ben her pzt ve cuma ölcülüp tartılıyorum kızlar ,çok iyi oluyor ,cünkü kg veremedigimizi düşünüyoruz ve morelimiz bozuluyor ,ve zaten kg tartıda illaki azalıcak diye birşey yokmuş ölçüleri baz almalıymışız, canım ben çarşamba perşembe cuma günde 20 şer dk yürüyüş yapacagım mesela sonra cumartesi pazar ve pazartesi yapmayacagım ,salı sadece hopla zıpla vs vs geçiyor
sabah: aç iken 1 armut, kahvaltı:1 yumurta beyazı,kepek arasına beyaz peynirle tost,bir bardak yeşil çay, ara:1nektar akşam:1 barrdak siyah çay ,4 dilim kepek ekmek ile o ekmekle yiyecek kadar kızartma yoğurtlaması ,yağı fazla kaçmasın diye yoğurt light seçtim, 1 kepçe muzlu pudink, şuana kadar 3 lt su tükettim. geceye kadar 3.5 olur. biraz meyve yiyebilirim. sporu yapmayacagım şok etkisi yaratsın diye ,çarşamba perşembe cuma yapacagım .haftasonu yapma şansım olmuyor çünkü,
Birden bire herkes kayboldu, günde 1 kişi uğrar oldu... Kızlar bu cumaya kadar takıma kaptan seçmemiz lazım. Ciddiyim artık gerçekten nete zor giriyorum. Biliyorsunuz kilo bildiriminde bulunmayan takım kapanıyor.
fatos0808---olamam dedi
Ecz.imis ?
dinmeyen ?
kadis ?
bayanturuncu ?
llcigdemll ?
bsrmhmmt ?
b_burcu ?
ayyildizim ?
pamuk58 ?
beyaz16 ?
Canim sadece kaptan degil yardimcida secilsin aramizda genc ogrenci bekar arkadaslar var bunu yapabilecek ama yapacak kimse cikmazsa diger takimlardan gonullu 2 kişi gelsin derim
Pazar gunu ev tasidim ama oldum ben diyet falan yapamadim isler daha bitmedi ama epey kolayladim ve tartim burda fazla gosteri cuma sasirmayiN
kızlar ben çok paylaşımda bulunup fikir alışverişi yapmak istiyorum fakat takım olarak hiç paylaşımcı değiliz, 2 gün mesela dişim dolayışıyla gelmedim çok yazı yazılmamış herkes birşeyler yazmış askıda kalmış,kimse kimseyi eleştirmiyor ya da motive etmiyor ya da gaz vermiyorben gelip daha çok kg konusunda ya da yaptıgımız şeylerrden bahsetmek istiyordum. acaba takımdan çıkmak istesem sorun olur mu ,daha aktif bir takımda yer almak istiyorum,sanırım arkadaşlar hep yoğun ben giriyorum yazımın arkasından yazı yok başka guruplara bakıp imreniyorum sadece ,eger sorun olmazsa çıkıyorum başka bir takımda devam etmeyi istiyorum :26:
Kızlar paylaşım alanında izin konusunda kısıtlama getirilmesi düşünülmüş. Bu konuda fikrimizi soruyorlar:
ÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 4 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 3 kez izin kullanma hakkı vardır.
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Siz ne düşünüyorsunuz. Amaç sık aralıklarla izine ayrılmayı engellemek. Bazen 1 hafta izinli diğer hafta takımda oluyor, sonraki hafta tekrar izin kullanıyor...vb. Biz de takım olarak oyumuzu vermemiz lazım. Acil cevaplarınızı bekliyorum...
