cok aktıfım kıpır kıpırımkılo vermeyı ne kadar cok ısetdgımı bılemezsınız.Ben sırf bu yuzde ıs degıstırdım :26:ama bunu ıstıkrarlı bır sekılde yapmam lazm evde kosu bandım bıle var ama askılık gorevı yapıyor.:26:
artık bende 6.takımdayım
1.68 boyum 62.3 kıloyum hedefım 52 yarından ıtıbaren bıldırım yapmaya baslıyorum.Hepimizin birbirimize ihtiyacı var umarım iyi motive oluruz:)
artık bende 6.takımdayım
1.68 boyum 62.3 kıloyum hedefım 52 yarından ıtıbaren bıldırım yapmaya baslıyorum.Hepimizin birbirimize ihtiyacı var umarım iyi motive oluruz:)
kaptanım yazdıklarında haksızsın demek sana haksızlık olur. kaptanlık için sessiz kalınması ya da ben olamam diye yrum yapılması bence biraz sorumluluğundan kaçmaktan dolayı.. buraya gelip yorumları okuyup sadece menüyü yazmak başka bir şey bunun dışında ekstra şeyleri takip etmek daha ayrı birşey. bu yüzden bu bir kaçış bence kendi adıma konuşursam:) bir kere hesaplaamayı yapayım dedim elime yüzüme bulaştı. bu yüzden de aa ben olmak isterim gibi cümle kuramıyorum. ayrıca takımın genelini düşünürsek, biz bir takım ruhu yakalayamadık.. ve ben de kilo almaya başladığımı farkettim.. ayrıca görevleri paylaşma konusu bana çok anlamlı geldi, o zaman daha aktif olunabilir gibi geliyor.. mesela spor için kim ne yaptı, günlük menüleri bir kişi takip edebilir.. bir hafta içinde en çok kaçamağı yapan belirlenir mesela listelerin hazırlanmasına yardımcı olabilir gibi..
hehesüpersin o zaman ama aktiflikten kastım sadece sanal kısım içindi aynı bydayız ve ben senin kilona gelmeye çalışıyrum ama sen o kilodan da düşmeye çalışıyrsunn kendimden utandımmmmmmmmmm çünkü ben kaytarmaya başlamıştımmmmmm :2: hemencik toparlanmalıyımmmmmm iyi ki geldin o zaman
hoşgeldin rosespring :) umarım kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsın istediğin kilona.. bende 55 60 arasında olmak istiyorum boyum 1.59 160 yada
canım ben cnku hayatım boyunca 48 lı kılolardayım cıt kırıldım bı halım vardı acıkcası o halımı cok ozluyorum sadece ben degıl sevgılım arkadslarım herkesbence herkesın herkesten ogrenecegı bir sey vardır.Elımden geldıgımce yardımcı olurum aktıflık derken her ıkı konuda da aktıfımdır. utanılcak da bır durum yok bence ama bn pko hstasıyım emın ol sen bana daha cabuk yetısırsın.
Hoş geldin canımSenin bize ihtiyacın olduğu kadar bizim de sana ihtiyacımız var burcu'nun da söylediği gibi aktif katılım bekliyoruz. Amaç zaten zayıflamak belli ve biliyoruz ki ne kadar çok katılım sağlarsan senin için o kadar çok yararı oluyor. Sonuçta takım olarak artılarımızı eksilerimizi konuşuyoruz. Birbirimize destek oluyoruz ve her cuma kilo bildiriminde + kiloda olmamak için elimizden geleni yapıyoruz.
