Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah canım benim :)::):) devam böyle... ablamda diyetisyenle veriyor kilo bursada onunla yarıştayım zaten öncelikle.. o kurbana kadar 70 ve altı olacak bende 65 olacağım nasipse.. zaten regl dönemim geldiğinde kilo almazsam bir dahada almam :):):) bünyem öyle biraz cinstir benim bünyem...

Kaptanim, listede benm yüzdemle fatos un yüzdesi yer değistirmis galiba. Bir kontrol et istersen.

Büsraaa, HARİKASIINN.

ayyildizcm bildiğim kadariyla dukan protein ağirlikli bir diyet. Ama senin karbonhidrata da ihtiyacin var. :S Neyse, sen bir gözat da kitaba, bir uyarlama yaparsin elbet.

çok güzel bir motive kaynagı ablan ile yarşman canım. bende hamilelikteki arkadaşlarımla yarışıyorum :) bakalım bende bu hafta 1 kg verirsem 65 küsürlere merhaba dicem , ne diyelim kolay gelsin gazımız bol kalorimiz az olsun
evet canım kitapta çok şeyler var aslında emzirdigim için su miktarını bol tutuyorum en az 3 litre ,ve ben istemesemde mutlaka haftada bir gün canımın istedigini yiyorum. geçen kızartma yapıp yoğurtlamıştım mesela :) bu tarz ama tabi yedikten sonra onu yakmam lazım asla o şekilde yatamam

canımm ben senin menünü gördüm ekledim zaten.. bildirim yapanlarda da ismin var :) sıkıntı yok.. bugünkü menünü de kayıt ediyorum merak etme tatlım.. sınavnda başarılar diliyorum, Allah zihin açıklığı versin :)

kızlar merhabalarrrrrrrr:) valla kilo aldığımı düşünüyordm bu yüzden mutsuzdum.. ama sabah tartıda yine aynı kiloyu görünce sevindimmm. gerçi sevinmemem lazım biliyorum ama napayımmmmm :$

b_burcu ( 69/ 69 / 0 / 0 % )

diye bildirimimi yapayım kaptanım hemen :)

canım menün bence çok iyi.. zararı olacak kaçamak birşey görmedim.. bebeğin olmasına rağmen çok iyi gidiyorsun.. böyle devam

:2:
cnm hayırlısı olsun.Bende banka sınavına grdım kazandım umarım snde kazanırsın

çok geçmiş olsun canım

slm arkadaşlar nasılsınız
sabah
1 tane bohça
domates salatalık
çay yedim
arada
yeşil çay

öğlen
4 kaşık kıymalı patates yemeği
bol salata
yedim

bu gün sabah yürüyüşümüde yaptım
kızlar sizdede varmı çok yorgun hissediyorum bugünlere kendimi

***6. TAKIM 276. ETAP***

fatos0808 ( 112,5 / 112 / 0,5 / 0,44% )
Ecz.imis ( 69 / 68,5 / 0,5 / 0,73% )
aydogdugul ( 134 / 134 / 0 / 0% )
dinmeyen ( 58,3 / 58,1 / 0,2 / 0,34% )
kadis ( 82,8 / 82,8 / 0 / 0% )
bayanturuncu ( 58,8 / / / % ) geri dönmek üzere ayrıldı
llcigdemll ( 77,4 / 77,1 / 0,3 / 0,39% )
bsrmhmmt ( 71 / 69,6 / 1,4 / 1,97% )
b_burcu ( 69 / 69 / 0 / 0% )
ayyildizim ( 67,5 / 66,3 / 0,6 / 0,88% ) yeni üye kilosu 2ye bölündü hedef:56

6. TAKIM ORTALAMASI : 0,48%

Biraz daha gayet ediverseymisiz. Ama yine de o ışık var bizde, belli yani.

sabah bir haşlanmış yumurta beyazı,2 dilim ekmek arasına beyaz peynr bir dilim domates ve bir kücük yeşil biber koyarak tost yaptım. 1 fincan suya 2 yeşil çay içtim
ara:1 nektar+2 siyah erik,
ikindi:2 kepçe pırasa yemegi yanında 2 kepek ekmek ve 1 acı sivribiber
ara:2 siyah erik
kızlar çok ekmek yedim o yüzden akşam ne yapsam karar veremedim. yayla çorbası yaptım dögmeli ,ondan mı içsem yoksa başka birşey mi bilemedim . 2.5lt su tükettim şimdiye kadar geceye kadar 3.5 lt olur.
spor yapamadım 6 gömlek ütüledim evi süpür sil derken akşam oldu :) 2 çocukla ancak oğlum hasta malum sürekli onla uğraşıyorum

Telden baglandigimdan alinti yapamiyorum kilo verenleri tebrik ediyorum haftaya bol kilo vermis olmayi istiyorum iki haftadir kilo veremedim ben ya ptesi bir diyet arastiracagim ve sali gunu basliyacagim

:2:

cnm hayırlısı olsun.Bende banka sınavına grdım kazandım umarım snde kazanırsın

inşallah cnaım benim.. sen hangi bankadasın şuanda? ben ziraate başvuru yaptım. bakalımolursada okul var birde nasıl olacak ghiç bilmiyorum

aa ben bu listeye göre haftayı 1. mi tamamladım nedir :) ayyyy mutlu oldum bi gaza geldim bi gaza geldimki sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…