Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aaaa kızlar saat 11 olmuş kimsecikler yok burada neredesiniz çıtırlık yolunda ilerleyen hatunlar;????

cm bnm maıl adresıme lıste gelmemıs sana geldı mı?
aydogduqul lısteyı mı gondermedın yoksa bugun spor konusunda baslasaydık hazırlık olarak yarın tartı gunu ondan snr degerlendırır sızı bıraz yorardık

metabolizması benim gibi yavaş çalışanlar için;
1) az az sık yemek yemek (en onemlı etken )( 2 saatte bır olucak kadar)
2)SPOR yapmak
3) su ıcmek( sabahları kahvaltıdan önce 2 bardak su bagırsakları temızler)

zor kılo verenler için;(benım gbı pko lu olanlar ıcın)
1) porsiyon küçültmek(tabaga ıstedıklerınızden koyun yarısından daha azını bırakın yemeyin kalsın orada)
2)yemeklerde ceşitlilik .(birden fazla cesitten yediğinizde çok yemek yedıgınızı dusunur ve tok olursunuz psıkolojınızı yanıltırsınız)
3) seker ıceren besınler daha cok acıktırır.(patets beyazun pırınc makrta patetes uzum vb.gbı) bunlardan az tuketmek daha uzun sure tok durmanızı saglar.
4)tamamen karbonhıdratı kesmek sakıncalıdır.Enerjınızı karbonhıdratlar saglar.O yuzden temız kalplı karbonhıdratları secelım(çavdar ,kepek gibı)

umarım bıraz yardmcı olabılmısımdır.

iyiyim tatlım sn nasılsın?

iyiyim bende canımcım :) oturuyorum evde spor yapıcam şimdi birazdan döneceğim :)

banada gelmemiş canım :S gerçi ben mail adresimide göndermedima ama yarın gönderir sanırım son listeyle birlikte canımcım:) yarına bomba geliyorum bombaaa :)

aaaa kızlar saat 11 olmuş kimsecikler yok burada neredesiniz çıtırlık yolunda ilerleyen hatunlar;????

gece bol bol konuştuk ya gündüz milletin hali kalmadı :)))

bahar'a göndermiştim ama bir daha yollayayım, neden gelmemiş ki :44: mail adresini yaz canım sana da yollarım

Kızlar dün bir oylama yapmıştık, o kabul edilmedi takımlardan genel olarak hayır cevabı geldi. Şimdi yeni bir öneri var. Acil oylayalım, kararımızı paylaşmamız gerekiyor

ÖNERİ:

Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.

OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır

Açıklama: Her izin dönemi 15 gün süreceğine göre, yılda 6 kez izin kullanan yarışmacı toplamda 90 gün izinli sayılır. Bu da 3 ay demektir. Daha fazlasını, diyet yapmanın öncelikle disiplin gerektirmesi inancıyla yersiz buluyorum.

kızlar bugünki menümü paylaşayım kalori kalori :)

sabah kalkar kalkmaz:
3 kuru kayısı (54 kalori)

sabah sporum:
nivea ile dinamik sabahlar 25 dakika (165 kalori)

kahvaltım:
3 siyah zeytin (24 kalori)
1 dilim untad kepek ekmeği (52 kalori)
15 gr. keçi peyniri (29 kalori)

1 saat market yürüyüşü (301 kalori)

ara:
5 badem (28 kalori)

öğlen:
100 gr. palamut balığı (168 kalori)

ara:
1 dilim yaş pasta (150 kalori)

spor:
55 dakika 3 mile leslie ile yürüyüş (331 kalori)
50 mekik (21 kalori)

akşam:
yaş pastadan dolayı yemeyeceğim meyveyle geçiştiririm

spor:
1 saat ebru şallı ile plates (henüz yapmadım ama yapıcam inşallah indiriyorum şuanda) (251 kalori)

su: 1.5 litre yapıcam yatana kadar :)
2 bardak beşi bir arada çay

bugünki menum

sabah 1 çavdar ekmeği zeytin peynir şekersiz çay

ara 3-4 üzüm

öğle yarım simit 1 bardak ayran

ara 2 kuru kayısı

aksam bol salata 200 gram tavuk haşlama 1 bardak ayran

spor salonuna gidildi

2 litre su içtim..

su az oldu bugün

ayrıca reglim spor çok zorladı..

menun çok güzel diyecektim kiii yine beni şaşırtmadın 1 dilim yaş pasta çok kötü olmuş.. ayrıca o 150 kalori olsa da mesela örnek vereceksem 2 şeftalide 150 kaloriye yakındır.. ama ikiside aynı şey değildir yaş pastada kötü yağ wardır yağ yapar kilo aldırır .. şeker ihtiyacımızı meyveden almalıyız

bence hiç izin olayı olmasın.

gece bol bol konuştuk ya gündüz milletin hali kalmadı :)))

bahar'a göndermiştim ama bir daha yollayayım, neden gelmemiş ki :44: mail adresini yaz canım sana da yollarım

gönderdim özelden mail adresimi sayın kaptanım :) gece baya konuştuk yaa yine gelsede kızlar yine konuşsak iyi sarıyor burası :):):):)

3 ay çok gibi geldi bana en fazla 3 izin bence gayet mantıklıydı... 15 gün izinli sayılma isteği yine saça geldi bana yılda en fazla 3 kere min. 1 haftalık olması daha mantıklı gibi geliyor bana... o yüzden oyum hayır.

