalım kaptan olmak isteyen ya da önerisi olan cevap yazsın

sabah
1 kk peynir
2 dilim ekemek
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
yedim

öğlen
2 köfte salata

akşam
3 yaprak sarma yoğurt

valla ben beceremem gülüm yoksa olurdum

hiç beğenmedim.

valla bende beğenmedim canım hiçte güzel yememişim ne bu yaa offf... beni bi sarsın kendime geleyim.. ne güzel spordur diyettir devam ediyordum 2 gün gittim şehir dışına 3 gün misafir ağırladım 2 günde dershane 1 haftada saldım kendimi bugün yeniden leslie ye başladım 1 haftadır görüşemiyorduk hatunla :) birde üstüne 45 dk yürüyüş yaptım ooohhh mis gibi... ama ne oldu sular kesildi duş alamadım fena titreme geldi üstüme :2::94turdum pc başına duruyorum öyle. plates bandı siparişi verdim bugün kendime büyük toplardan da var ebru şallıyı da indirdim. ayrıca leslie nin bir videosu var bantlarla yaptığı hareketler falan var onları da indirdim :) gelsin artık platesle de sıkılaşacak vücudum :) bu dönemde koşuşturma baya var :) tez yazacağım liseye öğretmenlik deneyimine gideceğim okul derslerime çalışacağım kpss için dershanem var oraya gideceğim hafta sonları sabahtan idmanlarım olacak ve her akşam istisnasız plates yapıp yürüyüş yapacağım leslie de yaparım alttaki komşu ses etmezse :) affedilir miyim?:44::44::44::2:

Çok güzl incelmişsin canım ya tebrikler.
tşk ederim canım.

ben her pzt ve cuma ölcülüp tartılıyorum kızlar ,çok iyi oluyor ,cünkü kg veremedigimizi düşünüyoruz ve morelimiz bozuluyor ,ve zaten kg tartıda illaki azalıcak diye birşey yokmuş ölçüleri baz almalıymışız, canım ben çarşamba perşembe cuma günde 20 şer dk yürüyüş yapacagım mesela sonra cumartesi pazar ve pazartesi yapmayacagım ,salı sadece hopla zıpla vs vs geçiyor

sabah: aç iken 1 armut, kahvaltı:1 yumurta beyazı,kepek arasına beyaz peynirle tost,bir bardak yeşil çay, ara:1nektar akşam:1 barrdak siyah çay ,4 dilim kepek ekmek ile o ekmekle yiyecek kadar kızartma yoğurtlaması ,yağı fazla kaçmasın diye yoğurt light seçtim, 1 kepçe muzlu pudink, şuana kadar 3 lt su tükettim. geceye kadar 3.5 olur. biraz meyve yiyebilirim. sporu yapmayacagım şok etkisi yaratsın diye ,çarşamba perşembe cuma yapacagım .haftasonu yapma şansım olmuyor çünkü,

Birden bire herkes kayboldu, günde 1 kişi uğrar oldu... Kızlar bu cumaya kadar takıma kaptan seçmemiz lazım. Ciddiyim artık gerçekten nete zor giriyorum. Biliyorsunuz kilo bildiriminde bulunmayan takım kapanıyor.
fatos0808---olamam dedi
Ecz.imis ?
dinmeyen ?
kadis ?
bayanturuncu ?
llcigdemll ?
bsrmhmmt ?
b_burcu ?
ayyildizim ?
pamuk58 ?
beyaz16 ?

Canim sadece kaptan degil yardimcida secilsin aramizda genc ogrenci bekar arkadaslar var bunu yapabilecek ama yapacak kimse cikmazsa diger takimlardan gonullu 2 kişi gelsin derim

Bugün stajdaydim. Sabahtan aksama kadar ayakta dikildim. Üstelik öğle yemeği de yemeden.. ve sadece 2 pet bardak suyla. Eve geldiğimde saat 8 di. :/ Bunları neden anlatiyorum? Bugün neden giremediğimi anlatabilmek için. şu anda da yataktayım, bilg i açacak dermanim yoktu, bir gözüm kapali, nereye gitti bu Ecz, bir göründü bir kayboldu demeyin diye tel den giriyorum.
Sizler napiyorsunuz, nasilsiniz? :)

Pazar gunu ev tasidim ama oldum ben diyet falan yapamadim isler daha bitmedi ama epey kolayladim ve tartim burda fazla gosteri cuma sasirmayiN

kızlar ben çok paylaşımda bulunup fikir alışverişi yapmak istiyorum fakat takım olarak hiç paylaşımcı değiliz, 2 gün mesela dişim dolayışıyla gelmedim çok yazı yazılmamış herkes birşeyler yazmış askıda kalmış,kimse kimseyi eleştirmiyor ya da motive etmiyor ya da gaz vermiyor ben gelip daha çok kg konusunda ya da yaptıgımız şeylerrden bahsetmek istiyordum. acaba takımdan çıkmak istesem sorun olur mu ,daha aktif bir takımda yer almak istiyorum,sanırım arkadaşlar hep yoğun ben giriyorum yazımın arkasından yazı yok başka guruplara bakıp imreniyorum sadece ,eger sorun olmazsa çıkıyorum başka bir takımda devam etmeyi istiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…