Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar takım biraz pasif
toplamak için el birliğiyle bişeyle ryapmamız laızm
kaptanımız zaten ayrılmak istiyor
motive edecek düzenli paylaşım yapmamız lazım
ben dünkü menümü yazayım
sabah 1 dilim kepek ekmei 2 çatal yumurta biraz peynir domates
öğlen 4 kaşık pilav yoğurt
akşam fırında balık salata 1 dilim ekmek

Ölçüler de önemli tabii. Ben geçen sene 10 kg verdiğimde kalça, basen, göbekten de 10'ar cm vermiştim. İnsana moral oluyor. Ben bir de fotoğrafların çok işe yaradığına inanıyorum bu konuda. Mesela kendinize vücut hatlarınızı belli edecek bir kıyafet belirleyin. Sonra da atıyorum 5 kg da bir aynı kıyafetle aynı açlık derecesinde fotoğrafınızı çektirin. Sonuca siz de şaşıracaksınız. :112:
Ben geçen sene üzerime dar olan bir pijamamı seçmiştim. Normalde boru paça olan pijama üzerime tayt gibi oluyordu. Ve ben kademe kademe onun üzerime normal kalıbında yakışmasını izledim fotoğraflarımda.

Tatlım iyi hoş da yumurtanın sadece beyazını yiyecek kadar, yoğurdu light yiyecek kadar dikkat ediyorsun ama emin ol yediğin 1 çatal kızartmayla fazla fazla alıyorsun o yağı. Tatlı olarak da pudingi seçmişin ki bana şeker deposu olarak göründü.

Kaptanım elimden gelen yardımı yaparım ama kaptan olabileceğimi sanmıyorum.

Canim sadece kaptan degil yardimcida secilsin aramizda genc ogrenci bekar arkadaslar var bunu yapabilecek ama yapacak kimse cikmazsa diger takimlardan gonullu 2 kişi gelsin derim

Tatlım iyi güzel de hemen diğer takımlardan transfer yapmaya ne gerek var. Bu kadar kişiyiz. El birliği edip kendi kendimizi idare edemiyorsak bu takımı püsküüt gelse kurtaramaz demektir.

Pazar gunu ev tasidim ama oldum ben diyet falan yapamadim isler daha bitmedi ama epey kolayladim ve tartim burda fazla gosteri cuma sasirmayiN

Yeni evin hayırlı olsun cnm.

Ben de aynı hayal kırıklığına uğradım. Dün giremediğim için o kadar yazıyı nasıl okucam diye endişeleniyordum ama 3-4 yazıyla karşılaştım sadece. :26:
Takımdan ayrılmaya gelirsek, hadi ben bu takımdan ayrıldım beni başka takıma alın diyemiyorsun diye biliyorum. Bir takımdan kendi isteğinle ayrılınca belirli bir süre yarışamıyorsun yarışmada. Ama transfer olayını nasıl çözüyorlar, neye göre yapıyorlar bilmiyorum. Kaptanım cvp verecektir ona. :112:
Ama kişisel fikrimi söylemem gerekirse, sen haklısın. Daha çok dialog daha çok paylaşım istiyorsun. Nitekim hepimizin aslında burda olma sebebi de bu. Ancak senin gibi aktif olabilecek kullanıcılar bu takım aktif değilmiş diyerek çekip giderse bu takım nasıl aktifleşecek! Onun yerine bence sen kaptan ol ve takımımızı aktifleştir, ne dersin? :112: Biz de tüm üyeler olarak daha çok çaba harcayacağız tabii ki. :112: Listeler vs konusunda da ben de mümkün olduğunca elimden gelen yardımı yaparım. :112:

evet bu konudan bende şikayetçiyim gerçektende çok pasifiz 1 2 kişi dışında kimse girip yazmıyor böyle ittire ittire nereye kadar her kes elinden geleni yapsın bir düzene sokalım artık herkese görevler verelim diğer takımlarda var herkes görevini yapsın ne bileyim düşünelim bişiler

yürüyüşümü yaptım bi komşum vardı taşındı başka bi komşuyla bu gün ona oturmaya gitçez...gezgişnci günüm bugün

