- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
Evet canim birincisin tebrik ederim hangi bolumde okuyosun hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim
Arkadaşlar merhaba, ben 9. takımdan geliyorum, takımınızda bana yer var mı acep ? :44:
Durumlar hakkinda çok bir bilgim yok cnm. Ama gelmişsen hoşgelmissin.
Arkadaşlar merhaba, ben 9. takımdan geliyorum, takımınızda bana yer var mı acep ? :44:
Kaptanim bizim liste kaybolmus. :)) yani bildirimler yapilirken bir noktada silinmis, son düzenlemede yok. Ben önce büsra dereceye giriyor sandiimdan direkt yazdim paylasim alanina ama büsra da ucundan kacirmis zaten dereceyi. :/ bu hafta iyi calismis millet. :) neyse, ben yine de yazmis oldum oraya. en azindan bildirim yapmadik olarak gecmez kayitlara.
Hoşbulduk :)
Durumlar şöyle, topic çok yavaş, pek insan girmiyor, haliyle motivasyonda düşüyor.. Pek kilo veren arkadaş olmadı, topic yavaş olunca benimde pek giresim gelmedi.1 aydır falan uğramıyorum.. 61 kiloya kadar düşmüştüm.. Şimdi 67 oldum malesef1 ayda aldım 6 kiloyu. 1 ayda vermek nasip olur inşallah.
Cidden kilo aldığım acayip belli oluyor, çirkinleştim... 61ken çok ideal duruyordum...
Bugünkü menümü yazayım:
SABAH: Yok
ÖĞLE: yarım litre su + 1 salatalık + 1 elma
AKŞAMÜSTÜ: 1 litre su
AKŞAM: yarım litre su + 1 elma + 1 salatalık + 1 biber + 150 gram kıyma (ekstra hiçbir yağ koymadım ama kendisi bayağı yağlıydı malesef)
GECE: 2 bardak nescafe ( içinde light coffee mate var)
Diyete bugün başladım.. Bakalım yarın sabah kaç gram gitmiş olacak... Erkek arkadaşım yurtdışına seyahate gitmişti, o gitti gideli bide göbek yaptımSalı günü dönecek, bari o gelene kadar şu göbeği eriteyim
Hoşbulduk :)
Durumlar şöyle, topic çok yavaş, pek insan girmiyor, haliyle motivasyonda düşüyor.. Pek kilo veren arkadaş olmadı, topic yavaş olunca benimde pek giresim gelmedi.1 aydır falan uğramıyorum.. 61 kiloya kadar düşmüştüm.. Şimdi 67 oldum malesef1 ayda aldım 6 kiloyu. 1 ayda vermek nasip olur inşallah.
Cidden kilo aldığım acayip belli oluyor, çirkinleştim... 61ken çok ideal duruyordum...
Bugünkü menümü yazayım:
SABAH: Yok
ÖĞLE: yarım litre su + 1 salatalık + 1 elma
AKŞAMÜSTÜ: 1 litre su
AKŞAM: yarım litre su + 1 elma + 1 salatalık + 1 biber + 150 gram kıyma (ekstra hiçbir yağ koymadım ama kendisi bayağı yağlıydı malesef)
GECE: 2 bardak nescafe ( içinde light coffee mate var)
Diyete bugün başladım.. Bakalım yarın sabah kaç gram gitmiş olacak... Erkek arkadaşım yurtdışına seyahate gitmişti, o gitti gideli bide göbek yaptımSalı günü dönecek, bari o gelene kadar şu göbeği eriteyim
öncelikle hoş geldin. 9.takımdan geliyorsun, biliyorum takımın durumunu... sen listelerde hiç bulundum mu?. geçmişe biraz baktım ama sonuç listelerini adını göremedim. ayrıldıysan hangi etapta kaç kiloyla ayrıldın...