Son düzenleyen: Moderatör:

meyve kesmiyor bazen beni yaa biliyorsun her gün ya 1 parça çikolata yiyorum yada şeker yiyorum psikolojik olarak ihtiyaç duyuyorum yani.. incecik bir dilimdi zaten tartıya koysan hassas terazide 20 gram gelmez yani :) ama ben 50 gramdan hesapladım fazla fazla gelsin gözüme diyerekten.. bir kaç gün göreceksin benden daha yaş pastayı çiğdemcim :)

Kızlar bu arada yaşlar kaç ben 25 ?

21 bu arada sen bursadasın sanırım demi? neresindesin canım?

Kızlar bu arada yaşlar kaç ben 25 ?

28 yaşındayım canım

çiğdem söylemiş zaten yaş pastaya hayır ama açıklamanı da yapmışsın daha sonra. ince dilim olması, hergün şeker ihtiyacı... spor konusu süper ama sabah akşam hareketleri aksatmamışsın, tebrik ederim

menü gayet iyi, regl olduğun halde spora da gitmişsin diyecek söz yok. kendimden utandım resmen

bence hiç izin olayı olmasın.

ya aslında izin konusu çok karışık ne desem bilmiyorum... takımda olduğum süre boyunca sık sık ize ayrılan olmadı. benim yaşadığım en büyük sıkıntı "beni izinli yaz" diyip zaman vermeden ayrılanlar. ne zaman dönecekleri belli de olmuyor. istatistik çıkarıyorum, zaten giden de hemen hemen hiç geri dönmemiş yani takım olarak sık sık izin kullanan olmadığı için sorun da yaşamıyoruz. bir de gerçekten arada izin olunca adapte olmak zor oluyor. zaten dediğim gibi giden de dönmüyor... bu nedenle 6 ay haber alınmazsa diskalifiye oması işimize gelir.

yukarda da bahsettiğim gibi takım olarak sık sık izin kullanma sorunumuz olmadı. giden zaten geri dönmedi. ya da 4 hafta üst üste gelmedi...vb. eğer amaç zayıflamaksa izin kısmı zaten iyice saçma. sık sık gidersen adapte olamazsın, kilo da veremezsin... mecburi durumlarda da zaten insanlar anlatıyor durumunu ve "izin kullanamazsın" desen de ihtiyacı olduğu için gitmek zorunda (taşınma, iş, şehir değişikliği...) şimdiye kadar 1 kişi 4 hafta izin kulandı, 1 kişi 19 hafta sonra geri döndü, 1 kişi de 1 hafta izin 1 hafta ara 1 hafta tekrar izin yaptı. bunların hepsi de gerçekten geçerli sebeplerleydi. sana yolladığım mailde göreceksin zamansız giden zaten geri dönmüyor :))

menümü paylaşayım:

sabah
1 poğaça
1 çay b. şekersiz çay

ara
1 orta kahve

öğlen
1 parça mezgit (200gr olabilir)
1 kase salata
3-4 kaşık mercimek çorba
ekmek yok

akşam
4 köfte (küçük)
4 kaşık pilav
1 bardak ayran

su:2,5 litre
yürüyüş:30dk

Yarın kilo bildirim günümüz malum, listemizi paylaşıyorum. Şuan kim var kim yok takip edemedim o yüzden herkesin adını yazacağım. yeni üyelerden kilo bildirmeyen listeden çıkacak takıma da devam etmeyecek şimdiden belirteyim. Ayrıca kilo bildirip çıkmak yok, herkes kilo hesabını da yapsın. Ben zaten yanış olursa düzeltirim sıkıntı değil

Kilo hesabı örnek:

A) Kilo verenler için

örnek ( 70/ 69 / 1 / 1,43 % )

(kilo farkı) / (geçen haftaki kilo) x 100

1 / 70 x 100 = 1,43

B) Kilo alanlar için

örnek ( 70 / 71 / -1 / -1,43 % )

(kilo farkı) / (geçen haftaki kilo) x 100

-1 / 70 x 100 = -1,43

***6. TAKIM 276. ETAP***

fatos0808 ( 112,5 / / / % )
Ecz.imis ( 69 / / / % )
aydogdugul ( 134 / / / % )
dinmeyen ( 58,3 / / / % )
kadis ( 82.8 / / / % )
bayanturuncu ( 58,8 / / / % )
llcigdemll ( 77,4 / / / % )
bsrmhmmt ( 71 / / / % )
b_burcu ( 69 / / / % )
ayyildizim ( 67,4 / / / % ) yeni üye kilosu 2ye bölündü hedef:56

6. TAKIM ORTALAMASI : %

Notamuk58 - 23 eylülden beri uğramıyor

Kızlar merhaba. menüsünü paylaşanların listesini tutmayaaa başladımmm haberiniz olsun :=))) bende hemen menümü paylaşayımm

sabah : 2 küçük dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, az domates salatalık, şekersiz çay
ara ve öğlen yemek yemedim :)
akşam: 2 yk patlıcan yemeği, 1 biber dolması, 1 dlm çavdar ekmeği

ve bol su... spor olarak akşamaa kadar yürüyüş hem gezdim hem yürüyüş oldu . ayaklarıma kara sular insede

kaptanım bu arada listeyi buradan da paylaşacağını sanıyordum bi de oylamaya yine hayır cevabını veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…