- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
canım zeytin sayın 3 olsa daha ideal 5 zeytin bir yk kadar yağa bedelmiş. ve makarnayı gereksiz buldum.
sınavında başarılar dilerim canım. kötülere hiç bakmıyorum canım :)) merak etme sen. maşallah çokda güzel kg vermişsin hep böyle devam edelim.
çok güzel bir motive kaynagı ablan ile yarşman canım. bende hamilelikteki arkadaşlarımla yarışıyorum :) bakalım bende bu hafta 1 kg verirsem 65 küsürlere merhaba dicem , ne diyelim kolay gelsin gazımız bol kalorimiz az olsuninşallah canım benim :)::):) devam böyle... ablamda diyetisyenle veriyor kilo bursada onunla yarıştayım zaten öncelikle.. o kurbana kadar 70 ve altı olacak bende 65 olacağım nasipse.. zaten regl dönemim geldiğinde kilo almazsam bir dahada almam :):):) bünyem öylebiraz cinstir benim bünyem...
evet canım kitapta çok şeyler var aslında emzirdigim için su miktarını bol tutuyorum en az 3 litre ,ve ben istemesemde mutlaka haftada bir gün canımın istedigini yiyorum. geçen kızartma yapıp yoğurtlamıştım mesela :) bu tarz ama tabi yedikten sonra onu yakmam lazım asla o şekilde yatamamKaptanim, listede benm yüzdemle fatos un yüzdesi yer değistirmis galiba. Bir kontrol et istersen.
Büsraaa, HARİKASIINN.
ayyildizcm bildiğim kadariyla dukan protein ağirlikli bir diyet. Ama senin karbonhidrata da ihtiyacin var. :S Neyse, sen bir gözat da kitaba, bir uyarlama yaparsin elbet.
bayanlar... 6 lı rakamları görmenin gururuyla kısacık menülerimi yazacağım ve kilomu hesaplayacağım bugün koşturmacam var maalesefpek giremem nete ancak gece girebilirim o yüzden affınıza sığınıyorum..
dünki menümü yazmıştım zaten burcucum görmemiş olabilir misin canım?
bugünki menüm:
sabah kahvaltısı:
1 dilim tam buğday ekmeği
15 gram keçi peyniri
1 bardak 5ibiryerde çay
biraz patlıcanlı salça
yürüyüş:
1 saat kadar
öğlen:
1 tane ıspanaklı gül böreği
akşama yada aralara ne olur bilmiyorum şuanda.. koşturmacadan yermiyim onuda bilmiyorum sporumuda akşama yapacağım yürüyüşümün dışında :)
1 saat leslie sansone yaparım birde börek yiyeceğim için gelince 45 dakika yürürüm koşu bandında :)
kilo bildirimim:
başlangıç kilom: 72
geçen haftaki kilom: 71
bu hafta: 69.6
fark: 1.4
toplan giden: 2.4
hesap doğrumu oluyor bilmiyorum kaptanım kontrol edermisin alel acele yapacağım çünkü
1.4/71*100= %1.97 li birşey buldum umarım doğrudur :) seviyorum sizi kızlar akşama görüşmek üzeree.....
kızlar kusura bakmayın giremedim bugün oğlum bogaz enfeksiyonu geçiriyor onunla ilgilendik şimdide ateş nöbetindeyim.uyumazsam sanki sabah çok kg ile çıkacakmışım gibi bir havaya büründüm ve regl vaktim geldi bugün yarın olurum şişligim varmı diye baktım tartıda şükür sabah yoktu ama bugün uyumazsam tartı beni üzerebilir ve kaptanım teşekkür ederim listeye dahil olmuşum inşallah güzel güzel kilolarımı veririm ,ben çok değil kararınca ve kalıcı vermek istiyorum,emzirdigim için aşırı kasıp harra gürre diyetler yapamıyorum ama dukan kitabım geldi onu inceliyorum.7. takımdı sanırım yapan onlara uğrayacagım pazartesi gününden sonra orayıda takip edecegim. menümü paylaşayım.
sabah: 1 yumurta haşlama 1 dilim kepek ekmek,
öglen : 1 fincana 2 yeşil çay yanında 2 kepek ekmege beyaz peynirle tost,yarım domates, ara: biraz üzüm
akşam: 1 köfte , 4 kepçe pırasa yemegi :) 1 acı sivribiber,
ara:10 adet üzüm+4 siyah erik,
3 lt su, 7 dk yürüyüş aslında devam edicektim ama kızım agladı durmadıbırakmak zorunda kaldım yarıda .
