Spor salonumdan çok memnunum . Hatta gittiğim en iyi spor salonlarından... hemde kızkızayız çok rahat..
kızlar bugünki menümü paylaşayım kalori kalori :)
sabah kalkar kalkmaz:
3 kuru kayısı (54 kalori)
sabah sporum:
nivea ile dinamik sabahlar 25 dakika (165 kalori)
kahvaltım:
3 siyah zeytin (24 kalori)
1 dilim untad kepek ekmeği (52 kalori)
15 gr. keçi peyniri (29 kalori)
1 saat market yürüyüşü (301 kalori)
ara:
5 badem (28 kalori)
öğlen:
100 gr. palamut balığı (168 kalori)
ara:
1 dilim yaş pasta(150 kalori)
spor:
55 dakika 3 mile leslie ile yürüyüş (331 kalori)
50 mekik (21 kalori)
akşam:
yaş pastadan dolayı yemeyeceğim meyveyle geçiştiririm
spor:
1 saat ebru şallı ile plates (henüz yapmadım ama yapıcam inşallah indiriyorum şuanda) (251 kalori)
su: 1.5 litre yapıcam yatana kadar :)
2 bardak beşi bir arada çay
gece bol bol konuştuk ya gündüz milletin hali kalmadı :)))
bahar'a göndermiştim ama bir daha yollayayım, neden gelmemiş ki :44: mail adresini yaz canım sana da yollarım
bugünki menum
sabah 1 çavdar ekmeği zeytin peynir şekersiz çay
ara 3-4 üzüm
öğle yarım simit 1 bardak ayran
ara 2 kuru kayısı
aksam bol salata 200 gram tavuk haşlama 1 bardak ayran
spor salonuna gidildi
2 litre su içtim..
su az oldu bugün
ayrıca reglimspor çok zorladı..
Kızlar bu arada yaşlar kaç ben 25 ?
menümü paylaşayım:
sabah
1 poğaça
1 çay b. şekersiz çay
ara
1 orta kahve
öğlen
1 parça mezgit (200gr olabilir)
1 kase salata
3-4 kaşık mercimek çorba
ekmek yok
akşam
4 köfte (küçük)
4 kaşık pilav
1 bardak ayran
su:2,5 litre
yürüyüş:30dk
oo cok ıyımıs evıne de yakınsa tadından yenmezbenımde uyelıgım vardı ama spor hocası evlenme teklıfı edınce bırdaha gıtmek ıstemedm.:26:
o pohaca yerıne sabak kepeklı sandvıc arasına beyaz peynır domates gıbı seyler tuketseydın sana burdan kocamn opucuk atcaktımama yok smdı sana zopa gelıo
hehehe spor hocası evlenme teklifimi etti D
:)) evlenme teklifi iyiymiş. gerçi benim arkadaşım da şimdi sporda tanıştığı biriyle çıkmaya başladı. uzun zamandır erkek ark. da yoktu. evde kaldın diye dalga geçer olmuştuk :)) daha dün ilk buluşmalarını gerçekleştirdiler. bakalım evlenirlerse şaşmam :)))
ayy ya ne kadar kızsan haklısın, ben de şu üşengeçliğimden kurtulup sabah 2 dilim ekmekle hazırlasam bir sandviç çok süper olacak. benim de içim baydı poğaça yemekten. söz bu sabah hazırlayacağım sandviç, haber veriririm yarın
Kızlar bende yine panik atak illeti başladıı ..
bugün itibariyle antidepresan kullanmaya başladım
hadi hayırlısı
:)) evlenme teklifi iyiymiş. gerçi benim arkadaşım da şimdi sporda tanıştığı biriyle çıkmaya başladı. uzun zamandır erkek ark. da yoktu. evde kaldın diye dalga geçer olmuştuk :)) daha dün ilk buluşmalarını gerçekleştirdiler. bakalım evlenirlerse şaşmam :)))
hayırlısı cnmbelkı evlenırler ama benım de 3 yıllık cıddı bır ılıskım var . bole bır sey bıle olması acıkcası benı cok rahtsız ettı.Daha spr salonlarına gıtmem:44:
ayy ya ne kadar kızsan haklısın, ben de şu üşengeçliğimden kurtulup sabah 2 dilim ekmekle hazırlasam bir sandviç çok süper olacak. benim de içim baydı poğaça yemekten. söz bu sabah hazırlayacağım sandviç, haber veriririm yarın
daha önce 1 sene kullandım tedavim bitmiştii
3 aydan beri kullanmıyordum
yeniden başladı illet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?