Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kıalzr nasılsınız bu gün yazamadım kusura bakmayın yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler...

kaynaanmla doktora gittik kadın doğumcuya 3 aydır adet olmadım ya rahim duvarında kalınlaşma varmış ilaç verdi olursun dedi...
doktordan sonra kaynanama gittim geç geldik anca oturdum heme yazdım...

izinler konusunda bende hayır diyorum...

menüm sabah yarım simit
1 bardak çay

öğlen 3 köfte 2 kaşık pilav ayran

akşam
patlıcan yemeği
1 dilim ekemek
cacık

tatlım ben sabah tartılıcam ama ben veremedim aksine aldım sanırım.. bu hafta şok diyet uygulamayı düşünüyorum.. hem biraz boğazımı kontrol altına alayım.. mutsuzummm

Menü bildirimi yapanlar:

- bsrmhmmt
- ||cigdem||
- aydogdugul
- fatos0808
- RoSeSpRiNg
- b_burcu

henüz menüsünü yazmayanlar var bence bu yüzden bugünün menüsü ertesi gün bitene kadar yazılabilsin ve hepsini toparlayıp ben paylaştıktan sonra neleri yanlış yaptığımız hakkında fikirlerimizi söyleyelim.

hatta söyle de yapabiliriz gün gün menüleri kaydedicem ben.. en çok kilo veren arkadaşımızın bir haftalık menüsünü paylaşıp onun üzerinden de fikir alışverişi yapabiliriz.. şeklinde düşünceler gelmeye başladı aklıma , ne dersiniz?

geçmiş olsun canım , şimdi inşallah iyisindir, salgında var şu sıra benim oğluşta öksürük vs hastayız
ben senin listene hayranım özellikle takipçinim çok güzell pasta hariç

menün çok güzel simitle alakalı bir diyet vardı acaba onu mu yapıyorsun yoksa dışarda filan mı bulunuyrsun sabah kahvaltısında

yürüyüşün çok iyi olmuş canım. bu poğçayı yarım yedikten sonra durabilmen çok güzel . ben olsam kesin 3-4 yerdim maşallah sana.

güzel bir menü olmuş canım. spor olarak en güzel şey yürümek zaten en iyisini yapmışsın gitsin kilolar

iyi duruyor canı menün ,afiyeto lsun

kızlar kusura bakmayın giremedim bugün oğlum bogaz enfeksiyonu geçiriyor onunla ilgilendik şimdide ateş nöbetindeyim.uyumazsam sanki sabah çok kg ile çıkacakmışım gibi bir havaya büründüm ve regl vaktim geldi bugün yarın olurum şişligim varmı diye baktım tartıda şükür sabah yoktu ama bugün uyumazsam tartı beni üzerebilir ve kaptanım teşekkür ederim listeye dahil olmuşum inşallah güzel güzel kilolarımı veririm ,ben çok değil kararınca ve kalıcı vermek istiyorum,emzirdigim için aşırı kasıp harra gürre diyetler yapamıyorum ama dukan kitabım geldi onu inceliyorum.7. takımdı sanırım yapan onlara uğrayacagım pazartesi gününden sonra orayıda takip edecegim. menümü paylaşayım.
sabah: 1 yumurta haşlama 1 dilim kepek ekmek,
öglen : 1 fincana 2 yeşil çay yanında 2 kepek ekmege beyaz peynirle tost,yarım domates, ara: biraz üzüm
akşam: 1 köfte , 4 kepçe pırasa yemegi :) 1 acı sivribiber,
ara:10 adet üzüm+4 siyah erik,
3 lt su, 7 dk yürüyüş aslında devam edicektim ama kızım agladı durmadı bırakmak zorunda kaldım yarıda .
BU ARADA KAPTANIM BENİM LİSTEYE GİRİŞ KİLOM 67.4 AMA BEN GECEN CUMA TARTILMIŞTIM VE 67.1 GELMİŞTİM. ONU İSTERSEN DÜZELT ,ÇOK VERMİŞ GÖRÜNMEYELİM. O CUMADAN BERİ KAÇ VERMİŞİM SABAH BELLİ OLUCAK

Son düzenleme:
Dunku menumu paylasayim sabah bir dilim kepek ekmegi 3 dilim peynir 5 tane zeytin 3 catal yumurta sekersiz cay 2 catal recel oglen 6 kasik pilay yarim kase yogurt aksam yarim porsiyon tavuk sote yarim tabak makarna bir dilim ekmek spor yok ev tasiyip duzenledigimden