Yeni üyeler ilk hafta listeye dahil olmuyor. Mesaj sayını, paylaşım sıklığını vb değerlendireceğiz, bir kez yazıp tüm hafta olmazsan takıma dahil olamıyorsun. Cuma günleri sabah mutlaka kilonu bildirmelisin. Eğer nete giremeyeceksen perşembe akşamı da bildirebilirsin. Zamanla ayrıntıları da öğrenirsin. Tekrar hoş geldin
hoş buldukmenu bıldırımlerıı aksam yapmak daha ıyı bence ama bazı geceler bn 2 ye kadar calısacagım ıcın ertesi gün yapabılırım
bende kendimi bildim bileli hep kiloluydummmmböyle çok fazla olmasa bile hep yaşımdan iri gösterdim.. şimdi tam tersi bir görüntüye kavuşmak istiyorum bu yüzden de toparlanmak lazım :) kesinlikle hepimizin birbirine faydası olacaktır :)
canım kendi adıma öncelikle şunu söyleyeyim biraz takılıyorum topicte gezaiyorum elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum ama şu 1 haftadır moralim çok bozuktu ve buradanda yediğimi içtiğimi paylaşmaya çekindim. bugn tekrardan - görünce tartıda keyfim yerine geldi çok şükür. kilo vermem durmuştu çünkü. geçen hafta nişanlımın yanına gittim ben yapamadım ama arkadaşım benim için yazdı braya.kaptanlık yardımcılık meselesine gelince nete girdikçe okumaya çalışıyorum forumlarda yazılanları ama bazen öyle an oluyorki yazıp anında çıkıyorum yada yazamıyorum bile.. eğer kaptan yardımcılığı için destek olur ve hesaplamayı çğretirsen yapmak isterim ben. yada yapan birsi varsa yardımcı olurum ona. zorla tutulmaktan ziyade kendi isteğimle çok severek geliyorum buraya.. bana yaptığınız desteği anlatmak imkansız. 3 gün sürüp bıraktığım diyetlerimin 3. haftasındayım sayenizde sağlıklı beslenmek neymiş öğrendim :) bu konuda çok teşekkür ederim sizlere. elimden geldiğince burada olacağım...
oylamayı madde madde yapamıyor muyuz? mesela 2. maddede ki 3 kereden fazla izin olmaması çok güzel ancak bir kere izin alındığında 4 hafta izin kalma zorunluluğu biraz kötü. öyleki öğrenciyim ben kendi açımdan yanıt vermek istiyorum. sömestrede gidip dönüyorum memlekete yada nişanlımın yanına gidip geliyorum bu zamanlarda ben arkadaşım vasıtasıyla ulaştırabilirim belki ama ulaştıramayacak olanlar ne olacak??bir haftalık iş için 4 hafta izin verilmesi olmamış bence.. dolayısı ile hayır diyorum..
hoş buldukmenu bıldırımlerıı aksam yapmak daha ıyı bence ama bazı geceler bn 2 ye kadar calısacagım ıcın ertesi gün yapabılırım
evet kızlar yarın tam gaz baslıoruz ben geldım toparlanıyosunuz
spor konusunu ustelenebılırım ama bana uyelerın bılgılerını vs gereklı olan seylerı maıl yoluyla atabılırsen yeterınce takıp ederım
ya sen nerelerdeydin bu zamana kadartamam canım sen iste ben yollarım tüm bilgileri Spor konusunu hiç takip edemedik ne yazık ki. En önemli konu olmasına rağmen
valla ben yılbaşına öncelikli olarak biraz fit girip ardından mezuniyette nişanlımla salınırken milleti hayran hayran baktırıp o kilomdan dolayı voleybol oynuyor oluşuma inanmayan şaptirikleri bön bön baktırmak istiyorum :) ayy forumdan atılırım falan diye küfürvari laflarda edemiyorum olsun bunlarla idare etsinler onlara bunlar bile çok :)umarım canımbence bız bu topıkte ıstedıgımız hedefe ulasıp mezunlar verecegız.Sadece zaman a ıhtyacımız var zaten bır dahakı yaza daha zamanımız var(Bikiniler için)
Hesaplama vb konuları detaylı bir şekilde anlatacağım. Elbette mecburiyetten mesaj yazıp çıktığınız zamanlar olacaktır. Ama herkesin kilosunu bildirirken hesaplayarak yazmasını istiyorum artık. Sonuçta hepimizin acil işleri oluyor, olacak da. Ne kadar çok kişi bilirse o kadar iyi olur. Takımın katkısı konusunda da gerçekten haklısın. Şurda hiç mesaj hareketi bile olmasa cuma kilo bildirirken artı olmasın diye zayıflamaya çalışıyor insan. Obez ötesi olduğum ve senelerdir gram kilo vermek yerine aldığım için biliyorum. 85 kilo civarı evlendim. 8 senede 146 kilo oldum. Her yıl katlanarak ilerledi kilo almam. Ne zaman ki bu yarışmaya katıldım, hayatımda ilk kez kilo verdim. 12 kiloyu vermeyi bırak 12 kilo almıştım kesin bu takım olmasaydı. Bu nedenle belki de bir çok üyeden fazla seviyorum takımı. Çünkü hayatımda etki eden tek yer oldu. Çocukken, ergenken de şişmandım, evlendiğimde de kiloluydum, sonrasında da hep kilo aldım. Neler yaşadım saymakla bitmez ama hiç biri kilo vermemi sağlamadı...