Merhaba kızlarrr gelemedim okul spor o kadar yoğun geldiki eve geldiğim gibi uyuyorum.. diyetse tam hız devam ediyor :))

inşlh cuma günü güzel kilo veririm..

sabah klasik kahvaltım kepek ekmekli sandiwiç

öğle dısarda tavuklu salata

aksamleyin tavuk haşlama

ayya içim dısım tavuk oldu gıdaklıcam artık

Herkes bir şeyler yazmış, ne yazık ki tek tek alıntı yapamayacağım. Bu mesajım tüm üyelere:

Takım aktif değil diyorsunuz, evet haklısınız aktif değil... Hemen hemen herkesin ya işi var, ya nete giremiyor...vb.vb. Ama çok çok kızdığım bir konu var. Takıma kaptan yardımcısı seçelim dedim, çoğu kişi cevap bile yazmadı. kadis'i yardımcı yaptık. Çünkü ondan başka fikir beyan eden bile olmadı. Kaptan seçelim diyorum, sanki ben o mesajı yazmamışım gibi, sayfaya giren menü paylaşıp çıkıyor ya da ay ben olamam diyor kaçıyor. Bazısı alıntı dahi yapmadan kimseye de yorum yazmadan formalite icabı 3-5 ard arda mesajı sıralıyor ve gidiyor. Ohh ne güzel... Burada bas bas bağırdım, arkadaşlar kilo bildirip çıkmayın, kuralları siz de bilin, ben olmazsam listeyi paylaşmakta sorun yaşanır..vb.vb Kim duydu, kim gördü ya da kaç kişi önemsedi. Sonra nete bir giriyorum, kaptan olan var mı demişim, takım çok sessiz mesajı yazılmış...

Arkadaşlar takımdan ayrılmak isteyen tabi ki ayrılabilir, kimseyi zorla tutmuyoruz. Ama el insaf, biriniz de taşın altına elinizi atın. Takımların bir çoğunda benzer sıkıntılar yaşanıyor, kaptan sıkıntısı, liste hazırlama sorunları..vb. Tabi ki seçim sizin, ayrılmak isteyen için kilosu bildirilirken yanına "x takıma transfer oldu" yazılıyor, sonraki hafta o takımda devam ediyor. Hak kaybı filan da olmuyor merak etmeyin. Bireysel düşünene de engel olamam.

Takıma yeni üyeler davet ettim. Sürekli söylediğimiz ama bir türlü tam olarak uygulayamadığımız kurallarımızı da uygulamaya başlayacağım.

TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.
6.Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi büyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.
7.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-10.html#post25505232
8.Kaptan olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. (Kardeş takımımız 7. takımdır.)

Kızlar paylaşım alanında izin konusunda kısıtlama getirilmesi düşünülmüş. Bu konuda fikrimizi soruyorlar:

ÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 4 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 3 kez izin kullanma hakkı vardır.

OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır

Siz ne düşünüyorsunuz. Amaç sık aralıklarla izine ayrılmayı engellemek. Bazen 1 hafta izinli diğer hafta takımda oluyor, sonraki hafta tekrar izin kullanıyor...vb. Biz de takım olarak oyumuzu vermemiz lazım. Acil cevaplarınızı bekliyorum...