Herkes bir şeyler yazmış, ne yazık ki tek tek alıntı yapamayacağım. Bu mesajım tüm üyelere:
Takım aktif değil diyorsunuz, evet haklısınız aktif değil... Hemen hemen herkesin ya işi var, ya nete giremiyor...vb.vb. Ama çok çok kızdığım bir konu var. Takıma kaptan yardımcısı seçelim dedim, çoğu kişi cevap bile yazmadı. kadis'i yardımcı yaptık. Çünkü ondan başka fikir beyan eden bile olmadı. Kaptan seçelim diyorum, sanki ben o mesajı yazmamışım gibi, sayfaya giren menü paylaşıp çıkıyor ya da ay ben olamam diyor kaçıyor. Bazısı alıntı dahi yapmadan kimseye de yorum yazmadan formalite icabı 3-5 ard arda mesajı sıralıyor ve gidiyor. Ohh ne güzel... Burada bas bas bağırdım, arkadaşlar kilo bildirip çıkmayın, kuralları siz de bilin, ben olmazsam listeyi paylaşmakta sorun yaşanır..vb.vb Kim duydu, kim gördü ya da kaç kişi önemsedi. Sonra nete bir giriyorum, kaptan olan var mı demişim, takım çok sessiz mesajı yazılmış...
Arkadaşlar takımdan ayrılmak isteyen tabi ki ayrılabilir, kimseyi zorla tutmuyoruz. Ama el insaf, biriniz de taşın altına elinizi atın. Takımların bir çoğunda benzer sıkıntılar yaşanıyor, kaptan sıkıntısı, liste hazırlama sorunları..vb. Tabi ki seçim sizin, ayrılmak isteyen için kilosu bildirilirken yanına "x takıma transfer oldu" yazılıyor, sonraki hafta o takımda devam ediyor. Hak kaybı filan da olmuyor merak etmeyin. Bireysel düşünene de engel olamam.
Kızlar paylaşım alanında izin konusunda kısıtlama getirilmesi düşünülmüş. Bu konuda fikrimizi soruyorlar:
ÖNERİ:
OYLAMA:
Siz ne düşünüyorsunuz. Amaç sık aralıklarla izine ayrılmayı engellemek. Bazen 1 hafta izinli diğer hafta takımda oluyor, sonraki hafta tekrar izin kullanıyor...vb. Biz de takım olarak oyumuzu vermemiz lazım. Acil cevaplarınızı bekliyorum...
Herkes bir şeyler yazmış, ne yazık ki tek tek alıntı yapamayacağım. Bu mesajım tüm üyelere:
Takım aktif değil diyorsunuz, evet haklısınız aktif değil... Hemen hemen herkesin ya işi var, ya nete giremiyor...vb.vb. Ama çok çok kızdığım bir konu var. Takıma kaptan yardımcısı seçelim dedim, çoğu kişi cevap bile yazmadı. kadis'i yardımcı yaptık. Çünkü ondan başka fikir beyan eden bile olmadı. Kaptan seçelim diyorum, sanki ben o mesajı yazmamışım gibi, sayfaya giren menü paylaşıp çıkıyor ya da ay ben olamam diyor kaçıyor. Bazısı alıntı dahi yapmadan kimseye de yorum yazmadan formalite icabı 3-5 ard arda mesajı sıralıyor ve gidiyor. Ohh ne güzel... Burada bas bas bağırdım, arkadaşlar kilo bildirip çıkmayın, kuralları siz de bilin, ben olmazsam listeyi paylaşmakta sorun yaşanır..vb.vb Kim duydu, kim gördü ya da kaç kişi önemsedi. Sonra nete bir giriyorum, kaptan olan var mı demişim, takım çok sessiz mesajı yazılmış...
Arkadaşlar takımdan ayrılmak isteyen tabi ki ayrılabilir, kimseyi zorla tutmuyoruz. Ama el insaf, biriniz de taşın altına elinizi atın. Takımların bir çoğunda benzer sıkıntılar yaşanıyor, kaptan sıkıntısı, liste hazırlama sorunları..vb. Tabi ki seçim sizin, ayrılmak isteyen için kilosu bildirilirken yanına "x takıma transfer oldu" yazılıyor, sonraki hafta o takımda devam ediyor. Hak kaybı filan da olmuyor merak etmeyin. Bireysel düşünene de engel olamam.
artık bende 6.takımdayı
1.68 boyum 62.3 kıloyum yarından ıtıbaren bıldırım yapmaya baslıyorum.Hepimizin birbirimize ihtiyacı var umarım iyi motive oluruz:)
hşgeldin canım.. umarım aktifsindir:) ayrıca hedef kilon kaç?
ÖNERİ:
OYLAMA:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?