tamam canım iyi farkettin, yilike mesajını gönderirken sıkıntı olmuş. 5. olmuşuz bu arada, eh idare eder diyorum ama bu hafta ilk 3te mutlaka olalım. ben de söz veriyorum bu hafta kilo vermek için elimden geleni yapacağım
diyetin hakkında menü sorumluları yorum yapar birazdan ama ben sabah bir şeyler yemek gerektiğini düşünüyorum. öğlen de zaten yememişsin. en azından biraz yoğurt filan yesen iyi olurdu. diyet için herhangi bir destek alıyor musun? ya da dukan, karatay gibi mi bu yaptığın diyet :44:
canımmm öncelikle hoşgeldin aramızaa:) valla sen bu menüyle 1 haftaya kalmaz aldığın kiloları verirsin.. lakin ben böyle bir menü uygulasam kesin midem açlıktan kazınırdıölürdümmmmmmmmmmm bu çok ağır değil mi cnm ya?
Ben 2 senedir 9. takımdayım. Belli dönemler girip girip çıktım listeye. En son 2 aydır listede yokum muhtemelen... Tatile gitmek için ayrılmıştım. Temmuz listesinde olmam gerek.. En son 61.5 kiloydum ayrıldığımda
Menü bildirimi yapanlar:
- bsrmhmmt
- ||cigdem||
- aydogdugul
- fatos0808
- RoSeSpRiNg
- b_burcu
-
henüz menüsünü yazmayanlar var bence bu yüzden bugünün menüsü ertesi gün bitene kadar yazılabilsin ve hepsini toparlayıp ben paylaştıktan sonra neleri yanlış yaptığımız hakkında fikirlerimizi söyleyelim.
hatta söyle de yapabiliriz gün gün menüleri kaydedicem ben.. en çok kilo veren arkadaşımızın bir haftalık menüsünü paylaşıp onun üzerinden de fikir alışverişi yapabiliriz.. şeklinde düşünceler gelmeye başladı aklıma , ne dersiniz?
Menüm:
sabah : 2 dlm çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi, biraz domates salatalık, şekersiz çay
öğlen yine yok.. (kahvaltıyı geç yaptığım için)
ara: orta şekerli Türk kahvesi
akşam: 2 dlm çavdar ekmeği, balık çorbası (balık orta boy)
1 elma, yarım şeftali, yarım armut :) yiyip kapanışı yaptım kızlar...
28.09.2012 - Menüsünü paylaşanlar
- bsrmhmmt
- fatos0808
- ayyildizim
- doksanaltmisdoksan
- b_burcu
*Gündüz menüsünü paylaşan arkadaşlar, akşam yemeklerini de paylaşırlarsa listelerinize ekleyeyim..
* Ayrıca sabah kahvaltısında poğaça tüketenlerrrr gözümden kaçmıyorsunuz!!!
Haydi kızlarrr bu hafta birinciiiii olucaz kesinnnn.. Biraz daha aktiflik:)
dedim ama kimseden cevap bile gelmedi :) bunun için teşekkür ederim kızlar.. ama ben yine de menülerinizi gün gün tarihlerini belirterek tutuyorum..
27.09.2012 Menü Bildirimi Yapanlar:
- bsrmhmmt
- ||cigdem||
- aydogdugul
- fatos0808
- RoSeSpRiNg
- b_burcu
- kadis
- ayyildizim
genelimiz 27 eylül de menülerimizi paylaşmışız.. aşağıya örnek ekliyorum kızlar, bu şekilde gün gün tutmaya başladım menülerini paylaşanları.. kilo alanlar yandınızzz
canım benim gördümde hatta cevapta verdim :) benim menüleride paylaşma sakın :d bu hafta en çok kilo verme olayı bendede kötü örnek benim menüleryaş pastalar falan var biliyorsun ayrıca çikolatalı menüyü yazarsan burada topa tutarlar seni valla :) çiğdem banada sanada çıkartır mızrakları görürsün sonra :):):):)
merabaaaaa beni de aranıza alırmısınz :))) ben 9. takıma yeni girmiştim ki takım kapandı ne yazık ki
günaydın fıstıklarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?