- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
teşekkür ederim :) bu sefer herkese yaptırıcaz sporunu düzenlicene.. cebren ve hile ile kanına giricem milletin :)
hımm anladım ayrıca deniz kenarında bol oksijenle yürümek gibiside yok hani :)hayvanlara hiç girmeylim sinekten bile korkarım.. cesaretliyimdir normalde ama söz konusu hayvanlar olunca bir irkiliyorum nedense :) korku astı beni boşverelim bu konuyu :)
sonunda benim alanıma girdik ama :)) hep spordan bahsettik, madem ki korkuların var psikoloğun ayağına geldibir ara (tabi istersen) değiniriz bu konulara...
Tabi işin gırgırındayız, ciddi bir yardıma ihtiyacın olursa sen zaten gerekli yerlere başvurursun
artık bende 6.takımdayım
1.68 boyum 62.3 kıloyum hedefım 52 yarından ıtıbaren bıldırım yapmaya baslıyorum.Hepimizin birbirimize ihtiyacı var umarım iyi motive oluruz:)
aslına bakarsan benim kisi korkudan ziyade irkilmek..çocukken horoz didikledi kafamı ilk okul 2. Sınıfta kedi tırmaladı beni hemde beslerken 5. Sınıfta 9 tane köpek kovaladı sonra liseye geçtim 2 defa köpekler kovaladı alışveriş yaparken ne yediği belirsiz bir arı geldi boynumun tam ortasından soktu şiştikçe şiştihala beze var doktora gittim bir şey yok dediler sorun olmazmış :) sonra üniversite 1 de gece evin ziline basarken kedinin biri yanımdaymış görmedim üstüne bastım ve en son 2 hafta kadar önce komşunun bahçesinden geçerken yine kedinin biri geldi bacak aramdan fırladı kapıyı açar açmaz korkudan caddeye fırladım araba geçse gitmiştim yani.. En son bugün gölkenarına yürüyüşe gidelim dedim annemle tam kafenin oraya giricez çat diye kurbağa fırladı önümden... bastım tabi çığlığı :) seviyorum zarar vermem verenide sevmem zaten kavga bile ederim zarar verenle ama irkiliyorum görünce bi tuhaf oluyor içim
başına gelenlerden sonra irkilmezsen şüphe duyar insan zatenhaklısın hayvanların nerde ne yapacağı hiç belli olmuyor. aniden çıkıyorlar, dediğin gibi tırmalayan kovalayan... sana söylüyorum ama ben de aniden çıksa korkarım ya da dokunmam kedilere tırmalar diye. evde beslenenler neyse de dışarda yaşayan hayvanların davranışlarını kestiremiyor insan...
canım sabah yumurtanın sarısını kızıma yediriyorum beyazını atmak yerine kendim tüketiyorum. yoğurdu light seçtim çünkü zaten yağlı bir kızartma var ortada ikiside yağlı olmasın diye yani ben emziriyorum haliyle hepten şu bu diyerek kesemem vücudum belli bir oranda yağ ,karbonhidrat ve proteine ihtiyacı var yoksa ben emzirmesem aç kalsam gene zayıflarım . yediklerimiin ölcüsünü ayarlıyorum ve spor yapıyorum .pudink yememdeki kasıtta tamameen duygusal canım istedi :) ama dikkat edersen en azından şu yağsız olsun burda ekmek yemeyeyim diyorum bunuda yapmasam gram dahi veremem. ve canım isteyip yemezsem gögsümde agrı oluşuyor benim.Ölçüler de önemli tabii. Ben geçen sene 10 kg verdiğimde kalça, basen, göbekten de 10'ar cm vermiştim. İnsana moral oluyor.Ben bir de fotoğrafların çok işe yaradığına inanıyorum bu konuda. Mesela kendinize vücut hatlarınızı belli edecek bir kıyafet belirleyin. Sonra da atıyorum 5 kg da bir aynı kıyafetle aynı açlık derecesinde fotoğrafınızı çektirin. Sonuca siz de şaşıracaksınız. :112:
Ben geçen sene üzerime dar olan bir pijamamı seçmiştim. Normalde boru paça olan pijama üzerime tayt gibi oluyordu.Ve ben kademe kademe onun üzerime normal kalıbında yakışmasını izledim fotoğraflarımda.
Tatlım iyi hoş da yumurtanın sadece beyazını yiyecek kadar, yoğurdu light yiyecek kadar dikkat ediyorsun ama emin ol yediğin 1 çatal kızartmayla fazla fazla alıyorsun o yağı. Tatlı olarak da pudingi seçmişin ki bana şeker deposu olarak göründü.
ben kaptan olamam çünkü o kadar bilmiyorum listeleri vs düzeni nasıl gider hiç bir fikrim yok ,ben sadece verimli bir yarışmacı olmak istiorum canım. mesela kendim yaptıgım sporları iştahlı şekilde anlatıp sizleride teşvik edebilirseme ne mutlu bana.Yeni evin hayırlı olsun cnm.
