Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

27.09.2012 pers
sanırım cok yemsım
araogun::1 bardak ılık su+4 adet mınık kayısı
sabah:1 fıncn sekersız cay
1 adet petıbor bıskuvı
4-5 catal beyaz beynır
5 adet zeytın(sıyah)
2 catak ucuyla recel 1 catal ucuyla bal
1 ınce dılım kasar peynır
1 ince dılım cavdar ekmgı.
ara ogun:1 tane yesıl elma
125 gr yogurt
öğlen:3 kucuk dılım kızartılmıs palamut balıgı
(sogan,gobek salata, beyaz peynırde olusan salata 1 tabak kadar)

ara öğün:3 adet galete
1 orta dılım ananas

aksam:2 ince dılım palamut ,
1ince dılım kepek ekmegı
salata (gobek salata sadece)
araogun:1 bardak ılık suya+1 y.k elma sırkesı+1 çk. cicek balı.

yatmadan oncede sekersız yesıl cay ıccem

bugun kendımı ıradem ıcın tebrık ettım bn kı abur cubur gofret cıkolata hastası bırı annemler bır pakeet kremalı gofretı yerken bn agzma bıle surmedım.Tadına bıle bakmadım.Hatayı oglen balık yemekte yaptım sabh aksam balık oldu neyse bugun balık gunu dıelım

menun guzel canım ama o pastayı yıyecegıne 400 kalorılık yemk sebze olbılır et olabılır aksam yeseydın daha ıyıydı .Butun gununun acısını cıkarmısın bı dha yapma cnm yapıosanda bır catal yap barı tadımlık

menun cok guzelmıs cnm regl donemınde kasıklarını sıkı tutcak sarcak bısey gıy canm daha rahat edersın ben ole yapıyorum

o pohaca yerıne sabak kepeklı sandvıc arasına beyaz peynır domates gıbı seyler tuketseydın sana burdan kocamn opucuk atcaktım ama yok smdı sana zopa gelıo

oo cok ıyımıs evıne de yakınsa tadından yenmez benımde uyelıgım vardı ama spor hocası evlenme teklıfı edınce bırdaha gıtmek ıstemedm.:26:

:)) evlenme teklifi iyiymiş. gerçi benim arkadaşım da şimdi sporda tanıştığı biriyle çıkmaya başladı. uzun zamandır erkek ark. da yoktu. evde kaldın diye dalga geçer olmuştuk :)) daha dün ilk buluşmalarını gerçekleştirdiler. bakalım evlenirlerse şaşmam :)))

o pohaca yerıne sabak kepeklı sandvıc arasına beyaz peynır domates gıbı seyler tuketseydın sana burdan kocamn opucuk atcaktım ama yok smdı sana zopa gelıo

ayy ya ne kadar kızsan haklısın, ben de şu üşengeçliğimden kurtulup sabah 2 dilim ekmekle hazırlasam bir sandviç çok süper olacak. benim de içim baydı poğaça yemekten. söz bu sabah hazırlayacağım sandviç, haber veriririm yarın

aynen canım cok yaglı oluo hanı kepeklı poğaca olsa tamam beyaz un yanı anlastık

hazırlamada gorım

arkadaslar sızden rıcam yarın kılo bıldırımı yaparken
hangi sporu yaptıgını ve kac dk yaptıgınızı bıldırmenız menu bıldırımı yaprken de altına kucuk dıp not gecmenı ıstıyorum.
şimdiden teskkrler

Off yaziyorum gelmiyor yaziyorum gelmiyor. :/ tekrar deneyeyim.
kaptanimben bugün annemlerle kaplicaya geldim. ancak otelin wifisinde sorun varmis. sirf buraya girebilmek icin bilg tasimistim ama bir ise yaramadi. :/ tel den de sürekli sorun cikiyor. bu kacinci denemem. velhasili yine girebildigim kadar girmeye calisacagim ancak ne kadar aktif olabilirm bilmiyorum. Bilmem mazur görür müsünüz. 1 hafta burdayiz ins.
kiloma gelirsek bu haftaki bildirimimi bugünkü kilomla yapayim.

Ecz.imis ( 69 / 68.5 / 0.5 / 0.73 )

bilmem bu sefer doğru hesaplayabildim mi kaptanim. :)
bu arada sen ne durumdasin burcucm? :) yazamasam da sizi okuyor olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…