Her neyse takımı toparlamaya çalışacağım ben de. Elimden geldiğini de yapacağım. Zaten kurallar uygulanmaya başlanınca da takım kendini bulur
Oylamaya gelince... Evet ya da hayır kararından sonra (neredeyse tüm takımlar hayır diyor) diğer öneriler de oylanacak. O zaman biz de önerilerimizi yazarız, yılda 3 kereden fazla izin kullanılmaması konusu bana da mantıklı geliyor ama dediğin gibi 4 hafta izin çok uzun
sporu secmemin sebebı yaklaşık 2 ay plates yaptım yaz boyunca yüzme var ayrıca bir donem spor salonunda fıtness yaptım az cok anlıyorum bu islerden . bende yarın başlıcam. Spor konusunda benden çok cekersınız solım cunku ben cok sevıyorum.Düşünün 11 saat calısıp gecenın 3 unde kosu bandında kosuyodumTüm bunlara neden ara verdın dersenız ıs konusunda cok zor gunler yasadım.Su anda o ısyerınde ayrıldım pazartesıden ıtıbaren bır banka da calışcam. yasımı da merak edenler ıcın solım daha cok kucugum 19 yasındayım.
valla ben yılbaşına öncelikli olarak biraz fit girip ardından mezuniyette nişanlımla salınırken milleti hayran hayran baktırıp o kilomdan dolayı voleybol oynuyor oluşuma inanmayan şaptirikleri bön bön baktırmak istiyorum :) ayy forumdan atılırım falan diye küfürvari laflarda edemiyorum olsun bunlarla idare etsinler onlara bunlar bile çok :)
katılıyorum. bizden bu fikir çıkar bir başka takımdan farklı bir fikir çıkar böylece uygun olanlar seçilir oylanır uygulamaya konulur. cuma günleri sabahtan rusça dersim var öğleden sonram boş olacak muhtemelen. o arada yardımcı olurum size hatta görev bile alabilirim. spordan bahsetmişsiniz. gördüm mesajlarda eğer isterseniz kişisel program hazırlama konusundada yardımcı olabilirim isteyenlere. çünkü hem antranörlüğüm hemde aktif sporculuğum var 2 dalda. rosespring ( yada türkçesiyle gülbahar) de aday olmuş onla birliktede çalışabiliriz bu konuda liste hazırlamadada görev alabilirim sayın kaptanım.. değil mi ki sizler beni diyete sağlıklı yaşama bağladınız bu guruba hep destek tam destek çıkar benden :):):):)
valla ben yılbaşına öncelikli olarak biraz fit girip ardından mezuniyette nişanlımla salınırken milleti hayran hayran baktırıp o kilomdan dolayı voleybol oynuyor oluşuma inanmayan şaptirikleri bön bön baktırmak istiyorum :) ayy forumdan atılırım falan diye küfürvari laflarda edemiyorum olsun bunlarla idare etsinler onlara bunlar bile çok :)
aynen canım mezunıyette de bole fızıgını ortaya cıkaracak sık bır elbıse gıyersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?