Ben de aynı hayal kırıklığına uğradım. Dün giremediğim için o kadar yazıyı nasıl okucam diye endişeleniyordum ama 3-4 yazıyla karşılaştım sadece. :26:
Takımdan ayrılmaya gelirsek, hadi ben bu takımdan ayrıldım beni başka takıma alın diyemiyorsun diye biliyorum. Bir takımdan kendi isteğinle ayrılınca belirli bir süre yarışamıyorsun yarışmada. Ama transfer olayını nasıl çözüyorlar, neye göre yapıyorlar bilmiyorum. Kaptanım cvp verecektir ona. :112:
Ama kişisel fikrimi söylemem gerekirse, sen haklısın. Daha çok dialog daha çok paylaşım istiyorsun. Nitekim hepimizin aslında burda olma sebebi de bu. Ancak senin gibi aktif olabilecek kullanıcılar bu takım aktif değilmiş diyerek çekip giderse bu takım nasıl aktifleşecek! Onun yerine bence sen kaptan ol ve takımımızı aktifleştir, ne dersin? :112: Biz de tüm üyeler olarak daha çok çaba harcayacağız tabii ki. :112: Listeler vs konusunda da ben de mümkün olduğunca elimden gelen yardımı yaparım. :112:
ben listeye dahil değilim zaten ,ama siz benim yerimde olsanız eminim aynı şeyi düşünürdüüz ,yaklaşık 8 gündür burdayım hatta daha fazla diyeyim gerçekten kaç paylaşım olmuş en fazla 30 u geçmez diyebilirim, benim yazımdan sonra paylaşım artmış bunada çok şaşırdım ve sevindim diyebilirim :)Herkes bir şeyler yazmış, ne yazık ki tek tek alıntı yapamayacağım. Bu mesajım tüm üyelere:
Takım aktif değil diyorsunuz, evet haklısınız aktif değil... Hemen hemen herkesin ya işi var, ya nete giremiyor...vb.vb. Ama çok çok kızdığım bir konu var. Takıma kaptan yardımcısı seçelim dedim, çoğu kişi cevap bile yazmadı. kadis'i yardımcı yaptık. Çünkü ondan başka fikir beyan eden bile olmadı. Kaptan seçelim diyorum, sanki ben o mesajı yazmamışım gibi, sayfaya giren menü paylaşıp çıkıyor ya da ay ben olamam diyor kaçıyor. Bazısı alıntı dahi yapmadan kimseye de yorum yazmadan formalite icabı 3-5 ard arda mesajı sıralıyor ve gidiyor. Ohh ne güzel... Burada bas bas bağırdım, arkadaşlar kilo bildirip çıkmayın, kuralları siz de bilin, ben olmazsam listeyi paylaşmakta sorun yaşanır..vb.vb Kim duydu, kim gördü ya da kaç kişi önemsedi. Sonra nete bir giriyorum, kaptan olan var mı demişim, takım çok sessiz mesajı yazılmış...
Arkadaşlar takımdan ayrılmak isteyen tabi ki ayrılabilir, kimseyi zorla tutmuyoruz. Ama el insaf, biriniz de taşın altına elinizi atın. Takımların bir çoğunda benzer sıkıntılar yaşanıyor, kaptan sıkıntısı, liste hazırlama sorunları..vb. Tabi ki seçim sizin, ayrılmak isteyen için kilosu bildirilirken yanına "x takıma transfer oldu" yazılıyor, sonraki hafta o takımda devam ediyor. Hak kaybı filan da olmuyor merak etmeyin. Bireysel düşünene de engel olamam.
koşu bandın olması çok güzele çok verimli bir spor aleti bence hiç bekleme illaki saatlerde koşmana ya da yürümene gerek yok ,devamlılık önemli olup günlük kısa kısa 2-3 sefer yürüyüşler yaparak metabolizmanı ateşleyebilirsin benim gibi.cok aktıfım kıpır kıpırımkılo vermeyı ne kadar cok ısetdgımı bılemezsınız.Ben sırf bu yuzde ıs degıstırdım :26:ama bunu ıstıkrarlı bır sekılde yapmam lazm evde kosu bandım bıle var ama askılık gorevı yapıyor.:26:
selam kızlar 7.takımdanım ben:) bi uğrıyım dedim size keyifler nasıl rejimler nasıl:)
canım sabah yumurtanın sarısını kızıma yediriyorum beyazını atmak yerine kendim tüketiyorum. yoğurdu light seçtim çünkü zaten yağlı bir kızartma var ortada ikiside yağlı olmasın diye yani ben emziriyorum haliyle hepten şu bu diyerek kesemem vücudum belli bir oranda yağ ,karbonhidrat ve proteine ihtiyacı var yoksa ben emzirmesem aç kalsam gene zayıflarım . yediklerimiin ölcüsünü ayarlıyorum ve spor yapıyorum .pudink yememdeki kasıtta tamameen duygusal canım istedi :) ama dikkat edersen en azından şu yağsız olsun burda ekmek yemeyeyim diyorum bunuda yapmasam gram dahi veremem. ve canım isteyip yemezsem gögsümde agrı oluşuyor benim.
ben kaptan olamam çünkü o kadar bilmiyorum listeleri vs düzeni nasıl gider hiç bir fikrim yok ,ben sadece verimli bir yarışmacı olmak istiorum canım. mesela kendim yaptıgım sporları iştahlı şekilde anlatıp sizleride teşvik edebilirseme ne mutlu bana.
ben listeye dahil değilim zaten ,ama siz benim yerimde olsanız eminim aynı şeyi düşünürdüüz ,yaklaşık 8 gündür burdayım hatta daha fazla diyeyim gerçekten kaç paylaşım olmuş en fazla 30 u geçmez diyebilirim, benim yazımdan sonra paylaşım artmış bunada çok şaşırdım ve sevindim diyebilirim :)
koşu bandın olması çok güzele çok verimli bir spor aleti bence hiç bekleme illaki saatlerde koşmana ya da yürümene gerek yok ,devamlılık önemli olup günlük kısa kısa 2-3 sefer yürüyüşler yaparak metabolizmanı ateşleyebilirsin benim gibi.
Selam kızlar
Bugün regl olmuşum canım çok sıkkın... yARINDA cuma tartılmas var inşlh tartının su çekiminin azizliğine uğrasamam
spor salonuna gittim bugün zar zor karnım felaket ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?