Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aynen benım için uygundur. merak ettgım bırsey bu bılgılerı nasıl paylasıyorsunuz yanı ozelden mı yazıosunuz yoksa maıl den mı?

plates sart degıl kı ınanın mahallede bızım teyzeler var onlar bıle ellerınde su sısesı ıkı uc tur atıolar en az 50 55 yaslarındalar ben gorunce onları kendımden utanıyorum:26:

ayyy pekte bir küçüksün sen kız demeyeceğim bekleme çünkü bende 21 yaşındayım :):):) ama hayata erken atılmışsın tebrik mi etmeli üzülmelimi bilemedim canımcım. ama her halukarda iyi anlaşacağız hissiyatı var içimde çok memnun oldum :)

kalori diyeti yerine karbonhidrat diyeti vardı daha etkili olduğu söyleniyor denemediğim için yorum yapamayacağım ancak yazan bilgilere doğru orantılı olarak gidiyor sanırım. bulursam birazdan paylaşırım neler olduğunu.. ama ne kadarı doğru şüpheliyim alışıla gelmiş şeylerimizi değiştirmek zordur buna diyet konusundaki yargılarımızda dahil..

tamam bundan sonr baharsın sen bende büşra neşe seçimi sana bırakıyorum hangisiyle hitap etmek istersen öyle hitap et canım :) biz bu takımı zyıflamadan inceltiriz valla birlikte el ele verip :):):):)

aynen benım için uygundur. merak ettgım bırsey bu bılgılerı nasıl paylasıyorsunuz yanı ozelden mı yazıosunuz yoksa maıl den mı?

benim için farketmez burdan da paylaşırım, sonuçta herkesin bildiği şeyler. mesajlarda zamanla yazılanlardan, cuma sonuçlarından derlemeler... ama istersen özelden mail adresini ver sana excell tablosu hazırlamıştım onu göndereyim. hem geçmişten bugüne kim kaç kilo verdi detayları da var

aynen canım mezunıyette de bole fızıgını ortaya cıkaracak sık bır elbıse gıyersın

aynen öyle canım alımlı ince zarif bir elbise istiyorum :) kaç kere mezun olucamki sonuçta

tamadır gerekirse takımdakilerin evli olup olmadıklarına dair spora ayıracakları zaman dair mesajlarda isteyebiliriz onuda kural listesine not düşer misin rica etsem?? hayır birine evlimisin çoluk çocuk varmı kilolar doğum sonrasımı diye sorunca sanane be sapık gibi bir bildirim almak istemiyorum :):):)

plates sart degıl kı ınanın mahallede bızım teyzeler var onlar bıle ellerınde su sısesı ıkı uc tur atıolar en az 50 55 yaslarındalar ben gorunce onları kendımden utanıyorum:26:

annem 56 yaşında ve her sabah onunla leslie sansone yürü ve incel 32 dakikalık video yapıyoruz canlı örneği var karşımda :) ve kadın usanmadan her spordan sonra mutlaka 50 mekik çekiyor yaa :):):):) bizim annemden tek eksiğimiz sadece spor motivasyonumuz onuda aşıcaz inşallah.. herkesin spora vakti vardır.. hatta ev işlerini bile sporlaştırabilirim :) 10 dakika bile ayırsak günlük verdiğimiz kilolardan çok daha fazlasını vermiş gibi görünürüz emin olunki..

aslında kaptanım buradan paylaşırsan hepimizin de birbirimiz hakkında fikri olur.. bu arada menülerini paylaşanları paylaşmayanları ben takip edebilirim.. daha çok paylaşmaya teşvik edebilirim ama menülerdeki kaçamaklar için çiğdeminnnn mızraklı hali gerekir benceeeeeeeeee

o listeyi bende alabilir miyim mail adresi gönderirsem atar mısın bana da??? çok yardımcı olur bize :)

ben genelde bir yürüyüşe başladım mı kaptırıp gidenlerdenim. gece 11den 2ye 3e yürürüz eşimle... spor konusunda başlayınca ve düzenli bir şeyler yapınca vücut alışıyor. bırakmamak lazım yoksa tembelliğe hemen hazırız

hep mi genç takımdakiler, yaşlandık biz ya

bu arada ben de gülşah bunca zaman yazıyorum adımı söylemedim hiç onu farkettim :44:

Benm oyum da 'Hayır'. Her ikisi de çok katı geldi bana. Tabii bunda izinden yeni dönmüş olmam da etkili olmuş olabilir.

artık bende 6.takımdayım
1.68 boyum 62.3 kıloyum hedefım 52 yarından ıtıbaren bıldırım yapmaya baslıyorum.Hepimizin birbirimize ihtiyacı var umarım iyi motive oluruz:)

Hoşgeldiinn.

Ben de düzenli giremediğimden aday olamıyorum. :112: [Biraz gocundum galiba] Ve evt, görev paylaşımı kesinlikle çok mantıklı. Çünkü kimsenin tek işi burası değil. Kaptan da dahil.