4 hafta izin art arda olursa cok uzun olur bence izni kisitlamak yerine suistimal eden kisitlanmali mesela bana 1 hafta izin lazim alamayacak miyim ben hayir diyorum

Sen kaptan kal ben listeyi hallederim edemezsem yardim alirim ama bu hafta degil bundan sonrasi icin ve sikma canini sen kosturmacan icinde yapabilecegini yaptin

4 haftadan kısa olamaz kısmı düşündürdü açıkcası. uzun bir süre bence de. ama tabii ihmal edenlerin olduğunu düşünürsekte normal. kadis e katılıyorum bence sık sık 1 hafta süreli izin alanlar için bir kısıtlama getirilebilir.. dolayısıyla benimde oyum hayır.

artık bende 6.takımdayım
1.68 boyum 62.3 kıloyum hedefım 52 yarından ıtıbaren bıldırım yapmaya baslıyorum.Hepimizin birbirimize ihtiyacı var umarım iyi motive oluruz:)

Son düzenleme:

kaptanım yazdıklarında haksızsın demek sana haksızlık olur. kaptanlık için sessiz kalınması ya da ben olamam diye yrum yapılması bence biraz sorumluluğundan kaçmaktan dolayı.. buraya gelip yorumları okuyup sadece menüyü yazmak başka bir şey bunun dışında ekstra şeyleri takip etmek daha ayrı birşey. bu yüzden bu bir kaçış bence kendi adıma konuşursam:) bir kere hesaplaamayı yapayım dedim elime yüzüme bulaştı. bu yüzden de aa ben olmak isterim gibi cümle kuramıyorum. ayrıca takımın genelini düşünürsek, biz bir takım ruhu yakalayamadık.. ve ben de kilo almaya başladığımı farkettim.. ayrıca görevleri paylaşma konusu bana çok anlamlı geldi, o zaman daha aktif olunabilir gibi geliyor.. mesela spor için kim ne yaptı, günlük menüleri bir kişi takip edebilir.. bir hafta içinde en çok kaçamağı yapan belirlenir mesela listelerin hazırlanmasına yardımcı olabilir gibi..

hşgeldin canım.. umarım aktifsindir:) ayrıca hedef kilon kaç?

cok aktıfım kıpır kıpırım kılo vermeyı ne kadar cok ısetdgımı bılemezsınız.Ben sırf bu yuzde ıs degıstırdım:26:ama bunu ıstıkrarlı bır sekılde yapmam lazm evde kosu bandım bıle var ama askılık gorevı yapıyor.:26:

canım kendi adıma öncelikle şunu söyleyeyim biraz takılıyorum topicte gezaiyorum elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum ama şu 1 haftadır moralim çok bozuktu ve buradanda yediğimi içtiğimi paylaşmaya çekindim. bugn tekrardan - görünce tartıda keyfim yerine geldi çok şükür. kilo vermem durmuştu çünkü. geçen hafta nişanlımın yanına gittim ben yapamadım ama arkadaşım benim için yazdı braya.kaptanlık yardımcılık meselesine gelince nete girdikçe okumaya çalışıyorum forumlarda yazılanları ama bazen öyle an oluyorki yazıp anında çıkıyorum yada yazamıyorum bile.. eğer kaptan yardımcılığı için destek olur ve hesaplamayı çğretirsen yapmak isterim ben. yada yapan birsi varsa yardımcı olurum ona. zorla tutulmaktan ziyade kendi isteğimle çok severek geliyorum buraya.. bana yaptığınız desteği anlatmak imkansız. 3 gün sürüp bıraktığım diyetlerimin 3. haftasındayım sayenizde sağlıklı beslenmek neymiş öğrendim :) bu konuda çok teşekkür ederim sizlere. elimden geldiğince burada olacağım...

oylamayı madde madde yapamıyor muyuz? mesela 2. maddede ki 3 kereden fazla izin olmaması çok güzel ancak bir kere izin alındığında 4 hafta izin kalma zorunluluğu biraz kötü. öyleki öğrenciyim ben kendi açımdan yanıt vermek istiyorum. sömestrede gidip dönüyorum memlekete yada nişanlımın yanına gidip geliyorum bu zamanlarda ben arkadaşım vasıtasıyla ulaştırabilirim belki ama ulaştıramayacak olanlar ne olacak??bir haftalık iş için 4 hafta izin verilmesi olmamış bence.. dolayısı ile hayır diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…