Off yaziyorum gelmiyor yaziyorum gelmiyor. :/ tekrar deneyeyim.
kaptanimben bugün annemlerle kaplicaya geldim. ancak otelin wifisinde sorun varmis. sirf buraya girebilmek icin bilg tasimistim ama bir ise yaramadi. :/ tel den de sürekli sorun cikiyor. bu kacinci denemem. velhasili yine girebildigim kadar girmeye calisacagim ancak ne kadar aktif olabilirm bilmiyorum. Bilmem mazur görür müsünüz.1 hafta burdayiz ins.
kiloma gelirsek bu haftaki bildirimimi bugünkü kilomla yapayim.
Ecz.imis ( 69 / 68.5 / 0.5 / 0.73 )
bilmem bu sefer doğru hesaplayabildim mi kaptanim. :)
bu arada sen ne durumdasin burcucm? :) yazamasam da sizi okuyor olucam.
geçmiş olsun canım , şimdi inşallah iyisindir, salgında var şu sıra benim oğluşta öksürük vs hastayıziyi ki de yazmışsın mesajı :)) sıkıntı takımla 2 haftadır ilgilenememde... tek başıma tüm sorumluğu üzerime almıştım. seslendim, söylendim, duyuramadım... 2 haftada da okul, iş bölünüp durdum. 4 gündür de faranjitten hem ateş hem öksürük yatıyorum. halen yattığım yerden mesaj yazıyorum... geçmişte ne yaptım, ne kadar ilgiliydim konularına hiç girmeyeceğim... her neyse iyi bir sonuca ulaştırdın bizi, umarım bundan sonra da böyle devam eder
ben senin listene hayranım özellikle takipçinim çok güzell pasta hariçkızlar bugünki menümü paylaşayım kalori kalori :)
sabah kalkar kalkmaz:
3 kuru kayısı (54 kalori)
sabah sporum:
nivea ile dinamik sabahlar 25 dakika (165 kalori)
kahvaltım:
3 siyah zeytin (24 kalori)
1 dilim untad kepek ekmeği (52 kalori)
15 gr. keçi peyniri (29 kalori)
1 saat market yürüyüşü (301 kalori)
ara:
5 badem (28 kalori)
öğlen:
100 gr. palamut balığı (168 kalori)
ara:
1 dilim yaş pasta(150 kalori)
spor:
55 dakika 3 mile leslie ile yürüyüş (331 kalori)
50 mekik (21 kalori)
akşam:
yaş pastadan dolayı yemeyeceğim meyveyle geçiştiririm
spor:
1 saat ebru şallı ile plates (henüz yapmadım ama yapıcam inşallah indiriyorum şuanda) (251 kalori)
su: 1.5 litre yapıcam yatana kadar :)
2 bardak beşi bir arada çay
menün çok güzel simitle alakalı bir diyet vardı acaba onu mu yapıyorsun yoksa dışarda filan mı bulunuyrsun sabah kahvaltısındabugünki menum
sabah 1 çavdar ekmeği zeytin peynir şekersiz çay
ara 3-4 üzüm
öğle yarım simit 1 bardak ayran
ara 2 kuru kayısı
aksam bol salata 200 gram tavuk haşlama 1 bardak ayran
spor salonuna gidildi
2 litre su içtim..
su az oldu bugün
ayrıca reglimspor çok zorladı..
yürüyüşün çok iyi olmuş canım. bu poğçayı yarım yedikten sonra durabilmen çok güzel . ben olsam kesin 3-4 yerdim maşallah sana.menümü paylaşayım:
sabah
1 poğaça
1 çay b. şekersiz çay
ara
1 orta kahve
öğlen
1 parça mezgit (200gr olabilir)
1 kase salata
3-4 kaşık mercimek çorba
ekmek yok
akşam
4 köfte (küçük)
4 kaşık pilav
1 bardak ayran
su:2,5 litre
yürüyüş:30dk
güzel bir menü olmuş canım. spor olarak en güzel şey yürümek zaten en iyisini yapmışsın gitsin kilolarKızlar merhaba. menüsünü paylaşanların listesini tutmayaaa başladımmm haberiniz olsun :=))) bende hemen menümü paylaşayımm
sabah : 2 küçük dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, az domates salatalık, şekersiz çay
ara ve öğlen yemek yemedim :)
akşam: 2 yk patlıcan yemeği, 1 biber dolması, 1 dlm çavdar ekmeği
ve bol su... spor olarak akşamaa kadar yürüyüşhem gezdim hem yürüyüş oldu . ayaklarıma kara sular insede
kaptanım bu arada listeyi buradan da paylaşacağını sanıyordumbi de oylamaya yine hayır cevabını veriyorum..