Ayynen öyle. :13:

evet kızlar yarın tam gaz baslıoruz ben geldım toparlanıyosunuz

spor konusunu ustelenebılırım ama bana uyelerın bılgılerını vs gereklı olan seylerı maıl yoluyla atabılırsen yeterınce takıp ederım

Herkes farklı bir spor yapıyor. Onu değerlendirme konusunu da sana bırakıyoruz o zaman. :112: Bir ipo'muz vardı bir zamanlar, o süreyi baz alıyordu. Eski kaptanımız mai her sporu ayrı puanlıyordu. Sen de kendince bir yol bulursun. :112:

Bir eczacı olarak özellikle bilmemiz gerekenler kısmının en az yarısına itirazım var. Ama bu saatte zaten duman olmuş beyinle irdelemeyeyim. Daha sonra başka verilerle geleyim inş. :112:

aynen zapzayıf olur herkes

o listeyi bende alabilir miyim mail adresi gönderirsem atar mısın bana da??? çok yardımcı olur bize :)

tamam canım maille yollarım sana da

o zaman ben bilgileri burdan da paylaşayım, isteyene mailden excell tablosunu da veririm. takım hareketlerini de görmüş olursunuz çiğdemle birlikte menülerden sorumlu olabilirsiniz. özellikle benim sabah poğaçalarımı elimden alın artık yazmıyorum diye öp öp götürüyorum sabahları hamurişini

kurallara ekleriz merak etme evli, çocuklu, bekar filan yazar herkes. zaten yazıyorlar da ama kaydedilmediği için... ama bugünden itibaren liste haline getiririz

aynen zapzayıf olur herkes

evet bunu kanıtlayanlardan birsiyim :) diyeti sporla destekleyince sanki verdiğiniz kilodan daha fazlasını vermiş gibi duruyorsunuz ve sıkı bir vücudunuz oluyor. bunun yanı sıra spor yapmamız metabolizmamızı hızlandırdığı ve kalori yakımını arttırdığı için günlük harcadığımız kaloriden biraz daha fazlasını yakıyoruz :) sağlık açısından yararlarına hiç girmiyorum bile yani :):):):) umarım herkes düzene oturtarak sporunu en eğlenceli rutinlerinden biri haline getirir :)

memnun oldum kaptanım :) gece 11 den 2 ye yürümek güzelmiş yaa korkarım ben itten köpekten kediden gerçi eşin varmış yanında olsun yinede sakat iş yaa :):):)):):

m.o gülşah Genelde nıckler paylasıldıgı ıcın isimlere sıra gelmıyorEminim bana cok yardımcı olucaksın her konuda ole hıssettım bırden

Aşkolsun. Gizlimiz saklımız mı var.

Ama o listede ben yoksam?! Unutmayın beni.

Helal olsun.

Desene en çok azarı senden yiyicem ben.
Bence de çiğdem i ceza tayin edici olarak atayalım. Onun mızraklı hali beni bile korkuttu.

kaptanım burcuya katılıyorum o konuda çiğdem tam eli sopalı tiplerden alllaaaahh yandıkki ne yandık :) ama iyidir yani :) hemşehrim sonuçta mecbur katlanıcaz dediklerine :):):):) düzenli bir liste oturttuk mu bak gör nasıl olacak takır takır işler.. hem her görev için 2 kişi seçmek daha iyi biri girer giremez haber veremez falan en azından öbürüyle irtibatta olursa takımdaki işler aksamaz :)

m.o gülşah Genelde nıckler paylasıldıgı ıcın isimlere sıra gelmıyorEminim bana cok yardımcı olucaksın her konuda ole hıssettım bırden

ben de memnun oldum tabi ki yardımcı olurum. okul mevzusu olmasaydı zaten çok da iyi gidiyordu takım ve elimden geleni de yapıyordum... yapmaya da devam ederim, artık takım da canlandığına göre sıkıntı yok

gece yürümemin daha doğrusu yürüyebilmemin birçok nedeni var. dediğin gibi eşim yanımda oluyor, hayvanlardan yana korkum yok, izmirdeyim deniz kenarı sakin oluyor..vb bir de gece gerçekten rahat rahat yürüyorsun, sakin oluyor

2 kişi olmak gerçekten iyi olacak haklısın, dediğin gibi biri olmazsa diğeri ilgilenir çiğdem de kabul eder bence, o bir gelse sıraya dizer hepimizi menü konusunda

listede olmaz mısın hiç, aşkolsun demirbaşlardansın hem de liste liste diyorum da aman aman ayrıntı da yok canım, üyelerin giriş tarihi başlangıç kiloları, ne kadar kilo verdikleri...gibi şeyler yazıyor. onlar da zaten gizli değil

çiğdem gelsin burcuyla birlikte menülerden sorumlu olurlar artık cezaysa ceza ödülse ödül... olmadı burcu ödüllerden çiğdem cezalardan sorumlu olur

bu takımdan korkulur, bu tempoyla mezun olur gideriz hemen

teşekkür ederim :) bu sefer herkese yaptırıcaz sporunu düzenlicene.. cebren ve hile ile kanına giricem milletin :)

hımm anladım ayrıca deniz kenarında bol oksijenle yürümek gibiside yok hani :)hayvanlara hiç girmeylim sinekten bile korkarım.. cesaretliyimdir normalde ama söz konusu hayvanlar olunca bir irkiliyorum nedense :) korku astı beni boşverelim bu konuyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…