Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sonunda benim alanıma girdik ama :)) hep spordan bahsettik, madem ki korkuların var psikoloğun ayağına geldi bir ara (tabi istersen) değiniriz bu konulara...

tabi işin gırgırındayız, ciddi bir yardıma ihtiyacın olursa sen zaten gerekli yerlere başvurursun

aslına bakarsan benim kisi korkudan ziyade irkilmek..çocukken horoz didikledi kafamı ilk okul 2. Sınıfta kedi tırmaladı beni hemde beslerken 5. Sınıfta 9 tane köpek kovaladı sonra liseye geçtim 2 defa köpekler kovaladı alışveriş yaparken ne yediği belirsiz bir arı geldi boynumun tam ortasından soktu şiştikçe şişti hala beze var doktora gittim bir şey yok dediler sorun olmazmış :) sonra üniversite 1 de gece evin ziline basarken kedinin biri yanımdaymış görmedim üstüne bastım ve en son 2 hafta kadar önce komşunun bahçesinden geçerken yine kedinin biri geldi bacak aramdan fırladı kapıyı açar açmaz korkudan caddeye fırladım araba geçse gitmiştim yani.. En son bugün gölkenarına yürüyüşe gidelim dedim annemle tam kafenin oraya giricez çat diye kurbağa fırladı önümden... bastım tabi çığlığı :) seviyorum zarar vermem verenide sevmem zaten kavga bile ederim zarar verenle ama irkiliyorum görünce bi tuhaf oluyor içim

başına gelenlerden sonra irkilmezsen şüphe duyar insan zaten haklısın hayvanların nerde ne yapacağı hiç belli olmuyor. aniden çıkıyorlar, dediğin gibi tırmalayan kovalayan... sana söylüyorum ama ben de aniden çıksa korkarım ya da dokunmam kedilere tırmalar diye. evde beslenenler neyse de dışarda yaşayan hayvanların davranışlarını kestiremiyor insan...

aynen öyle.. birde bunca olaydan sonra her hayvandan irkilmeye başladım bende sakınan göze çöp batar derler ya aynen öyle ne kadar kaçarsam o kadar başıma geliyor maaleef

iyi geceler kızlar
7. takımın ilgisine maruz kalıyorsunuz bu gece
Pazartesi günü dukana başlamak,birlikte motive olmak isteyen var mı haanıımm mür:7. takım

canım sabah yumurtanın sarısını kızıma yediriyorum beyazını atmak yerine kendim tüketiyorum. yoğurdu light seçtim çünkü zaten yağlı bir kızartma var ortada ikiside yağlı olmasın diye yani ben emziriyorum haliyle hepten şu bu diyerek kesemem vücudum belli bir oranda yağ ,karbonhidrat ve proteine ihtiyacı var yoksa ben emzirmesem aç kalsam gene zayıflarım . yediklerimiin ölcüsünü ayarlıyorum ve spor yapıyorum .pudink yememdeki kasıtta tamameen duygusal canım istedi :) ama dikkat edersen en azından şu yağsız olsun burda ekmek yemeyeyim diyorum bunuda yapmasam gram dahi veremem. ve canım isteyip yemezsem gögsümde agrı oluşuyor benim.

ben kaptan olamam çünkü o kadar bilmiyorum listeleri vs düzeni nasıl gider hiç bir fikrim yok ,ben sadece verimli bir yarışmacı olmak istiorum canım. mesela kendim yaptıgım sporları iştahlı şekilde anlatıp sizleride teşvik edebilirseme ne mutlu bana.

ben listeye dahil değilim zaten ,ama siz benim yerimde olsanız eminim aynı şeyi düşünürdüüz ,yaklaşık 8 gündür burdayım hatta daha fazla diyeyim gerçekten kaç paylaşım olmuş en fazla 30 u geçmez diyebilirim, benim yazımdan sonra paylaşım artmış bunada çok şaşırdım ve sevindim diyebilirim :)

koşu bandın olması çok güzele çok verimli bir spor aleti bence hiç bekleme illaki saatlerde koşmana ya da yürümene gerek yok ,devamlılık önemli olup günlük kısa kısa 2-3 sefer yürüyüşler yaparak metabolizmanı ateşleyebilirsin benim gibi.

selam kızlar 7.takımdanım ben:) bi uğrıyım dedim size keyifler nasıl rejimler nasıl:)

hoş geldin canım takım bir döküldü bir saçıldı gece gece canlandıracağım diye göbeğim çatladı :)) göbek dediğime göre diyetin de nasıl gittiğini anlamışsındır zaten yatak döşek yatıyorum 4 gündür. faranjit olmuşum, öksürük ateş filan bugün yeni toparladım yolculuk varmış, sizin sayfada gördüm. hayrola nereye gidiyorsun.

hepsiburada.com dan dukan diyeti kitabı satın aldım sabah elimde olur , bir de adımölçer aldım , sanırım 10 bin adım atmalıymışız ben 20 bin adımla günü bitirmeyi düşünüyorum cünkü hassas oldugu için yanlış ölcüm yapıyormuş yaklaşık rakamlarda olsa işimi görür diye düşünüyorum. ayrıca zumba ve plates yapmaya başladım. youtubeden videolardan izliyorum , cuma günü tartılmayı bekliyorum , 5 gün mola vermiştim yürümeye yarın listemi ve sporlarımı yazarım. dukan diyetine başlayan 7. takımıda ziyaret edecegim , 2 haftada arkadaşım 7 kg verdi ,seyir aşamasında şuan inşallah az az da olsa kaçamaklıda olsa denemek istiyorum listeye gözatmam gerekiyor emzirdigim için gerçekten yer değiştirebilecegim besinler güzel mi ,ve bir de canımın çekmeyecegi şeyleri evimden uzaklaştırmalıyıım. ve üzücü haber diş sıkıntım var pazar günü ya çekilecek ya da arkadaki dişle birlikte kaplanacak yani eninde sonunda oturacagım masaya ( kanal tedavili dişim kırıldı yarısı yok

iyi ki de yazmışsın mesajı :)) sıkıntı takımla 2 haftadır ilgilenememde... tek başıma tüm sorumluğu üzerime almıştım. seslendim, söylendim, duyuramadım... 2 haftada da okul, iş bölünüp durdum. 4 gündür de faranjitten hem ateş hem öksürük yatıyorum. halen yattığım yerden mesaj yazıyorum... geçmişte ne yaptım, ne kadar ilgiliydim konularına hiç girmeyeceğim... her neyse iyi bir sonuca ulaştırdın bizi, umarım bundan sonra da böyle devam eder

aaaa kızlar saat 11 olmuş kimsecikler yok burada neredesiniz çıtırlık yolunda ilerleyen hatunlar;????

Selam kızlar

Bugün regl olmuşum canım çok sıkkın... yARINDA cuma tartılmas var inşlh tartının su çekiminin azizliğine uğrasamam

spor salonuna gittim bugün zar zor karnım felaket ağrıyor

slm kızlar nasılsınız. benim bol bol kötü haberim var. kayseriye geldim hamd olsun. ama hala evi getiremedim. mülteci olarak devam ediyorum. ayrıca kilo aldım. ayrıca sizi düzenli takip edecek bir net adresim yok. ayrıldığım kiloya dönmeye çalışıyorum. neyse böyle işte. aslına bakarsanız rahatım keyfim yerinde. ekmek elden su gölden hesabı. sadece sabahın köründe işe gidip oğluşumdan ayrı kalmak üzüyor beni. neyse bu aralar ufak ufak ziyaretlerinize gelirim. görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…