***6. TAKIM 276. ETAP***

fatos0808 ( 112,5 / 112 / 0,5 / 0,73% )
Ecz.imis ( 69 / 68,5 / 0,5 / 0,44% )
aydogdugul ( 134 / 134 / 0 / 0% )
dinmeyen ( 58,3 / / / % )
kadis ( 82,8 / 82,8 / 0 / 0% )
bayanturuncu ( 58,8 / / / % )
llcigdemll ( 77,4 / 77,1 / 0,3 / 0,40% )
bsrmhmmt ( 71 / / / % )
b_burcu ( 69 / / / % )
ayyildizim ( 67,4 / / / % ) yeni üye kilosu 2ye bölündü hedef:56

6. TAKIM ORTALAMASI : %

Bu hafta 800 gr vermişim sporsuz olarak yine iyi vermişim. inşallah hep böyle devam eder. bu arada bel,gögüs ve göbiş,kol cm olarak aynı iken bacaklarımdan 2 şer cm incelmişim. iki bacagı yanyana getirip en şişkin yerinden ölçünce 4 cm azalımda oluyor bu demek oluyor ki gidicek bu kilolar.
kg nasıl hesaplıyorduk kaptan söylemişti geriye dönüp hesaplayıp tekrar yazarım, gece 5 te yattım zombi gibiyim birazdan kahvaltı yapacagım :) cetvelmi düzelteyim hemencik

teşekkür ederim canım benim.. :) bugün biraz aksaztacak gibiyim sporumu ama banka sınavlarına gireceğim onlarla uğraşıyorum bugün pek fazla netede bakamayacağım.. özür diliyorum şimdiden canlar.... takip et sen benide kötüleri dikkate alma :):):):) iyileri alabilirsin pasta çikolatam olmadan diyet yapamam ben olsun bak kilomuda verdim incecik dilimden zarar gelmedi çok fazla kilo kaybım var yukarıya yazacağım hesaplamamı bakarsın oradan

bayanlar... 6 lı rakamları görmenin gururuyla kısacık menülerimi yazacağım ve kilomu hesaplayacağım bugün koşturmacam var maalesef pek giremem nete ancak gece girebilirim o yüzden affınıza sığınıyorum..
dünki menümü yazmıştım zaten burcucum görmemiş olabilir misin canım?

bugünki menüm:

sabah kahvaltısı:
1 dilim tam buğday ekmeği
15 gram keçi peyniri
1 bardak 5ibiryerde çay
biraz patlıcanlı salça

yürüyüş:
1 saat kadar

öğlen:
1 tane ıspanaklı gül böreği

akşama yada aralara ne olur bilmiyorum şuanda.. koşturmacadan yermiyim onuda bilmiyorum sporumuda akşama yapacağım yürüyüşümün dışında :)

1 saat leslie sansone yaparım birde börek yiyeceğim için gelince 45 dakika yürürüm koşu bandında :)

kilo bildirimim:

başlangıç kilom: 72
geçen haftaki kilom: 71
bu hafta: 69.6
fark: 1.4
toplan giden: 2.4

hesap doğrumu oluyor bilmiyorum kaptanım kontrol edermisin alel acele yapacağım çünkü

1.4/71*100= %1.97 li birşey buldum
umarım doğrudur :) seviyorum sizi kızlar akşama görüşmek üzeree.....

GÜNAYDIN KIZLARR !

Herkese mutlu ve hayırlı cumalar

Aydoğducum takımda gerekli açıklamayı ve yönlendirmeyi yaptım ben senın takımın 10 kısı 4 kısıye kadar alabılıyorsun anldıgım kadarıyla.Gelen herkez 9. takımdan geldıgını sana belırtecek...

Çok üzgünüm cnm kızlara ıyı bak bol bol kılo versınler bende sık sık ugrarım kontrole Öpüyorum bolcana ....

canım zeytin sayın 3 olsa daha ideal 5 zeytin bir yk kadar yağa bedelmiş. ve makarnayı gereksiz buldum.
sınavında başarılar dilerim canım. kötülere hiç bakmıyorum canım :)) merak etme sen. maşallah çokda güzel kg vermişsin hep böyle devam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…