BU ARADA KAPTANIM BENİM LİSTEYE GİRİŞ KİLOM 67.4 AMA BEN GECEN CUMA TARTILMIŞTIM VE 67.1 GELMİŞTİM. ONU İSTERSEN DÜZELT ,ÇOK VERMİŞ GÖRÜNMEYELİM. O CUMADAN BERİ KAÇ VERMİŞİM SABAH BELLİ OLUCAK
teşekkür ederim canım benim.. :) bugün biraz aksaztacak gibiyim sporumu ama banka sınavlarına gireceğim onlarla uğraşıyorum bugün pek fazla netede bakamayacağım.. özür diliyorum şimdiden canlar.... takip et sen benide kötüleri dikkate alma :):):):) iyileri alabilirsinpasta çikolatam olmadan diyet yapamam ben olsun bak kilomuda verdim incecik dilimden zarar gelmedi çok fazla kilo kaybım var yukarıya yazacağım hesaplamamı bakarsın oradan
kilom ayni malesef 82.8 benim yeni hayatim ptesiden itibaren daha duzenli olacak
kızlar kusura bakmayın giremedim bugün oğlum bogaz enfeksiyonu geçiriyor onunla ilgilendik şimdide ateş nöbetindeyim.uyumazsam sanki sabah çok kg ile çıkacakmışım gibi bir havaya büründüm ve regl vaktim geldi bugün yarın olurum şişligim varmı diye baktım tartıda şükür sabah yoktu ama bugün uyumazsam tartı beni üzerebilir ve kaptanım teşekkür ederim listeye dahil olmuşum inşallah güzel güzel kilolarımı veririm ,ben çok değil kararınca ve kalıcı vermek istiyorum,emzirdigim için aşırı kasıp harra gürre diyetler yapamıyorum ama dukan kitabım geldi onu inceliyorum.7. takımdı sanırım yapan onlara uğrayacagım pazartesi gününden sonra orayıda takip edecegim. menümü paylaşayım.
sabah: 1 yumurta haşlama 1 dilim kepek ekmek,
öglen : 1 fincana 2 yeşil çay yanında 2 kepek ekmege beyaz peynirle tost,yarım domates, ara: biraz üzüm
akşam: 1 köfte , 4 kepçe pırasa yemegi :) 1 acı sivribiber,
ara:10 adet üzüm+4 siyah erik,
3 lt su, 7 dk yürüyüş aslında devam edicektim ama kızım agladı durmadıbırakmak zorunda kaldım yarıda .
BU ARADA KAPTANIM BENİM LİSTEYE GİRİŞ KİLOM 67.4 AMA BEN GECEN CUMA TARTILMIŞTIM VE 67.1 GELMİŞTİM. ONU İSTERSEN DÜZELT ,ÇOK VERMİŞ GÖRÜNMEYELİM. O CUMADAN BERİ KAÇ VERMİŞİM SABAH BELLİ OLUCAK
sağol canımçok geçmiş olsun canım
güzelmişşbir gün diyet yaptımn daha 400gr eksık cıktım tartıda kesın sudur ama oda guzel
62.3/61.9/0.400/0.004
afiyet olsun bohça nasıl bişeyslm arkadaşlar nasılsınız
sabah
1 tane bohça
domates salatalık
çay yedim
arada
yeşil çay
öğlen
4 kaşık kıymalı patates yemeği
bol salata
yedim
***6. TAKIM 276. ETAP***
fatos0808 ( 112,5 / 112 / 0,5 / 0,44% )
Ecz.imis ( 69 / 68,5 / 0,5 / 0,73% )
aydogdugul ( 134 / 134 / 0 / 0% )
dinmeyen ( 58,3 / 58,1 / 0,2 / 0,34% )
kadis ( 82,8 / 82,8 / 0 / 0% )
bayanturuncu ( 58,8 / / / % ) geri dönmek üzere ayrıldı
llcigdemll ( 77,4 / 77,1 / 0,3 / 0,39% )
bsrmhmmt ( 71 / 69,6 / 1,4 / 1,97% )
b_burcu ( 69 / 69 / 0 / 0% )
ayyildizim ( 67,5 / 66,3 / 0,6 / 0,88% ) yeni üye kilosu 2ye bölündü hedef:56
6. TAKIM ORTALAMASI : 0,48%
:2:
cnm hayırlısı olsun.Bende banka sınavına grdım kazandım umarım snde kazanırsın
***6. TAKIM 276. ETAP***
fatos0808 ( 112,5 / 112 / 0,5 / 0,44% )
Ecz.imis ( 69 / 68,5 / 0,5 / 0,73% )
aydogdugul ( 134 / 134 / 0 / 0% )
dinmeyen ( 58,3 / 58,1 / 0,2 / 0,34% )
kadis ( 82,8 / 82,8 / 0 / 0% )
bayanturuncu ( 58,8 / / / % ) geri dönmek üzere ayrıldı
llcigdemll ( 77,4 / 77,1 / 0,3 / 0,39% )
bsrmhmmt ( 71 / 69,6 / 1,4 / 1,97% )
b_burcu ( 69 / 69 / 0 / 0% )
ayyildizim ( 67,5 / 66,3 / 0,6 / 0,88% ) yeni üye kilosu 2ye bölündü hedef:56
6. TAKIM ORTALAMASI : 0,48%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?