iyi duruyor canı menün ,afiyeto lsun27.09.2012 pers
sanırım cok yemsım
araogun::1 bardak ılık su+4 adet mınık kayısı
sabah:1 fıncn sekersız cay
1 adet petıbor bıskuvı
4-5 catal beyaz beynır
5 adet zeytın(sıyah)
2 catak ucuyla recel 1 catal ucuyla bal
1 ınce dılım kasar peynır
1 ince dılım cavdar ekmgı.
ara ogun:1 tane yesıl elma
125 gr yogurt
öğlen:3 kucuk dılım kızartılmıs palamut balıgı
(sogan,gobek salata, beyaz peynırde olusan salata 1 tabak kadar)
ara öğün:3 adet galete
1 orta dılım ananas
aksam:2 ince dılım palamut ,
1ince dılım kepek ekmegı
salata (gobek salata sadece)
araogun:1 bardak ılık suya+1 y.k elma sırkesı+1 çk. cicek balı.
yatmadan oncede sekersız yesıl cay ıccem
bugun kendımı ıradem ıcın tebrık ettım bn kı abur cubur gofret cıkolata hastası bırı annemler bır pakeet kremalı gofretı yerken bn agzma bıle surmedım.Tadına bıle bakmadım.Hatayı oglen balık yemekte yaptım sabh aksam balık olduneyse bugun balık gunu dıelım
geçmiş olsun canım , şimdi inşallah iyisindir, salgında var şu sıra benim oğluşta öksürük vs hastayız
ben senin listene hayranım özellikle takipçinim çok güzell pasta hariç
menün çok güzel simitle alakalı bir diyet vardı acaba onu mu yapıyorsun yoksa dışarda filan mı bulunuyrsun sabah kahvaltısında
yürüyüşün çok iyi olmuş canım. bu poğçayı yarım yedikten sonra durabilmen çok güzel . ben olsam kesin 3-4 yerdim maşallah sana.
güzel bir menü olmuş canım. spor olarak en güzel şey yürümek zaten en iyisini yapmışsın gitsin kilolar
iyi duruyor canı menün ,afiyeto lsun
canım zeytin sayın 3 olsa daha ideal 5 zeytin bir yk kadar yağa bedelmiş. ve makarnayı gereksiz buldum.Dunku menumu paylasayim sabah bir dilim kepek ekmegi 3 dilim peynir 5 tane zeytin 3 catal yumurta sekersiz cay 2 catal recel oglen 6 kasik pilay yarim kase yogurt aksam yarim porsiyon tavuk sote yarim tabak makarna bir dilim ekmek spor yok ev tasiyip duzenledigimden
sınavında başarılar dilerim canım. kötülere hiç bakmıyorum canım :)) merak etme sen. maşallah çokda güzel kg vermişsin hep böyle devam edelim.teşekkür ederim canım benim.. :) bugün biraz aksaztacak gibiyim sporumu ama banka sınavlarına gireceğim onlarla uğraşıyorum bugün pek fazla netede bakamayacağım.. özür diliyorum şimdiden canlar.... takip et sen benide kötüleri dikkate alma :):):):) iyileri alabilirsinpasta çikolatam olmadan diyet yapamam ben olsun bak kilomuda verdim incecik dilimden zarar gelmedi çok fazla kilo kaybım var yukarıya yazacağım hesaplamamı bakarsın oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?